פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
זה קרה לי אתמול והיות ממש מוזר! אני נוסע עם מוזיקה סבירה פתאום הימני לא עובד אני עוצר בצד משחק עם החוטים והופ המוזיקה בימני חוזרת היום כשאני נוסע זה שוב קרה....הייתי בכביש מהיר ולא יכולתי לעצור... רציתי קצת להגביר ופתאום הימני חזר הנמכתי ואחרי דקה הוא שוב הפסיק לעבוד שוב הגברתי ושוב הוא חוזר לעבוד ממש מוזר! כשאני שומע חלש הימני בלבד נוטה להפסיק לעבוד וכשאני מגביר מעל מס מסוים(וליום:29-30) בלבד ברדיו דיסק פתאום הוא מתחיל לעבוד והגעתי למסקנה שזה לא חיבורים רופפים! ברגע שאני מגביר זה עובד אבל אני בכלל לא שולל את זה שאולי משהוא רופף כי החיבורים של הרמקולים למגבר שלי לא כמו הרגילים ותמיד שאני משחק עם זה הרמקול חוזר לפעול מישהוא הצליו!...
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 980 צפיות
היה ברשותי טלפון 5110 של נוקיה של חברת אורנג והדיבורית עבדה יפה על הדיבורית יש סימן ולוגו של סלקום ושוב היא עבדה יפה טעינה שמיעה דיבור . החלפתי את הפלאפון ל 6310I אני רואה שיש טעינה נידלק סימול של חיבור לרכב אבל היא לא עובדת עם הפלפון הזה אין קול כאשר לוחצים על המקשים אין התקשרות דרך הדיבורית בקיצור משותקת רק טעינה וסימול של רכב קטן על הפלאפון. בתודה על עזרתכם ... בני.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשירים של שני היצרנים הללו מגיעים לא מכויילים לתדרים אירופאיים. רציתי לדעת האם ניתן לכייל אותם בארץ לתדרים אירופאיים, מי עושה זאת וכמה צריך לעלות כיול כזה? דרך היבואן העלות גבוהה והופכת את הקנייה בארה"ב ללא משתלמת...
הודעה אחרונה מאת arielshiran, -
- 3 תגובות
- 660 צפיות
שלום, בזמן האחרון, הרדיו המקורי התחיל לעשות בעיות הקשורות לקליטה וכו', ויחד עם העובדה שרוב הספרייה שלי היא דיסקים, החלטתי לקנות איזה CDP נחמד.. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 עד 1400 ש"ח. הפיטצ'ורים העיקריים שאני מחפש הם תמיכה ב-DAB(אם יש בנגזרת התקציב הזאת) ואמינות... לא מחפש ויזואליות מרשימה אלא רק פיטץ' נקי. אה, והרדיו הנ"ל יכנס להונדה Shuttle, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לפני שאני מחליף את המקורי? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מקום איפה אפשר לקנות טרמינלים לתיבה. תעזרו לי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי יודע איפה אפשר להשיג רמקולים של בוסטון אקוסטיקס ... בארץ ...
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסאב הוא קנווד KFC W3003 (צבע כחול,12 אינץ' אם זה משנה) אני רוצה להכין לו תיבה עם פורט,ראיתי שנדרשת תיבה של 1.50 CU.FT מה זה אומר בליטרים? אני רוצה לכוון אותה לאיזור ה32HZ איזה גודל פורט אני צריך במידה והוא בקוטר 7.5 ס"מ? ועוד משהו,היה פה פעם קישור לאתר בעברית שעוזר לחשב נפח,יש למישהו את הקישור? תודה לכל מי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו מכיר שמע את הסאב הזה שיכול להגיד עם הוא שווה משהו? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1282335
הודעה אחרונה מאת nemsis, -
- 3 תגובות
- 780 צפיות
שלום, יש לי ברכב מערכת kenwood 7023 וזוג רמקולים אחוריים של ligheting audio כמו כן באוטו יש בדלדות הקידמיות רמקולים של החברה רנו שממש הורסים את הצליל וברצוני להחליפם בתקציב יחסית נמוך... נגיד בסביבות ה300 ש"ח הרכב הוא רנו מגאן 2001 רמקולים קדמיים 5 ורבע ואחוריים 6 וחצי.
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חב'רה ככה חשבתי איזה מערכת לקנות לאוטו ובחרתי כמה חלקים רציתי שתגידו לי עם זה בחירה נבונה HU פיוניר 4650 (לא פרימייר) רמקולים אחוריים 300-330w פיוניר מהדגמים החדשים רמקולים קדמיים kenwood 120w 3way (כבר מותקנים באוטו) טוויטרים 120w (אולי בעתיד נוציא אותם!) מגבר לאנזר דגם HTG-424, וסאב אין בזמן הקרוב! מה אתם אומרים? העם הבחירה של המערכת הזו תיתן לי צליל איכותי ויפה באוטו?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם אני מחבר מגבר 4 יציאות לקומפוננט ולסאב, אין לי אפשרות לשלוט על הסאב בנפרד או שזה תלוי בהדיוניט? ואם אני רוצה להוריד את העוצמה שנותנים הערוצים המגושרים לסאב זה יוריד את העוצמה מ2 הערוצים האחרים?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
בעיות התנתקות
מאת Oxcide- 3 תגובות
- 951 צפיות
שלום, לחבר שלי יש מגבר לאנזר וייב 430,סאב פיוניר 800W 6X9 פיוניר 80W RMS הסאב מחובר למגבר בגישור 2 ערוצים והרמקולים כל רמקול לערוץ המערכת היא 750 MP וכל כמה דקות ששמים את המערכת על ווליום 50 מתוך 60 המגבר נכנס לפרוטקשיין ממה יכולה להיות הבעיה? א) יכול להיות כי הגיין של הסאב מכוון עד הסוף? ב) כי החוטים הם 3.3 מילימטר
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
זקוק לעצה לגבי מגבר 1 2
מאת badboy1- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי היום בחנות בחיפה top sound בחיפה בימאים אם אתם מכירים. שאלתי את המוכר לגבי המגבר של פלטינום אודיו 1200 וואט, והוא אמר לי שהוא לא מוכר אותו בגלל שזה מגבר גרוע ששורף רמקולים בלי הפסקה אבל אם אני רוצה הוא יכול להזמין אחד בשבילי והוא יעלה לי 350 שקל אבל שאני לא אבוא לא בטענות אם המגבר יעשה לי בעיות - מחיר ממש טוב לפי דעתי,יש אמת בדבריו של המוכר או שהוא מנסה לעבוד עלי ? הוא הציע לי את המגבר x5 או Xs ב600 שקל שזה נראה לי באמת זבל. לפני כמה זמן אני שמעתי את הפלטינום 1000 וואט והתרשמתי ממנו לטובה ביחס למחיר שלו מה דעתכם? אין לי תקציב יותר מדי-אני חייל. כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק קנווד 2023, רמקולים קדמיים 4 אינץ של פיוניר 20 רמס שאולי יוחלפו בעתיד בקומפוננט ומא…
הודעה אחרונה מאת SUB, -
מגבר מתאים לסאב
מאת zuri- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי את הסאב של סרווין וגה הVMAX החדש 12" שהוא מוצאי 300 וואט נקי אני מחפש לו מגבר שידחוף אותו טוב (כרגע הוא מחובר על ROCKPORD450S שהוא מוציא 450 וואט בברידג) אם להחליף את המגבר למגבר של לנזר 1200D הוא יעבוד יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 3 תגובות
- 748 צפיות
שלום. אני זקוק לפרטים על מגבר מסוג רוקפורד120G.(עוצמה, יציאות, קרוס) ובכלל המלצה על המגבר אם הוא טוב או לא. היכן שמצאתי אותו אין עליו שום פרטים. תודה מראש למגיבים. ג'ניה
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז ככה דבר ראשון יש לי פאסאט 98 TDI מן הסתם דיזל עושה הרבה רעש סבלתי מזה חודשים וחצי ועכשיו פשוט צריכים לפצות את האוזניים שלי באיכות טובה. התקציב שלי הוא גדול אבל לא בעננים. יש לי כמה התלבתויות כמו בפאנל איזה עדיף מבין השתים: Rockford RFX9420 http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10061252&CategoryDesc=Source%20Units PIONEER DEHP860MP http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1358,normal_sales בקשר לסאב שמעתי המלצה על Cerwin-Vega STROKER 12 http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB004446 מגבר שמעתי על Rockford Punch 501X http://…
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה קומפוננט עדיף? המגבר כנראה יהיה Lanzar Heritage 424. הרכב הוא 106 ראלי. טל
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 921 צפיות
מה ההבדל בין העוצמה שנותן מגבר מונובלוק ומגבר עם 2 יציאות מגושרות? מה עדיף (בקניית מגבר לסאב בלבד)?
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
- 6 תגובות
- 934 צפיות
שלום, מקדימה זה הלך מהר פשוט שולפים את המכסה ומחליפים, מאחורה יש גם גריל וניסית לשלוף (מה שלא הלך בקלות) האם מישהו יודע איך מחליפים את הרמקולים שיש שם? האם צריך לפרק את הדלת מבפנים, או שמא למשוך את הגריל הזה החוצה? ואם מישהו יודע מה הגודל של הרמקול בפנים זה מאוד יעזור תודה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
למחוק בבקשה
מאת wacky- 0 תגובות
- 619 צפיות
לנעול או למחוק
הודעה אחרונה מאת wacky, -
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכם. לפני חודש התקנתי מערכת חדשה הכוללת מגבר קומפוננט וסאב. בגדול אני מאוד מרוצה אבל יש בעיה קטנה, שאני מרים ווליום גבוה ממש גבוה, יש רעשים מהטויטרים. הרעשים מתחזקים בכל ביט במוזיקה. בקטעים של "שקט" בשיר מרעשים ממש בלתי נסבלים. חשבתי אולי זה המגבר הנה המפרט שיש לי: מגבר לנזר VINE 410 4*75 קומפוננט רוקפורד FNX סאב (לא נראה לי זה קשור) רוקפורד. אני מוסיף שאומר שהאוטו הוא מזדה 6 ויש מתאם RCA בין המגבר למערכת. תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היו לי פיוניר 150W. לצערי פרצו לי לרכב וגנבו את הרמקולים! מחפש רמקולים באותה רמה פחות או יותר. איך PEERLESS???? אני מנסה למצוא במכרזים באינטרנט....מה המחירים פחות או יותר ומאיזה פירמה כדאי???
הודעה אחרונה מאת evy_s, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולכם!!! אז ככה, אנשים יש לי שאלה שאולי תישמע לכם קצת שטותית, אבל אני מאוד מעוניין לדעת תשובה עלייה. אז הנה ביפנכם השאלה: יש לי רדיו דיסק מסוג פיוניר 560 פרימייר. השאלה שלי זה. עם אני שם פנל של רדיו דיסק מסוג 750 פרימייר , זה יתאים. ועם לא , ויש פנל אחר שיתאים על הרדיו דיסק הנ"ל אני ישמח מאוד לדעת. תודה מראש לכל העונים!!
הודעה אחרונה מאת ELI 205, -
- 22 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש מגבר שיחובר לסאב (4 אוהם). הדרישות של המגבר: חייב להיות חזק! עד 1500 שקל ועדיף שיהיה גם איכותי. הוא יכול להיות 2 ערוצים שמגושרים או מונובלוק שנותן הספק מאוד בריא ב-4 אוהם. מה המלצתכם?
- 33 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי לכולם, נא המלצות שלכם, לרדיו דיסק (קנייה פה בארץ) בתקציב של 1500 ש"ח, קורא mp3 , תצוגה נורמלית, בעל איכות יותר מיופי, אמין, אם אפשר גם שלט או רגיל או הגה, ואם אתם מכירים או יודעים להכווין אותי לקניית alpine בזול, אז מה טוב... תודה גל
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 1 תגובות
- 800 צפיות
שלום. רציתי לדעת כמה צרכה לעלות מערכת של פיוניר עם רדיו דיסק הדגם החדש - 4600 (אם אני לא טועה) ועד טוויטרים ומגבר של פיוניר איכותי ועוד ארבעה רמקולים. כמה מערכת כזאת עןלה בערך? תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה ההבדלים בין הקומפוננטים של מורל הייבריד לבין אליט? שניהם 2 WAY
מה הגודל בס"מ של רמקול 6.5 וכמה סמ' אמור להיות החור שלו
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכם אנשי אודיו חביבים ! ההורים שלי נמצאים כרגע בארה"ב . האם ישנם רכיבי אודיו ששוה להביא מחו"ל מפאת מחיר\עלות\שכיחות על פני רכיבים שיש בארץ ? הייתי רוצה המלצות למגברים \ סאב \ סט קדמי 5.25 . אודה לך אם תוכלו לתת דגם מדויק . תודה !
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! סיפרתי אתמול באחת ההודעות כי נגנבו לי הרמקולים מהרכב בזמן שהייתי באילת!!! למרות שאני עדיין אין ברירה וצריך להשלים את החסר: אני מחפש מגש אחורי לרמקולים לרכב (שרייד 93 ידני) ולא מצאתי עדיין, בדקתי בכמה פירוקיות בראשל"צ (המאגר,יזדי). יש למישהו רעיון איפה ניתן לחפש....והכי חשוב איזה מחיר הוא סביר???
הודעה אחרונה מאת RS,