Jump to content

benny010

  • הודעות

    23
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ת"א
  • תחביבים
    רכב
  • מקצוע
    מחשבים

הנקודות של benny010

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. שלום , בקשר לסקופ שמחפשים כאן באתר, יש באתר יד2 סקופ לרכב , פנה לבעל הסקופ דרך הטלפון באתר יד שניה : כלי עבודה => כלי עבודה למכונאות.
  2. אני מעוניין לקנות סורק תקלות לרכב בתקציב נמוך שישמש אותי ל - obd 1 ו- obd 2 וגם eobd אשמח לקבל שמות של חברות מתעסקות בנושא , ואם אפשר גם רעיונות לסוגי מכשירים . בני.
  3. רון ... כמו שאמרתי המערכת בת שנה ועובדת בצורה מושלמת ואילו בדיוק הוראות ההרכבה ! בני.
  4. יש בדיוק אותה מערכת עם שליטה של אינפרא אדום שמורכב על ההגה אבל המחיר בעננים !! המכלולים אותם מכלולים אבל יש גם מחשב שעליו אפשר לחבר אביזרים נוספים כגון יחידת זיכרון למהירות עלות - מעל 1500 $ !!!
  5. א) אני הרכבתי את המערכת חשבתי שזה ברור !! ב) יש לי חיישן מהירות בבקאס ניסיתי להתחבר עליו זה לא הצליח , לכן היה צורך לבנות חיישן מהירות אשר מגיע עם הקיט. בני.
  6. לוח פקדים עם אותם פונקציות שיש במערכות יצרן ...
  7. החלק הקשה והמסובך ביותר ....
  8. חיבור לסליל הצתה ...
  9. חיבור וואקום להפעלת היחידה מצינורית שסתום טורבו ...
  10. חיישן מהירות תמונה שנייה זווית שונה ...
  11. ונתחיל בהסבר ... המערכת היא מסוג : CCS-100 של חברת audiovox המערכת מקבלת פיקוד מ ... א) מהירות מנוע : חוט שמחובר למינוס סליל הצתה . ב) מהירות רכב : מד מהירות רכב מסוג מגנטי שמורכב על ה – דרייב שפט . ג) מפסק בלם. ד) לוח פקדים . ה) צינורית ואקום להפעלה. ו) כמובן חיבורים חשמליים לרכב מתח ותאורות . המערכת מחוברת לדוושת המאיץ על ידי כבל . המערכת מתפקדת כ- בקרת שיוט לכל דבר יש לה את אותם הפונקציות כמו למערכות היצרן. זמן הרכבה כ – יומיים, המרכיב זקוק לסרטוטים חשמליים של הרכב . יש לתכנת את היחידה לפרמטרים של הרכב : סוג גיר,משקל הרכב(רגישות המערכת),מהיכן נלקח המידע על מהירות הרכב (ניתן לחבר את המערכת ישירות למחשב הרכב). הקיט מכיל הרבה מאוד חלקים אשר נותנים התחברות להרבה סוגי רכבים בעיקר תוצרת אמריקאית, השיטה העיקרית היא להתחבר לפולי של המצערת ולא לדוושת המאיץ כמו שאני התחברתי , לוולוו אין אפשרות להתחבר לפולי לכן נותב כבל המערכת לתוך תא הנוסעים. הקיט לא מתאים משום מה לרכבי הונדה (יש אזהרה על הקופסה ) ואינו מתאים לרכבים בעלי מצערת אלקטרונית (אין לאן להתחבר ! ), כעיקרון הקיט הוא אוניברסלי. עלות הקיט בארה"ב – 200 . המערכת מורכבת על הרכב כ - שנה ועובדת בצורה מושלמת ללא תקלות . בני. תמונה ראשונה חיישן מהירות רכב ...
  12. אני מבקש לדעת מה סדר ההצתה במנועים : 3 צילנדרים טורי 5 צילנדרים טורי 6 צילנדרים טורי 8 צילנדרים טורי והאם יש הבדל בין מנוע V למנוע טורי בסדר ההצתה ואם כן מה הסדר של 6,5 ו8 צילנדרים של מנועי V. ושאלה שניה האם זה תמיד נכון שרכב בעל מנוע רוחבי צילינדר מספר 1 נמצא תמיד בצד שמאל. בתודה מראש ... בני.
  13. לאחר ש"הפכתי" את העולם בחיפוש אחר סקופ נייד תקציב כ- 20000 ש"ח ... אני מתלבט בין כמה סקופים לקניה שעומדים בתקציב שלי : 1) OTC-3850 סקופ חדש יחסית , אני שוקל לקנות אותו בחו"ל כולל הרבה ציוד מסביב + יבוא במחיר של 17000 ¤, כאשר בארץ מחיר הסקופ עצמו ללא הציוד עולה כ- 21000 ¤ , הסקופ נותן הרבה אפשרויות כולל שרטוטי חשמל ועזרה להתחברות לרכב . 2) סקופ של – hanatech דגם dcn pro סדר גודל של : 22000 ¤ קניה בארץ. 3) סקופ של חברת interro דגם pda100a יד שניה !! במחיר סביר , מחיר של הדגם החדש : pda2100a עולה כ- 5500$ בחו"ל. 4) כמובן שיש סקופים שמתחברים למחשבי כף יד או ל pc , למשל סקופים של חברת pico או cj למיניהם באלו אני לא מעוניין. 5) אני מעוניין בסקופ יעודי לרכב,כך שסקופ תעשיתי של חברת "פלוק" שהם סקופים מעולים לא בא בחשבון. 6) ישנם סקופים גם יקרים בטרוף של sun או "בוש" הכוללים גם סורקים לרכב , לצערי לא בתקציב . אני מאוד מתלבט בין אפשרות 1 ו 3 אם משהוא יכול לתת רעיונות נוספים לזרוק איזה עצם בקשר לאיכויות של הסקופים הנ"ל או סקופים אחרים אני אשמח. בתודה מראש ... בני.
  14. תודה !! רשמתי לי הכל .
×
×
  • תוכן חדש...