פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 59 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם.. היום נסעתי נסיעה של משהו כמו 20 דקות..וליום גבוה מאוד לא המקסימום שאני יכול להשתמש אבל עדיין גבוה בכול מקרה דקה לפני שאני מגיע לבית הסאב והקומפוננט מפסיקים לעבוד מסקנה מגבר ( האחוריים עבדו..) טוב אני מכבה את המערכת מדליק אותו הדבר... נתתי למגבר 3 דקות לא יותר והוא עבד... בזמן הזה נגעתי במגבר והוא היה פשוט רותח ! לא יכלתי לגעת בו יותר משניה אז זה כנראה בעיית חום.. עכשיו מה אני יכול לעשות ? איך אני יכול לבדוק ? כדאי להפעיל שוב את המערכת או שלא לגעת בה...? חשבתי פשוט שנגיד מחר בבוקר יהיה לי יותר כיוון כי אני אדע אם זה קורה שוב ? יש למגבר מאורר ? אם כן אולי הוא הפסיק לעבוד ? אטוב מקווה שאתם תתנו לי את התשובות תודה בכול מקרה.. …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
לכמה גייג' משתווה כבל מתח של 16 מילימטר?
- 5 תגובות
- 889 צפיות
לי אין פיאט אבל לחבר שלי יש ואפשר לשים בה מקסימום 4" (על הדש) והשאלה היא כזאת: איך אפשר לשים רמקול 6.5? ניתן להתקין איך שהוא על הדלת או כל דבר אחר חוץ מבניית פיבר?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
מה המפרט שלו והוא שווה 1900 שקל? ולמישהו יש ניסיון איתו
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 40 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מה עדיף מבחינת עוצמה-SPL? 2 סאבים שמסוגלים לקבל 300 RMS כל אחד או סאב אחד שמסוגל לקבל 750 RMS?
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה רמקולים עדיפים? MAGNAT BP693 140W או PIONEER TS-A6960E 240W איזה מהם עדיפים עם מגבר ובלי מגבר?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רדיו דיסק של פנסוניק CQ-DF983W http://www.boomboom.co.kr/buynow/boomboomfit/project_prd_detail.asp?prodID=13374&Lev1ID=1455&Lev2ID=1267 רמקולים אחורים JBL CS396E http://international.jbl.com/car/product.asp?prod=CS396E%2F230&ser=CSS&cat=MEL&type=&language=ENGLISH מגבר JBL GTO2000 http://international.jbl.com/car/large.asp?prod=PX600.2%2F230&cat=AMP&ser=POS&ProdName=PX600.2&type=EC&language=ENGLISH קומפננט CERWING VEGA HED1602 http://zap.co.il/model.asp?model_id=12553 וסאב של רוקפורט 12" RFZ 3214 וואט 400 150 RMS http://digilander.libero.it/tommyR5/nico/sub.jpg מה דעתכם על המערכ…
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם אפשרי לחבר את הקומפוננט למגבר כאשר המגבר יעבוד במצב של פול רנג או שחייבים לכוון את המגבר על מצב של היי פסט
הודעה אחרונה מאת הונדה, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שלום, ברשותי רדיו דיסק של Pioneer דגם EEH-1400RB ומשומה - תוך כדי שמיעת רדיו - מדי פעם באופן לא קבוע, מתחיל הרדיו לצפצף, עשרה צפצופים רצופים ומפסיק כאילו לא קרה כלום... נראה כאילו זו איזושהיא אופציה לחיפוש קליטה לרדיו, איך מפסיקים את זה ?!?
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 37 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם! צריך חוות דעת על הרדיו דיסק הזה והאם בכלל משתלם לייבא אותו ארצה ... כי בארץ הוא עולה המון http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13876
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 29 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לפני כמה ימים הלך לי לעולמו הרמקולים האחוריים של פיונר...(תעשו טובה ואל תשאלו למה כי זה לא היה אצלי הם פשוט חזרו ככה ) בכול מקרה שמתי רמקולים אחוריים ממש מעפנים של קליפורניה בום וכבר יש חיתוכים ל 6 על 9 בכול מקרה הם ממש זבלות...פה באמת קליפורניה בום הוכיחה כמה הם זבל... ( אני עדיין נעול שהמגברים והסאבים שלהם ממש פצצות ! ) בקיוצור יש לי בבית סט קומפוננט של חברת XSITE שהוא 50 RMS בגודל 6.5 אינטש בכול מקרה הוא נראה לי הרבה יותר טוב מאשר 6 על 9 של קליפורניה ! בכול מקרה יש בעיה שכבר יש לי חורים ל 6 על 9 ואני לא רוצה להחליף מגש ולא לעשות איזה משוה מגעיל אז חשבתי פשוט להתקים את ה קומפוננט בנוסף רק השאלה שלי היא האם זה יהיה כבד מידי ? יהיה בעיה…
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
חומרי איטום 1 2
מאת B.R-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מעוניין לאטום 2 דלתות בצורה כמה שיותר יעילה. הבנתי שיש עוד חברות שמייצרות מוצרים באותה רמה כמו האקסטרים. אני מחפש את הדרך הכי טובה איך להשקיע כ500 שח על אטימת דלתות. יש לי משפחה בארה"ב, אם זה ממש יכול לעזור במחיר אז אני ישתמש בהם.
-
נגן MP3 (נייד)
מאת Noybee- 0 תגובות
- 966 צפיות
שלום, אני מחפש נגן MP3 במחיר סביר (לא יותר מ-350 שקלים), שיתן תמורה טובה למחיר, עם עמידות בזעזועים וקריאה ללא בעיה של דיסקים צרובים. כל שאר הפירוטכניקות והתצוגות לא חשובות לי. עושה רושם כי Panasonic מציעים נגנים לא רעים. הייתי שמח לשמוע המלצות על פירמות או דגמים מסויימים, כמו כן לדעת מה יש לבדוק לפני קניית נגן כזה. בתודה מראש. ***זה פורום אודיו לרכב, פנה לפורום מתאים (לא בקארספורום).
הודעה אחרונה מאת Noybee, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת קצת יותר על המושג שנקרא: "אום" איך מגבר יורד מ4 אום ל2 אום? אפשר לכוון שהוא יעבוד באופן קבוע על 2 אום? נגיד במגבר מונובלוק נגיד שהוא יכול להוציא 300 ר.מ.ס ב-4 אום וב2 אום הוא מוציא 600 ר.מ.ס אפשר לכוון שהוא יעבוד קבוע ב2 אום או ב4 אום? והייתי מעוניין לקבל הסבר קצר בקשר לנושא האומים. בי ותודה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 960 צפיות
יש לי פונקציה כזו ברדיו דיסק,אפשר לכוון אותה מ-12- - +12. הבעיה היא שאני לא ממש יודע מה היא עושה,הנה ההסבר שכתוב בספר: adjust & store the input level of each source. מה זה אומר
הודעה אחרונה מאת gabiyaniv, -
- 4 תגובות
- 944 צפיות
בבקשה תגידו לי האם יש אותו באחת החנויות שאתם מכירים כי באשקלון אין ובאינטרנט גם לא מצאתי... תוה לכם על עזרתכם הדגם הוא CDX-M9900 משהו ליגה זה.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה עדיף שתי זוגות קומפוננט אחד במגש והשני בדלתות הקדמיות או 6*9 חזקים מאחורה ו קומפוננטים בקדימה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
אהלך חבר'ה ! אני חוסך עכשיו למגבר.. אז אני צריך ת'המלצות שלכם ! אני רוצה להגביר רמקולים אחוריים פיוניר 300.. ובעתיד סאב... אז אני מחפש מגבר 4 יציאות... אני לא צריך ולא רוצה מגבר מעולה ויוקרתי... אני אסתפק במגבר טוב במחיר טוב ! לא מפריע לי יד שניה... או גנוב... (אם במקרה יש הצעות) תודה מראש !
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל, איפה אפשר להשיג קיקפאנלים מוכנים ומה בערך המחיר? אם אני מחליט לבנות לבד, כדאי לבנות קיקפאנל למיד ולטוויטר ביחד? אני לא מבין ממש בחיווט וחשמל באוטו, אז את הקיק אני מביא למתקין מקצועי שירכיב? ואם למישהו יש לינק לאתר עם הסברים איך לבנות עם הרבה תמונות (לא מה שיש בהודעה הדביקה) אני ישמח... תודה
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תגידו לי האם אחד ממכם מכיר את המגבר הזה? של איזה חברה הוא?, הספקים??
אשכול שירים. 1 2 3
מאת שייקה-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סאב יש,גם קומפוננט.. אבל מה עם שירים? חשבתי שכל אחד ירשום כמה שירים שהוא אוהב לשמוע .. אני אוהב כל שיר שיש בו באסים בעיקרון: אבי מסיקה-סימני דרך. דנידין מסיקה ומורן-מאבד את העשתונות. דנידין-מבוי חסום. ja rule-niggaz & bitches craig david-fast cars j kown-tipsy עכשיו אתם.
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש אפשרות להתקין שני הד יוניטים ולחבר מיקסר בניהם? או להביא פלייר מקצועי ולחבר אותו לאוטו? שאלות סתם מתוך עניין לא מתכנן לעשות את זה, אבל זה מעניין אותי
הודעה אחרונה מאת rozwarez, -
חיבורים הפוכים.
מאת שייקה- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאני מעביר מהרדיו דיסק את הבמה קדימה (fadar?)האחוריים נשמעים ושאני מעביר את הבמה אחורה הקדמיים נשמעים. איזה מזל שיש לנו מתקינים טובים בעיר.. זה לא מפריע לי רק רציתי לדעת אם יכולה להיות איזושהי ירידה באיכות כשהחיבורים הפוכים?
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רדיו SONY בהתקנה ישראלית ב BX 1992 יום אחד הפסיק לעבוד (אין אור כשמדליקים) החלפתי בשעתו מצבר- אבל אינני מניח שיש קשר. הרדיו נשלף ומאחור יש קונקטור עם הרבה פינים אליו מולחמים החוטים (זה פטנט ישראלי שמונע שימוש בספר היצרן) איך אני מטפל בתקלה?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם יכול לקרות מצב שבגלל חיבורי פלוס מינוס לא נכונים ושמיעת מוזיקה בעוצמה גבוהה ללא מגברים נשרף הרדיו דיסק???
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש רעיון מקורי איך להלחם בתופעה? המצב הוא שהיא לא סתם זזה, אלא פונה כלפי מטה ומוטה לצד. כל מה שאני מנסה להשיג זה הפחתה של הבעייה כך שהמראה לפחות תישאר באותו מקום אם עושים PAUSE, כי אין דרך להפסיק את הרעידות לחלוטין.
הודעה אחרונה מאת SubOtaz, -
חוות דעת על מגבר! 1 2
מאת rotem_rt- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הזה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1288948
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 33 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום... לפני כשבועיים התקנתי רדיו דיסק+זוג רמקוליים קדמיים+טוויטרים+סאב. במהלך הנסיעה אני שומע נקישות של משהו מכיוון הדשבורד,כנראה מתחת להגה אם השמיעה שלי אינה מטעה אותי. זה נראה כמו משהו שאינו מחובר או סתם רופף והוא זז מצד לצד בעיקר בשיבושים ובפניות... לאלה שמבינים בהתקנות...מה זה יכול להיות ? ? ? אני בכל מקרה מתכוון לחזור לבן אדם שהתקין לי אבל הייתי רוצה לדעת מה זה כבר יכול להיות...
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זאת אומרת.. אם יש לי פאנל 35W ואני מחבר אותו למגבר..דרך היציאה למגבר כמובן.. ויש פאנל של 50W ואני מחבר אותו לאותו מגבר גם דרך היציאה למגבר.. אני ישמע יותר חזק ב50W ?? כי לפי מה שאני הבנתי ההגברה היא רק ליציאות של הרמקולים..לא ליציאות של המגבר.. אני צודק ?
- 3 תגובות
- 775 צפיות
כתבתי הודעה בתחילת השבוע בקשר לבחירת רמקולים ומאז פרצו לרכבי וגם המערכת נגנבה כך שבבקשה עזרו להרכיב מערכת לרנו מגאן . עד 2500 ש"ח רצוי MP3 (יש בבעלותי רמקולים אחוריים LIGHING AUDIO ) מחפש רמקוליים 5 ורבע .
הודעה אחרונה מאת Clarion Man,