פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
איך הרמקולים של חברת פיונר דגם TS-A6980R הם 350 וואט ???
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי את הדגם הזה ואני רוצה לדעת אם אני יכול להוריד לו סרטונים כמו הדולפינים אם כן מאיפה ואיך? בתודה סופר לנסר
הודעה אחרונה מאת adilevy20, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שווה משהו אני מדבר על הדגם v300.4 מישהו שמע עליו ????
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע מורכב אצלי הפיוניר ואני יודע בדיוק את התכונות וכו' אבל לגבי הקנווד נתונים יבשים לא כל כך עוזרים וגם לא מצאתי כל כך הרבה אני צריך לדעת בדיוק איך מורכב הקרוס שלו וכו' ואם בכלל שווה לי להחליף את הפיוניר לטובת הקנווד או שלא יהיה הבדל בכלל.
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
חברים אני חייב את עזרתכם! בזמן כיבוי המכשיר ישנה נקישה חזקה מהרמקולים. יצא לי כבר להפגש עם התופעה אך הפעם מדובר במכשיר שלי אנא תנו כל השערה אפשרית לפתרון! כל פירון שתכתבו יתקבל בברכה ואני מוכן לנסות הכל! תודה מראש דודו
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 26 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי כרגע פנל של Rockford - RFX9120 ואני רוצה להחליף את הרמקולים ברכב וגם לקנות סאב ומגבר ... חשוב שהסאב יהיה עוצמתי וגם הרמקולים . תעזרו לי בבקשה לבחור רמקולים טובים ואיכותיים תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה' , מחר יום שבת אני רוצה לארגן מפגש גדול המרכז. כפי שרובכם יודעים, בימי שבת מתקיים מפגש פורום מאחורי קניון איילון ברמת גן. לאחרונה אנשים הפסיקו להגיע שזה הגיע לרמה שרק אני ועוד אחד הגענו שבוע שעבר. חבר'ה, תתארגנו ותגיעו כי חבל לנו לבזבז את הימים שטופי השמש האלה מי שמגיע שיכתוב פה בקשה.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול קניתי אוטו חדש דייהטסו אפלאוז 93 והגיע איתו רדיו מינידיסק של בלופנט (ככה רושמים\אומרים?) ' טקסס די ג'י ' texas dj הבעייה היא שאין לי מיני דיסק למרות שאני יכול לארגן מהחברים כדי להקליט השאלה כמה טוב הרדיו דיסק הזה ואם שווה למכור אותו ולקנות איזה קנווד 2026\פיוניר 1650
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://hem.passagen.se/gute/Image04.jpg
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אחשיוו ראיתי באתר החברה של המגבר שאני רוצה ליקנות(KICKER KX650.4) שיש הבדל ניקר אם המגבר מקבל 12V או 14V אז אם מישהו יודע או יכול להגיד לי איך לבדוק אני ישמח האוטו הוא יונדאי אקסנט(LS) שנת 96
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זוג רמקולים pioneer TS-A6960 240W 3 WAY במחיר של 300 ש"ח (אולי קצת פחות...), שווה???? יקר מדי???
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 10 תגובות
- 983 צפיות
אני צריך בבקשה שתעזרו לי, איזה תיבות צריך לכל אחד מהסאבים האלה:304C, 304F. תודה רבה, יום טוב.
- 3 תגובות
- 903 צפיות
יש לאחי באוטו מגבר שתי יציאות שלkenwood בלי שום פרטים על גבי המגבר חיפשתי ברשת ולא מצאתי הדגם הוא KAC-325 אני רק רוצה לדעת; כמה הוא מספק?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי יש לו פיוניר דגם 7400 MP http://www.caraudiodiscount.com/acatalog/large/pioneer2002/DEH-P7400MP.jpg בלי אחריות שמור מאוד מאוד אני מכיר את חבר שלי הוא מותקן באוטו שלו והוא רוצה פשוט להתחדש במשהו אחר הוא רוצה לתת לי אותו תמורת ה CDX-C8000R של SONY http://www.yopi.de/Sony_CDX_C8000R_CD_Radios-zeige_details שקניתי השבוע באחריות ל 3 שנים האם שווה לי??תענו לי מהר חברים!
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1282335 Rockford Fosgate RFZ-3412 150 RMS או Magnat Bull Power Sub 300 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1906 230 RMS המגבר שיחובר אליו הוא SONY XM-5020X 2X100W 2X50W RMS 1X130W RMS בבריג' מונו לסאב!
דגמי PIONEER ??
מאת pamir- 1 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכם. האם יש משהו בטענה שבדגמים בעלי סיומת 50 (4650, 5650) יש כיול המתאים לתדרי הרדיו בארץ ? משהו בנוגע לתדרים זוגיים / אי-זוגיים ? באופן כללי : מה דעתכם על שני הדגמים הנ"ל ? תודה.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
קנווד 2026
מאת almog- 1 תגובות
- 661 צפיות
איך הרדיו דיסק הזה? שווה לקנות אותו? יש כזה לחבר שלי, והוא מכר את האוטו והוא מוכר לי את הרדיו דיסק! בעיות אופיניות שכדאי לבדוק ? ואם יש לכם עוד משהו להוסיף אז תוסיפו תודה מראש אלמוג!
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ! האם ישנם מכשירDVD כלשהו ,אשר קורא פורמט DIVX וכל הקבצים של סרטי מחשב (למשל כמו מכשיר XORO ביתי) ? אגב נכנסתי לאתר של XORO והחברה לא מייצרת מוצרים לרכב (וחבל !) ... תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך עזרה דיי רצינית אם ציינתי בעבר, אני בשבועיים האחרונים עובד על שני בוקסות קטנות לזוג רמקולים מיזעריים של 2-3 אינץ. בכל אופן, מדובר בצורה של אליפסה של חצי עיגול. את הדופן שעליה יושב הרמקול, הכנתי מMDF עם ציפוי קשיח למדיי.. את המעטפת של האליפסה יצרתי עם שיכבה של דבק אפוקסי.בשביל לעשות את הצורה.. הוספתי שפכטל עץ ושייפתי, איזה 3 שכבות בערך בשביל לקבל צורה שתתקבל על הדעת ותהייה חלקה מבחינת חומר.. (האפוקסי מאוד נוקשה ויוצר עיוותים בצורה) אוקי, לאחר כך זאת.. שמתי לב לפרטים מאוד מאוד מינוריים בעבודה של השפכטל ... זאת אומרת חורים וסדקים בסדר גודל של אולי עשירית המילימטר, אומנם כשזה בלבן עם החומר הם לא מזיקים ולא נראים לעין, אך הצורה מיועדת להיות…
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אפשר פרטים על המגבר.. כמה יציאות... כמה מוציא וואט ו-rms לכל יציאה ! ובכלל אם מגבר טוב או לא... תודה מראש !
- 5 תגובות
- 781 צפיות
אני מתלבט בין דגם מילניום 5 שראיתי אותו בפומפה במחיר שנראה לי כדאי http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1148,'normal_sales') או הדגם: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1639,'normal_sales') הפולס זה דגם ישן יותר מהמילניום? איזה מהם יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 6 תגובות
- 989 צפיות
היי רציתי לדעת איפה יש חנות שמוכרת סחורה טובה וגם מבצעת התקנה אצלה בחנות (אני מתכוון שלא שולחת אותך אל מישהו אחר שיתקין מטעמם) כשאני אומר סחורה טובה אני לא רוצה מותגים סינים..אני רוצה להשקיע קצת...אני מחפש רוקפורד ..לאנזר...סרווין וגה... הייתי רוצה לקבל מידע על חנויות באזור המרכז או באזור ב"ש... תודה רבה..אם למישהו יש ניסיו ן עם אחת החנויות זה יהיה נהדר תודה!
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
סוגי באס בסאבים
מאת ToMeR- 4 תגובות
- 927 צפיות
חבר שלי התקין סאב 10 אינטץ של נקמיצ'י, הבאסים נשמעים בררר בררר בררר (לא אהבתי בכלל) אני אוהב יותר בום קצר ומדוייק, האם הבעיה היא שזה סוג הסאב? זה השיר ששמענו? או למה זה?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 3 תגובות
- 781 צפיות
לא חשוב ממש שיהיה MP3. אפשר אולי לגרד עד 700. ראיתי שיש את ה JVC G300, שאפשר להשיג בסביבות 700, שהוא MP3 ויש את הפיוניר 1600/50 גם בסביבות 700 שהוא לא MP3. מה עדיף ביניהם? ויש עוד אפשרויות איכותיות (עד כמה שאפשר) בתקציב הזה? (שאני יודע שהוא נמוך) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shmul87s, -
Phase Linear 1 2
מאת RS- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר טוב, איך המוצרים של Phase linear?
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וערב טוב, בחודש הבא אני טס למשפחה של החברה אשר מתגוררת בדנמרק. אני יוצא מישראל לפנות בוקר, עושה עצירה בת שעה באיטליה (מילאנו), ולאחר מכן טס לדנמרק (קופנהגן). שם אני אשהה במשך עשרה ימים. בדרך החזרה, אותו מסלול, רק שהשהייה באיטליה תיהיה 3 שעות. רציתי לדעת, האם אפשר למצוא בעיירות אלו (מילאנו/קופנהגן) מוצרי אודיו במחירים זולים? (כמובן שעדיף בקופנהגן, כי במילאנו אני לא אהיה/רוצה להסתובב יותר מידי, אלא אם כן זה קרוב לשדה התעופה) עריכה: שכחתי להוסיף שאני גם עובר מן הסתם דרך הדיוטי פרי, האם יש מציאות מיוחדת שם? תודה מראש, אורן.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297230 למה בעצם הם עולים ככה? כמה כבר גבוהה הצליל שלהם?
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 2 תגובות
- 793 צפיות
אני רוצה ליקנות מערכת לרכב עם סאב,מגבר,רמקולים ורדיו דיסק MP3 יש לי כ 4000 +- תציאו משהו טוב שאפשר ליקנות בסכום
הודעה אחרונה מאת djsts, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברי הפורום שלום! יש לי אפשרות לקנות מגבר לרכב מחבר. הבחור כמוני אינו מבין הרבה במגברים וכל מה שהוא יודע זה שאחיו הגדול אמר שזה מגבר טוב. השאלה שלי היא האם המגבר הזה איכותי? האם הוא יכול לסחוב סאב לבד? (אם כן באיזה עוצמה בערך?) הדגם של המגבר הוא: Inox Technologies CA-504 100X4 הנה תמונה של הפנים של המגבר: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=16914&stc=1
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין : פיוניר 860 פיוניר 8600 פיוניר 8650 פיוניר P8MP איזה דגם נחשב להכי איכותי והכי טוב? איזה מכשיר יותר איכותי עם יותר פונקציות פיוניר (הדגם הכי טוב מבין כל מה שרשמתי שם) או JVC KD-SHX700? ומה זה VOLTS?(לא וואט) בפיונירים יש 6.5 VOLTS וב-JVC יש 4 VOLTS
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk