פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי: SONY CDX-C8000R נתונים: 50X4 מגבר: SONY XM-5020X נתונים: 100X2 50X2 RMS 130X1 RMS אני רוצה לקנות סאב תואם שיעבוד לי טוב עם המגבר הזה אז בבקשה תנו לי סאבים תואמים ועוד משהו מה אתם אומרים על הסאב 440 וואט של מגנט שמגיע עם תיבה מקורית ועוצמתו 200RMS הוא עולה 450 שקל כולל משלוח האם הוא יעבוד טוב עם המגבר הזה?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם! חבר רוצה לקנות מגבר לרמקולים האחוריים. את הקדמיים אין טעם להגביר כי הרמקולים בגודל קטן (מהסוג שמותקנים בדשבורד). הרכב הוא אודי 80 שנת 95 מנוע 2000 (הדגם האחרון של אודי 80). מאחורה יש לו רמקולים 6*9 של פיוניר TS-A6956. הד יוניט פיוניר 740 (או 7450/ 7400 MP3 עם אנימציות, לא פרמייר) התקציב הוא בסביבות 500 שקלים חשבתי על הדגמים MAGNAT SCORPION 400 75*2RMS BOSS C350 40*4 RMS CADENCE Q2000 60*2 RMS מה דעתכם? יש לכם עוד דגמים מומלצים? ועוד שאלה קטנה. מה גודל הרמקולים הקדמיים באודי 80 שנת 95?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 4 תגובות
- 888 צפיות
שלום לכם רציתי דבר ראשון לשתף אותכם שקניתי את הדגם הנ"ל ורציתי להגיד שיש שינוי גדול מאוד האיכות הצליל!(אחרי שהיה לי sony cdx 4000) אני מאוד נהנה מהמכשיר והכל וקניתי אותו ב- 1100 ש"ח כולל התקנה(שווה?) עכשיו לשאלתי: מישהו יודע איך לכוון את השעון? אני לא מצליח לשנות את השעה! ועוד שאלה איך לעשות בזמן שאני מקשיב לאיזה תחנת רדיו ירוצו לי כל מיני מספרים ומילים או שם של התחנת רדיו על המסך? או שאין את האופציה הזאת במכשיר? אפשר לשנות צבע התאורה על הכפתורים מירוק לצבע אחר?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
המלצה לסאב
מאת Solox- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שני מגברים האחד היפוניקס ברוטוס 1500D (מונו) והשני קיקר קיי אקס 650.4 לקיקר מחובר סט קידמי של מורל ורמקולי 6/9 דראק של קנווד ולהיפוניקס ברוטוס אני מחפש עכשיו סאב אחת המחשבות היא על קיקר סולובאריק L7 הגירסא של ה15 אינץ למישהו יצא לשמוע אותו?, נחשב איכותי? (חזק אני יודע שכן) ומחשבה אחרת היא אימאיג' דיינאמיקס גירסאת ה10 אינץ עכשיו אני יודע שהאימייג' יקר יותר אני מעוניין שהתווך מחירים יהיה בערך 200-250 דולר אני ישמח לשמוע המלצות לגבי סאבים אם אפשר שלא ידרשו קופסאה ענקית כמו של הקיקר, במקרה שזה אפשרי בעוצמות כאלה ואם אתם תוכלו להגיד לי את המשקל של הסאב שאתם ממליצים אני יהיה בכלל יודה לכם בנוסף למה שכתבתי יש הד יוניט של פנאסוניק וDVD איזה קבל…
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
האם ניתן לחבר סאב של 500 וואט של רוקפורד כולל זוג רמקולים 6*9 של קנהווד 240 וואט למגבר אחד של לוג'יק שיש לו 4 ערוצים כמובן. ואת הקומפוננט של סרווין וגה לרדיו דיסק עצמו? האם זה אפשרי? איך תתבע חלוקת הצלילים ואיך ישמעו? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת ben, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיברנו היום DVD לפזו 306 ויש מין רעש מוזר מהמנוע. מין שריקה כזאת, מישהו יודע ממה זה נובע? (אלטרנטור אולי?)
הודעה אחרונה מאת Solox, -
- 1 תגובות
- 956 צפיות
אני רוצה משהו מסך + DVD קורא הכל כמובן ובלי הרבה חוטים ובלגן ואם אפשר נייד שמתחבר למצת יש משהו ??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש להם אחלה מחירים. ראיתי ת'רד שמשמיץ אותם, ות'רד תגובה שלהם. נראה ש"אין דברים בגו". ובכל זאת: השאלה שלי היא האם מישהו קנה מהם? איך השירות? האם אחריות מקבלים אצלהם או "אצל היבואן"?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול את דעתכם על הסדרה החדשה HERITAGE , וספציפית על המגבר הנ"ל http://www.cheaper.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=87 למיקמיק- HERITAGE זאת סדרה חדשה של לאנזאר. האים המגבר הזה יביא שני סאבים 305C לסוף המהלך שלהם... ולא ישרף מזה? תודה למגיבים ג'ניה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
sony cdx-f5700
מאת ROEI-A- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חושב ליקנות את הדגם הזה. מישהו יודע מה המתח של היציאות מגבר שלו? למישהו יש כזה? אני מעוניין לשמוע דעות על הדגם
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
מכירות פומביות
מאת ROEI-A- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חשבתי לקנות מערכת במכירה פומבית. מישהו יודע אם כדאי לנסות? או שהם מרמים באיזשהי דרך? אני לא מדבר על מה שהם כותבים בתור "מחיר מחירון". אני חושב לקנות בנטאקשן או בוואלה.
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי , לא מזמן החלפתי את הרדיו טייפ שלי , לרדיו דיסק של jvc kds 6060 45x4 יש לי רמקולים אחוריים של Kennwood 220W בכל מקרה , שהיתי עם הרדיו טייפ , יכולתי לשמוע קלטות , והבאס היה יחסית חזק ובטוח יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... זה שחיבר לי את הרדיו דיסק במקום הרדיו טייפ הוא חבר של ההורים ואין לו ידע רציני בתחום. עכשיו השאלה שלי היא כזאת , אם יכול להיות שהוא לא חיבר כמו שצריך את הכבלים של הרדיו דיסק לאוטו אולי משהו הפוך , או שאין לי מושג.. אולי בגלל זה שומעים ככה? אני חייב לציין , ששומעים מיד דיי חזק (אני יכול להגיע כמעט ל40 מתוך 50 , ועדיין ישמעו טוב) אבל באס... ממש על הפנים. אני שומע שיר עם באסים חזקים , ושהלאוד (Loud) פועל , ואני לא יכול לע…
הודעה אחרונה מאת Kennytdf, -
- 1 תגובות
- 812 צפיות
ההבדל במחיר הוא כמעט 100 דולר השאלה מה ההבדל בפונקציות ? האם כדאי להוסיף את ה100 דולר בשביל ה9835 ?
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
דיסק איכותי לMP3 1 2
מאת Triple-H-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מנסה למצוא את הדיסק האולטימטיבי לצריבת MP3... בפעם הראשונה השתמשתי בסילברליין, אבל אחרי חודשיים בערך הדיסק התחיל לקפוץ ולהשמיע רעשים... אז צרבתי את תוכן כל הדיסק לדיסק אחר [פשוט יותר..] ובתוך שבועיים התחילו קפיצות וכאלה.. איזה דיסק יוכל להחזיק הכי הרבה זמן בלי להיפגע?
הודעה אחרונה מאת B.R, -
-
- 1 תגובות
- 922 צפיות
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה שמעתי ממישהו שחיברו לו סאב של MOREL למגבר לא ל+ו- אלה ל+ו+. האם מישהו מכיר את השיטה הזאת ואם כן מה היתרון. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
אורך הארקה. 1 2
מאת B.R- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אומרים אסור שהכבל הארקה יהיה מעל מטר\מטר וחצי. האם מישהו ראה מקרה אמיתי שבו הארקה יותר ארוכה, של 2\2 וחצי מטר גרמה לרעש? אני אישית לא חושב שזה יגרום לרעש כי זה לא כל כך הגיוני מבחינה חשמלית אבל אולי בכל זאת..
הודעה אחרונה מאת B.R, -
- 6 תגובות
- 970 צפיות
מישהוא יודע על המחירים ברודוס(אי יווני), קפריסין? ואים בכלל מוכרים שם אודיו לרכב? אם מישהוא קנה משם משהוא אז שיכתוב בבקשה. תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
jvc kdg400
מאת nissan- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם אפשר לקבל תגובות על המכשיר הנ"ל לאומת פיוניר 5600 ,לא זוכר את האותיות.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
הגיעו לידי טוויטרים של פיוניר עכשיו אני מחבר אותם למערכת ומשום מה הם לא עובדים ביכלל מה יכולה להיות הסיבה???
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 4 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכולם רציתי להתיעץ איתכם מכיוון שאני רוצה לשפר את המערכת שלי רציתי לדעת עם כדי להעיף את הרמקולים האחוריים קנווד 260W ולהשים במקומם את הקומפוננט המדובר בפורום MOREL (דרך אגב נה המחירים שלו הבנתי בסביבות ה400?) האם זה כדי? נ.ב מישהו מכיר קומפוננט של SPL POWER ? שווה משהו??
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 1 תגובות
- 651 צפיות
היי. מדובר בשני רדיו-דיסקים של Alpine. ידוע למישהו מכם האם יש הבדלים בין שני הדגמים? והם יש להם קרוסים/פילטרים (HPF,LPF)? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת slarti, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אייכות הסאונד של הרמקול נפגעת עם הזמן לא משתנה או משתפרת אני שואל את זה בשביל לדעת אם לקנות רמקולים משומשים
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום הזמנתי סאב וופר קיקר סולו-באריק "12" L7 עכשיו יש לי אופציחה באותו להחליט איזה דגם יש 2 אוהם ויש 4 אוהם ואני חושב ששניהם 2 סלילים . מה ההבדלים בינהם ועל מה מומלץ ללכת? ועוד שאלה אני רוצה לבנות לסאב הזה תיבה שתיהיה לאיכות אפשר בבקשה מידות? הבנתי שאם ככל שהתיבה תיהיה יותר גדולה ואטומה ככה יהיה יותר איכות זה נכון? בי ותודה
מתקין מורשה אלפיין ? 1 2
מאת Pentos- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם יש כזה דבר בארץ? או שכל מתקין מקצועי יעשה עבודה טובה? זקוק להמלצות למתקין באיזור תל אביב... ואגב כמה אמורה לעלות התקנה ופירוק הקודם?
- 5 תגובות
- 945 צפיות
אתמול בשעה טובה ומוצלחת התקינו לי Alpine 9827 (שהבאתי מארה"ב) באוטו. אלא מה, הקליטה של ה-FM לא כל כך טובה (הקליטה שהיתה לי ב-Kenwood KDC 2026 שהגיע עם האוטו היתה יותר טובה). עד כמה לא טובה - כשאני שומע גלגל"צ, למשל, אפילו במרכז ת"א, יש קצת חריקות, בטח שכשהגעתי לאזור פולג כבר היו הרבה חריקות... וכו'. אני בכל מקרה הולך מחר למקום שהתקין לי, הוא הבטיח לבדוק את העניין ולראות אם יש משהו שאפשר לעשות, אבל מכיוון שאני אוהב לבוא מוכן, אז יש לי כמה שאלות: 1. לבעלי Alpine בפורום (ובפרט כאלו שהביאו מארה"ב) - האם גם אתה נתקלתם בבעיה כזאת? הייתכן של-Alpine, חברה המתהדרת במוצרי אודיו מעולים, יש טיונר גרוע (יש לי חבר עם דגם Alpine ישראלי, שגם טוען שלדעתו הטיונר קצת חלש...)…
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
רמקולים בהונדה
מאת ben- 10 תגובות
- 860 צפיות
איך אני יכול להתקין רמקולים 6*9 בפנל האחורי? כמובן בלי להרוס את הפנל... אם מישהו התקין כבר הודה לו על העזרה.
הודעה אחרונה מאת ben, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול אם התקנת קבל במערכת פחות או יותר כמו שלי (והמפרט כתוב בחתימה) תעזור במשהו ,קראתי את מה שכתוב בFAQ וראיתי שמצויין שעל כל 1000W אפשר לשים 1 FARAD ורציתי לשאול במה הדבר יועיל לי והאם הוא הכרחי או שעדיף לשפר את המערכת בדברים חשובים יותר? תודה.
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
למה כשאני עושה Random on אז הוא עושה "רנדום" בכל הדיסק ! אפשר שיעשה רנדום רק בתיקייה שאני נמצא בה ? אם כן אז איך ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO, -
בצער רב אני מכריז אל פטירת ה6*9 הישנים שלי(סתם מעפנים) אז קיצר הם הלכו לעולמם ואחשיוו אני נאלץ לקנות גם 6*9 אני לא רוצה להשקיה בהם כי אני מביא אחשיוו מגבר סאב קומפוננט וHU על רמה אז ה6*9 לא חשובים לי אני רק צריך שיהיו שם אז התקציב הוא 280 וחשבתי על: Pioneer TSA6960 אז אם יש לכם הצעות בכיף
הודעה אחרונה מאת RS, -
מחירים של מורל
מאת Solox- 4 תגובות
- 645 צפיות
מה המחיר של מורל פלוס? רוצים להביא לי חדש ב600 שקל, שווה? או שלחסוך עוד קצת ולהביא דוטק? ואוו מעולה הפורום החדש, ענה לי על השאלה לבד. אבל אם כבר אז נוסיף שאלה שגם יוצרת לי בעייה, קניתי די וי די לאוטו מסך תיקרתי ואני רוצה שהנהג לא יהיה מסוגל לראות מה עושים? אפשר תדרך הקלה זה להתקין אותו באמצע אבל אז הכיסט ליד הנהג לא יכול לראות ואפשר לסובב אבל אז השמאליים מאחורה לא יראו טוב אז מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Solox,