פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבלתי מחבר רדיו דיסק של SABA מדגם CDC-X9450 המכשיר אינו קורא דיסקים, עכשיו אני סבור שזו אינה העינית מכיוון שניסיתי להכניס דיסק, כשמכניסים דיסק, אז נכון בשלב מסויים המערכת מושכת אותו לבפנים וקוראת ? כאן היא פשוט לא מושכת אותו, והוא לא מתיישב איפה שצריך. למישו יש מושג מה עבר על המערכת ואיך אני מסדר לבד ? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים (טויוטה קורולה החדשה 2004) אני יודע שהגודל של הרמקול שם הוא 6.5" אבל אני צריך לדעת גם מה העומק... כדי שלא יהיו לי בעיות עם החלון איך אני יכול לברר את זה? אם מישהו יכול לעזור, תודה! בעיקרון אני רוצה לשים את הקומפוננט הזה: http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063559&CategoryDesc=Punch%20Speakers%20-%20Component%20Sets תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת סופר לנסר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי טס לחו"ל ורציתי לבקש ממנו שיביא לי HU של פיוניר. מישהו יודע מה סדר גודל של המחירים בגרמניה? לא יהיו לי בעיות אם התדרים ברדיו? טל
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם... החלפנו אוטו לסובארו אימפרזה Newage 2002 - הצורה החדשה... אני מחפש לקנות לאוטו רדיו דיסק MP3 לא הכי יקר, אבל גם לא הכי זול. מכשיר ששווה את המחיר שלו - בסביבות ה 1000-1200 ש"ח. חיפשתי ברשת ומצאתי כמה מחירים שונים לדרישות המחיר , ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ומה הכי טוב מביניהם: Pioneer DEHP 4600 עולה 949 ש"ח Pioneer DEHP 460 עולה 1029 ש"ח Pioneer DEHP 4650 עולה 1300 ש"ח Pioneer DEHP 460 עולה 1099 ש"ח רציתי לדעת מה ההבדלים המהותיים בין המכשירים. המחירים הנ"ל מהאתר need 4 sound. אם למישהו יש המלצות לאתרים אחרים, וא מכשירים אחרים עם מחירים טובים אשמח לשמוע. שאלה נוספת : בסובארו אימפרזה, הרמקולים הקדמיים והאחור…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 1 תגובות
- 957 צפיות
קנינו לאחרונה גולף 02' ויש רמקולים קדמיים ומאחורה יש בדלתות את ההכנות, השאלה שאלי מבחינת שמע, ישמעו אותו הדבר אם אני יתקין רמקולים בדלתות האחוריות שזה 6.5' או בדשבורד האחורי 6'9 ואם כדאי ללכת על ה 6.5' במקום לעשות חורים, אז מה יש היום בשוק לאחוריים או שגם קומפוננט קדמי מתאים? אני לא כל כך מבין.... בתודה. טל
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי: HU SONY CDX-C8000R מגבר XM-5020X SONY 4 רמקולים באוטו סאב שבקרוב אני אקנה (עד 200 RMS) בשביל כל זה אני צריך לחבר קבל למצבר? זה הכרחי?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו הסאב 12" שפה: http://www.adireaudio.com/TextPages/KodaSubsPageFrameText.htm אגב עוד שאלה למי שמבין : מה ההיתנגדות הנומינלית שלו ? זה לא כתוב שם.. הבנתי שהוא יותר יקר מ SHIVA..יש למישו הרחבה בנושא ? (כבר קראתי פה הכל אודות SHIVA..)
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 764 צפיות
תראו אנשים קניתי מגבר של פוניקס דיגיטל 1000 ואט דגם pd-394 4 ערוצים... אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו וכמה שיותר דחוף למה יש לי עד מחר להחזיר אותו
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם ! איפה ובכמה אפשר להשיג בארץ את המכשיר Alpine CDA-9835R ? http://www.alpine-europe.com/alpine/cms/download.php?id=234 והאם הוא שווה את המחיר ? או שהכסף הזה יותר טוה להביא 960 של פיונייר וישאר עוד כסף ? תודה לכל המגיב
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו מכיר LANZAR HTG434 יש למישהו ניסיון איתו? האם באמת הוא מספק 150 וואט אראמאס לכל אחד מ4 הערוצים?!??! זה נראה לי לא ריאלי... ואיך הוא ביחס למחיר 1350 שח?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 835 צפיות
http://www.iascauk.com/photos/memphis/SONY-XPLOD-DEMO.jpg http://www.unlv.edu/faculty/kyle/images/InternationalCES2004/images/DSC00234.jpg http://melba.vu.edu.au/~s3598846/images/gallery/xr8-xplod-6.jpg http://popularmechanics.com/automotive/car_care/2003/11/2003_sema_wrapup_report/images/lg_Dscn3592_lg.jpg http://www.canze.org.nz/archive/9899/results/imagesrf/f126.jpg
הודעה אחרונה מאת okiman, -
מה חסר למערכת
מאת elior18-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 897 צפיות
חברה קניתי : רדיו דיסק MP3 של פנסוניק רמקולים אחורים 6*9 ומגבר של JBL קומפננט של סוויןווגאס וסאב של רוקפורד 3210 מה עוד חסר לחגיגה ?מה אתם מציעים לי להוסיף או לשנות?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- 1 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם! אני מחפס חנויות באזור ת-א בת-ים לקניית מערכת pioneer במחיר סביר. כמו כן כמה יעלה לי להתקין רמקולים על מגש שאין בו חורים? תודה לכל העונים! semik
הודעה אחרונה מאת wacky, -
חוות דעת על דוטק 1 2
מאת Solox- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אוקי היום סוף סוף הותקנו הדוטק אצלי באוטו אחרי קצת חתיכה של הדלת לא רצינית ברגע זה הם מחוברים בלי מגבר כי המגבר צריך להגיע אליי ב12 הם מחוברים לרדיו דיסק של פנסוניק שלטעמי היא אחת החברות המובחרות ביותר שיש לתחום ואני לא יודע למה לא מדובר פה עלייה, יש לפנסוניק הרבה מכשירים שעושים לדעתי לפיוניר בית ספר אחת הבעיות בפנסוניק זה הזמן שלוקח לדיסק להקרא לאומת פיוניר שמתקתקת אותו אבל נחזור לנושאינו, ההחלטה שלי היתה בין דוטק לJL הJL נהנתי פשוט קומפוננט מדהים במיוחד בשירי ראפ למשל אהבתי מאוד מה שהוא נותן בסופו של דבר קניתי את הדוטק כי מצאתי במחיר יותר אטרקטיבי, היום יצאתי סוף סוף עם האוטו אחרי שהותקנו (שבוע מותקנים אבל האוטו לא היה פה ככה שהיה זמן להפתח) בראפ/הי…
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 2 תגובות
- 816 צפיות
בבקשה כי חבר שלי רכש אחת כזאת ואני לא יודע עלייה כלום ממש.... (רק דברים בסיסיים...).
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקנתי HU חדש לפני מספר ימים בפוקוס החדש שלי, ועכשיו הדילמה איך להמשיך. מכיוון שיש לי רכב ליסינג, אני מתכוון להגביל את ההשקעה לזוג רמקולים קדמיים וזוג רמקולים 6x9 מאחורה. ולגבי הקדימה, אני מתלבט מה לעשות. אופציה אחת, זה לקחת קומפוננט מורל (Pulse או Dotech MKII), ולהתקין מקדימה, מה שכמובן ייתן לי איכות סאונד מצויינת. הבעיה העיקרית היא שבפוקוס אין הכנה לטויטרים, מה שאומר שאני צריך לשים אותם מבחוץ, ככה שיראו, וזה נראה לי כמו משהו שמזמין גנבים (ופורצים אצלנו, הרבה.). האופציה השניה, היא לחפש זוג רמקולים 5x7 טובים שאני אוכל לשים בדלתות, ככה שלא יראו. השאלות: 1. עד כמה לדעתכם טויטרים מושכים גנבים? 2. עד כמה ההבדל הוא דרמטי בסאונד? 3. האם למישהו יש ניסי…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. סוף סוף קניתי זוג רמקולים אחוריים לסובארו די.אל שלי. הם עלו לי 300 שקלים (עבודה חינם כולל העברת חוטים וחיתוך הדיקט בסך הכל עבודה לא קלה). הרמקולים הם של אודיובנק - איך הם צריכים להיות ? זו באמת חברה מוכרת? לא כ"כ שמעתי עליה (לטענת בעל המקום זו חברה מוכרת ואלו הם רמקולים טובים). לא כ"כ יצא לי לשמוע בהם, רק מעט, כי יש לי בעיה בחשמל באוטו ומחר אני אמור לעבור במוסך. הרמקולים הם עגולים ולא ביצה, 180 וואלט , הגודל 5 ומשהו - פחות מ6. איך הם ? הדיל טוב? תודה.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברכבי מגש אחורי מחורר בגלל רמקולים 6*9 שהיו שם בסטאפ החדש אני לא מתכוון לשים רמקולים מאחורה, אלא רק סאב 12 אינץ' בבגאז', ולכן עומדות בפני 2 אפשרויות: 1. להשיג ולהתקין מגש אחורי של 106 אחרת שאינו מחורר - כנראה במחיר זול מאוד, אבל אני צריך להחליט בימים הקרובים האם לקנות מהבנאדם. 2. שיבנו לי מגש אחורי חדש באיכות גבוהה עם איטום - כ-300 ש"ח לדוגמה ברדיו מילאנו. האם ההשקעה הזו של 300 ש"ח שווה? האם איכות המגש האחורי משמעותית מבחינת איטום\אקוסטיקה?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
פיצול של REMOTE 1 2 3
מאת monosoul- 31 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, כפי שציינתי בהודעות הקודמות התקנתי מגבר נוסף ,עכשיו לפי כל האנשים ששאלתי בפורום ובכלל כל מיני מתקינים ,שרוצים לפצל REMOTE אין צורך לעשות זאת באופן מיוחד (בשביל 2 מגברים) ,אתמול קיבלתי איזה לינק לחוברת ההפעלה של המגבר שלי והיה מצויין שם שצריך לשים RELAY לREMOTE שרוצים להעביר אותו לעוד מגבר כי אם לא זה עושה נזק לHU האם הדבר נכון או שמדובר בדבר שאינו גורם נזק?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך המגבר ? טוב ? שווה לקנות? יש לי רמקולים פיוניר 300 וואט... עזבו מחיר... אני רק רוצה לדעת איך המגבר ... הנה לינק http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4055_34322_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
תמונות של איטום 1 2
מאת alpine- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמו שהבטחתי הנה כמה תמונות של איטום תחילה הדלתות:
הודעה אחרונה מאת alpine, -
שלום לאחר חיפושים נרחבים אחרי מונובלוק שיכול לספק שני פיונירים 305C ... נכנעתי... אני מעוניין שתיעצו לי איזה מונובלוק שווה לקנות והיכן. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות... (לכל אלו שמרגישים מנהלים: ביצעתי חיפוש FAQ) תודה מראש לכל המגיבים. ג'ניה
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני מגברים- Audiobahn A6004T שמוציא 75*4 ו300 בגישור ו- Phoenix Gold Octane-R 8.0:4 עם הספק זהה ו250 בגישור. הייתרון של האודיובאהן הוא המאוורר המובנה שיש לו. מצד שני קראתי שאודיובאהן לא עומדים בהספקים המוצהרים, ומבין שניהם עדיף את הפיניקס. מה אתם אומרים? AB: http://www.crutchfield.com/S-cf1cS5cDbQ1/cgi-bin/ProdView.asp?s=0&c=3&g=120&I=037A6004T&o=m&a=0&cc=01&avf=N&search= PG: http://www.crutchfield.com/S-cf1cS5cDbQ1/cgi-bin/ProdView.asp?s=0&c=3&g=120&I=218OCR804&o=m&a=0&cc=01&avf=N&search=
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
כבל לצ'יינג'ר
מאת s-man- 0 תגובות
- 842 צפיות
יש לי צ'יינג'ר של פיונייר אבל רדיו-דיסק שלא תומך בצ'יינג'ר. אני רוצה לקנות במקום הרדיו-דיסק רדיו-טייפ של פיונייר שולט צ'יינג'ר ולחבר את הצ'יינג'ר. ראיתי רדיו-טייפ של פיונייר תומך צ'יינג'ר במחיר די זול(KEH-P2035), אבל לפי מה שהבנתי זה לא מגיע עם הכבל שאמור לחבר בין השניים. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה בזול או מה המחיר שלו בשוק?
הודעה אחרונה מאת s-man, -
סאב מארה"ב?
מאת shauli- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי חבר בארה"ב שמתכוון לשלוח לי סאב ועכשיו אני צריך המלצה על 3-4 סאבים טובים ואיכותיים. יש לי רדיו דיסק פיוניר 1650 ומגבר של רוקפורד 50X4 פאנץ סרווין וגה?פיוניר?רוקפורד? יאללה תפציצו לא להתקמצן כל סאב ששווה בארץ עד 1000 שקל יתקבל בברכה...
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1.לחבר יש את ה8600 והוא הוריד את התוכנה והאנמציות שהוא בחר אבל איך הוא צורב את זה ואיך להוריד את זה למכשיר? 2.לי יש את ה8500 ואפשר להוריד אליו או שרק לסדרה החדשה אפשר?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
תמונות התקנה 4 - איטום 1 2 3
מאת EyalR-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אחרי כמה שבועות שלא עדכנתי אני יכול לשים קצת תמונות של איטום הבגאז'. אני מקווה שבשבועות הקרובים הפרוייקט יקבל תאוצה ויסתיים. האיטום הוא של Second skin audio מסוג damplifier. הוא הונח על כמה שכבות טובות של חומר נזלי מסוג VB1X של CASCADE AUDIO. מהתרשמות שלי החומר זהה לאקסטרים, אולי טיפה יותר דק (אני הייתי בטוח שמשמעותית אבל לבסוף יוסי קבע שנראה לו שזה אותו העובי). זה חומר שהזמנתי לפני שנה, נאבד בדואר ורק לאחרונה הסדרתי את העניין עם המוכר וקיבלתי משלוח חוזר (של חומר חדש ומשופר). כמו כן לאחר חיזורים של חודשיים אחרי IMAGE DYNAMICS שימכרו לי הורנים חדשים שהם תכננו, אשר לא מוצעים למכירה עדיין (רק לצוות המתחרים שלהם), העניין נסגר ואני מקווה לקבל אותם בקרוב. אני ממש מבסוט מה…
-
- 1 תגובות
- 819 צפיות
חבר'ה ! אני צריך עזרה ! פתאום המערכת השתגעה ! (עבדה כחודש), כל 10 שניות היא מחליפה ת'צבעים ! (שחור ללבן וההפך) והקטע שלא עשיתי כלום ! ואין לי מושג איך לבטל את זה ! זה אפשרות כזאת או יכול להיות קצר או חיבור רופף... ? מה לעשות ? בבקשה תעזרו ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 3 תגובות
- 912 צפיות
מישהו מכיר חנויות בלס וגאס והאם בכלל כדאי לקנות שם מכשירים של ALPINE ? (CDA-9835) תודה.
הודעה אחרונה מאת slarti, -
- 3 תגובות
- 931 צפיות
איך זה שאם תיכנסו לאולסייל ותרשמו בחיפוש בצד שמאל , PIONEER תגלו שיש 4 דגמים של PIONNER TS-A6990S וכל דגם מראה טווח תדרים שונה????? אחד עד 32 אלף 30 אלף 35 אלף ???????????????????????????????????????????
הודעה אחרונה מאת DDDIABLO,