Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר

LANZAR HTG434

יש למישהו ניסיון איתו?

האם באמת הוא מספק 150 וואט אראמאס לכל אחד מ4 הערוצים?!??! זה נראה לי לא ריאלי...

ואיך הוא ביחס למחיר

1350 שח?

HU - Pioneer DEH-1650

Components - Morel Pulse 6

Amplifier - Lanzar HTG 424

SubWoofer - Pioneer TS-W33C 150W RMS

:vamp:

פורסם

הנתונים מפספסים בכ-10 עד 15 אחוז... אבל זה עדיין מגבר שנותן תמורה מקסימלית למחיר שלו ומאוד מומלץ לתקציבים בינוניים-נמוכים.

אם נזרוק ניחוש (איל יכעס :wink: ) אפשר להגיד שהוא יהיה 4x120 או 130 לכל ערוץ.

פורסם

יש לי את ה 424 ,שהוא 1000 וואט, שעליו מחוברים בגישור שתי וופרים של רוקפורד RFZ3412 ,אפשר לומר שהוא קורע להם ת'תחת, ולפי דעתי ה1200 וואט אמור להיות יותר חייתי מבחינת הנתונים, בכל מקרה מחיר טוב מאוד, תראי את המחיר שבאתר שלהם : http://lanzar.co.il/details.asp?id=617&lead_id=&look= :shock: :shock:

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם
הנתונים מפספסים בכ-10 עד 15 אחוז... אבל זה עדיין מגבר שנותן תמורה מקסימלית למחיר שלו ומאוד מומלץ לתקציבים בינוניים-נמוכים.

אם נזרוק ניחוש (איל יכעס :wink: ) אפשר להגיד שהוא יהיה 4x120 או 130 לכל ערוץ.

זה לא שאני נגד אופטימיים או משהו כזה

אבל אתה מוכן לספר לכולנו מאיפה הידע הנרחב לגבי הסידרה הזאתי ? ואיזה מעבדה סיפרה לך שהנתונים מפספסים עד 15 אחוז ?

תודה מראש.. מצפה לתשובה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
זה לא שאני נגד אופטימיים או משהו כזה

אבל אתה מוכן לספר לכולנו מאיפה הידע הנרחב לגבי הסידרה הזאתי ? ואיזה מעבדה סיפרה לך שהנתונים מפספסים עד 15 אחוז ?

תודה מראש.. מצפה לתשובה.

גם אני מעוניין לדעת

או לראות נתון או עובדה מחקרית

שלאנזאר מזייפים בהספקים של 15 אחוז(עד)

ניראה לי מישהוא פעם המציא את זה ומאז כולם אומרים כך! :drinking:

פורסם

advant אני רק מקווה שלא יתבלבלו מהתגובה שלך, אני דיברתי ספציפית על הדגם הזה, אני מקווה שלא יביאו לי בדיקת מעבדה על דגם אחר :)

(רק הדגם הזה מעניין אותי, 150 אר אמ אס ליציאה.... זה נשמע כימעט כאילו אין הגברה כזאתי.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נכון...גם אני לא ראיתי שום ביקורת או מיבדק שעשו ללנזר ויצאו בהסכמה שהם מזייפים...

ועכשיו ברצינות אם הם היו מזייפים כבר מיזמן היו עולים על בארה"ב והיו קוברים אותם שם(בגלל השוק הענק) נכון?

ואתה הסאב של רוקפורד גם מגבר סיני יכול ליקרועה....בגלל שהוא 150RMS..:?

ואם אני לא טועה מגבר זה ניחשב מהסדרות הגבוהות שלהם... כן?

פורסם

איל כמובן וכמובן שמדובר ביחס למחיר היותר ממצחיק,

בהקשר לך אדי אני מאוד חולק על דעתך, נתחיל מזה שאמרת שלא ראית ביקורת או מבדק שעשו ללנזר, ויצאו בהסכמה שהם מזייפים. (אני ראיתי, היה פה בחור שאמר שאכן מדד את המגבר במעבדה והנתונים יצאו משהו כמו 40 אחוז פחות, אומנם אני לא יודע עד כמה הבחור רציני או סתם קשקשן, אין לי קשר אליו. אך היה מישהו שטען זאת.)

האם זה נותן דבר הוכחה או רעיון להוכחה שהחברה לא מזייפת ? האם בחורה שלא סיפרו לך עליה שהיא מזייפת, משמע היא לא מזייפת ? (אני מאוד מקווה שאתה יודע את התשובה לשאלה הזו.)

לגבי "אם הם היו מזייפים" אני מקווה מאוד שאתה ער ואינך כותב מתוך שינה,

אתה באמת לא יודע מה הסיבה שכול החברות האלה פה ? אני בספק אם יש חברות שהן פה בשביל הסאונד, ואם זה מה שחשבת, המצב גרוע..... החברות פה בשביל הכסף.

ובשביל הלקוח, שיש לו .. כסף ! משמע כולן מזייפות, בין אם זה לטובה או לרעה..... בין אם זה ליצור רושם, ובין אם זה להטעות

לדוגמא קאליפורניה בום, "מגבר של 1200 וואט" לדוגמא פלטיניום אודיו, "1000 וואט"

לדוגמא לנזר, "1000 וואט" , איזו סיבה אחרת היתה לחברות האלה להשתמש במונח וואט, אם זה לא לשם הטעייה ולשם ניפוח נתון שאינו קשור למציאות ? כמובן, הסיבה היא הלקוח, והתוצאה היא כסף.

קח עוד דוגמא, GENESIS המגבר המדובר שהיה פה לא מזמן, 50X4, ולפי מה שזכור לי הנתונים האמיתיים שלו כימעט כפולים, אז מה, גם פה לא מדובר בזיוף ? זה זיוף לכל דבר.. אומנם פה זה בשביל הרושם של הצניעות, לא לשם הונאה.

בכל אופן, תתחיל לחשוב פעמיים אם להאמין רק בדברים שסיפרו לך עליהם. ולא רק לפי ההיגיון שאומר "אם לא אמרו לי אחרת, משמע זה באמת כזה."

לאחר עריכה:

לפני פחות משבוע דיברו על העובדה שהמגבר המדובר אינו הסידרה הגבוהה, והמחיר שלו גבוה לשם הטעייה שיחשבו שהוא אכן סידרה גבוהה, הבחור B.R אם זיכרוני אינו מטעה אותי גם הביא את האתר של לאנזר להראות שהמחירים בחול אכן לא תואמים לסדר המחירים של היבואן בארץ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה נכון? עם מי אתה מסכים? אם איתי, אז אני לא טענתי שהנתונים אמיתיים. אף אחד לא היה עולה ואף אחד לא היה קובר מדובר במגברים שפונים לפלח שוק התחתון שהוא גם הגדול ביותר (והפחות מבין).

פורסם

בסוף היום...מה הייתם ממליצים? בטווח מחירים אלה 1000 עד 1400 שח...

שווה להשקיע במגבר המדובר או שיש לכם הצעות יותר טובות אני רוצה השבוע להחליט וללכת על זה..

תודה רבה

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם

סאב של פיוניר של 150 וואט אראמאס

ואני אקנה עוד קומפוננטס אני חושב על סרווין וגה דגם 1602 או 6.02

הראשון זה 50 וואט אראמאס והשני 100

אני מאמין שאני אלך על השני ...השאלה באיזה מחיר אני אמצא אותם...

HU - Pioneer DEH-1650

• תוכן חדש...