Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ראית בחור מהנדס אלקטרוניקה מובחר עם תאור בודק את מגבר??

ראית או קראת פעם במגזין של סטריאו לרכב שהם מזייפים...ראית אולי איזה תרד בפורומים בחו"ל שמדבר על זה באמת?

כן???....תבוא תראה לי ואז אני יסכים איתך סבבה?

פורסם

אני לא בטוח למי פנית אדי, אם אליי אז לא טענתי שהם מזייפים אבל גם לא אמרתי שהם מדייקים. בקשר לת'רדים שמדברים על ההספקים שלהם, יש טריליון וקראתי מיליון בפורומים בחו"ל. להתחיל לחפש ולמצוא ממש אין לי כח, אם אתה רוצה תחפש בעצמך זה לא צריך להיות קשה מדי.

פורסם

חובת ההוכחה היא בדיוק הפוכה.

אם הייתי מציע לך מגבר עם נתונים שתואמים למחיר שלו, זה היה ריאלי לא היו צריכים להוכיח כלום

אך מבפני שהמצב הוא הפוך, והנתונים לא תואמים לשום מגבר שידוע לי , לא רק במחיר הזה, גם במחיר כפול ממה שהם מבקשים........אז מן הסתם חובת ההוכחה זה שהוא אכן קיים ועומד בנתונים שלו.

דרך אגב, העובדה שבחול הסידרה הזאתי מדורגת מבחינת מחיר, לנחותה מסידרת הוייב, זה לא רומז לך משהו לגבי הביצועים של הסידרה ?

העובדה שבארץ נפחו מחיר, עד כדי שינוי דירוג של סידרה. אין זה אומר שהנתונים הפכו ליותר "הגיוניים"....

מבחינתי אתה יכול להיות אופטימי, לי אין שום בעיה עם זה.. אך אל תיתן לאחרים לחיות באשליה שהם קונים מגבר של 150 וואט ל4 ערוצים ב4 אוהם בפחות מ1500 שח....

ואם אתה בכל זאת רוצה להיכנס לשיטה הלוגית שלך, אז בוא נעשה את זה ככה:

1. ראית מגבר במחיר שכזה עם נתונים כאלו ?

2. האם המגבר בא מבית טוב שמוכח שנחשב לבעל נתוני מהימנים ?

3. זה לא מדליק לך נורה אדומה ?!, אם זה לא ..... אז כמובן שאני לא אצליח :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איל, כמובן שאני לא שולח אף אחד לרכוש מגברים לפי העלות שלהם.

אך הצהרות של 150 אר אמ אס ל4 ערוצים במחיר של פחות מ1500 שח.... זה עלבון לצרכנים...

זה לא שאני לא רוצה להיות אופטימי, אך אני גם לא רוצה להיות מרומה מן הסתם.

ואם בעל התרד מחפש פידבקים על לאנזר, יש לי אחלה פידבק על ההצהרות של VIBE 431, אם הוא נותן יותר מ200 אר אמ אס בגישור 4 אוהם, אני עושה שני סיבובים באויר. (ותסמכו עלי, לא השקעתי מספיק בקפוארה) :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...