Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיצול של REMOTE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי ואבוי...

הצורה הכי טובה זה עוד ממסר (כמובן שצריך לדאוג לשיכוח רטט עקב מיתוגים).

אבל... אם רק שני מגברים ברצונך לחבר אז ההפך - אם אתה רוה תתעצל ותמשוך עוד חוט מהמגבר הקיים לחדש.

אם אתה שוקל אופציה של מאווררים,מנורות ושאר ירקות חובה עלייך להשתמש בממסר או רכיב בניים שכזה כדי א. להגן על יציאת ה-Remote ב. לספק זרם. הזרם שיוצא מה-Remote לא יכול ולא נועד כלל לדחוף אלמנטים "שואבי" זרם

בהמשך למה שכתבת, ממסר, קל יותר לחבר מאשר למשוך חוט נוסף מה-HU .

השקעה?? חארטה. עניין של דקה וחצי בדיוק.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה צריך למשוך חוט נוסף אפשר פשוט לפצל את החוט הקיים שזה באמת לוקח שניה. ממסר לוקח קצת יותר זמן מזה, עדיין זו לא השקעה (ולכן כתבתי השקעה במרכאות) אבל זה יותר זמן וכסף מלפצל את החוט הקיים.

פורסם
בהמשך למה שכתבת, ממסר, קל יותר לחבר מאשר למשוך חוט נוסף מה-HU .

השקעה?? חארטה. עניין של דקה וחצי בדיוק.

שלומי

מאחר והבחור ציין שיש לו כבר מגבר (שמקבל רימוט) צריך להיות מוכשר כדי לפרוס עוד כבל מה-HU כאשר יש לך נק' בבאגז' (המגבר הקיים עצמו) שבה אתה יכול להתחבר אליה מבלי לפרק שום HU ושום פאנל... לא נראה לך קצת יותר קל ופשוט?

בכול אופן, עם ההאוכל בא התאבון והבחור זרק שאלה ונתנו לו רעיונות, אולי הוא יווכח לראות כי הוא חייב מאוורר ובא לו קצת תאורה מיוחדת... נתנו לו קצת מידע דרוש ושיהנה...

פורסם

מי מאוורר מה מאוורר מה תאורה מיוחדת תגיד לי מה זה אני מתחתן ???

כולה רציתי לשאול איך לחבר רימוט???

האם זה בסדר להעביר רימוט ממגבר אחד לשני???

והאם הדבר גודם נזק?

מאחר וקיבלתי תשובה מאייל ומעוד חברי פורום שטענו שהדבר הוא בסדר ואפשר לחבר כי שני מגברים לא מהווים התנגדות רצינית לREMOTE ,בחרתי לעשות כעצתם.

תאורות???,מאווררים???, תסבירו לי למה צריך תאורות ומאווררים ואני אשים גם מזגן 2.5 כוח סוס לסאבוופר.

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

והאם הדבר גודם נזק?

מאחר וקיבלתי תשובה מאייל ומעוד חברי פורום שטענו שהדבר הוא בסדר ואפשר לחבר כי שני מגברים לא מהווים התנגדות רצינית לREMOTE ,בחרתי לעשות כעצתם.

תאורות???,מאווררים???, תסבירו לי למה צריך תאורות ומאווררים ואני אשים גם מזגן 2.5 כוח סוס לסאבוופר.

אולי בעתיד תצטרך לשים מאוור למגבר, ואם תצטרך, האינפורמציה קיימת לך כאן כבר לפי

תשובתו של ebari.

בינתיים, תפעל כרגיל לפי מה שנוח לך, ומקווה שעזרו לך. :)

פורסם

והאם הדבר גודם נזק?

נסחפת קצת בתגובה לא?!

אני כתבתי שהיום אתה הולך להתקין אותם?!

נתנו לך אקסטרה מידע וידע. לפעמים שווה לקחת את הדיון צעד אחד קדימה ולא להצטמצם לנושא הספציפי.

מה שלך אולי לא רלוונטי לאדם אחר שקורא את התרד יהיה מאוד רלוונטי...

פורסם

סליחה אם לא הבנתי נכון,

אבל אתם מדברים על מאווררים שיקררו חיצונית את המגברים???

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

מאווררים יכולים להוציא אוויר על פני המגבר או במצב של התקנה בתוך בנייה ניתן גם במבנה של מאוור מכניס אוויר ושני מוציא...

בגדול כן - לקרור המגברים חיצונית.

פורסם

בוא נסכם את זה ככה:

אם תחבר עד 2 מגברים ליציאת REMOTE אחת לא יקרה שום נזק לרוב! אבל זה ימשוך זרם סביר אשר יגרום ליציאה להתחמם או במילים אחרות מובנות יותר "להתאמץ".

בעיקרון יהיה בסדר, אבל אם אתה רוצה להשקיע קצת ולהיות בטוח אתה מוזמן לשים ממסר כדי שלא יקרה מצב שתהיה איזה משיכת זרם פתאומית.

עוד דבר שהייתי ממליץ לך הוא לבדוק את הנתון של כמות הזרם שיציאת ה-REMOTE של ה-HU יכולה לעמוד בה, בד"כ זה 200 מיליאמפר אבל ראיתי כמה HU מעפנים שלפעמים נותנים 100 מילי ואפילו פחות. אחרי שתבדוק את הנתון הזה, תבדוק כמה צורכת כניסת ה-REMOTE של כל מגבר ואז תקבל מושג לגבי האפשרויות של המערכת שלך והחיבור שלהם.

EBARI, למה הוא צריך לדאוג שלא יהיו ריטוטים? זה משפיע על המגבר אם יהיו ריטוטים בהדלקה? אחרי זה היציאה מתייצבת וזה מה שחשוב, לא?

פורסם

את זה אני מבין, אבל ברגע שיש ריטוטים לא אמור להיות מעגל משכך במגבר עצמו? הרי לא אמור לקרות מצב שהמגבר יתכבה וידלק כל הזמן אחרי ביצוע המיתוג.

פורסם

לא כי המגבר אמור לקבל סיגנל מ-HU שדואג לספק סיגנל כמו שהוא אוהב.

הבעיה היותר קריטית היא בזמן מיתוגי סליל כלפי ה-HU עצמו. דבר שיכול לחסל את יציאת ה-REMOTE.

פורסם
לא כי המגבר אמור לקבל סיגנל מ-HU שדואג לספק סיגנל כמו שהוא אוהב.

הבעיה היותר קריטית היא בזמן מיתוגי סליל כלפי ה-HU עצמו. דבר שיכול לחסל את יציאת ה-REMOTE.

לגבי משיכת החוטים, ברור שהכוונה היתה מהמגבר הקיים. עניין ההגעה עד ה -HU להמחשה,

גוזמאות קלה.

ומיתוג סלילי או כל מיתוג שהוא, לא אמור לפגוע כלל בHU משום שהוא מקבל מתח וזרם, ומגדיל

אותם קצת, מבלי להחזיר מתח לHU. ממש כמו דרגה סופית במגבר, שטרנזיסטור סופי אינו מזיק

לדרייבר שלו, אלא אם הוא מקוצר, או לא מתאים מבחינת מתחים וטמפרטורה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מה אתה אומר???

לאמר שמיתוגי סליל זה כמו כל מיתוג אחר... טוב...

אז אני מניח שהגנות ששמים בעת שממתגים סלילים כמו נגדי Bias ועוד כמה טריקים זה סתם בשביל הרושם... או שתתקן אותי כי אני כנראה לא יודע (לא נראה לי...).

• תוכן חדש...