פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קיצור היום סיימתי את ההתקנה שלי (פיוזים הכול כבר במקום) סיימתי חיברתי הכול בדקתי אלף פעם שהכול בסדר ועומד במקום.... אני לוקח נשימה עמוקה ומפעיל את המערכת ומה אני מגלה שהמגבר JBL עובד (מראה שהוא עובד ואין מנורת פרוטקשאן אדומה) אבל לא יוצא צליל... חברתי עליו את הסאב והוא מפשוט לא עובד כאילו מת אז בדקתי RCA הכול בסדר אין בעיות בדקתי כבלים אין בעיות ...חיברתי רמקול אחר(אולי הבעיה בסאב) כלום המגבר פשוט לא יוציא צליל דרך הטרמינלים אבל הוא לא מראה סימני שריפה או משהוא כזה ...עובד כרגיל ואני מישתגעה ולא מבין למה הוא לא עובד אוףףףףףף עד שהתקנתי וקרעתי את התחת בהתקנה ויצאו לי 5 ליטר זעה שוב פעם קרה משהוא!!!!!!! אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות :crazyeye:
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רדיו דיסק פיוניר 7450 mp3 דולפינים.... למישהו יש מושג כמה עולה.....חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא אותו... מי שיכול בבקשה שישים אתר....תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 5 תגובות
- 898 צפיות
מה זה הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 658 צפיות
http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?products_id=180&language=he קדנס או מורל פולס? הדגם של המורל הוא WT-1 עד כמה שזכור לי אבל אני לא בטוח. אני רק בטוח שזה פולס. הם יהיו מחוברים במשולשי מראות לרדיודיסק. אני רוצה צליל כמה שיותר דומה לסגנון של הטוויטר של דוטק והייבריד.
מגבר קליפורניה בום 1 2
מאת הונדה- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מגבר קליפורניה בום 2 יציאות 400 וואט למישהו יש מושג כמה RMS הוא נותן ואם הוא יוכל להפעיל מספיק חזק ואיכותי קומפוננט של מורל דוטק
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב , אתמול , ביצעתי הצלבה וכרגע יש לי פיוניר 1300R (אני חייב לציין , שאני נהנה ממנו מאוד , למרות שרציתי MP3) ויש המון באסים. הוא היה על LOUD HI , אז הורדתי ל-LOUD LO - יש פחות באסים , אך עדיין יותר מידי באסים (המראות רועדות מאוד - מרב הבאסים). ה-EQ מכוון על "נטורל". מה עושים , זה פשוט מעיק (זה לא יאמן , צריך לשמוע כדי להאמין - אפשר לחשוב שיש לי סאב בתא המטען)? תודה מראש, אוראל.
הודעה אחרונה מאת RS, -
מידות למגבר של קיקר 1 2
מאת אנטיזחן- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך מידות למגבר KICKER KX650.4 (אורך רוחב עומק גובה) אז אם למישהו יש אותו שינסה לבדוק לי אם הוא יכול תודה. נ.ב אה אם אפשר אז גם משקל.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם 470 ש"ח זה מחיר סביר לרמקוליפ MILLENIUM 5 של MORAL?? או סט של MORAL PULSE 6?? ב-480? או עדיף 630 עבור סט זהה של LIGHTING AUDIO??
הודעה אחרונה מאת new driver, -
ביטוח למערכת ברכב 1 2
מאת NOSiVIC- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, רציתי לקבל הסבר ברור על ביטוח לרכב (אין ב FAQ). כלומר מאלה שיש להם נסיון עם הביטוח ויודעים ביטוח מה הוא כולל, כמה השתתפות עצמית במקרה של גניבה? כמה החברה משלמת במקרה של גניבה? הבנתי שאני צריך לשלם לחברת ביטוח 20% משווי המערכת בכל שנה, האם אני צודק? האם החברה מחזירה את שווי הגניבה בחלקים אחרים (רדיו דיסק אחר באותו שווי)? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. ובכן רכשתי את הרדיו דיסק הזה, וזאת לאחר שלא יכולתי לארגן את הפיוניר 7550 ב 1000 ש"ח. אני מוכרח לציין כי הוא בהחלט סביר, וכעת הדבר היחידי שבעייתי בו הוא נושא הרדיו אשר מותאם לארה"ב ולא לארץ. (אלא אם כן יש למישהו משהו לחדש לי עליו) למכשיר יש 2 יציאות 4 וולט, ויציאה אחת להגברה לסאב של 2 וולט. יש 3 אפשרויות חיתוך לסאב, עד 50hz, עד 80hz, ועד 150hz. למכשיר יש אקולייזר בעל 7 מצבים: 60hz 150hz 400hz ועד לכ - 2khz. (פשוט לא זוכר את כולם) את האקולייזר ניתן לאפיין כמו שרק רוצים, ולשמור את המצבים הללו. (פשוט מעולה!) כמובן שיש את השטויות הרגילות של אפיון התצוגה... וזה מתבטא בעצם בהעלאת כל תמונה שרוצים, בין אם אישית או לא... יש למכשיר מספר זו…
- 4 תגובות
- 969 צפיות
אני מחפש מגבר טוב ואני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף...אני רוצה מגבר של לפחות עם 1200 וואט ם 2 או 4 יציאות...השאלה אם כדי ללכת על המגברים של "קליפורניה בום", יש לחברה הזאת מחירים טובים אבל לא יודע אם המוצרים איכותיים..אם יש למישהו עצה או משהו......תודה
הודעה אחרונה מאת מושיקו, -
ייעוץ ברכישת מערכת 1 2 3
מאת אנטיזחן- 31 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב אז ככה אני עוד שבועים טס למיאמי ואני מתכוון ליקנות שם דרך EBAY את כל המערכת שלי(הדברים ישלחו לדוד שלי שגר במיאמי).אז ככה אני ראיתי כמה דברים שאני רוצה ואני צריך לתעזרו לי לקבל החלטה סופית,התקציב שלי הוא 850$ בערך ואני רוצה מערכת שתהיה SQL הכוונה שתהיה חזקה אך גם איכותית,אחשיוו יש לי באוטו HU מעפן של היווא ואני יקבל אליו זיכוי להתקנות ויש לי 6X9 של JBL שהם 170וואט(לא RMS) אחשיוו אלו הדברים שנדלקתי אליהם(המחירים כוללים משלוח בתוך ארה"ב): האד יוניט: ALPINE CDA-9827 יזה יוצא 202$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=5712200869&ssPageName=STRK:MEWA:IT מגבר: KICKER KX650.4 שזה יוצא 280$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&am…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
מערכת בתקציב נמוך. 1 2
מאת OrB- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות מערכת לרנו מגאן (5 דלתות, 99') התקציב שלי הוא 1500-2000ש"ח ~ יש אפשרות להתחיל רק עם רמקולים, ואח"כ נשדרג ל-CDP סביר. אך ליתר בטחון תציעו הצעות בתקציב של רמקולים בלבד, וגם רמקולים ביחד עם נגן (מה שנכנס בתקציב) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי את הרדיו דיסק סוני cdx ca700X אני מעוניין לדעת עם יש לי, יציאת AUX. ואני לא מבין דגול באנגלית, אז ככה שקשה לי למצוא בחוברת?
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזה אקולייזר כדי להשתמש לשמיעה הכי טובה כאשר המערכת מורכבת מ 2 מגברים קומפוננטים וסאב ן9*6
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 3 תגובות
- 872 צפיות
הרמקולים הקדמיים באיביזה שלי הלכו לעולמם, ואני רוצה לקנות חדשים. התקציב לא גבוה במיוחד (משהו כמו 200 עד 300 ש"ח), וגם הדרישות לא בשמיים... שתי שאלות לי אליכם - א. איזה גודל של רמקולים אני צריך שם? אני זוכר שהם עגולים ויחסית קטנים (יחסית לרמקולים מאחור, שהם אליפטיים), אבל אין לי מושג מה המידה המדויקת. חיפשתי בספר רכב, אבל גם שם אין תשובה.. ב. אילו רמקולים אפשר וכדאי לקנות בסכום כזה? אני מתאר לעצמי שהם לא יהיו הרמקולים הכי טובים שיש בשוק, אבל, זה מה יש... נ.ב - ברכב מותקן רדיו-דיסק של פיוניר, 50W לערוץ.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 6 תגובות
- 873 צפיות
האם בגדול הוא שווה משהוא? מה מחיר חדש? האם הוא קורא צרובים? (חשוב), משום שהבעלים אמר לי שהוא היה רגיל לקרוא צרובים אבל עכשיו הוא עושה בעיות ולא קורא אותם, וגם מקוריים לפעמים כן ולפעמים לא... בכל מקרה הוא אמר שיש לעשות לו כנראה נקוי עין, איך עושיםפ את זה? זה משהו מקצועי או שאפשר לעשות לבד?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 841 צפיות
כאשר התחלתי לברר מכירים ומכשירים שהתאימו לתקציב וגם לדרישות מצאתי כמה וכמה חברות אך בכמה חנויות נאמר לי שלא ללכת בשום פנים ואופן על סוני מה אתם אומרים?? למה כולם מפחדים מהם?? יש להם בעיות מיוחדות?? תודה M.K
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות די וי די לרכב עם מסך קבוע. עכשיו פה הבעיה מתחילה יש לי רדיו דיסק סוני CA700X. הייתי מעוניין לדעת אם יש די וי די עם מסך קבוע, שלא חייב לחבר לרדיו דיסק? זאת אומרת, לחבר את המגברים הישר לדי וי די, וכך גם להוציא את הרדיו דיסק מהרכב? האם עדיף לחבר תדי וי די לרדיו דיסק? או שפשוט להרכיב תדי וי די במקום המקום שהרדיו דיסק היה יושב? תודה רבה לכל מי שעוזר לי, ולכל העונים.
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
רדיודיסקMP3 1 2
מאת ROEI-A- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש רדיודיסק חדש ואני חושב לקנות PIONEER PRIEMER 560 ראיתי שיש הבדלים בין הדגמים הרגילים. ופה היה כתוב שהPRIEMER הם משוחזרים. אני מצאתי מחנות באינטרנט בפומפה ששם הכי זול. מישהו מכיר את החנות? כדאי לקנות שם? מישהו יכול להמליץ על מקום אחר?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אתם יכולים לראות בחתימה מה יש לי שלשום פוצצתי את שני הסאבים 1 נשרף והשני צריך לבדוק את מצבו . ולא זה לא בגלל כיוונים הכל היה מכוון פיצוץ לא קטוע ולא מזייף . אני מחפש זוג סאבים איכותיים 4 אום (בכדי שאני יוריד את המגבר ל 2 אום ) ויעמדו ב 250-300 WATT RMS קבוע לא PEAK ! ועכשיו לפני שתציעו לי היה לי כבר באוטו IDMAX ופשוט סאב 1 לא מספיק לי אני חייב 2 הרכב זה פזו 306 יש לי כבר תיבות פורט בנפח ~35-40 ליטר . אני מחפש משהו מהארץ לא בחול ולא להשתולל עם המחירים כיום כל סאב עלה לי 1000 שח נניח גג 1400-1550 לאחד . תודדדדהההה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
מה זה הבקבוק הזה בצד שמאל של האוטו? ראיתי את זה כבר בכמה תמונות ואני לא מצליח להבין מה זה??
- 11 תגובות
- 952 צפיות
שלום. יש לי מין בעיה במכסה של 2 הרמקולים הקדמיים ברכב שלי,(עגולים פשוטים לא מותג). הם נפלו מספר פעמים וקשה להכניס אותם חזרה(את כל השיניים) וזה נופל שוב במהרה. יש דרך טובה להחזיר אותם למצב הראשוני שלהם? שהם לא יפלו בקלות שוב? (אני לוחץ ותמיד יש שן שלא נכנסת, יכול להיות שהם עקומים?). מה לעשות? יוסי.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל הדרכה בנושא חיבור נוסף של מגבר . כיום יש לי מגבר של דראגסטר 4*50 שהתקנתי כמו שצריך עם חיווט ופיוז במידות הנכונות ורציתי לשאול מה עושים כאשר רוצים לחבר מגבר נוסף : האם יש צורך להעביר + נוסף מהמצבר? האם אפשר לפצל את הREMOTE שנכנס למגבר הראשון בטור למגבר השני? האם ישנו מכשיר שמפצל את ה+ לשני פלוסים (כלומר הכבל שהיום קיים נכנס לכניסה של המפצל ,והמפצל הוא למעשה מספק מתח נדרש לשני המגברים?) אני באמת מבקש עזרה מאנשים שיודעים מידע מדויק לגבי הענין ממש תודה לכולם ,מקווה לעזרה בנושא...
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 1 תגובות
- 851 צפיות
שלום אני קונה עוד מעט שני סאבים של פיוניר tsw 304c ואני רוצה לבנות להם שתי תיבות עם פורט...עשיתי חיפוש וכל מה שמצאתי זה נתונים שאני לא כל כך מבין...אם מישהו יכול להסביר לי.... איזה גודל היצרן רוצה את התיבה כמה ליטר?! עומק כמה ס"מ רוחב גובה.. וכו'? תודה מראש....אבי
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
סאונדסטרים נחשבת חברה טובה? ואיך המגבר של טרנטולה? ועוד דבר רמקולים של פוקל כמה עולים בערך קומפוננט? ופוקל נחשבת חברה טובה?? פשוט נתנו לי פה איזה הצעה ואני לא כול כך מכיר את החברות...
מה ההבדל בין SQ ו-SPL ? מזה אומר? יש לי סאב פיוניר 600W דגם TS-W304F לאיזה משני הסוגים הוא שייך? ****כתוב לעבור על הFAQ לפני שמפרסמים שאלה, אם היית משקיע דקה היית מוצא את התשובה לשאלה שלך.
- 10 תגובות
- 881 צפיות
איך האקוסטיקה בהונדה סיויק 2002????
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש כבר הרבה זמן מתאם RCA לרדיו דיסק מקורי. אם למישהו יש פיתרון לעזרה או שהוא יודע מאיפה להשיג שישלח הודעה בפרטי. יש לדוד סיטרואן קסרה שמגיע עם רדיו דיסק של החברה ואין לרדיו דיסק יציאות לRCA ולכן הוא צריך מתאם. בבקשה מי שיוכל לעזור אני יודה לו . ****בפעם הבאה שתכתוב "צריך עזרה דחופה" בכותרת, זו תהיה העזרה האחרונה שתקבל בפורום. קרא בדחיפות את הכללים והקפד לרשום כותרות עינייניות. אני כבר מבטל את האמבולנס.
- 1 תגובות
- 826 צפיות
יש לי דיהטסו שריד 93, איך אני מחליף רמקולים קדמיים, הם נמצאים בתוף הדשבורד למעלה ניסיתי להוריד מכסה, אבל כלום לא זז מבקש עזרה ,דודו
הודעה אחרונה מאת dannyboy,