פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1248077 האם הוא טוב? קניתי אותו ב 400 שקל כולל משלוח ואני מתכוון לחבר אותו למגבר של הסוני שלי XM-5020X שההגברה שלו היא 1X130 RMS לסאב , מה אתם אומרים ישמעו טוב? עשיתי קניה טובה? ברור לי שהוא לא 500 RMS זה סתם רשום זה בטח 500 וואט...השאלה כמה RMS תנו את דעותיכם בבקשה... נתונים טכניים: דגם: N1220 גודל וופר: "12 הספק: 500 וואט RMS נצילות: 92dB תחום תדר: 20Hz-500Hz גודל מגנט: 40Oz
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת איפה יש מקומות זולים לקנות את הסאבים האלה: 304F או 304C אני לא יודע מה כל כך ההבדל בינהם אני רק יודע שאת הסאב אני רוצה עם תיבה? ויש את הסאב 800 וואט של פיוניר הדגם שלו נראה לי זה 305C שגם אותו אני רוצה עם תיבה? בבקשה תעזרו לי למצוא מקום זול? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 3 תגובות
- 920 צפיות
קיבלנו רדיו-דיסק לרכב שנקנה בארה"ב (Panasonic). להפתעתי בעת סריקת תחנות הרדיו, הסורק עובר רק על מספרים אי זוגיים (ואז אפשר לשמוע רק רשת ב' 95.5 ... ) האם יש דרך לשנות את אופן סריקת הרדיו כך שיכלול גם מספרים זוגיים?? קראתי את ה-manual ואין זכר להבדל בין ארה"ב לארופה באופן הסריקה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר שלי מביא לי את המגבר הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1280918 האם יש טעם לחבר אותו באוטו בכלל או להשאיר אותו בבית ולחבר בחדר?
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
שלום לכם. יש לי מערכת מלאה הכוללת: רדיו דיסק רמקולים קדמיים 150 וואט זוג טוויטרים רמקולים אחוריים 230 וואט מגבר 1000 וואט וסאב 600 וואט כאשר אני שומע בווליום גבוהה המגבר מתנתק לי כנראה מהחום! עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אחרי 5 דקות שאני נותן למגבר לנוח הוא נדלק שוב וחוזר חלילה. עד שפעם אחת המגבר כבה ולא נדלק יותר. הלכתי למגבר לראות עם הפיוזים נשרפו (יש במדבר 2 של 30 אמפר). הם לא נשרפו. פתחתי את המכסה מנוע והפיוז של המגבר שיוצא ממצבר לא נשרף!!! אלא נמס לגמריי!!! יש שם פיוז גם של 30! החלפתי בית פיוז ופיוז ושוב זה קרה! מה יכול להיות הבעיה??? דרך אגב על המגבר מגביר רק את האחוריים והסאב. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 904 צפיות
שלום יש לי כמה שאלות: האם כדי למכור את הרמקולים האחורים שלי PIONEER 6977 220 WATT ב 200 שקל? האם כדי למכור מגבר 5 יציאות של KICX , עם קרוס מלא , ב 500 שקל , 50X4 + 100X1 ? איזה רמקולים כדיי להביא במקום הרמקולים האחורים שלי במחיר של בערך 350 שקל , והאם הוא יהיה יותר טוב מה 6977 ? ה 6977 יותר טוב מה 6960E , ודבר אחרון , חיפשתי בכל האינטרנט למצוא כמה יציאות למגבר יש לרדיו דיסק הזה : pioneer deh-p3550 , וכמה הוא מוציא למגבר... תודה שמוליק
הודעה אחרונה מאת george, -
רמקול 6X9" ב-350 ש"ח 1 2
מאת WRX- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמקול 6X9" ואין לי מגבר (כנראה גם לא יהיה בקרוב) איזה רמקול הכי כדאי לי לקנות עד 350 ש"ח? בינתיים אני הולך לכיוון הפיוניר 330W, יש לכם משהו יותר טוב להציע?
הודעה אחרונה מאת סופר לנסר, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 974 צפיות
יש לי דילמה.... אני לא מתכוון להרכיב בעצמי את החלקים שאני רוצה במערכת (מגבר וקומפוננטס) אבל בחנויות שמתקינות אין את החלקים שאני רוצה ואני לא יודע אם זה כדאי להזמין מהאינטרנט חלקים ולתת להם להרכיב... כי אם הם יפשלו בהתקנה הם יאשימו את המגבר לדוגמא ויזרקו אותי לכלבים... הם יכולים לפשל בהרבה דברים לפי הבנתי...ולהגיד לי שהרכיבים לא טובים... מה עוד שחשבתי על אופציה שהם גם יכולים לרמות אותי ובכוונה לעשות ארקה לא טובה או משהו לנסות למרוח אותי ולנסות לדחוף לי מגבר משלהם או משהו בסגנון.. נקודה שלי היא האם כדאי לי לעשות את זה (לקנות אצל אחד ולהתקין אצל השני) תודה
הודעה אחרונה מאת IwanirElad, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי קומפוננטים של MB-QUART דגם 216 DSC והם יושבים אצלי ברכב בחלק הקדמי של הרכב יש לי דוד שחוזר בקרוב לארץ ואני מאודד מעוניין להביא קומפוננטים של רוקפורד FNQ רציתי להעביר את הMB אחורה ולשים מקדימה את הרוקפורד דברתי עם מישהו והוא אמר לי שזה ממש לא מתאים כי הMB סגנון של צליל ומוזיקה שונה מאשר הרוקפורד ורציתי לוודאות את דבריו...או שהוא סתם מדבר שטויות. שמעתי את הFNQ וממש התלהבתי מהצליל זה יהיה מחובר למגבר של קיקר 600.4 או לרוקפורד 8004 .. אני חשבתי שזה יתאים כי במילא האחוריים לא כ"כ חשובים אשמח אם תעזרו לי... בי ותודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 754 צפיות
שלום חפשתי מגבר לקניה ומישהו מעבודה שלי מציע לי לקנות את המגבר שלו מפרט: XPIOSION XP-922 2CH X300 Watts Mosfet 600 watts 300 rms הוא דורש עליו 400 שח הוא קנה ב800 שח לפני 3 חודש פשוט הוא צריך כסף אצלו שומעיים מצויין אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על המגבר או המחיר תודה מראש לעונים
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 839 צפיות
ביצעתי איטום (יותר נכון Sound Damping) כולל לרכב. האזורים שטופלו: 1) תא מטען + מגש אחורי + דלת תא מטען + כנפיים אחוריות. 2) תיקרת הרכב. 3) 4 דלתות. 4) ריצפה + חלק מה FireWall + שימוש ב Sound Barriers עשויים מ Vinyl + Decoupler. 5) כנפיים קדמיות + שימוש ב Sound Barriers עשויים מ Vinyl + Decoupler. התוצאות מבחינת הסאונד הם שהבאסים נהיו הרבה יותר חזקים ונשמעים הרבה יותר טוב. כמות הרעידות ירדה פלאים דבר שאותי אישית מאד שימח. הקומפוננטים בדלתות נותנים מיד-באסים טובים בהרבה, וקשה הרבה יותר לשמוע אותם מבחוץ. מבחינת רעשי דרך וצמיגים חלה ירידה דראסטית בעוצמת הרעש, בעיקר תודות ל Sound Barriers, וכמובן שעקב כך הנסיעה הרבה יותר מהנה, ויחס האות רעש שופר ללא הכר.…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 680 צפיות
שלום ממה שקראתי כבר בפורם הבנתי שלא הכי טוב רמקולים של 5way(לדוגמה...) , הבנתי שזה סתם עוד טוויטרים או דברים אשר לא הכי מועילים לאיכות אלא ההפך, ובולעים צלילים בתוכם. השאלות שלי: 1) אם משהו יכול להסביר לי איזה סוג של רמקוליים הוא טוב ולמה. 2) למה אם ה5way פחות טוב מיצרים אותו, ולמה הוא עולה יותר. 3) ומה עם ה2-4way האם הם טובים אם כן, במה וממה הם מורכבים. 4) ומה זה הגדלים של הרמקולים 9*6 או 6.5 אינץ האם יש בכלל הבדל. תודה לכם על העזרה כן ירבו כמוכם
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
שלום יש לי מגבר של לנזר 1000 וואט 424 הריטג , ועוד מגבר של KICX 50X4 + 1X100 הלנזר בגשר וגשר לסאב , השני לרמקולים בלבד , שאני מתניע את האוטו , יש קפיצות , נראה לי בגלל חוסר מתח , שהיה מחובר רק הלנזר לכל הרמקולים והסאב , זה לא קרה , גם המנורה הירוקה של המגבר קופצת עם המוזיקה , איזה כבל כדיי , האם כבל 1 פרד יעזור? http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=488&lead_id=&look= מה אתם אומרים על הכבל הזה , יש פה מישהו שיודע איפה לקנות כבל ביותר זול תודה
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה זה המכשיר הזה? ממה שכתוב עליו הוא אמור לנקות רעשים וכדומה, זה נכון? המכשיר מתחבר משני צידו ליציאות RCA, כלומר לכניסת הRCA במגבר מצד אחד, ולסוף הכבל RCA מצד שני. האים ההשפעה שלו באמת מורגשת? תודה מראש לכל המגיבים. ג'ניה
הודעה אחרונה מאת סופר לנסר, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל שלום אני חדש כאן בפורום. . . דבר שני אני יכול להשיג את המערכת הזאת מארה"ב ב $400, שווה ?? וכמה היא עולה בישראל? תודה
הודעה אחרונה מאת punkass, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל פרוייקט סאונד ברכב הזה עכשיו זה משהו קטן בסביבות ה6 7 k רציתי לדעת ככה : בדשבורד למטה יש מקום לרמקול 3" גג 4" אז מה אני עושה האם מישהו פעם התקין סט ברכב זה? האם מישהו יש לו רכב כזה והוא עשה בניה לרמקול מקדימה? הרכב הוא מיצובישי כריזמה 98 GLX מצדי גם תמונות מחו"ל יעזרו שייראו פרוייקט שכזה... HEAD UNIT : PIONEER PREMIER 8600MP COMPONENT : DRAGSTER DSE 562 REAR SPEAKERS : PIONEER 6990 400W AMPLIFIER : I NEED TO THINK SUB : AUDIOBAHN 300W OR 400W זהו אני לא סגור רק על סאב ומגבר כל השאר זה כבר בדוק ויש לי מצב להשיג אותם **עריכה** : אני מבין שיש FNQ בגודל 4" אז בבקשה תגידו לי במחיר של חנות רגיל כמה הוא עולה ולא ברשת…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
בעיית מצבר/ אלטרנטור 1 2
מאת SUB- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפי כחודש קניתי מגבר חדש תוצרת פייל, היה לי כבר ברכב מורכב מגבר של אודיו גודס. הכל טוב ויפה הרכבתי את המגבר חיברתי אותו לזוג סאבים, ואת המגבר השני לזוג רמקולים. על מגבר הפייל יש פיוז של 40 אמפר ועל האודיו גודס 25 אמפר. כמובן שהצריכה המקסימלית של שתי המגברים בייחד היא , 65 אמפר. שמתי פיוז של 60 אמפר וכבל של 4 גייג'. שבוע אחרי שהמערכת עובדת חלק ויפה יש בעייה . הרכב לא מתניע, הנעתי את הרכב בעזרת כבלים יום אחרי לא מניע עוד הפעם. אמרתי אולי מצבר התחדשתי במצבר חדש של 65 אמפר. כמובן כל יום אני משחק במערכת בכיוונים, אני אציין שלפני כשבועיים קניתי מצבר חדש. היום אחרי שהאוטו לא הנעתי אותו לפחות 5 ימים, החלתתי לכוון עוד הפעם את המערכת שיחקתי איתה בערך כ20 דקות לפע…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
מגבר לסאב 1 2
מאת סאונד בראש- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני קונה בקרוב סאב pioneer 305C 800w או lanzar 1200w אני רוצה מגבר שיפעיל לי רק את הסאב ושיהיה בעל הספק מתאים תקציב של עד 1000 שח לא חייב להגיע ל 1000 רק יפעיל את הסאב בצורה טובה
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
תחרות מערכות
מאת ELI 205- 1 תגובות
- 907 צפיות
שלום לכולכם אז ככה יש לי שאלה קטנה: עם מישהו יודע מתי יש את התחרות הנ"ל ועם יש לכם את האתר של התחרות עוד יותר טוב תודה מראש לכולכם......!
- 2 תגובות
- 842 צפיות
חברה היום עשיתי את הקובמבינה של החיים , למרות שזה הפעם השניה שאני עושה את זה... הבאתי מחבר שלי רמקולים פיוניר סדרה לבנה 260 וואט , אחד עובד חלק , השני הסליל שמורידים אותו ומעלים אותו , עושה רעשים כאילו יש משהו מפריע , בקיצור עשיתי לו ניתוח סליל פתוח, הוצאתי את המימברנה והסליל עם הבד הקפיצי , הוצאתי את כל הליכלוך אבק חול , מה שלא רציתם היה שם , החזרתי הכל למקום עם דבק מהיר , אפוקסי במקומות מסויימים והלחמה לסליל , עובד כמו חדש!!!!!!!!!!! יש על הקומבינות בימנו???
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 2 תגובות
- 683 צפיות
שלו9ם לכם אני קונה בימים הקרובים אוטו ורצתי לשאול אתכם בקשר למקום שגם יעשה לי מחירים נורמאלים ואני רוצה לעשות בניה ואני צריך לדים מאיפה אני יכול להשיג כאלה או מקום שעושה בניות כאלה אני צריך מקום וטלפון תודה מראש
הודעה אחרונה מאת opel_gsi-21, -
- 1 תגובות
- 936 צפיות
אני לא מצליך להתקין את הרדיו דיסק, לפי דעתי כל החיבורים נכונים אבל הוא לא נדלק, הוא רק מכניס ו מוציא את הדיסק ו מראה את השעון ל כמה שניות ו ישר נכבה, מה לא בסדר איתו?
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי רדיו חדש. הרדיו הקודם שהיה באוטו לא היה נכבה אוטומטית עם הוצאת המפתח מהסוויץ'. בפירוק של החיבורים הקיימים, המתקין אמר לי שברדיו הישן לא חיברו את הכיבוי האוטומטי. הוא התקין את הרדיו החדש וחיבר את הכל כמו שצריך(כולל כיבוי אוטומטי) אבל הרדיו לא נדלק. הוא אמר לי שכנראה באוטו אין אפשרות לעשות את זה (או שיש אבל בגלל התקנה כושלת בפעם שעברה, לא ניתן להשתמש בה, לא מגיע הכבל מהמצבר או משהו כזה.... ). יש דבר כזה? או שפשוט הוא לא התאמץ מספיק? אגב, סוג הרכב הוא פולו 98.
הודעה אחרונה מאת platiniom, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אני לקראת התקנת מערכת ברכב ורציתי לדעת אם מישהו פה מקיר את "סנקר" ביצחק שדה. האם הם אמינים והאם הם עושים עבודה טובה. אני שואל בגלל שהם הכי קרובים אליי ואני יכול לחזור מהם הביתה ברגל. בעיקרון עשיתי אצלם כבר התקנה של אימובילייזר והכל הלך טוב.
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
למומחי האודיו שלום, לאחרונה קניתי רכב שבו מותקנת מערכת עם מחליף דיסקים של Blaupunkt. רציתי לשאול האם מכשיר חדש של Blaupunkt, שיש לו אפשרות שליטה על מחליף דיסקים, יוכל להתאים לי ולאפשר לי להמשיך להשתמש במחליף הקיים. במידה וכן הייתי שמח לקבל המלצות לגבי דגמים של Blaupunkt, אני מעוניין בדגם שיודע לנגן mp3 לא צריך משהו מיוחד, פשוט שיהיה לו צליל טוב ואמינות טובה. תודה מראש, שחר
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכם. אני יודע שזו שאלה מאד כללית אבל אולי אוכל למצוא כיוון. האם תוכלו להמליץ לי על רדיו דיסק / MP3 במחיר עד 1000 ש"ח ? אני מבין שכדאי ללכת על השמות הידועים (?): Pioneer DEH-P4650MP JVC KDG700 האם אני בכיוון ? תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1248077 האם הוא טוב? קניתי אותו ב 370 שקל כולל משלוח ואני מתכוון לחבר אותו למגבר של הסוני שלי XM-5020X שההגברה שלו היא 1X130 RMS לסאב , מה אתם אומרים ישמעו טוב? עשיתי קניה טובה? ברור לי שהוא לא 500 RMS זה סתם רשום זה בטח 500 וואט...השאלה כמה RMS תנו את דעותיכם בבקשה... נתונים טכניים: דגם: N1220 גודל וופר: "12 הספק: 500 וואט RMS נצילות: 92dB תחום תדר: 20Hz-500Hz גודל מגנט: 40Oz
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
יש לי הצעה לקנות מגבר 5 ערוצים של KICX HP 800.5 450 שקל מודל 2000 או משהו כזה , מגבר עובד חלק בלי בעיות , אני צריך אותו בעיקרון רק להרים את הרמקולים , אבל אני מדגיש להרים!!!! מסיבה אחת , יש לי סאב סליל כפול של פייל 1200 וואט , מחובר בגשר וגשר למגבר לנזר 424 הריטג.. עכשיו צריך משהו להרים את הרמקולים האחוריים והקדמיים , ואני מחפש משהו עם הרבה מאוד ווליום , לא באס , רק ווליום גבוהה , אפילו הלנזר בהתחלה שחיברתי אותו לרמקולים איכזב אותי , המגבר הזה סביר אבל יש עוד מה לשפר , ועכשיו לשאלה, חחחחחחחחחח מה כדיי להביא , את הKICX , משהו אחר משומש , המחירים הם בסביבות 400 שקל , הKICX 450 יש את הפילפס שמוכר פה מישהו יד שני ב 300 שקל , …
הודעה אחרונה מאת shmul87s, -
- 2 תגובות
- 923 צפיות
שלום, כמה שאלות לי אליכם 1. מה הגודל של הרמקולים בדלתות הקדמיות ברנו מגאן 99', 5 דלתות. 2. החלטתי לשים באוטו 6X9 מאחורה, ומקדימה מה שייכנס, אחוריים החלטתי ללכת על - Pioneer TSA6995 ומה אני אשים מקדימה ? (נותרו 300 שקל - לזה) תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת OrB, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, יש באולסייל מכירה של רמקולים 6X9 של חברת SABA. הם רוצים עליהם בערך 250 ש"ח. מישהו מכיר או שמע עליהם ? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7013652&type=1&product=1&category_name=%20%20%20+ מצב תמונה, והטקסט: רמקולים מקצועיים לרכב 6X9" 4 WAY תוצרת SABA- איכות רועמת לרכב!! הרמקולים יעלו את המערכת ברכב שלך לדרגות בלתי צפויות. עוצמה מדהימה של 300W - איכות אמיתית. מוצר חדיש מסדרת Harmonic Series. מותג של היצרןSABA אחד מגדולי יצרני ציוד Audio ביפן. רמקול איכותי לתדרים גבוהים היחיד עם PP מרכזי לתדרים נמוכים. Dome Tweeter בטכנולוגיה חדישה של ריכוז והרצת צליל. מגנט בסגסוגת מתכת מיוחדת ועמידה Strontium …
הודעה אחרונה מאת Clarion Man,