Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות איתו זה ליזרוק אותו ישר לפח

בדיוק מה שרציתי להגיד....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות איתו זה ליזרוק אותו ישר לפח

גם זה לא כדאי...

עכשיו רציני היה לי אחד כזה בדיוק

אין יותר חרא ממנו ואני באמת לא מגזים....

פורסם

אני מאמין שהבחור חיפש תשובה קצת יותר "עיניינית"

אז הנה היא..... החברה המדוברת היא דיי רחוקה מאיכותית ודיי רחוקה מלהקרא מגבר

זה יותר כמו מחבת טיגון.. יש פה עדויות של אנשים מהפורום שמגברים מחברה זו גרמו לקצר ברכיבים אחרים ברכב.... ולכן מכשיר בסגנון זה בהחלט אינו מומלץ.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עזוב את מה שרשמו לך , להקים מערכת התחלתית זה מספיק ויותר , לחבר שלי יש סאב קטן של בוס(600 וואט הזיוף ) , ורמקוליםפ אחוריים ,

תאמין לי שאין בכלל איכות בהשוואה למגברים אחרים , אבל זה עדיין מגבר, עם קרוס אובר מלא ובאס-בוסט ,

זה דיי ויותר להקים מערכת התחלתית ,

אם יש לך מערכת ברמה יותר גבוהה , או בינונית , אתה יכול לחבר אותו בגשר וגשר לרמקולים אחוריים , כמובן שזה יוריד לך אותם ל2 אום , אבל הוא ירים אותם כמו שצריך ,

ושלא תחשבו שיש לי מגבר כזה , התקנתי כזה לחבר שלי ,

לקנות כזה - בחחיייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ביבוז של כסף , אבל חבר שלך מביא לך אותו , יש לך הרבה מה לעשות איתו ..

פורסם

אני מודע לכך שהמגבר הזה ממש לא משהו, אבל רצתי לעשות איתו בכל זאת משהו, יש לי ברכב כבר מגבר JBL.. חשבתי אולי לחבר אותו לאחוריים או משהו כזה

פורסם

זה מגבר קסמים

תחבר אותו למצבר הוא יקלקל לך את ההילוכים !

למה לך , יש לך JBL למה להרוס את האיכות של המערכת

ולמה להיסתכן שישרוף לך את ה JBL או כל דבר אחר ברכב !

אחי וותר עליו בבקשה על תעשה טעות שאני לא הייתי עושה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אין לי כבר מה להגיב בנושא , ברור שלבבנאדם היה ניסיון רע עם האוטו!!!

בכל מקרה , אל תקשיב לאנשים האלה , כל מגבר מוסיף דבר ראשון..

אני חושב שתחבר אותו בגשר וגשר לאחוריים ואתה תראה , ואני מבטיח לך , תראה שינוי!!!

תאמין לי הוא מגבר על הפנים , ממש לא מציאה , אבל שאתה מקבל אותו לפחות לא במחיר של 400 שקל ,

הוא מגבר דיי חמוד ...

תחבר ותראה , לשרוף הוא לא !!

פורסם

תחבר ותראה , לשרוף הוא לא !!

מאיפה כל הביטחון הזה שאתה מבטיח לו דברים אתה יודע איזה נזק יש למגבר ולמה הוא נותן לו אותו וכו'??... עזוב אותך אל תבטיח דברים באוויר, לפי דעתי אל תרכיב אותו אל תוריד מערכה של המערכת שלך...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

טוב אני לא בא להתווקח עם אף אחד פה , זה אמור להיות פורום , אני מביא רק את הדעה שלי!!!

ושוב פעם לפי דעתי ויש לי ניסיון במגברים של החברה הזאת , חרא של מגברים על הפנים , אבל זה כמה שהוא לא טוב , יצא עוד מוצלח מהחברה שלהם..

בכל מקרה המגבר הזה מרים יפה יפה רמקולים אחורים בגשר וגשר ,

ואפילו אחורים וסאב, אומנם לא כמו מגברים ברמה אבל עדיין עושה משהו...

בכל מקרה , תנסו , אני לא מבטיח כלום ,

פורסם

במילים אחרות, מציעים לך רולטה רוסית על חשבון שאר רכיבי החשמל ברכב שלך

יש יותר מ2-3 אנשים בפורום הזה שעדים לכך שנשרפו להם רכיבים,

אם אתה מעוניין להיכנס ברולטה הרוסית הזאתי, בשביל פלטה שיכולה להרתיח ביצים,מלוואחים, ולעשות גחנון בשבת..... be my guest.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב, רק בשבילכם :lol: ירדתי מלחבר אותו באוטו, אני ממש לא רוצה בעיות חשמל (לא שבטוח שיהיו..) אבל גם חשבתי עלזה שאני מעדיף איכות ועוד חבל להוריד מרמת JBL באוטו.

בקיצור אני מקבל אותו עוד יום יומיים אני אחבר בבית ונראה איך הוא מגיב.

פורסם

בהצלחה

ותיזהר שהו לא ישרוף לך את הטלוויזיה

ואל תישכח הוא מקבל 12 וולט ולא לחבר ישר לחשמל

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...