פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו אולי מכיר את הסאב הזה אמרו שיש רק 7 כאלה בארץ... לחבר שלי יש אותו אבל אני רוצה לדעת נתנוים ואין לו...הסאב ממש חזק ממש ממש חזק.. מישהו אולי מכיר יכול לעזור לי... תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי כרגע באוטו סאב של פייל 600 ר.מ.ס 1200 וואט סליל כפול וכל השטויות http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=pyle&cat1=Car%20Audio&cat2=Woofers&model=PL1290BL קראתי עד עכשיו את כל הנושאים לגביי הסאבים בפורום הזה ויש לי שאלה אחרונה , אני מחפש סאב לכמה שיותר SPL , כמובן בלי תקציב ,חחחחחח.... בואו נתחיל ממה שיש לי ומה אני רוצה להגיע LANZAR 424 Hariteg Pyle 1290bl תיבה שאני בנתית , אטומה לגמריי מידות : 57X32X40 לתיבה וזאת וההגברה הזאת , מה עדיף כרגע , הפייל או פיוניר 305C
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
RTO Subwoofer XSS-12 S זה הסאב 400W לפי מה שכתוב http://www.tom-versand.de/de/unterhaltungselektronik/auto_hifi/rto_subwoofer_xss_12_s.htm http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2487220928&category=38772&sspagename=rvi:1:1 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=57295&item=2487289862&rd=1 האם הוא טוב ואיכותי? שווה 450 שקל?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש סאב לרכב עד 800 שקל סאב חזק ועמוק שמרעיד....! תנו לי הצעות ודגמים...כי אני נואש וחייב תודה מראש לעונים......!!!
הודעה אחרונה מאת yaniv.s, -
- 6 תגובות
- 863 צפיות
שלום לכולם זה פעם ראשונה שלי פה בפורום מקווה שתעזרו לי (: רציתי לדעת מה אתם אומרים על הסאב הזה של לאנזר: http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124 עכשיו ככה- יש לי מגבר של SoundStorm ארבעה ערוצים 500 וואט כל ערוץ עכשיו שעושים ברידג' הוא נותן 1000 וואט מקס ב4 אוהם עכשיו הסאב הזה 4 אוהם 1000 וואט מקס אז סבבה. השאלה שלי אם אני קונה 2 כאלה ומחבר במקביל יעני שההתנגדות תהיה 2 אוהם המגבר יצליח להרים את שניהם?
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
אני מחפש קומפוננטים "6.5 שישבו בדלתות. הם יחוברו למגבר רוקפורד p4004 כל ערוץ מוציא 50RMS ב-4 אוהם (עד כמה שאני מבין). אם אתם לא מכירים את המגבר אפשר להסתכל פה: http://www.cardomain.com/item/ROCP4004 אני מחפש קומפוננט שישלים את המערכת בלי צורך להוסיף עוד רמקולים (יש גם סאב) סט שיעלה בסביבות ה-700 עד 800 שקל. אפשר להציע לפי מחיר שנמכר בחנויות או לפי מחיר שאפשר למצוא ביד שניה מכאילה שקנו בטעות ומוכרים בטיפה יותר זול. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא מבין מה ההבדלים בין שתי הסדרות... יש דגמים שמפיקים את אותו ההספק... מה יכול להיות שונה ביניהם?
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
האם במחשב דרך כמו של ניסן פרימיירה אפשר לראות סרטים אם מתקינים כונן DVD ??
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
זה לא פורום אומנות לגיל הרך. איפה שיש מקום להגדיל, להדגיש או לצבוע אין בעיה אבל לא את כל ההודעה. תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 8 תגובות
- 756 צפיות
רציתי להזמין מאיזה אתר את הסרווין וגה IT 6.02 ב1000 שח... התקשרתי והמוכר אמר שאין לו אבל הוא יכול ב 700 שח לתת לי מורל פולס 6 ב 700 שח.. אני לא מוצא כלום על המורל (לא מצאתי אתר בית).. אז רציתי לדעת אם הם מומלצים..אם המחיר טוב..אם לדעתכם עדיף 200 שח פחות ולוותר על סרווין?!?! תודהההה
הודעה אחרונה מאת IwanirElad, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף את המאק אודיו 10 אינץ שעשה עבודה ממש טובה!!! ננעלתי על סאב של לאנזאר (שאני משיג אותו בממש ממש זול!) הוא מרובע, 2 סלילים,12 אינץ. 1000 ואט! זה הסאב: סאב לאנזאר 12 DVC אני ישמח לדעת עוד פרטים עליו שמעתי שהוא ממש טוב וחזק הוא יותר(הרבה יותר) לSPL ולא נורא! בנתיים אני ירכוש רק אחד אבל בעתיד אני מעוניין בעוד אחד.... לכן מגיעה שאלה לגבי המגבר.... אני ישמח לקבל המלצות למגבר שעומד מהתנגדות של 1 אום ויכול להרים 2 סאבים מסוג זה! יש את ה- mac audio pulsar הוא יציב ב 2 אום - אני מכיר מישהוא שמשתמש איתו גם כן על 2 סאבים ו 1 אום והוא אומר שזה אף פעם לא נכנס לפרוטקשין גם אותו אני יכול להשיג בזול(חדש כמובן). חברה המלצות טענ…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לשים 2 סאבים בגודל של 8 אינ"צ בפנל האחורי של האוטו. האוטו הוא סיווק קופה , הסאבים חייבים להיות פרי-אייר. השאלה שלי היא: 1- איזה סאבים מומלצים? 2- מה המחירים שלהם? 3- איפה אפשר לקנות אותם? הודה לעוזרים....
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באוטו שלי הרדיו-דיסק פועל רק כאשר אני מסובב את המפתח, האם אפשר לעשות שהרדיו-דיסק יפעל בלי המפתח בסוויץ?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 1 תגובות
- 898 צפיות
יש לי סאב פיוניר 304 600 וואט מחובר למגבר קונקורד 600 וואט ואצל חברים יש: סאב של 600 וואט של REDSOUND מחובר למגבר 380 וואט של קונקורד ואצל השני סאב של פיוניר 400 וואט מחובר למגבר 500 וואט של קונקורד. איזה שילוב עדיף? סאב חזק יותר מהעוצמה שהמגבר מסוגל לתת? מגבר חזק יותר מהסאב? או ששניהם יהיו שווים?
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אנשים... יש באפשרותי לקנות Pioneer DEH-P90HDD במחיר מעולה.. אבל... קיימת התלבטות כיוון ששמעתי שקיים מכשיר דומה Pioneer DEH-P900HDD. תוכלו להגיד לי את ההבדלים בין השניים?!?! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת WildBeast, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ההבדל ביניהם הוא רק של 9835 יש תצוגות ואפשרות להעלת תמונות למכשיר ול 9833 אין בכלל ? ובקשר להספק ופונקציות שמע יש הבדל ? כי הציעו לי את ה-CDA-9833 ב- 2,400 ש"ח ועל ה-CDA-9835 רוצים 3,400 מזומן , מה כדאי לקחת והאם המחירים של שניהם הגיונים ? תודה לכל העונים !
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת איזה מגבר עדיף לסאב של קיקר סולו-באריק 4 אוהם 2 סלילים מסוגל לקבל 750 ר.מ.ס L7 בתיבה גדולה ואטומה ל2 המגברים יש את אותם ההספקים 600 RMS ב2 אוהם (למרות שקראתי שמישהו בארה"ב לקח את המגבר של הקיקר לבדיקה והוא הוציא 720 RMS!!!) לגבי המחיר אני מקבל את שניהם באותו המחיר +- קיצור מה יתאים לי יותר מבחינת איכות עוצמה ודיוק לסאב שלי? בי ותודה רבה לכלום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHts6980 איך הרמקולים האלו? איכות שמע טובה? שווים את ההשקעה? תודה
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי סב 800 של רוקפורד איזה קופסה אני צריך ? גודל רוכב כול מה שאני צריך בשביל ללכת לנגר קופסה סגורה
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי קומפוננט ואני מחפש מקום שיעשו לי עבודה טובה ולא חאפרית בירושלים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום? כמה בערך תעלה לי התקנה? (6.5" על אימפרזה)
הודעה אחרונה מאת elior18, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לתת קישור מאיפה מורידים? למשל לדגם 7650 אפשר להוריד "סרטונים" מאיםה מורידים?? אפשר קישור בבקשה?
הודעה אחרונה מאת vireXtyle, -
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בשנת 2004 נעשו ע"י סרוין וגה מס' תוספות ושינויים במגוון המוצרים ולהלן הפירוט המלא לידיעת חברי הפורום. סאבוופרים סדרת HED החדשה "12,"10,"8- הספק מקסימלי 600 ל-"12, 250 וואט RMS במקום 200 וואט RMS עד כה. דיאפרגמה מניקל טיטניום. סראונד סטייל V-FLEX למהלך ארוך במיוחד של 17 מ"מ. מגנט STRNTIUM FERRIT איכותי ביותר. אופי באס: רך, חזק ונעים. מתאים לתיבה אטומה קטנה במיוחד- 28 ליטר. סאבוופרים סדרת V-MAX החדשה "12,"10- הספק מקסימלי 800 וואט ל-"12, 300 וואט RMS. דיאפרגמה מטיטניום. סראונד אדום יפה במיוחד כולל לוגו תבליט ניקל. מהלך דיאפרגמה עצום 20.3 מ"מ לכל כיוון. שילדת אלומיניום. נצילות גבוהה 94db. מתאים לתיבה אטומה קטנה במיוחד- 28 ליטר וגם לתיבה עם פורט. סאב…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 4 תגובות
- 928 צפיות
יש הרבה הבדל בין מגברים הנ"ל חוץ מהמחיר ? תמיר תודה על התיקון פשוט הסתכלי על סאבים וחשבתי איזה מגבר
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מחפש פרטים על המגבר הזה כי לא כתוב עליו שום דבר. הוא 4 יציאות וכתוב עליו V12 הוא בצבע כסף.אין לי מצלמה אז אני לא יכול להעלות תמונה
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הם טובים? שווה לקנות אותם ב 300 שקל באריזה ממישהו? כמה הם שווים לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מאחורי קניון איילון... היה מרתק, במיוחד שנראה כאילו אני היחיד שהגיע מזל שהיה שם קודם מפגש של PSI ולא היה לי משעמם. מה נסגר חבר'ה? למה אף אחד לא מגיע?
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת איפה אני יכול לקנות פלטת עץ מי שיוכל להפנות אותי או לקשר אותי בבקשה אני יודה לו מאוד בבקשה לא לרשום למשל מחסן עצים כי ניסתי ובדקתי מקום ספציפי בבקשה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
פיוניר 760
מאת סופר לנסר- 1 תגובות
- 877 צפיות
אני חייב את עזרתכם! אני רוצה לדעת אם אני יכול להוריד סרטונים לפיוניר שלי זה הכל אז אל תרשמו שטויות בבקשה זה דחוף לי
הודעה אחרונה מאת רועי GOLF, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה כדיי SONY CA810X VS PIONEER DEH-P3350 וכמה כל אחד מוציא למגבר וכמה יציאות http://store.usa-electronics.com/online-houseware-electronics/nsocdhiendca.html http://www.baazee.com/jsp/BidForm.jsp?Trade_TradeId=25081016 אם תוכלו למצוא לי עוד פרטים על שניהם , והכי חשוב , מי יעשה בעיות עם דיסקים , אם בכלל? כמה יציאות למגבר לכל אחד , וכמה כל יציאה מוציא? תודה נ.ב \שתיהם משומשים , סוני חצי שנה משומש 800בערך, והפיוניר משומש לגמריי450 שקל....
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכם..... הלכתי עם חבר שלי היום בבוקר להתקין רדיו דיסק באוטו שלו. המתקין שמע שיש לי מערכת באוטו אז הוא התעניין ושאל איזה יש לי. הוא הסתכל על המגבר..... ואמר לי....."תגידו אתם.. מה יש לכם"??? הסתכלתי עליו במבט המום. ושאלתי אותו מה? הוא אמר לי למה כולכם משקיעים בבוקסות האחוריות ומגבירים אותם??? (אצלי באוטו יש קדמיות שמחוברות לרדיו דיסק ואחוריות למגבר וסאב למגבר.) הוא אמר לי ביננו... בכלל לא צריך אחוריות! הקדמיות הכי חשובות באוטו! תגביר אותם!!! ואת האחוריות תחבר לרדיו דיסק! פעם ראשונה שאני שונע את זה... מה אתם אומרים? הוא צודק?
הודעה אחרונה מאת wacky,