Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דסק - סוויץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באוטו שלי הרדיו-דיסק פועל רק כאשר אני מסובב את המפתח, האם אפשר לעשות שהרדיו-דיסק יפעל בלי המפתח בסוויץ?

כן מחברים אותו ישירות למצבר, ומומלץ לעשות זאת עם פיוז ולתת לבן אדם מיקצועי לבצע את ההתקנה

לא לשרוף משהוא בטעות...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בוודאי שכן......

רק אם אתה לא מבין בזה אל תעשה לבד.

קוראים לזה פלוס אחרי סוייץ.

המערכת מקבלת פלוס רק שאתה מסובב את המפתח!

ואפשר לשנות את זה.

ROVER=~~

פורסם

ברצוני לעשות את זה לבד אני מבין קצת בחשמל ו אני בערך הבנתי מה צריך לעשות, אבל עזרה קטנה לא תפריע לי.....

אתם אומרים ש את החוט של הסוויץ אני צריך לחבר לחוט של הפלוס הקבוע מבלי שהוא יעבור את הסוויץ?

פורסם

כן, תנתק את החוט של הסוויץ' אשר מחובר כעת לפלוס משתנה (סוויץ' הרכב) ותחבר אותו

לפלוס הקבוע (בד"כ בצבע אדום)

פורסם

זה לא היה מסובך לחבר שלוש חוטים ביחד... (חוץ מזה שהורדתי את הפאנל מתחתי ההגה, בישביל להיסתקל על הסוויץ עד עכשיו לא יודע בישביל מה, ואחרכך חצי שעה לא יכלתי לשים את הפאנל חזרה.):smile:

פורסם

קודם כל הפלוס הקבוע, הוא צהוב . האדום הוא אחרי סוויץ'.

חתוך את החוט האדום, וחבר אותו לצהוב. את שארית החוט האדום שחתכת, בודד בעזרת איזולירבנד

ושים עליו אזיקון.

חשוב: חובה לבודד את החוט.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...