Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמעט בן אדם שהתחיל באודיו לרכב ולא שמע עם האחוריים. גם אני הייתי כזה אבל מאז שלמדתי מהו סאונד נכון, לא יכולתי לחזור אחורה. היום כשאני שומע מערכת שיש בה רמקולים אחוריים זה עושה לי לא טוב.

פורסם
יש לזה חוקים, העדר הוא לא מלומד ואין לו מושג מה זה בכלל סטריאו והוא זה ששם רמקולים אחוריים. למרות זאת, כמו שאמרתי אחרי הכל זו בחירה שלך.

אם אתה אומר שיש חוקים אז יש.

אז אתה מבצע אותם.

אני לא מבצע אותם. כי שום רמקול לא יתן לי עוצמה בהפרש של הסאב שנותן לי ואם כן הם ממש יתאמצו.

בגלל זה יש לי גם 4 6X9 אחוריים. שהיה לי 2 בקושי שמעו אותם יחסתי לבאס.

וגם קדימה אני שומע טיפה צלילים. יש רמקולים קדמיים. רמקולי 5.25.

במועדון יש סטראו? אני אוהב מוזיקה ככה. חזקה מאוד. ולא משנה מאיזה כיוון. אבל שהימין והשמאל יהיה זהים. (הקדימה והאחורה לא משנים לי.).

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

שוב אני חוזר, עיניין של העדפה לעומת תקציב.............

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש לי הורנים עם נצילות 109DB לוואט אחד, אולי זה מתאים לך :)

יש רמקולים שאתה יכול לשים מקדימה והעוצמה שאתה יכול להגיע אליה תהיה מוגזמת, הבעיה שהם גם עולים בהתאם.

אני לא מדבר על מוסיקה אלקטרונית, מבחינתי זה לא ממש מוסיקה ולכן אני לא מתייחס אליה למרות שאני מאמין שיש כאלה שכן שומעים מוסיקה אלקטרונית ועדיין יעדיפו צליל בסטריאו על צליל כמו במועדון. אל תקטלו אותי על זה שאני קוטל מוסיקה אלקטרונית, פשוט לא מדבר אליי וגם קשה להגדיר בה מה זה נאמן למקור.

פורסם

גם אני התחלתי מאחוריים מוגברים עד ששמעתי כמה קומפוננטים ברמה טובה+ והבנתי שלשמוע עם אחוריים זו לא הדרך בשביל להגיע לאיכות (עוצמה זה לא בדיוק מה שמדבר אלי למרות שגם זה לא חסר אצלי) והעדפתי לחסוך קצת להשקיע בקדמיים ולשים אחוריים עם איכות טובה אבל שלא יורגשו כמעט ואם יש פה אשקלוני הוא מוזמן לבוא להשוות בין אחוריים לקדמיים אצלי..אין לי בעיה בכלל רק כדי לגרום לו להחכים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

איך אתה יודע מה הטעם שלך תכלס אם לא בדקת אפשרויות אחרות?אני לא מנסה לשכנע אותך אלא להוכיח לך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

neo , אכן יש לך נקודה חזקה שרוב האנשים שיש להם רמקולים מאחורה, אינם ניסו לשמוע מערכת עם במת צליל קידמית חזקה, ואו, איכותית

אך לתקציב יש נושא מהותי פה, ולכן לא חושב שזה ישנה את דעתם.

כך את אסטרו לדוגמא, בן אדם שמעוניין בהרבה באס והרבה סאונד, ומוכן לוותר על סטראו בשביל זה.

איזו במה קידמית הוא מסוגל ליצור שתשתווה לעוצמה של במה של 4 6על9 מוגברים מאחורה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא שלא ניסיתי כן שמעתי אצל אחרים אני מעדיף ככה וזה לא שלא שומעים אצלי את הקדמיים שומעים אותם מספיק טוב זה לא שרק מאחורה יש רמקולים (ואין קשר לתקציב אצלי ככה אני אוהב )

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

• תוכן חדש...