פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
הספק של מגבר
מאת ROEI-A- 2 תגובות
- 903 צפיות
יש לי מגבר שמוציא 40RMS X2 ב4 אום וכתוב בחוברת שלו שהוא מוציא 50X2 RMS ב2 אום איך אני יכול לדעת אם אני מנצל אותו ב50 או 40? ואיך אפשר לשנות את זה? המגבר מחובר על רמקולים
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
בניית התיבה שלי!!! 1 2 3
מאת silver.d- 31 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ערב טוב סיימתי את החלק הראשון בבניית המערכת שלי. ולסיפור: יום שני הטלפון מצלצל , לוחץ על הירוק, שומע בחור עייף אומר:"אח שלי הולכים לאלי!" אני אומר לו: לא נצליח לדחוף את הפלטה ברכב. הוא אומר "אל תדאג עליי". טסים באוקטביה לרמת ישי, מגיעים למחסן של אלי , לוקחים תפלטה מנסים להכניס.. ואיזה זין.. לא נכנס!! בוריס מפעיל את כישוריו להכנסת דברים בכוח ובסוף הכל נכנס.. בקצת כאב, אבל נכנס. בוריס "הגבוהה" כבר לא יכל לנהוג במצב כזה אז אני "הקטן " נזכרתי באייס ונטורה ועשיתי כמוהו, ראש מחוץ לחלון. יאללה נותנים באוקטביה ולבית.. בדרך כל השער מתפזר ברוח ונסורת בעניים. הכל הלך חלק עד לגבשושית האחרונה לפני הבית. לא ראיתי אותה ובום.. כפה לפנים. הגענו הבייתה הוצאנו הכל,היו קצת שריטות ע…
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
יש לי הזדמנות לקנות את הקומפוננטים של מורל (דוטק מ.ק2 "6.5) לפי האתר שלהם הבנתי שאילו קומפוננטים של 140 RMS המגבר שלי מגביר כל ערוץ ב-50 RMS. מחוסר הבנה אני שואל עד כמה הקומפוננטים לא יהיו מנוצלים והאם זה שווה בכלל בשביל איכות סאונד טובה אבל הספק לא גבוה מהרמקולים. האם בכלל מבחינה טכנית רמקול 50RMS יישמע יותר חזק מול 140 RMS שמוגברים עם אותו מגבר שמכוון בצורה זהה? וברשותכם אני שוב אנצל את השירשור לשאול בקשר להמלצות על קומפוננטים לאותו מגבר שאפשר למצוא ב 150-200 דולר מחיר רחוב בניו יורק.
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 2 תגובות
- 948 צפיות
יש רמקולים אחוריים במחיר טוב?
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לתקין מערכת קומפלט - מגבר, סאב, קומפוננטים, רמקולים אחורים (6X9), טוויטרים, HU . ב 4000 איזה רכיבים הכי טוב לקנות בסכום הזה ? זה סכום מספיק בשביל מערכת ממש טובה, שישמעו באיכות וחזק ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
שלום לכולם ! קיימות סדרות שונות של קומפוננטים אצל חברת מורל , שאלתי היא איזו סידרה הכי גבוהה מכולם ? INTEGRA OVATION HYBRID OVATION ELATE 3 WAY ELATE 2 WAY DOTECH MKII PULSE
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 3 תגובות
- 874 צפיות
זאת המערכת שלי: הרכב שלי זה יונדאי אקסנט מודל 2000 (צורה חדשה) HU Sony CDX-C8000R 50X4 6.5 Pioneer 170w קדמיים Sony Xplod XS-F6932 220W 6/9 אחוריים Sony XM-5020X 1X130RMS מגבר לסאב שעדיין לא ניקנה......... איזה סאב מתאים למגבר ולמערכת הזאת? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
שלום לכולם כאן בפורום , אני יודע שחרשו כאן כבר על השאלות האלה אבל בבקשה תעזרו לי אני רוצה ליקנות סאב חזק אבל המגבר יכול להוציא רק 250 רמס בברידג (לאנזר RTG 434 150*4) תציאו לי סאב חזק שהמגבר יוכל להרים (בטוח הוא יכול להרים סאב יותר מ 300 רמס )התקציב בסביות ה 1000 ש"ח תודה לכול מי שעוזר.
- 13 תגובות
- 887 צפיות
שלום רציתי לדעת איזה קבל אני צריך כדי לחתוך את הבאסים מהטויטר חיברתי את הסאב והטוויטר בחיבור מקבילי למגבר ושומעים באס בטויטר במגבר יש אקולייזר ולמרות זאת יש באסים תודה רבה לעוזרים!
- 1 תגובות
- 720 צפיות
בוקר טוב חברים יש לי כרע את המכשיר הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JIslmp5&group_id=724&super_dept_id= כן אני יודע אתם לא מחדשים לי מכשיר זול פשוט בלה בלה אבל היה רכב מליסינג לפני איזה שנה והיה לו רדיו טייפ אבא קנה כזה והחליף... מה לעשות מי ישקיע בליסינג... בקיצור אני דיי רוצה למכור אותו ולשים משהו עם יותר אפשרויות ... אני בעיקרון מחפש רדיו דיסק שיהיה לו קרוס פנימי ושיהיה לו לפחות 4 בננות לחיבור מגבר ז"א שיהיה לי שליטה נפרדת על סאב מהרדיו דיסק עצמו למגבר מונו בלוק או מה שלא יהיה יש את הפיוניר עם הדולפינים לא זוכר איזה דגם אבל הוא יקר יחסית אם לא יהיה ברירה אחרת אז הוא.. אבל אולי בכל זאת... הינה מ…
הודעה אחרונה מאת Speed Man, -
CD לטויוטה יאריס
מאת ssc- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מניח שרוב בעלי היאריס ידעו על מה אני מדבר... לטויוטה יאריס מתחת למתגים של החימום/קירור יש מן פתח מלבני שיעודו התקנת מכשיר CD מקורי של טויוטה. המכשיר עצמו עולה בסביבות 2,000 ש"ח במוסכים המורשים. האם מישהו מכיר מקום יותר זול בו אפשר לקנות את ה- CD. אינני חושב שניתן לחבר צינג'ר רגיל (וכך היתה נפתרת הבעיה) לרדיו המקורי.
הודעה אחרונה מאת ssc, -
- 1 תגובות
- 829 צפיות
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בבקשה איך אני מעביר את הכבל בפיג'ו 205 מבלי לפרק את כול האוטו. אני רוצה להעביר אותו לבגז', י
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 806 צפיות
שלום לכם. הזמנתי יחידת לייזר לרדיו דיסק שלי. התקנתי אותה לבד והיא לא עובדת! הדיסק מסתובב סיבוב אחד ומפסיק!!! שאלתי אלקטרונאי בטלפון והוא אמר לי שכל עינית חדשה.... כל עינית שבעולם שמגיעה חדשה מגיעה נעולה!!!! הוא אמר שיש הלחמה שעושה קצר בעינית וככה היא לא עובדת! אבל איפה ההלחמה נמצאת בעינית??? ואיך אני מוריד אותה????? זה דחוף לי בבקשה!
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי מעוניין לרכוש מכשיר ipod או nomad ולחברו כדיסק קשיח לרכב. האם מישהו ניסה לחבר מכשיר כזה? האם יש דגמים מומלצים עם בולמי זעזועים לדיסק הקשיח? כיצד מחובר המכשיר לרדיו-דיסק ברכב? אני מעוניין שחבר יביא לי מכשיר כזה מארה"ב אז המלצות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה בימים הקרובים. תודה חבר'ה.
הודעה אחרונה מאת arielshiran, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקחת רכב כנ"ל דרך חברת הליסינג שעובדת עם מקום העבודה שלי. נסעתי ברכב כזה של חבר והמערכת נשמעת פשוט רע. כידוע לכם, ה-HU ברכב זה הוא BUILT IN בתוך ה-Dashboard ולא ניתן להגיע אליו בקלות... הייתי מעוניין לדעת אם מישהו ביצע איזה שהם שיפורים במערכת ברכב הזה (חיבור מגבר, חיבור סאב, רמקולים על המדף האחורי) ואם כן, האם ההתקנה מסובכת? האם האחריות של היבואן בוטלה עקב שינויים אלה? האם זה הגיוני לשלם מחיר כה כבד של מערכת כל-כך בינונית כשרוצים לנסוע ב"רב-מכר"?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא ממש מתמצא בעולם האודיו לרכב ורק לאחרונה אני מתחיל להכנס לעניין הזה, ועדיין יש כמה דברים שאני לא מבין. מה ההבדלים בין רמקול 2-way רגיל ששמים בדלת לקומפוננט. הצלחתי להבין לבד שקומפוננט מורכב מרמקול לדלת וטוויטרים שאפשר לפרק ולהתקין במקום אחר ברכב חוץ מאשר על הרמקולים. חוץ מזה אני לא מצליח להבין מה ההבדל. יש לדוגמא קומפוננטים שאפשר להרכיב את הטוויטר על הרמקול הגדול, מה ההבדל בין התקנה כזאת לרמקול 2way רגיל? האם לרוב קומפוננטים אמורים להיות יותר איכותיים בצליל או שזה תלוי בכל דגם לגופו?
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
שלום לכולם. המפגש התקיים במתחם היוניברס קלאב, משעה 16:30 כמתוכנן ועד 18:30 וקצת יותר... הגיעו: blackmazdaF yoav_b astro powerII nemesis super lancer eddy diablo ועוד... (לא דייקתי בשמות המשתמשים אז סלחו לי) תמיר שבעבר היה עם שברולט אסטרו ו 4 קליפורניה בום 12", החליף הרכב והגיע עם 3 קליפורניות חדשות 12", וארבע 6על9 של jbl מאחור. לטענתו, המערכת יותר רועשת ממה שהיה באסטרו (אני לא שמעתי את האסטרו) ואכן היא באמת רועשת, אך ציפיתי ליותר ממה שהוצהר (כנראה התרגלתי לשלי... ) אהבתי את האופן שבו כיסה עם בד אקוסטי את הרמקולים מאחור, וזה נראה כאילו יש לו מגש ללא רמקולים... באמת רעיון ששווה אימוץ לכולם... (אצלי כבר מיושם מזמן...) יואב הגיע עם…
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- 1 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולם, אני מתנצל מעכשיו על כל הדגמים שהבאתי פה לביקורת מכם, אני לא מבין כל כך בכל הוואטים שמאטים וכל המושגים הנלווים למערכות האלה, כולם באותו טווח מחירים 1000+- ואני יודה מראש לכל תגובה שתגיע, הנה הדגמים לפניכם: pioneer DEH-P4650MP : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=480c152d1348914184309a53f0a435cd&productid=48 pioneer DEH-P560MP : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=480c152d1348914184309a53f0a435cd&productid=5 sony CDX-F5500 /CDX -F5700 : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=480c152d1348914184309a53f0a435cd&productid=41 http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=480c152d1348914184309a53f0a435cd&p…
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
מידות לתיבה לסאב
מאת פגו- 1 תגובות
- 928 צפיות
אהלן חבר'ה אני חדש פה בפורום וצריך את עזרתכם. יש לי סאב של חברתsound stream דגם egw-12. הסאב הזה הוא 250W r m s ואני רוצה ליבנות לו תיבה. אני צריך שתעזרו לי במציאת המידות(בנפח)האופטימליות לסאב זה.(וכן אם צריך פורט או לא)
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא שלי מהדור הישן אוהב לשמוע את השם JBL , לא כמו את השם פיוניר או קנווד .... בכל מקרה הוא קנה את זה: אם תוכלו להגיד לי כמה זה שווה , בערך, הוא קנה את שניהם ב 550 , שווה , כדיי???? לא היה יותר כדי להביא את הפיוניר 400 וואט ב 450 שקל מהארץ?? איך הקדמיים http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=P652&ser=POS&cat=MEL http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1163,normal_sales אם תוכלו להגיד לי כמה זה שווה , בערך, הוא קנה את שניהם ב 550 , שווה , כדיי???? לא היה יותר כדי להביא את הפיוניר 400 וואט ב 450 שקל מהארץ?? איך הקדמיים? תודה...
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 1 תגובות
- 834 צפיות
בעד? נגד? האם יעמוד בהצהרת היצרן להתקנה ב- 45 מעלות? האם יש מכשיר אחר שיעמוד בכך? תודה, דניאל ליבן
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני אוהב לשמוע מוסיקה ככה שהמכשיר מנגן את השירים רנדומלי בתיקייה עצמה (לא בדיסק) אבל כל פעם שאני עובר תיקייה או מכבה ומדליק ת'מכשיר אז הרנדום נמצא על off יש אפשרות שישמור לי את ההגדרות שהגדרתי עבורו ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי מה ששמעתי JBL די מובילים בתחום..לפחות נמצאים מעל Kenwood.. אבל בדיוטי פרי יש מבצע ואני צריך להחליט עד מחר איזה רמקולים יותר כדאיים? המחיר די זהה אפשר להגיד JBL 210W 3way - הדגם זה 396 משהו ב300 שקל בערך או Kenwood 280W 4way - בסביבות 330 שקל.. גם המוכר וגם עוד בן אדם שם ממליצים על הJBL שדווקא יותר זול מבין השניים...מה אתם חושבים? תודה, עדי
שלום , הגיע הזמן להתחדש כרגע בחלק חדש למערכת , התקציב , 1000 שקל אני בעיקרון ראיתי כמה דברים והכי הרבה אני חושב כרגע על רוקפורד 9120 או פיוניר 4600 יש לכם עוד רעיונות, חוות דעת , המלצות , כל דבר יעזור תודה
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לשמוע דעות לגבי כמה דברים א. המערכת sony cdx-mp30 ב. רמקולים אחוריים PIONEER 330w 80rms TS-A6910 ג. סאב KENWOOD 800w 400rms KFC-W3009
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ראיתי את הפיוניר הזה ב 1100 שקל , http://www.4x4.co.il/shop/addprod.asp?productid=786# אם אני רוצה לקנות 2 כאלה , למישהו יש הצעות ,
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להזמין מאיביי את המגבר של פיניקס (octane-r 8.0:4) שייתחבר לדוטק ולסאב. האם כדאי להשקיע בחיווט? כדאי להזמין גם את ערכת ההתקנה הזאת- http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13576 היא מכילה את כל מה שצריך להתקנת מגבר? עריכה- המגבר הוא 75*4 כמו שכבר כתבתי פעם...
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למה כשמורידים את המושבים האחוריים באוטו , הסאב וופר נישמע יותר טוב ? מה יש המחשבים (אולי בעיקר האחוריים) שחוסמים את עוצמת הבאס ? ואיך ניתן להתמודד עם זה ? ("בעייה" אצל חבר באוטו). תודה מראש לכל העוזרים.
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
עלתה במוחי שאלה דיי מטרידה אם אני קונה מגבר 4 ערוצים (בואו לרגע נניח ומה שמוצהר לגבי העוצמה נכון) 100 אראמאס לערוץ (הריטיג 424) ואני מחבר שני ערוצים בגישור לסאב שמקבל עד 150 אראמאס! ושני ערוצים לקומפוננטס שמסוגלים לקבל 120 אראמאס (פולס 6) אז את הסאב אני אצטרך לכוון כגיין נמוך יותר בעוד שאת הקומפוננטס אני אוכל לכוון עם גיין גדול יותר.. מה אני אעשה ? אכוון לפי הגיין הנמוך? אני אפסיד ככה הרבה עוצמה ברמקולים!!!
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש פיאוט בראבו שאני שוקל לקנות עם מערכת מהחברה, שהיא לא בדיוק בעלת צורה מלבנית של מערכת רגילה.. איך אני מתקין רדיו-דיסק רגיל במקום? יש איזה חלק שאני צריך להשיג מהחברה בשביל זה?
הודעה אחרונה מאת tribal,