Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לרכוש מכשיר ipod או nomad ולחברו כדיסק קשיח לרכב. האם מישהו ניסה לחבר מכשיר כזה? האם יש דגמים מומלצים עם בולמי זעזועים לדיסק הקשיח? כיצד מחובר המכשיר לרדיו-דיסק ברכב? אני מעוניין שחבר יביא לי מכשיר כזה מארה"ב אז המלצות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה בימים הקרובים.

תודה חבר'ה.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום על IPOD ותמצא מגוון תשובות.

 

האפשרויות העיקריות שהן לא חאפריות הן:

1. לקנות BMW

2. לקנות HU של אלפיין ומתאם לIPOD.

פורסם

עשיתי חיפוש בפורומים ועדיין יש לי מספר שאלות:

1. איזה מתאם ניתן לקנות כדי שמכשיר כזה יוכל להתחבר ל-HU שאינו של ALPINE ואינו ב-BMW :) ?

2. מהו בדיוק החיבור שנעשה כדי שמכשיר כזה יעבוד במקום תדר מסויים ברדיו? לא ברור לי ענין זה.

3. האם ה-IPOD הוא אכן גוש פלסטיק לאחר שהסוללה שלו שובקת חיים?

4. דגמים מומלצים מלבד ה-IPOD בצירוף חוות דעת של שימוש אישי יתקבלו בשמחה. האם מישהו ניסה מוצרים של Creative ?

תודה.

פורסם

אם מחברים דרך מתאם לכניסה של הצ'יינג'ר, איך מועבר כבל שיחובר ל-IPOD מגב הרדיו-דיסק לתוך חלל הרכב? האם כאשר ה-IPOD לא מחובר יהיה כבל שיושב "באויר" ולא מחובר לכלום? האם מישהו ניסה לעבוד בשיטה כזו של חיבור דרך יציאת הצ'יינג'ר ויכול לחוות דעתו?

×
×
  • תוכן חדש...