פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
מחפש מגבר...
מאת Tzabary- 1 תגובות
- 622 צפיות
אני מחפש מגבר שיוציא לי בסביבות ה1000 וואט RMS באוהם אחד ושיהיה יציב... אני צריך לדחוף 2 סאבים כל אחד בעל סליל כפול של 4 אוהם בהספק של 500 וואט RMS מי שיכול שייתן לי שם של מגבר/דגם לא צריך שיהיה מהארץ כי אני במילא יקנה אותו בחול ושיהיה בסביבות ה200 דולר אולי קצת יותר לא משהו מופרז תודה צבארי
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
חיישני חנייה
מאת mga345- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתעניין בחיישני חנייה למכונית פרטית, אשר יכללו גם תצוגה חזותית של המרחק מהמכשול ושל המיקום שלו. אנא הפנו אותי לאתרים בהם ניתן גם לראות את המוצרים וגם לדעת את מחירם. תודה.
הודעה אחרונה מאת mga345, -
- 10 תגובות
- 932 צפיות
אני סתם מרפרף פה מידי פעם, קורא ומחכים, אבל אני גם רואה שחלק גדול מהשאלות חוזרות על עצמן "איזה סאב הכי מומלץ ב300 שקל?" , "נגן MP3 ברמת כניסה" וכו'... ההצעה שלי (שאולה מפורום אודיו בתפוז והצעה שרצה שם..) היא פשוט לבנות מעין "רשימת מומלצים" עם רכיבים - סאבים, קומפוננט, רמקולים 6*9, רמקולים בגדלים שונים ומגברים, שרמות מחיר שונות, שיהוו מעין "מומלצים" ובמקום לשאול, יהיה אפשר להפנות את המתעניינים לטבלה, שתכלול את רשימת המומלצים בכל טווח מחירים. דוגמא - סאב : עד 500 שקל : פיוניר 305 עד 1000 שקל : דגם של רוקפורד (למשל) בלי הגבלה : סרווין וגה - סדרת העילית שלהם... וככה, כל רכיב, יקבל מספר המלצות בכל רמת מחיר... רון.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ידוע לי שבעזרת כניסה של צ'יינג'ר ב-HU אפשר איכשהו לארגן שה-HU יקבל דרכה אודיו רגיל בעזרת כבל PL שיתחבר לנגני MP3 למיניהם דרך יציאת האוזניות. כניסת המתאם ב-HU שלי (Kenwood 2026) היא עגולה ובעלת 13 חורים. השאלה היא, איך אני יכול למצוא מידע לגבי אילו מהחורים האילה משמשים בשביל אודיו רגיל ואפשר לרתך או לתקוע בהם כבל אודיו רגיל שיתחבר ליציאת אוזניות של נגן MP3.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 9 תגובות
- 972 צפיות
יש לי Z700 של HIFONICS ברור שקראתי במניואל שלו אבל משו אחד לא היה כתוב שם ועל זה אני רוצה תשובה אז זה העניין כדי שתוכלו לעזור למגבר 5 יציאות ב 4 אוהם כשמחברים את הרמקולים רגיל וסאת הסאב רגיל והכל 4 אוהם אז ההספק שלו 4X50 + 1X200 עכשיו רשום שאם נגיד אני שם סאב 2 אוהם או מוריד את ההיתנגדות ל 2 אוהם עם איזשהו DVC אז ההספק יהיה כזה 4X50 + 1X300... שמתם לב..300 ולא מכפיל את עצמו..ה 4 יציאות נישארות 4 אוהם והמונו יורד ל 2 אוהם עכשיו יש עוד הסבר כזה: אם מגשרים את 2 הערוצים של הסטריאו, כיאילו רמקול אחד 4 אוהם בגישור על כל יציאה וסאב רגיל של 4 אוהם אז ההספק יהיה כזה 2X100 כי גישרנו ו 1X300 ....ורשום שם שהכל ב 4 אוהם למה 300 ? מה הקשר ? לא נג…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדוטק יש אפשרות לחבר את ה+ או המינוס של הטוויטר ב0, +3dB ו -3dB. ז'א, הטוויטרים מוגברים\מונמכים ב3 דציבלים? וגם במגבר, באפשרות הבאס בוסט יש "הרמה" של 0-15 דציבלים ב45hz כלומר, הצלילים בתדר הזה מוגברים במספר דציבלים?
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 7 תגובות
- 931 צפיות
אני רוצה סאב כמה שיותר תותח עד 700 שקל אבל אני רוצה סאב שירים לי את הרכב ועוד מגבר שילך איתו ב500 תודה רבה לכם בזכותכם קניתי קומפוננט שהרים לי את המערכת פי2!!
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי את כבל האר סי איי שבא מהדיסק.לאן אני מחבר אותו? והאם אני צריך להישתמש במפצלים? יש לציין כי בקרוס יש כניסה left right ןגם יציאותleft right . המגבר הוא 4 יציאות ואני רוצה לחבר רק את הסאב לקרוסאובר,ואת הרמקולים לחבר אבל לא דרך הקרוס.
הודעה אחרונה מאת פגו, -
- 3 תגובות
- 852 צפיות
יש לי תקציב של 650 שקל ..ואני רוצה את הסאב שהכי משתלם במחיר הזה...אני מחפש משהו חזק בעוצמה וכמו כן אני מחפש מגבר שיתחבר רק לסאב כדי שיתן לסאב את העוצמה המירבית...אם יש לכם המלצות על מגבר תואם עד 500 שקל סבבה נ.ב-תודה רבה על העזרה לגבי הקומפוננט היום קניתי ואני מרוצה פי 2 ..לכן אני רוצה לעשות עוד צעד תודה
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
- 6 תגובות
- 981 צפיות
קודם כל נעים מאוד קוראים לי מתן ואני בן 17 וחצי (עם רישיון) מירושלים יש לי רמקולים אחרואים של חברה לא מוכרת 300W סאב 400W חברה לא מוכרת יש לי מגבר 1000W של חברה בשם V12 רדיו דיסק של SONY ואני לא ממש מרוצה מהשמיע אני הייתי רוצה לשמוע הרבה יותר טוב... לכל חנות יש הצעה אחרת שפוסלת את ההצעה של החנות שנייה.. לכן חשוב לי שאתם תתנו לי הצעות מה להוסיף או להחליף כי אתם נטרלים לאור הנתונים שיש לי ברכב מה אני צריך לשנות או להוסיף כדי לשפר בצורה משמעותית את השמיע נ.ב -מקווה שאחרי שקראתי את התקנון לא עשיתי טעיות
הודעה אחרונה מאת avi0610, -
תיבה לסאב 1 2
מאת סאונד בראש- 24 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1) הייתי מעוניין לבנות תיבה לסאב שהסאב יהיה הפוף והבאס ישמע מהחלק האחורי של הסאב ( בתיבה אטומה ) שכאילו התיבה שלי תיהיה הבגאז ( אין לי בגאז גדול ) מה גודל התיבה שאני יסגור את החלק הקידמי .? 2) ואני מעוניין לעדת איזה גודל תיבה מומלץ ל305C בלטרים תיבה אטומה ופתוחה !
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לאחר משהו כמו 8 חודשי עבודה אני מאמין, אחד הסאבים שלי הפסיק לעבוד דיי חששתי את האמת, משום שחבר שלי הביא לי אתמול דיסק רימיקסים חדש שלו ורק הוא יודע להפיץ שמה עם הבאס בצורה מופרזת...(לא שזה לא לטעמי....) בכל אופן, איךשהו יצאתי מנקודת הנחה שהסאב פשוט היה צריך לשכב על משכבו, ולא נערער לו את השלווה אבל משהו בתוכי אמר לי... אולי זה משהו אחר. בכל אופן, פירקתי את הוופר מהתיבה, וגיליתי שהתושבת של הפלוס ומינוס התנתקה וגרמה להתנתקות... -חוות הדעת לא באה להגיד לכם לא לרכוש אותו, או שאינו מומלץ, פשוט צריך לתת אור על דברים כפי שהם ולא לחשוב שהכל ורוד... (גם אצל פיוניר.. )
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נגיד והייתה לכם אפשרות לרכוש מחשב נייד מבוסס סנטריו (המעבד שמסוגל לעבוד 7-8 שעות ללא חשמל) ולחבר אותו ברכב כראש המערכת שלכם...זאת אומרת רק לחבר לו UNIT פשוט עם LLINE IN שישלוט על הדלקה של המגברים וסאב וזהו. כל השאר מהמחשב... הייתם עושים זאת? האם כדאי לי לרכוש מחשב נייד בעצם וזהו במקום מכשיר MP3 ? שהמחשב הנייד בטח שגם יותר שימושי...צילומים טיולים העברת תמונות מוזיקה-בגדול.
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רמקולים דגם sxe-1350s זהו דגם 5 ורבע שנתוניו הם 250 וואט peak to peak ו 40watt rms. מוכרים לי אותו ב340 ש"ח חדש באריזה מהחנות כולל חשבונית האם שווה? אני יודע שהם לא חזקים אבל אני לא מחפש עוצמה אלא איכות הסידרה היא סידרה E שלהם. http://www.alpine-europe.com/alpine/cms/details.php?p=347&details=1&highlight=%2Asxe1350s%2A#347 תודה על העזרה...
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 892 צפיות
מצטטר על ההודעות הקודמות פשוט לא קראתי תחוקים ורציתי לדעת כמה עולה לתקן מגבר של רדיו דיסק ואם אפשר לעשות את זה לבד ?? תודה
הודעה אחרונה מאת no46, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי חבר שטס לסינגפור. במקרה לגמרי אני מחפש HU חדש. האם כדאי (מבחינה כלכלית ומבחינת האחריות) לקנות שם משהו? ה HU צריך להיות בעל 2 יציאות RCA ל2 מגברים, MP3 ובעל איכות טובה. אז האם כדאי ? יש למישהו הצעות בנושא איזה דגם?
הודעה אחרונה מאת מתחיל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי ! כנראה שקראתי יותר מדי חומר בנושא: פיוניר / jvc / פרמייר / לא פרמייר / קנייה ברשת... אשמח אם מישהו ימקד אותי לפני הרכישה...: תקציב - 1000+ (יכול להגיע עד 1500 אם יש סיבה מספיק טובה) דברים הכרחיים: * כפתור mute * ווליום רוטורי רגיש מספיק * הרצה בתוך השיר ולא רק בין שירים * גישה מהירה ונוחה לתיקיות ושירים סימני שאלה שנותרו: * שלט הגה / שלט כרטיס ? (במערכת הישנה שלי, של סוני, היה ג'ויסטיק שממש התרגלתי אליו - האם הכוונה בשלט הגה היא לג'ויסטיק ? ואם לא, האם יש כזה לפיוניר ?) * פיוניר - הבנתי שברמת המחירים הזו הם הכי מומלצים, לא ? * RDS - האם הכוונה לשמות התחנות בלבד או לפונקציות נוספות של קליטת רדיו וכו' ? * הדגמים עליהם קראתי: 7600, …
הודעה אחרונה מאת dudu26, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם...אני רוצה לדעת פרטים יותר מדוייקים על הסאב הזה בבקשה...תודה http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB004407BX
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכם...... אני מעלה פה שאלה על סאב שבבעלותי בערך שנה + הסאב הוא 600 וואט של רד סאונד הדגם האמריקאי. הוא דופק מאד חזק! ויש לו באס עמוק ויפה. כאשר אני פותח את הבאגז.... הוא מחרחר. זאת אומרת שכאשר יש באס הוא עובד ועושה חחחחחחחחררררררררר חזק מאד! אני מקקוה שהבנתם את כוונתי. שרוף הוא לא אני כמעט בטוח.... מכיוון שהוא עובד מעולה. והוא מחוזק דיי טוב. וזה לא הרשת שעושה את הרעש!!! מה זה יכול להיות? האם ימיו ספורים??????
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם זה נכון? ומה ההשלכות של זה? תודה רבה לכולם.
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חייב אתר שיכול לתת לי הצעת מכיר לדברים הבאים אני חייב לקנות אותם עד יום שלישי הרכב שלי אצל המתקין הוא עצבני רצח 1) מגבר היפוניקס 2 ערוצים 2) סאב וופר קיקר 12" סולוברין 2-7
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם... שאלה שמענינת אותי, לא כל כך קשורה בסאונד אבל היות והרבה המבקרים כאן עוסקים בבניה של תיבות לרמקולים רציתי לשאול, איך אני מיגע לתוצאה כזו? ככה זה נראה לפני סקאי הסיבה שאני מטריד את שלוות נפשיכם היא: אני משפץ רכב, והדש שלו סדוק למישעי (וכשאני אומר סדוק זה אומר שאין ס"מ אחד ללא סדק) אין באפשרותי להשיג דש אחר במצב יותר טוב. אני רוצה לנסות לצפות את הדש בסקאי (קשיח טיפה לא גמיש כמו בספה למשל). הבעיה היא איך מיתמודדים עם כל הזוויות של הדש? את ה"צורה" של הדש אני מחדש ע"י פוליאוריתן... אני לא רוצה לחבר כמה חתיכות ולתת לדש מראה "מטולא"... בקיצור, תשפכו טיפה אור על הנושא, אילו דבקים (עמידים בחום), אילו סוגים של סקאי (קשים טיפה, לא ממש רכים)…
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר במוצרים משומשים, היתי רוצה שתתיחסו למוצרים הבאים ותגידו לי באיזה מחיר שווה לקנות כל אחד ואחד מהרכיבים הבאים אם בכלל. 1) סט קומפוננט Lightning Audio דגם: Lightning Audio B1.65C מפרט: "Size: 6.5 Frequency Response: 75-20,000 Hz Recommended RMS Power: 75W Peak Power Handling: 225W Impedance: 4 ohms מאפיינים: Polypropylene Woofer Cone 3/4" Metallic Mylar Dome Tweeter Surface, Flush, and Angled Tweeter Mounting Hardware Treated Foam Surround Chrome Phase Plug 12db HP/12db LP external crossover Grills included Chrome phase plug Optical compression tweeter protection 2) סט קומפוננט של מורל , מדגם היבריד 4 אינץ 3) מ…
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש מערכת של פיונר (רדיו דיסק) מעל 50W...? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני צריך מגבר עד 400 שקל, שיהיה כמה שפחות דראק אני יודע שטוב הוא לא יהיה אבל הוא זמני, אני רוצה לחבר את הסאב שלפחות יעבוד (250 RMS) והמגבר שקניתי יגיע אלי רק בדצמבר ככה שבנתיים יהיה משהו יש המלצות? ראיתי BOSS בוואלה שעולה בערך 400 איך הוא?
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
יפנים מטורפים
מאת EyalR- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://djspark.free.fr/sono_gayz.wmv
הודעה אחרונה מאת tribal, -
חוות דעת לסאב
מאת miran80- 1 תגובות
- 666 צפיות
האם מישהו שמע את הסאב של סרבין ווגה 124 12 אינץ ויכול לתת לי חוות דעת עליו האם הוא חזק והבסים עמוקים ? האם הוא שני סללים ? ואיזה מגבר הוא צריך בכדי שינוצל בצורה הטובה ביותר ? מיצטער על כל השאלות כי כחול הניראה אני יקנה אותו בלי שהשמע אותו ולכן מאוד חשובה לי חוות דעתכם עליו [למי שיש אותו או ששמע אותו]
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 2 תגובות
- 949 צפיות
שלום... רציתי לדעת במקרה האם אפשר להשיג בארץ דגם הנ"ל 9600 מבית Pioneer ...? וכמה בערך יעלה...? לינק מ eBay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3293&item=5714897336&rd=1#ebayphotohosting תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 2 תגובות
- 858 צפיות
אהלן חבר'ה. אז ככה .יש לי סאב 2 סלילים כל סליל 4 אוהם. המגבר שיש לי יציב ב-2 אוהם בסטריאו. אני רוצה לחבר את הסאב במקביל בכדי להפיק את המקסימוםומצד שני אני לא רוצה לידפוק/להרוס את המגבר. השאלה שלי אים יש איזה שהוא נגד או משהו אחר שאני יכול לעשות ושהסאב יהיה מחובר במקביל (ז"א שאם הסאב יהיה מחובר במקביל ויירד ל 2 אוהם שיחזור להיות 4 אוהם בחיבור במקביל).
- 2 תגובות
- 921 צפיות
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=84 או http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=194&CatCode=84 אני רוצה לקנות אחד מהם ואני מתלבט כי המחירים אותו דבר אז מה לקנות בבקשה?
הודעה אחרונה מאת Oxcide,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,623 אורחים (הצג רשימה מלאה)