Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל נעים מאוד קוראים לי מתן ואני בן 17 וחצי (עם רישיון) מירושלים

יש לי רמקולים אחרואים של חברה לא מוכרת 300W

סאב 400W חברה לא מוכרת

יש לי מגבר 1000W של חברה בשם V12

רדיו דיסק של SONY

ואני לא ממש מרוצה מהשמיע

אני הייתי רוצה לשמוע הרבה יותר טוב...

לכל חנות יש הצעה אחרת שפוסלת את ההצעה של החנות שנייה..

לכן חשוב לי שאתם תתנו לי הצעות מה להוסיף או להחליף כי אתם נטרלים

לאור הנתונים שיש לי ברכב מה אני צריך לשנות או להוסיף כדי לשפר בצורה משמעותית את השמיע

נ.ב -מקווה שאחרי שקראתי את התקנון לא עשיתי טעיות

פורסם

תיתן לנו תקציב לעבוד איתו, ואז תקבל תמורה מקסימלית

דרך אגב, העובדה שכל חנות ממליצה על משהו אחר אינה מעידה על חוסר נטרייליות, גם פה בפורום יש המון חילוקי דיעות וכל אחד ממליץ (לרוב) על דברים שהיו לו איתם נסיון טוב וכדומה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תעשה איטום.

תיקנה קומפוננט ב1000שקל של MBQ או רוקפרוד או מורל אתה צריך לישמועה ותגביר אותם וכך תישתפר איכות השמיעה שלך..

הריי זה ברור שקשה לקבל איכות רק עם רמקולים אחוריים...:?

פורסם
תעשה איטום.

תיקנה קומפוננט ב1000שקל של MBQ או רוקפרוד או מורל אתה צריך לישמועה ותגביר אותם וכך תישתפר איכות השמיעה שלך..

הריי זה ברור שקשה לקבל איכות רק עם רמקולים אחוריים...:?

אני קניתי ב900 ש"ח קומפוננט של blaupunkt ואני שומע הרבר טוב שווה את המכיר ואיך החברה???

יש לכם עוד המלצות מקצועיות

• תוכן חדש...