Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שבעזרת כניסה של צ'יינג'ר ב-HU אפשר איכשהו לארגן שה-HU יקבל דרכה אודיו רגיל בעזרת כבל PL שיתחבר לנגני MP3 למיניהם דרך יציאת האוזניות.

כניסת המתאם ב-HU שלי (Kenwood 2026) היא עגולה ובעלת 13 חורים.

השאלה היא, איך אני יכול למצוא מידע לגבי אילו מהחורים האילה משמשים בשביל אודיו רגיל ואפשר לרתך או לתקוע בהם כבל אודיו רגיל שיתחבר ליציאת אוזניות של נגן MP3.

פורסם

קח רתכת ארגון וברנר גדול שים את הברנר על מצב של הרבה אצציטילין ותרתך את הכל....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

דיברתי עם מתקין מהאיזור שלי על אותו הנושא, גם כן פאנל של קנווד

הוא אמר שיש לו כמה כבלים זרוקים שאפשר להכין מהם LINE IN, ממליץ לעשות כמוני...

אני בטוח שזה יחסוך לך "קצת" עבודה.. חפש אצל מתקינים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ידוע לי שבעזרת כניסה של צ'יינג'ר ב-HU אפשר איכשהו לארגן שה-HU יקבל דרכה אודיו רגיל בעזרת כבל PL שיתחבר לנגני MP3 למיניהם דרך יציאת האוזניות.

כניסת המתאם ב-HU שלי (Kenwood 2026) היא עגולה ובעלת 13 חורים.

השאלה היא, איך אני יכול למצוא מידע לגבי אילו מהחורים האילה משמשים בשביל אודיו רגיל ואפשר לרתך או לתקוע בהם כבל אודיו רגיל שיתחבר ליציאת אוזניות של נגן MP3.

מה שאתה אומר מאוד מוזר - אצלי במערכת, יש כניסה עם מחבר מיוחד (נראה כמו פלאג של S-VIDEO) אבל הוא משמש רק לשליטה , לרוב יש כניסות (זוג RCA) לשם העברת אות האודיו.

מה שעושים בכזה מקרה הוא פשוט "מרמים" את ה-HU, מעבירים אותו למצב "צ'יינג'ר" כביכול, ומנגנים דרך נגן MP3 או MD.

הבעיה היחידה היא החיבור שצריך ליצור כדי "לרמות" את הHU (איזה נגדים לשים, באיזה ערכים כדי ש"יחשוב" שמחובר לו צ'יינג'ר ויסכים לעבור ל-LINE IN שלו.

בכל מקרה - אני מציע שתבדוק שוב, כי לא נראה לי שיעבירו את השליטה והחשמל יחד עם אותות האודיו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה שעושים בכזה מקרה הוא פשוט "מרמים" את ה-HU, מעבירים אותו למצב "צ'יינג'ר" כביכול, ומנגנים דרך נגן MP3 או MD.

הבעיה היחידה היא החיבור שצריך ליצור כדי "לרמות" את הHU (איזה נגדים לשים, באיזה ערכים כדי ש"יחשוב" שמחובר לו צ'יינג'ר ויסכים לעבור ל-LINE IN שלו.

בכל מקרה - אני מציע שתבדוק שוב, כי לא נראה לי שיעבירו את השליטה והחשמל יחד עם אותות האודיו.

רון.

מומלץ שאתה תבדוק לפני שאתה ממליץ,כל החברות משתמשות בכבל צ'נג'ר שמעביר גם דאטה (חשמל ונתונים) וגם אודיו חוץ מחברה אחת שהיא סוני, ובחברה הזאת לא תוכל "לרמות"את המכשיר מכיוון שהאות שמקבל הרדיו מהצ'נג'ר הוא קוד דיגיטלי.

לשאר החברות ישנם "מתאמי AUX" שמדמים צ'נג'ר.

ישנם עוד מכשירים שיש להם כניסת AUX-LINE IN אבל הוא בתצורת RCA\PL ואין קשר בינו לבין הצ'נג'ר.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לעתכם כל מתקין ממוצע ידע איזה פינים לחבר כדי שזה יעבוד?

ידוע לי שיש גם כאילה מתאמים אבל עולים הרבה כסף (250 שקל למתאם)

לאף אחד אין רעיון איפה למצוא על זה מידע ברשת?

mikmik, מה אתה ממליץ לעשות כמוך? אתה הוספת line-in ל-HU שלך בעזרת אותו מתקין?

פורסם

תשמע אין לי הרבה ניסיון עם הידע של מתקינים, המתקינים באיזור שלי יודעים את העבודה

המקום הספציפי הזה קיים קרוב ל30 שנה ואלוהים יודע כמה ניסיון יש להם.... אולי הם לא עושים פרוייקטים בסדר גודל של החבר"ה מהאינטרנט שהולכים לתצוגות.. אבל לי זה נשמע כמו דבר בסיסי בשביל חנות מסדר גדול כזה

בכל אופן להמיר כבל של צנגייר לחיבור RCA, בשבילהם זה משחק ילדים.

אם אתה מאיזור המרכז ומעוניין לקפוץ להודהשרון, אין לי בעיה להפנות אותך

אך אני לא חושב שזה כזה נדיר למצוא מתקין אחר שיעשה את אותה העבודה....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
תשמע אין לי הרבה ניסיון עם הידע של מתקינים, המתקינים באיזור שלי יודעים את העבודה

המקום הספציפי הזה קיים קרוב ל30 שנה ואלוהים יודע כמה ניסיון יש להם.... אולי הם לא עושים פרוייקטים בסדר גודל של החבר"ה מהאינטרנט שהולכים לתצוגות.. אבל לי זה נשמע כמו דבר בסיסי בשביל חנות מסדר גדול כזה

בכל אופן להמיר כבל של צנגייר לחיבור RCA, בשבילהם זה משחק ילדים.

אם אתה מאיזור המרכז ומעוניין לקפוץ להודהשרון, אין לי בעיה להפנות אותך

אך אני לא חושב שזה כזה נדיר למצוא מתקין אחר שיעשה את אותה העבודה....

סבבה, תודה.

אני רק מקווה שבאמת הראש הזה עם החיבור של קנווד לא כזה נדיר ושקיימות סיטואציות שמתקינים לא צריכים אותו ויש סיכוי שיהיה להם כזה דבר בנמצא.

פורסם
מומלץ שאתה תבדוק לפני שאתה ממליץ,כל החברות משתמשות בכבל צ'נג'ר שמעביר גם דאטה (חשמל ונתונים) וגם אודיו חוץ מחברה אחת שהיא סוני, ובחברה הזאת לא תוכל "לרמות"את המכשיר מכיוון שהאות שמקבל הרדיו מהצ'נג'ר הוא קוד דיגיטלי.

לשאר החברות ישנם "מתאמי AUX" שמדמים צ'נג'ר.

ישנם עוד מכשירים שיש להם כניסת AUX-LINE IN אבל הוא בתצורת RCA\PL ואין קשר בינו לבין הצ'נג'ר.

1. תודה על המידע - למדתי משהו. (הנסיון שלי הוא באמת רק עם סוני, פיוניר (דגם עליון של סדרה ישנה מאוד שלהם - וגם בו היו כבלים נפרדים לדאטה ואודיו, ונקמיצי' - שוב, מדובר על דגמים מתחילת שנות ה-90, וגם שם היו כבלים נפרדים)

2. מאוד מוזרה הבחירה להעביר דאטה ואודיו בגידים דקים וארוכים, כשהם מצומדים לכבלי חשמל, ותחת אותה שכבת בידוד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...