Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד והייתה לכם אפשרות לרכוש מחשב נייד מבוסס סנטריו (המעבד שמסוגל לעבוד 7-8 שעות ללא חשמל)

ולחבר אותו ברכב כראש המערכת שלכם...זאת אומרת רק לחבר לו UNIT פשוט עם LLINE IN שישלוט על הדלקה של המגברים וסאב וזהו.

כל השאר מהמחשב...

הייתם עושים זאת?

האם כדאי לי לרכוש מחשב נייד בעצם וזהו במקום מכשיר MP3 ? שהמחשב הנייד בטח שגם יותר שימושי...צילומים טיולים העברת תמונות מוזיקה-בגדול.

פורסם
נגיד והייתה לכם אפשרות לרכוש מחשב נייד מבוסס סנטריו (המעבד שמסוגל לעבוד 7-8 שעות ללא חשמל)

ולחבר אותו ברכב כראש המערכת שלכם...זאת אומרת רק לחבר לו UNIT פשוט עם LLINE IN שישלוט על הדלקה של המגברים וסאב וזהו.

כל השאר מהמחשב...

הייתם עושים זאת?

האם כדאי לי לרכוש מחשב נייד בעצם וזהו במקום מכשיר MP3 ? שהמחשב הנייד בטח שגם יותר שימושי...צילומים טיולים העברת תמונות מוזיקה-בגדול.

זה הבעיה שהוא פשוט גדול מידי

וזה מסוכן בזמן נהיגה

קצת בעייתי?!?!!

פורסם

היה לי מחשב נייד כמה חודשים

זה סבבה לגמרי אבל לא כזה נוח אם אין לך תושבת מיוחד למחשב ( וגם אז זה לא שיא הנוחות )

זה קצת מבאס ומסורבל

התרונות לא חסר לדבר כזה...

אבל זה כבר שיקול שלך...

ואני אומר לך עוד פעם אם אין לך תושבת מיוחדת שמחזיקה את המחשב זה ממש לא נוח ואם אתה נותן ברקס הכי קטן המחשב יעוף...

פורסם

אני באמצע התהליך של החיבור של המחשב נייד שלי לרכב

אכן הוא פנטיום מובייל סנטרינו , מצטער לאכזב יש לו סוללה סטנדרטית(חדשה), הוא לא עובד 7-8 שעות גם אם תכבה את המחשב טוטאלית. 3 שעות עבודה(גג), 4-5 שעות בלי עבודה כלל! (כשאני אומר בלי עבודה. זה בלי צריכת חשמל בכלל.

עכשיו, אם זה שווה ? בטח שזה שווה

דיוידי ברכב, אינטרנט , משחקים, וכל מה שרק תרצה

הבעיות שיכולות לצוץ לך ? מממ לבנות לו התקנה ברכב, ולא להתפתות במהלך הנסיעה.. :)

אה ועוד בעיה, כריות אויר.

מה הגודל של המסך של המחשב הזה? ועל איזה מחשב מדובר?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני באמצע התהליך של החיבור של המחשב נייד שלי לרכב

אכן הוא פנטיום מובייל סנטרינו , מצטער לאכזב יש לו סוללה סטנדרטית(חדשה), הוא לא עובד 7-8 שעות גם אם תכבה את המחשב טוטאלית. 3 שעות עבודה(גג), 4-5 שעות בלי עבודה כלל! (כשאני אומר בלי עבודה. זה בלי צריכת חשמל בכלל.

עכשיו, אם זה שווה ? בטח שזה שווה

דיוידי ברכב, אינטרנט , משחקים, וכל מה שרק תרצה

הבעיות שיכולות לצוץ לך ? מממ לבנות לו התקנה ברכב, ולא להתפתות במהלך הנסיעה.. :)

אה ועוד בעיה, כריות אויר.

מה הגודל של המסך של המחשב הזה? ועל איזה מחשב מדובר?

ואם מדובר בדותן?

המעבד החדש של אינטל כמה זמן עבודה יש איתו ?

הנייד עוד לא ניקנה אבל כנראה שזה יהיה מסך רחב 15.4

פורסם

של איזה חברה ?

ולזה כל כך רלוונטי בשבילך הזמן עבודה שלו ?

הסנטרינו מאוד מכובד

דרך אגב עכשיו התעניינתי בדותן החדש, המחירים בשמיים לא היתי ממליץ לך עליך משום שיש לך אלטרנטיבה שהיא סנטרינו,

בכל אופן ההצהרות לא גדולות יותר מהסנטרינו, אז אין לי מושג אם אכן הצריכה שלהן נמוכה יותר.. בכל אופן זה לא כזה משמעותי אם זה דראסטי בשבילך תרכוש עוד בטריה וזה הכל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני בכל זאת לא הייתי מחליף אץ הרדיו דיסק.....

סתם רק עוד בעיות על הראש!

אני מסתפק במה שיש.

כשהרדיו דיסקים יצאו מהאופנה וכולם יתחילו למכור מחשבים... אז אולי.

ROVER=~~

פורסם
אני בכל זאת לא הייתי מחליף אץ הרדיו דיסק.....

סתם רק עוד בעיות על הראש!

אני מסתפק במה שיש.

כשהרדיו דיסקים יצאו מהאופנה וכולם יתחילו למכור מחשבים... אז אולי.

תן לי לנחש אתה נוהג על מאזדה?

אם הייתי מסתכל על כל מה שיש לכולם ועל הם נוהגים ואיזה רדיו דיסק יש להם ב"אופנה" אז הייתי בן אדם אפרורי ומשעמם למדי אחד מן העדר .

MIKMIK

המחשב הוא מ KSP יש להם מחשבים של CLEVO משהו כזה שהם מרכיבים הם בעצם פיתחו מותג בכאילו...שנקרא ZEUS אבל זה סתם שם חבר שלי רכש שם מחשב נייד ללא CENTRIO אבל המחשב מעולה ועובד יופי לא בעיות מיוחדות כבר שנה וחצי אז נראה לי סביר לרכוש מהם מה שגם זה החנות הקבוצה שלי

http://www.ksp.co.il

אבל מצד שני אני עדיין צריך HU עם AUX IN...

אז שככה זה עדיין מצרך חושב HU ?:?

פורסם

אין לי ניסיון עם המחשבים ניידים של KSP ושמם הטוב והמחירים ההגונים שמור להם, אך בכל זאת היתי מעדיף מחשב שנמכר בסדר גודל של אולי מאות אלפים, ולא גירסא שמרכיבים לך בארץ. (מהסיבות האלו והאחרות.)

בכל אופן, אין לי מושג מה המחיר שלהם לעומת המחשבים האחרים, כשאני רכשתי את שלי הסתכלתי אם אני לא טועה אפילו לא היה שמה חיסכוך של אלפייה, אז אני לא חושב שזה דראסטי שבשביל זה צריך להתפשר על מותג שידוע מראש מה אתה מקבל, ולא חתול בשק, כי האחרי הכל.... מחשב בתוך רכב

זה לא כמו המחשב שיש לחבר שלך......

לגבי ההדיוניט, אתה לא תצטרך אחד אם המחשב יהיה קבוע.

תחבר את המחשב ישירות להגברה שלך, בתנאי שיש הגברה נכון ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני דיי מופתע מהתגובה שלך איל.

1. אינטרנט.

2. אינטרנט מהיר.

3. משחקים.

4. דיבאיקס, אקסויד, אמפג2, עם איזה דיבוב ואיזה תירגום שרק תוריד מהאינטרנט.

5. דיוידי.

6. מחשב בתוך הרכב.

7. קומפקטי, משמע נשלף.

8. אני מאמין שהמחיר תואם לתמורה הרבה יותר נחותה ממה שתקבל מדברים יעודיים לרכב, לדוגמא מסכים למיניהם.

9 גי פי אס

10, אפילו מישהו פה דיבר על תוכנת ניהול מנוע, למי שזה נחוץ לו כמובן..

11, 10000000 שירים, ללא צורך בדיסקים קופצים למיניהם, או צריכות מיותרות. או חיפושים עבור שירים מיותרים

אם היה לי שקל עבור כל דיסק שרכשתי בשביל הרכב..

12. ומה שאני רוצה ליישם, מקווה שזה יהיה כמו שאני חושב, VOICECONTROL.

העובדה שהיתרונות לא קולעות לדרישות שלך, אינה בהכרח אומרת שזה לא רצוי או אין לכך סיבה....

לכל אחד תחומי עיניין שלו, לרוב אכן מסתכלים על תקציב, אך במקרה הזה לא היתי מזלזל בתקציב שדרוש למחשב נייד נורמלי בימיינו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה אני צריך אינטרנט ברכב?

מה יש לי לעשות עם משחקים?

אני חושב שגם DVD זה מיותר ברכב, בכל מקרה אפשר להפוך DIVX לSVCD אם כל כך רוצים ובטח עוד מעט יהיו אם אין עדיין מכשירים שתומכים בזה.

שירים? יש אופציות רבות. אפשר צ'יינג'ר MP3, צ'יינג'ר DVD שקורא MP3, מכשיר אלפיין שמתחבר לIPOD 40G.

בקיצור אין בזה שום דבר שלא ניתן לרכוש במכשיר קיים עם ממשק נוח בהרבה. זה גם דורש התעסקות מרובה ונותן לרוב תוצאה נחותה. אם זה היה נותן תוצאה טובה היית רואה הרבה רכבי תחרויות והדגמה עם משהו כזה, אבל אין כאלו כמעט אם בכלל.

יש לי מחשב נייד P4 2.66HZ של HP. אם אני כל כך ארצה משום מה לשחק, לראות סרט או לגלוש באינטרנט אני פשוט אקח אותו אבל להסתמך רק עליו זה קצת חאפרי.

פורסם
מה אני צריך אינטרנט ברכב?

מה יש לי לעשות עם משחקים?

אני חושב שגם DVD זה מיותר ברכב, בכל מקרה אפשר להפוך DIVX לSVCD אם כל כך רוצים ובטח עוד מעט יהיו אם אין עדיין מכשירים שתומכים בזה.

שירים? יש אופציות רבות. אפשר צ'יינג'ר MP3, צ'יינג'ר DVD שקורא MP3, מכשיר אלפיין שמתחבר לIPOD 40G.

בקיצור אין בזה שום דבר שלא ניתן לרכוש במכשיר קיים עם ממשק נוח בהרבה. זה גם דורש התעסקות מרובה ונותן לרוב תוצאה נחותה. אם זה היה נותן תוצאה טובה היית רואה הרבה רכבי תחרויות והדגמה עם משהו כזה, אבל אין כאלו כמעט אם בכלל.

יש לי מחשב נייד P4 2.66HZ של HP. אם אני כל כך ארצה משום מה לשחק, לראות סרט או לגלוש באינטרנט אני פשוט אקח אותו אבל להסתמך רק עליו זה קצת חאפרי.

אני משום מה מסכים עם אייל לי גם היה מחשב נייד עד לא זמן וזה פשוט לא גרם לי רגש וצילצולים

אם אני כל כך ארצה משום מה לשחק, לראות סרט או לגלוש באינטרנט אני פשוט אקח אותו אבל להסתמך רק עליו זה קצת חאפרי

הציטוט הזה אומר הרבה

סתם לכללי המחשב היה יותר טוב מטוב אז זה לא הסיבה שלא רציתי לשים אותו ברכב..

פנטיום 4 2.8 512 זכרון 60 גיגה וכול השטויות..

פורסם

איל אתה ענית על השאלה במילים שלך.

"אני, מה לי"

זה הכל עיניין של המשתמש, אם יש לו עיניין בתחום או לא

אתה ענית על זה במפורש, שלך אין עיניין.

כניראה שלו יש עיניין, וכמובן שלי יש עיניין, משמע לנו זה ייעודי יותר מכל פיתרון אחר, כגון

"להפוך דיסקים של סרטים לפורמט של דיוידי או ויסידי"

"או להוסיף אמפי3 פליירז עם זיכרון מוגבל"

וכדומה.......

הרעיון לגופו מצויין ונורמלי לכל דבר, השאלה אם הוא תואם למשתמש.

ואת השאלה הזאתי אפשר לשאול על כל רכיב אודיו!

כמו שבשבילך באס אכזרי זה נדרש, כמו שלאחרים רמקולים חזקים זה נדרש, יש גם כאלה עם דולפינים בפאנל, אני יודע שאני בחיים לא אחבר דבר כזה ברכב שלי, עבורי זה אפילו ביזארי.

זה אומר שזה לא נדרש ? הכל תלוי מה עולה על צריכת המשתמש.... יש כאלה שזה עושה להם את זה.

במילה אחת לסיכום, לי זה עושה את זה ! אל תגיד שזה לא טוב !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין עניין ואם היה לי הייתי מנסה מוצרים קיימים בשוק. הרי לא מדובר פה על ניסיון לבנות משהו אפילו כמו שליאור FIREBALL בונה. אלא פשוט לקחת מחשב כמו שהוא ולשים אותו.

שים לב למה שאמרתי בהתחלה - "אם רוצים לשים מחשב ברכב כמו שצריך זה גם עולה כסף אבל תכלס לדעתי, אין לזה ממש סיבה." לא אמרתי שזה לא טוב, אמרתי שאם שמים אז כבר לשים כמו שצריך. אם שמים כמו שצריך זה עולה כסף, אם זה עולה כסף אני כבר הייתי שם אותו על מכשיר שקיים בשוק וחוסך הרבה מאוד כאבי ראש.

כמובן שכל אחד יכול לעשות את מה שהוא רוצה ומה שאני כותב זו דעתי, לדעתי זה לא טוב.

• תוכן חדש...