Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מגבר עד 400 שקל, שיהיה כמה שפחות דראק

אני יודע שטוב הוא לא יהיה אבל הוא זמני, אני רוצה לחבר את הסאב שלפחות יעבוד (250 RMS)

והמגבר שקניתי יגיע אלי רק בדצמבר ככה שבנתיים יהיה משהו

יש המלצות?

ראיתי BOSS בוואלה שעולה בערך 400 איך הוא?

פורסם

לפי דעתי לך על יד שניה, כי במחיר כזה גם יד שניה יהיה ציוד יחסית בררה. מאמין שתמצא מגבר שני ערוצים של לנזר במחיר הזה. כמובן שזה במידה ואתה מעוניין להגביר רק סאב בלבד.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

ונגיד שאני מחליט ללכת על יד שנייה, מה אתם ממליצים?

יש לי קצת פחד לקנות מגברים מיד שנייה

תודה על ההמלצות

פורסם

מה הפחד לקנות יד שניה? אמרת שזה יהיה מגבר זמני, אז אין כל כך מה לפחד.

מגברים עובדים. כל עוד כל הערוצים מעבירים אות והקרוסים/מתגים במגבר עובדים - המגבר בסדר.

אם תמצא איזה מגבר מדגם חדש יחסית (2003-2004) אז יש לך פחות דאגות שהוא בסוף חייו.

חפש לאנזר או לייטנינג אודיו יד שניה - הם יתאימו למחיר ויתנו תמורה לכסף.

פורסם
מה הפחד לקנות יד שניה? אמרת שזה יהיה מגבר זמני, אז אין כל כך מה לפחד.

מגברים עובדים. כל עוד כל הערוצים מעבירים אות והקרוסים/מתגים במגבר עובדים - המגבר בסדר.

אם תמצא איזה מגבר מדגם חדש יחסית (2003-2004) אז יש לך פחות דאגות שהוא בסוף חייו.

חפש לאנזר או לייטנינג אודיו יד שניה - הם יתאימו למחיר ויתנו תמורה לכסף.

צודק לא הסברתי את עצמי נכון, באוטו הזה הוא יהיה זמני עד שיגיע לי הקיקר והסאב החדש(גם של קיקר)

ואז הוא עובר עם הסאב לאוטו אחר

ואני לא רוצה להשקיע כסף מיותר כי באמת הוצאתי הרבה כסף על המערכת הזאת במיוחד על ההיפוניקס

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אך יש מאגנט XCITE שני ערוצים באיזה 500 שקל,

אני חושב שזאת התמורה הכי טובה שתוכל לקבל בתקציב הזה....

דרך אגב על איזה סאב מדובר שוב?

ושוב לפי בדיקה בZAP, גם יש את המאגנט SCORPION, אין לי ניסיון איתו , אבל שאר הסדרות של מאגנט לא איכזבו.. נתנו תמורה דומה למחיר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חח אדי אני רואה שאתה חובב איטום אה ?

אבל יש לי הרגשה שהוא כבר עשה איטום

תראה אם הוא מעביר את זה לאוטו אחר אז סבבה שישקיע כי בכול מקרה עד שהמגבר של קיקר יגיע יש עוד זמן

אם עוד לא אטמת אז תחשוב על זה בצורה רצינית זה ממש רצוי

פורסם

איטום אני מתכנן לעשות כש"ציוד" יגיע כי עכישו אני בקצת בעייה כספית

יש אגב המלצות למקומות שלא ישחטו אותי?

הסאב הוא סולובאריק L7

ואני לא יכול לחכות כי זה מעצבן אותי לנסוע בלי סאב, ויש לי סאב בבית אומנם לא משהו

אבל יושב בלי עבודה, חבל שלא יעבוד

• תוכן חדש...