פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
שאלה על סאבים
מאת ASAF- 1 תגובות
- 555 צפיות
אז ככה אני באמצע בניית מערכת המפרט לא חשוב מה שחשוב זה מגבר אחד של רוקפורד POWER 200A1 השאלה איזה סאב ?? ולפני מישהו מכיר את הסאב של DRAGSTER DWH227 איך הוא rockford 12 hx2 rockford 12 he2 jl audio ?????? ואם יש מישהו שיודע מה מחיריהם בערך או ממליץ משהו אחר אשמע בכיף תודה לכל המשיבים
הודעה אחרונה מאת ASAF, -
- 2 תגובות
- 707 צפיות
יש לי שאלה...אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל... אני מביא קומפוננט היבריד 6 וחצי אינצ' ואני רוצה מגבר שיתאים להם עכשיו הרמקול זה 4 אוהם נכון או שזה 2 אוהם???!?! ואם אני אביא מגבר של רוקפורד 301x ויחבר כל קומפוננט בגישור זה יביא לי 150 וואט אר אמ אס עכשיו זה ב-2 אוהם או 4 אוהם?? יש את המגבר הזה גם על מה אתם ממליצים לי ללכת !? ולמה http://www.rak.co.il/Product.asp?Pid=65497894654&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=33&aff=zap ואם אפשר הסבר על מה שרשמתי למעלה? נ.ב אל תתנו חשיבות למחיר זה או הרוקפורד או השני...
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שאלה אני רוצה לקנות שני סאבים כאלה ולשים אותם בתיבה אטומה אין הם ישמעו ? http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^380,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 9 תגובות
- 985 צפיות
מישהו באמת מבין בחברה אני רוצה קצת פרטים על הסדרות וההבדלים שמצדיקים את הפרי המחירים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.stockcenter.co.il/במקרה קלטתי אותו
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הזה ? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7131203&type=1&product=1&category_name=%f8%f1%e9%e1%f8%e9%ed+%e5%ee%e2%e1%f8%e9%ed אני רוצה אותו בשביל הרמקולים האחוריים כמה אתם חושבים שהוא מוצי לערוץ ( RMS ) כמובן שנקי ולא סתם זריקה של החברה... מחכה לתשובות מתן
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לא מצאתי ממש פורום מתאים לפרסם את זה ואני בעיקר בפורום הזה אז אני אשאל אותכם חשבתי להביא קיט של ניאונים מתחת לאוטו עכשיו הרעיון היה להביא אותו מארצות הברית איתי השאלה אם אפשר לעלות אם זה למטוס או משהו? זה בגובה 1.20 מ'... עכשיו דבר יותר חשוב אני יודע שזה לא חוקי והכל אבל השאלה מה יקרה במקרה שיתפסו ופה ושם מי שיכול רק להגיב בנושא כי יש מיליון שאלות מי שיש לו ניסיון ראה משהו איזה מקרה אני יודע שיגיב בבקשה שתהיה לי חוות דעת יותר רחבה בקשר לכל הנושא הזה תודה צבארי
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך מגבר 4 יציאות שיחזיק לי זוג רמקולים חזקים וסאב-וופר. אני מתלבט בין ה-ROCKFORD 501X 1500Wשמצאתי אותו ב-1600 ש"ח לבין ה-LANZAR HTG434 1200W שמצאתי ב-1350 ש"ח. מה עדיף? אנא עזרו לי. כתובת האימייל שלי לתגובות היא - [email protected] אבל אפשר להגיב גם כאן... תודה רבה חבר'ה!
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה שלי היא - האים כידי לי ליקנות את המערכת PIONEER DEH-P9300r ב 2150 שייח המערכת היא לא חדשה היא בת שנה וחצי בארך . אז תאגידו לי אים זה מחיר טוב , ושווה לי לקנות ? תודה מי רוש.
הודעה אחרונה מאת gershevich, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מחפש רדיו דיסק עם תמיכה בMP3 עד 700 ש"ח יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו שאתם יודעים, לפני שאני רוכש משהו היני מעוניין לדעת אם אני מקבל תמורה לכספי מבחינת הספק, או לא. בעבר ציינתי על כמה השוואות שערכתי, רציתי לדון איתכם על דיוק יותר מושלם לגבי השוואת ערוץ , ולא בגישור. זה פחות או יותר הדברים שבדקתי: 1. מולטימטר, וידוי שהמגבר מקבל לפחות 13.5 וולט בזמן עבודה "מאומצת" 2. חיבור המגברים באותו הרכב. 3. סאבים זהים לחלוטין, עם תיבות זהות לחלוטין, כמו כן הפורטים והאיטום. 4. סיגנל זהה לחלוטין, מחובר דרך קרוס אובר אקטיבי שנותן לכל הגברה את אותה העוצמה ואותו החיתוך. 5. הקרוסים במגברים מבוטלים, באס בוסט מבוטל, גיין נמצא עד הסוף למעלה. 6. ההשוואה היא כמובן ניצול הסאב בצורה יותר אופטימלית, מי דופק יותר חזק, וכמובן שהבדיקה היא עיוורת…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
אני מחפש מגבר לסאב ורמקולים אחוריים. חשבתי ללכת על LIGHTNING AUDIO http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1297 זה מגבר טוב? שווה את המחיר? הוא יהיה מספיק חזק?
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכשתי בשעה טובה סיאט. כעונש על המחיר הנמוך יחסית קיבלתי מערכת מקורית של סיאט שפשוט מהווה מטרד. בשל העובדה שאין ביכולתי (למרות הרצון העז) להחליפה אני נאלץ להתרגל. לכן אני מעוניין לשפרה. כרגע רכשתי רמקולים פיוניר 350W שהותקנו מאחור. וכמו כן צ'ינג'ר fm של פיוניר 12 דיסקים. כמה שאלות: 1. מגבר- אני ממש לא מעוניין לפוצץ אוזניים אבל כרגע אין לי בכלל ווליום- והאוטו דיזל... מה מומלץ? איזה הספק? מה העלות הערך? איפה להתקין פיזית ברכב? איך מחברים במקרה שאין בכלל יציאת rca....? 2. לגבי הצ'ינג'ר - עד כמה הוא באמת רגיש לזעזועים? האם חיבור יציב מתחת לתא הכפפות יהיה אמין וטוב מספיק? או שבאמת חייבים לפח של הבאגאג'? 3. כרגע ישנה תופעה מעניינת שכאשר אני מגביר עד המ…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, בטויוטה יש רמקולים אחוריים מקוריים של הרכב. השאלה אם ניתן להתקין 6X9" במקום הרמקולים המקוריים?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
תיבה
מאת סאונד בראש- 11 תגובות
- 965 צפיות
אני בונה תיבה לסאב ! עכשיו היא תיראה ככה ! אני רוצה לדעת אם יש מרחק שאני חייב לשמור מהמדרגה האחורית של התיבה , לאחורה של הסאב ! מדובר על 305C התמונה להמחשה בלבד ! הגדלים לא מדויקים !
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש קומפוננט ל205 [5.25 אם אני לא טועה..] אני לא מחפש משהו במליוני דולרים, אלא משהו של 200 - 250 ש"ח גג רמקולים שיתנו לי צליל מספק ולא יהרסו אחרי יומיים וחצי.. מצאתי פה משהו שעומד במחיר, השאלה אם בדרישות... מישהו יכול לתת חוות דעת? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1945109 אגב, סתם לידע אישי.. מה ההבדל בין רמקולים בלבד לסט קומפוננט?
- 2 תגובות
- 834 צפיות
בהמשך לעלילותי עם המערכת המקורית שברכבי החדש, אני הולך להוסיף מגבר.... (אחרי הכל אין לי וליום כרגע) אני זקוק לעצתכם - איזה מגבר לרכוש?? ברכב יש: רמקולים אחוריים 6/9 פיוניר 350w 4 way רמקולים קדמיים- כרגע מקוריים שכוללם רמקול וטויטר - בעתיד יוחלף למשהו רציני (כניראה קומפוננט) (לא יהיה סאב וכו...) אני מעוניין לשמוע חזק אבל לא להחריש אוזניים- משהו סולידי. איזה הספק מגבר יספיק לי? מה מומלץ? מסגרת תקציב פחות מ 1000 ש"ח וחשוב לי שיהיה אמין, לא יסבך אותי וישרוף לי דברים, שיחזיק לאורך זמן - דרוש סוס עבודה! הציעו לי כמה אופציות: 1. פיוניר http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4055_76829696_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDeta…
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 3 תגובות
- 936 צפיות
שלום יש לי סובארו DL שנת 86 ורציתי לדעת אם הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=32108 מתאימים לרכב הזה בהתקנה בדלתות כמובן ולא יפגעו 6.5 אינטש תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BaKeR, -
שאלה לגבי DVD
מאת SPL- 4 תגובות
- 763 צפיות
שאלה שמעניית אותי לגבי DVD לרכב... אם אני צורב על גבי דיסק DVD שירים בפורמט MP3 אני יוכל לשמוע אותם כלומר יהיה לי 4.7 גייגה של שירים ? והאם קיימים מכשירי DVD שמציגים את רישמת השירים על המסך?
- 2 תגובות
- 795 צפיות
אני מחפש לקנות קומפוננטים של מורל דוטק מ.ק 2, אין לי שום היכרות עם העולם הזה של חנויות הגברה לרכב ואני לא יודע מה יותר כדאי, מה פחות כדאי, איפה כן לחפש, איפה לא לחפש, ואיך למצוא דברים בזול. בבקשה אם אתם יכולים פה או בפרטי לכוון אותי איך למצוא אותם במחיר שפוי.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
עלילותי עם המערכת המקורית....2 אני מעוניין להלחים במערכת המקורית שישנה בסיאט שלי יציאות קדם מגבר - rca (אין כאלו אצלי ואני בכל זאת מעוניין לחבר מגבר באוטו בלי מנחתים שיפגעו באיכות) דיברתי עם רדיו מילנו (המורשה של סיאט לעניין) אמרו שאפשרי אצלם ושזה נפוץ מאוד. רוצים כמה מאות שקלים....(10 דקות עבודה) האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום אחר - אמין ורציני, עם מחירים סבירים להלחמה כזו? (מבחינתי אני מפרק ומביא רק את הרדיו המפורק עד המעבדה....) תודה! ושנה טובה!
- 2 תגובות
- 892 צפיות
היי, הרכבתי עכשיו מערכת חמודה ברכב שלי (במקום אחת מעפנה לאללה שהייתה מורכבת לפניה), הכבלים של הרמקולים שהיו מחוברים למערכת הקודמת השארתי ורציתי לדעת עד כמה הכבלים משפיעים על איכות הצליל במערכות ללא מגבר (לא מערכת רצינית KENWOOD הפשוטות 4*45) אם אני אשים כבל זהב זה ישנה משהו ומה ההבדל בין הכבלים העבים האלה לכבלים רגילים. עוד שאלה אחת - האם אורך הכבל משפיע על הצליל. אני מצטער על 1000 השאלות ותודה למי שעונה!..
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בשעה טובה סיימתי את כל המדידות של הפלטות והיום אני הולך להזמין חיתוך והכל השאלה שלי היא מה עוד אני צריך (יש לי כל כלי עבודה וחומר שיכול להיות) כאילו מברגה/דבק סיליקון פלאגים מקדחה חומר לציפוי? מי שיכול שיעזור כי אני לא יודע עם מה מחברים את הפלטות אחת לשניה ומה הכי מומלץ ואיך לאטום ובמה לצפות וכל מה שצריך לדעת. אם יש לכם פה מדריך אז תפנו אותי אליו בבקשה או משהו. תודה צבארי
מערכת פייונר
מאת semik- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! מחר אני טס לחול וחשבתי לקנות פייונר 4650.האם אתם ממליצים אליו? הרכב שלי הוא קליוא בי שנת 99 כרגע עם רמקולים של היצרן. אני הייתי רוצה לסים קומפוננת מקדימה ו רמקולים מאחורה. 1איזה מידה אני צריך מקדימה? 2 אל איזה קומפוננת טוב ולא יקר אתם ממליצים? אני לא מתכוון לשים מגברים ובלגנים סה"כ רוצה שמיע טובה. תודה לכל העונים semik
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום בשעה טובה הוא הגיעה. בחוברת ההדרכה רשום שיש חיבור לתאורת לוח שעונים שגורמת לתאורה ברדיו לעמעום בעת שהתאורה נידלקת. האם מי שהוא עם מכשיר דומה השתמש בפונקציה זו, או שזה מיותר ואין צורך? בתודה מראש אבי
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 9 תגובות
- 736 צפיות
חברה אני רוצה שתעזרו לי להבין משהו קטן... 1. עם אני לוקח 2 ערוצים ומחבר אותם בברידג זה אומר שכול ערוץ עובד על 2 אום ? 2. אם זה ככה זה אומר שאם אני מחבר 2 רמוקלים לכול ערוץ ( 2 אחוריים ו 2קדמים ל 2 ערוצים) אז מבחינת המגבר אין הבדל הוא יתאמץ באותה צורה ?
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כזכור לכם דיברנו על מיצאת יריעת איטום תחליפית בימקום דנמייאט ... אז ככה אני רוצה להגיד שניגשתי לעומק העניין ומצאתי יריעת איטום דומה סופר טייט וסופרטייט אלומניום צלצלתי לפזקר שאלתי כמה שאלות כגון ריח לוואי וכמות וכו'... קיבלתי את הכתובת של החנות מיפעל בחיפה ונסעתי ליראות את חומר...החומר אותו חומר כמו דנמאייט אבל פי 10000 יותר זול.. לחומר אין ריח והוא נוח להדבקה כאן אפשר ליראות פרטים http://www.pazkar.co.il/10.html הכמות שאפשר להזמין היא 20 מטר על מטר סופרטייט רגיל עולה 270 שקלים כולל מע''מ וסופרטייט אלומניום עולה 350 כולל מע'''מ כידוע לכם כמות של 20 מטר יותר מידי גדולה עלי ולכן אני רוצה לשתף אנשים בקנייה (4אנשים) כדי שכול א…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 3 תגובות
- 596 צפיות
millennium hybrid dotech pulse
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
רעשים בסאב
מאת ROEI-A- 4 תגובות
- 802 צפיות
יש לי בעיה חדשה במערכת הסאב סתם דופק גם כשהמערכת בווליום אפס. לפעמים הרעש מפסיק אבל חוזר. יכול להיות שהמגבר הלך לעולמו?
הודעה אחרונה מאת Astro Power II, -
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתלבט בין ליקנות פיונור 7500 או 7600 ההבדל ביניהם הוא בערך 200 ש"ח +- לא כול כך עקרוני אבל עדיין לא סתם ליקנות מה שיותר יקר, ניכנסתי לזאפ ראיתי את אותם ו .. אין הבדל תעזרו לי בבקשה דרך הגב עישיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז עם היה כבר דיון על זה בבקשה לציין מילות מפתח תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,645 אורחים (הצג רשימה מלאה)