פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנשים! תעזרו לי בבקשה, איך אני משנה את התדרים מאי-זוגיים לתדרים שמתאימים לארץ למכשיר הנ"ל? חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי את הדגם הספציפי. מי שיודע בוודאות שיענה בבקשה, אני אודה לו מאוד. זה די דחוף, כי התערבתי עם מישהו שאני אדה את זה עד מחר! PLEASE HELP!
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם. המגבר הראשון שלי היה מחובר במקום שלא יכלתי לראות את המנורות שלו.... אז זה דיי חדש לי. המגבר החדש שקניתי מחובר בצד ורואים אותו. כאשר אני מחבר את הפלוס והמינוס למגבר המנורה הירוקה נדלקת. כאשר אני מחבר את הREMOTE המנורה הצהובה נדלקת גם. (גם הירוק וגם הצהוב). וכאשר אני מכבה את המערכת רק הצהוב נכבה. והירוק דולק קבוע כל הזמן. זה בסדר???? או שמשהו פה לא טוב? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת kenny4, -
- 2 תגובות
- 814 צפיות
אני חושב לקנות את רדיו דיסק/MP3 להרכבה בסיביק האצ'בק החדשה שלי. אני די קצר בכסף אז אני לא רוצה יותר ממינימום. בינתיים מצאה חן בעיני המערכת של JVC מדגם KDG300 ויש אותה במחיר אטרקטיבי באתר: http://www.x-net.co.il/Product.asp?Pid=KDG300&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=9&aff=zap מה דעתכם. האם מדובר במערכת טובה? האם JVC אמינים? תודה. אורי טל.
הודעה אחרונה מאת t_uri, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
איך הוא נחשב לטוב ?? איכותי ??? החברה עומדת בנותונים שלה??
הודעה אחרונה מאת TTAALL, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר SONY XM-752EQX המגבר נותן לסאב 200X1 RMS השאלה שלי מה עדיף לחבר אל המגבר הזה יש לי אפשרות לבחור אחד מ 2 הסאבים האלה בלבד: PIONEER 800W 305C 400 RMS או את הסאב הזה BAZOOKA 700W 12 INCH CS-12 200 RMS ואיזה סאב טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
אוקי אז שלום לכולם ... אחרי מסע ארוך והתרוצצות בין חנויות ומתקינים קיבלתי הצעה ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליה, אז ככה: HU- פיאוניר 760mp קומפוננט של RockFord דגם P1625 מגבר RockFord דגם 3001 מונו מגבר RockFord דגם 4004 סאב של Vmax 300 watts rms "12 CW איטום Dynamat Extreme (דלתות+בגאז') המחיר להכל כולל התקנה+חיוט הוא: 10,000 . תנו חוות דעת ... מה אתם אומרים...שווה תכסף? אני מוכן לקבל כל ביקורת. אשמח בנוסף לקבל מידע על הסאב הזה. תודה ושנה טובה, איתמר
הודעה אחרונה מאת P1oneer, -
- 2 תגובות
- 781 צפיות
שלום, אז ככה... אני רוצה להשים רמקולים אחוריים באוטו (פאסאט 94).. ואני מתלבט בין שתי דגמים 1. פיוניר TS-A6970E עם 330 וואט http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=91 או 2. JBL שאני אישית מאוד אוהב את האיכות סאונד שלהם JBL-693E http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=100 רציתי לדעת מה אתם אומרים... מה יותר כדאי. יש לי HU של איווה (סתם לא משהו..) 180W ובהמשך יבוא מגבר גם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- 2 תגובות
- 722 צפיות
קודם כל ח"ח לבחור בן-אדם זהב ככה זה נראה אחד שאפשר לסמוך עליו ... הרכבתי הכל הוא נתן לי בשניה האחרונה רמקולים של דראגסטאר 50RMS ואני רוצה להגיד שאני מרוצה מכל רגע מהבאנדל הזה (וזאת לאחר חצי שעה של כיוון המערכת , לא פשוט כל כך ...) בכל מקרה נראה לי שזיו יהיה הדילר שלי ושל ממקודם עבודתי בזמן הקרוב ... חיסרון אחד זה הטויטרים שקיבלתי עם המערכת שלא עושים את העבודה אבל יהיה בסדר... שתצליחו
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 880 צפיות
סיימתי לבנות ולצפות את התיבה שלי, לפני שאני מחבר את הסאבים עם ברגים, לשים בידוד כלשהו? יש לי צמר סלעים שנחשב למבודד טוב בקירות וכאלה השאלה מה עם תיבה לסאב מי שיכול לתרום לי בנושא אני אודה לו תודה צבארי
- 1 תגובות
- 724 צפיות
למי בא לעזור לי לתכנן תיבה לשני םיונירים 305
הודעה אחרונה מאת neo19, -
טוויטרים עד 50 ש"ח 1 2
מאת WRX- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ראיתי טוויטרים ב-15 ש"ח. הם שווים משהו? או שכדאי לקנות משהו אחר ואם כן אז מה?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלתי בעבר...אבל אני עדיין לא ממש סגור על העניין, לכן אני צריך את עזרתם של אלו שכן מבינים בעניין. אני רוצה להוסיף מגבר במערכת שיש לי באוטו, לא בשביל להעיר את השכונה...רק בשביל שיהיה לי ווליום גבוהה בצורה סבירה וצליל איכותי. המערכת שלי באוטו היא מקורית של הרכב (עונש גדול מאוד) וכוללת: רמקולים אחוריים 350w פיוניר 9*6 רמקולים קדמיים מקוריים כולל טויטרים (בעתיד כניראה יוחלפו למשהו טוב יותר) לא יהיה סאב כי אני לא צריך... אני מחפש המלצה (דגם וחברה) למגבר שיכול להרים לי כרגע את הרמקולים מאחור ובעתיד גם את הקדמיים - כלומר 4 ערוצים. אני רוצה שתהיה בו כניסת hi-volt כלומר שאפשר לחבר את חוטי הרמקולים ישירות למגבר (אין לי כרגע יציאת rca) שיתן צליל טוב ו…
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 898 צפיות
א. קניתי סט רמקולים קומפוננט אני רוצה הלרקיב אותו לבד השאלה היא איך אני מותח חוט לדלת דלך החיבורים המקוריים . ב. דבר נוסף האם מישהו יודע אם יש מגע בין החוטים בדש במגאן לאלא שבדלתות?
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 2 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכולם, יש לי באוטו hu של סוני מדגם cdx-f7705x אם אני לא טועה (מישהו שאל אתמול על ה"ראש" הזה אז מופיע השם של הדגם כמה הודעות למטה) מגבר של לייטנינג אודיו (החתול השחור במערכת) אני חושב 400.4 (אם מישהו יודע, כמה rms?) קומפוננט קידמי של אקסטנט, רמקולים אחוריים של מורל פולס 6X9 150 וסאב פיוניר 304 בתיבה פתוחה (קניתי מוכן, תיבה סטנדרטית). הבעיה שלי היא שבווליום נמוך אין לי בעיה של איכות אבל ככל שאני עולה הצליל מתעוות קצת, כאילו חנוק כזה. ישבתי שעה לכוון את הרדיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לי למה לשבור את הראש ולהתחיל לכוון במגבר או שזה לא משנה? ד"א- כמובן שעל המגבר מחובר הסט הקדמי והסאב. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע אם בפולקסווגן פולו98 ניתן להתקין רמקולים בדלתות הקדמיות ואם כן איזה גודל זה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ugross1, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
כן כן זה מה שיש מה גודל הרמקולים הקדמיים שיש בדלתות כרגע ? אני בונה על קנייה של 6.5 וזה הולך להיות גדול (מאד) נראה לי
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז מה אתם אומרים מה כדאי לקחת כי אני לא יודע מה ההבדלים בינהם חוץ מהעיצוב השונה במקצת ... עיקר השאלה היא יש הבדל בסאונד ! תודה לכל העוזרים
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
קודם כול אני רוצה להגיד שאני קורא באופן די קבוע את כל מה שרושמים פה וכבר קראתי את כול מה שנתין בנושא המוזיקה...בדרך כלל לא תראו אותי מגיב ...זה בעיקר כי אני לא סגור על הנכונות של התשובות שלי ואני לא רוצה לבלבל סתם אנשים... לשאלה שלי... המערכת שלי היא: HU של חברה קוראנית זולה אודיו-טק קורא MP3 הספק נמוך של 35X4 רמקולים קידמים 150W קנווד רמקולים אחורים 330W פיוניר 3-WAY סאב של פיוניר 600W +תיבה אוניברסלית מגבר מונובלוק לסאב גם משהו קוראני אלי המוזיקה או משהו כזה...300W מגבר ל4 רמקולים גם קוראני 300W ומחלק צלילים ...לא זוכר איך אתם קוראים לזה...גם קוראני את המערכת אני הרכבתי ...העברתי את הקבל RCL לבד ואת הפלוס והרימוט ביחד את הRCL חיברתי לקבל ואז לתו…
- 1 תגובות
- 963 צפיות
איך הסאב הזה למישהו ש ניסיון איתו אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 1 תגובות
- 734 צפיות
יש לי מגבר של פיורי 1200 וואט 4 ערוצים. מישהו מכיר? אפשר איזה חוות דעת עליו?
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 4 תגובות
- 861 צפיות
... אז ככה: אני אובד עצות... ראשית, אציין כי אני מעוניין להשקיע מהתחלה על דברים טובים ולא להתבעס אח"כ שקניתי דברים בינוניים. בינתיים יש לי HU של פיוניר (מהדגמים של לפני שנה בערך - בלי התצוגות והקשקושים) וקניתי רמקולים של JBL ואכן הכ(קו)ל נשמע אחלה. אבל... אין באסים בכלל!! אמרתי: נחפש סאב ומגבר. הלכתי לחנויות, והמצב כזה: כל אחד מלכלך על מה שהשני מוכר. לדוגמא: חשבתי בהתחלה לקנות סאב JBL - ובחנות אחרת אמרו לי שרוב הJBLים מזוייפים (?!). אז.. הייתי שמח לקבל את עצתכם: איזה מגבר ואיזה סאב ייתנו לי תמורה טובה לכסף. התקציב שלי הוא 1500 גמיש כלפי מעלה. אציין כי רוב הזמן אני נוסע עם חלונות סגורים, ושומע מוזיקה לעצמי - והייתי רוצה באסים "מלטפים" ולא בומים (סליחה …
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 901 צפיות
היי שוב לכולם , לאחר בירור קצר עם פיוניר החלטתי לבטל את ההזמנה של ה- P8MP לטובת הקנווד שבכותרת. הבנתי שלקנווד (שגם הוא נקנה בארה"ב) אין בעיות של תדרי רדיו - אני צודק? ובכלל הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המכשיר הנ"ל. http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13637 שוב מודה מראש על העזרה...
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 3 תגובות
- 795 צפיות
מישהו שמע פעם על JBL GTO 6505ce tu INFINITY REF6500 ? אם כן אני ממש צריך תמונות של הרמקולים וחוות דעת!!! חברה תעזרו....
- 3 תגובות
- 755 צפיות
שלום! רציתי לשדרג את המערכת באוטו ורציתי לקנות מגבר יש ברשותי כ 2500 שקל ורציתי לקנות את המגבר הנ"ל http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=5661&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5&aff=zap רציתי לדעת איך המגבר הזה ? והאם אתם מכירים חניות שאפשר להביא אותו ביותר זול ? תודה מראש לכל העונים .
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , אני רוצה לרכוש מערכת בתקציב של - 3000 ש"ח אני רוצה HU וקדמיים ברמה גבוה . ואחוריים נחמדים . אשמח לקבל המלצות על HU ברמה קדמיים ברמה ואחוריים פשוטים - זולים .
הודעה אחרונה מאת rd32, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום! הודעה ראשונה שלי כאן, אז תגידו מז"ט... נשלחתי מפורום טכני לכאן. אני רוצה לבודד את תא הנוסעים מרעשי מנוע, המדובר באימפרזה שנת 2000. האם DYNAMAT יכול לסייע או שיש צורך בחומר יעודי אחר? אשמח לשמוע גם על מתקינים מוצלחים באיזור חיפה ומחירים אפשריים. תודה
הודעה אחרונה מאת poko, -
התקנתי מערכת
מאת feel- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר בירורים רבים , גלישה וחיפוש בפורום הזה התקנתי היום מערכת ברכב שלי : פיונייר 560 פרמיר קומפוננט מורל פולס 6 מורל 6x9 - אחורים סה''כ כולל התקנה שילמתי 2500 ש''ח הרבה חברי פורום המליצו לי להוסיף גם מגבר אבל בסוף החלטתי לא להוסיף שורה תחתונה - אני מאוד מאוד מאוד מרוצה - הסאונד פשוט מדהים !!!!!!! אני רוצה לציין שקניה והתקנה עשיתי אצל חברה מ-stereo4sale קבלתי רושם טוב מהחברה , התקנה הייתה נקייה ומקצועית - אני מאוד מרוצה מההתקנה ! קיבלתי אחריות 3 שנים על דיסק , שנה על רמקולים .
הודעה אחרונה מאת feel, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
אני מעוניין לקנות סט קומפינט לרכב. ההתלבטות שלי היא בין רוקפורד ל - מורל או MBQ. אין לי מושג מה המחירים שלהם ולא מצאתי אתרים בארץ אם מחירים ... המחיר שאני מחפש זה בערך 1000 ש"ח פלוס מינוס. אם תוכלו לעזור לי מה לבחור ומה המחירים שלהם זה מאוד יעזור לי !!! נ.ב : איך הסירון וגה 1602? תודה לכולם זה יעזור לי המון.
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
שלום פורום היקר, חבר שלי מעוניין לרכוש את ה-Sony CDX-F7705X , אומרים שזה מכשיר מצויין (לפחות לכסף שלו -1,500 ש"ח), רציתי לשמוע את דעתכם בקשר למכשיר, אולי למישהו יש ניסיון איתו, אולי מישהו ממליץ/נגד על המכשיר . http://www.sonicelectronix.com/pictures.php?id=2230 תודה לכל המשתתפים בעזרה .
הודעה אחרונה מאת גדליהו, -
התלבטות בין קומפוננטים 1 2
מאת Eddy- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה יש לי בערך 500 שקל לקומפוננט ואני לא רוצה להשקיעה יותר בנתיים מצאתי 2 קומפוננטים מעניינים ביותר אחד שמעתי ודיי אהבתי זה את הMAGNAT http://cheaper.co.il/product.asp?productid=164&CatCode=108 ועכשיו אני יש גם את המורל פולס http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2397 האם קיים הבדל גדול בניהם?
הודעה אחרונה מאת ADVANT,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 833 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- `Infinity
- Zorly
- הרקוליטו
- NAPOLEON
- ofralon
- pooh-bear
- TvrSpee12
- flytomars
- Avia
- Camaro 92
- Ohad91