פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
רציתי לשאול אותכם על איזה מהחברות הייתם ממיליצים לי ללכת אם אני מתכוון לקנות זוג קומפוננטים קדמיים לרכב אאודי אי 3 2001 . זאת אומרת קומפוננט בגודל 4 " נ.ב - הבנתי שכל רמקול מיועד לסגנון שמיעה אחר , אז אם זה ככה אני שומע בעיקר דאנס , מוזיקה שחורה , וכל המוזיקת מועדונים שמנגנים ... תודה לעונים !!!
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע שהוא לא שיא הטכנולוגיה אבל אין לי הרבה כסף..שווה לתת עליו עד 300 שקל?? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1326714 בסה"כ איך הוא?? מה החסרונות שלו??
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לחבר שלי פיאט אונו והוא רוצה להתקין מערכת+רמקולים ברכב התקציב הוא 1300+- על מה אתם ממליצים? תודה מראש..
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי רדיו דיסק, הוא מגיע ללא שום סרטונים חוץ מהדמו הראשי, היכן ניתן להוריד סרטונים ותמונות?
- 39 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
HU מגבר 4 ערוצים מגבר מונו או מגבר 2 ערוצים ונעשה כבר גישור סאב קומפוננט 5.4" רמקוליים אחוריים 6X9 תקציב: 6000 שקל.. תודה מראש! וחג שמח לכולם...
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים על חברת PYLE מומלצים לא מומלצים? איך הציוד שלהם ? ובאיזה תחום הם הכי מתמחים ? תודה מראש...
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה החלטתי בינתיים לקנות סאב אבל אני לא יודע באיזה לבחור ... האופציות: MAC AUDIO-hyper3000 (200 RMS) LANZAR HERITAGE-500W RMS bazooka CSW1 204 150Wrms pioneer TSW305c 800W peak rockford RFZ-3412 400W peak אני לא מחפש שיהיה לי באס שכל השכונה תשמע... אני רוצה רק להנות מהסאב... ועוד שאלה... ראיתי שכתבתם באחד הנושאים שמאוד חשוב שהתיבה תהיה תיבה טובה... מה הכוונה?מאיפה אני יכול להביא תיבה כזאת... תודה לכל העוניים. חג שמח
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 4 תגובות
- 862 צפיות
מידות בליטרים לסאב 304 600W פיוניר ותגובות בבקשה מידות לאטומה ולפתוחה מידות + איזה פורט אני יצתרך !
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 1 תגובות
- 722 צפיות
אוקיי אז ככה יש לי ברכב די וי די דגם 7300 של פיוניר ומאחורה את הקופסא השחורה של פיוניר דגם p9000R הבעיה היא שאני לא מצליח לראות בדי וי די את התצוגה של הגיינגר ואת התצוגה של הרדיו , לעומת זאת אני רואה מצויין סרטי די וי די שאני מכניס למכשיר (מה שאומר שהמסך תקין) גם את ערוצים 1,2 ושאר הערוצים אני מצליח לראות מצויין רק את הגיינגר ואת הרדיו אני לא רואה . מישהו יודע למה זה ??? איפה בידיוק נמצאת הבעיה בקופסא השחורה מאחורה או שיכול להיות אפילו שהכבל DATA נדפק ?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
מה הפירוש בעיברית או הכוונה שלכם?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רכשתי את המכשיר הזה השבוע, הבעיה נוצרת רק בווליום נמוך, נגיד אני על 7 קווים בווליום, הרמה נשארת על 7 אבל יש ירידה בעוצמה ולאחר מכן עולה ואפילו עוברת את הרמה שהיא נמצאת (7) תודו שזאת בעיה בין המציקות שיכולות להיות מה הבעיה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
שלום לכולם! (ראשית אם אפשר הדבקה אייל? ) אנו מעוניינים לארגן תחרות spl בצפון. להלן מספר פרטים: 1.אודי1, יביא מכשיר מדידה (תודה אודי) 2. המפגש מתוכנן כעת ל 1/10 בסביבות השעה 15:30 (זה יוצא יום שישי) 3. המפגש יהיה כרגיל במתחם היוניברס קלאב. כעת, ברצוננו לדעת האם יגיעו למפגש שכזה גם אנשים מהדרום/מרכז/צפון? ואם כן היית מעוניין להגיע, אנא רשום לנו כאן שאתה אכן מעוניין. בנוסף, אם יש לכם רעיונות/הצעות, נשמח לשמוע. תודה גל
הודעה אחרונה מאת bik, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקי אז נתחיל מהתחלה. יש לאבא שלי סיטרואן C5 שעליה אני נוהג... אז אלו האילוצים: אבא שלי בכל אופן לא מוכן לוותר על השליטה מהמנוף שליד ההגה, ולכן אין ברירה אלא להישאר עם הרדיו-דיסק המקורי. יש מקום בדשבורד לטוויטר ימני ושמאלי, בדלתות הקדמיות, יש מקום ל 6.5", ובדלתות האחריות גם כן יש מקום ל 6.5". מה שהציעו לי בחנות זה: 1. קומפוננט קדמי של DRAGSTER מהסדרה הגבוהה שלהם, במחיר 1300 ש"ח.(ראוי לציין שהוא הציע לי גם סרווין, לייטינג אודיו וכו', אבל שמעתי את הלייטיניג והוא צורם מדי. אני אוהב הרבה מיד ופחות טוויטר. אני לא אוהב טוויטרים חזקים מדי וצעקניים ולכן הוא הציע לי את הדראגסטאר) 2. מיד אחורי מבית מאגנאט שאני כנראה אקנה מחבר במחיר 100 ש"ח.(מיד די עמום, בכדי שלא ייצור …
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול החלטתי להתקין את הקומפוננט שקניתי...אז ככה ירדתי לנגירה בעיר והזמנתי 2 הגבהות מי עץ סנדוויץ' (2וחצי ס"מ) אחרי ההגבהות היו מוכנות נסעתי לחבר שלי והתחלתי בהתקנה בהתחלה היה דיי קל לפרק את הדלתות ואת התעלות כדי ליסלול את החיוט מהמגבר לקומפוננט...ברגעה שחיוט היה מוכן התחלנו לחפש את החוטים שבצמעה שמובלים לרמקולים שבדלתות מצאנו וחיברנו בדקנו שהכול עובד וזה החיוט הנכון ואז סגרנו הכול והחזרנו למקום ....תודה לאל הכול הלך לפי התוכנית.. המגבר מגביר אותם בצורה יפה מאוד כך עדיין צריך כיוון תמונות יהיו עוד כמה דקות...
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הדיבוריות (נוקיה מקוריות) הותקנו עם מתקן יעודי (in-dash ) ללא חורים. עם הבורג המקורי של כידון הקטנוע. הפעם למדתי איך להגדיל את התמונה... מהנוקיה 7650... שלומי
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 862 צפיות
http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VNRDS770 יש לי חנות שאני יכול לקנות את היו דיסק הזה ב190 שקל! כלל שנה אחריות! שווה לקנות??
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
- 7 תגובות
- 799 צפיות
קניתי מהאינטרנט פיוניר 9600.. נגיד ואני שם קומפוננטים מקדימה, 6X9 מאחורה וסאב באוטו, אני צריך 2 מגברים 4 יציאות? מגבר אחד שיגביר את הרדיו דיסק ואת הסאב והשני שיגביר את הרמקולים והקומפוננט?
הודעה אחרונה מאת punkass, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
אנימעוניין במגבר שייהיה לזוג רמקולים קדמיים. כנראה דואק. אנירוצה שמגבר יהיה 4 ערוצים כי אני רוצה להגביר סאב גם. המחיר בסיביבות ה1000.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
X Volts Preout 1 2
מאת RADI- 22 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר כל קריאה של כל הדיונים והנושאים שמצאתי בנושא אני חושב שהבנתי את זה: מספר הוולטים ביציאות של הרדיודיסק לא משפיע על איכות הצליל בכלל! הדבר היחיד שהוא קובע זה כמה "יתאמץ" המגבר להגביר את האות שהוא מקבל. אז למה לאנשים כל כך חשוב מספר הוולטס פריאאוט ברדיודיסק שלהם וחלקם מחליפים אותו רק בגלל הדבר הספציפי הזה?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, כרגע יש ברשותי פאנל של SONY, די פשוט, לא משהו מיוחד. וארבע רמקולים, 6 על 9 אחוריים של חברת Dragster ושתיים קדמים. מחפש המלצות למגבר וסאב טוב, או בכלל המלצות לדברים אחרים שיעזרו לי לשפר את הסאונד. תקציב עד 4 אלף שקל. רכב (אם משנה) טויוטה קורולה 2001 תודה מראש, מתן
הודעה אחרונה מאת poko, -
הציעו לי היום לקנות 2 מגברים של BOSS יד שניה (יש לו שנה את המגברים) כל אחד ב300 ש"ח http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1610,normal_sales איך המגבר?? זה שיש לי יציאה אחד למגבר ברדיו דיסק זה בסדר?? הצעה שניה היא לסאב שיש לו אותו שנה גם של פיוניר 400W כלל תיבה מעץ אלון ב400 ש"ח מה אתם אומרים לקנות??.
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברדיודיסק על פאנל נופל,לוחץ על OPEN והוא לא מגיב.... יש 2 פלוסים,אדום וצהוב,האדום עובד בסדר אין איתו שום בעיה,והצהוב שמחובר לקופסה השחורה עם השאני מחובר גם לפיוז שכל פעם שאני שם פיוז חדש הוא נישרף...והפלוס הצהוב הזה כנראה החראי למנגנון המכני ובגלל זה הוא לא עובד לי. בדקתי עם יש איזה שהוא קצר בצמה עם הקבל הצהוב ולא היה.(אמרו לי שיכול להיות קצר באחד המעגלים) מה עוד יכולה להיות הבעיה? ניתן לתקן את זה? עם כן מה עלות התיקון?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לפני שתגידו לי לעשות חיפוש בהודעות קודמות עשיתי ולא מצאתי תשובה פניתי אליכם בכוונה לקבל המלצה לסאב לרכב שלי וגם למגבר ! עכשיו הבעיה זה שיש לי בג'ז קטן והמידות שיש לי לתיבה הם ( מידות : גובה-35 עומק-40 רוחב-35 ) בעיקרון לפי המידות האלו יש לי 49 ליטר ( אבל לא לשכוח שיש גם את העובי של העץ של התיבה שזה 2 ס"מ מכל כיוון ) אני צריך סאב שיעשה את העבודה , לא אכפת לי הגודל של הסאב ! רק חשוב שיהיה בעל צליל נעים וחזק ! והדבר השני שאני מחפש זה מגבר 2 ערוצים בגישור שיתאים למגבר המומלץ התקציב כרגע לא מוגדר אני מבקש להמליץ על פי ניסיון
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 919 צפיות
יש לי בעיה קטנה..... אני משחיל הכל בצד אחד של הרכב....3 RCA כפול, כבל צ'יינג'ר ואת הקומפ' הימני.... אולם את כבל המתח (+) ואת הכבל שמגיע מהמגבר לקומפ' השמאלי אני כנראה אאלץ להשחיל יחד, עכשיו חבר אמר לי שבגלל שזו היא אות אחרי הגברה כך שהיא חזקה השלכת החשמל עליה לא אמורה להיות קריטית כמו על RCA או כבל צ'יינג'ר השאלה שלי היא אם צפויות לי בעיות בעקבות השחלה כזאת והאם כדאי לי להפוך עולמות ובכל מחיר להביא את הקומפ' השמאלי גם הוא דרך צד ימין......כדי למנוע סיכוי לרעשים... כמו כן...אם אני אביא אותו מימין ואחצה את הרכב מקדימה לרוחב...זה אומר שהוא יהיה ארוך יותר מהימני זאת לא בעיה מבחינת דילאיי או משהו כזה ? תודה על כל התשובות או חלקן עתיד..
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם חוות דעת בין אם היא חיובית או שלילית לגבי הבניה של הרמקולים הקידמיים.. יש לי סוג של בעיה בשם פרפקציוניסט, אולי היום אני לא יודע אם הבניה מושלמת או לא, בשל כמות העבודה שהשקעתי בה.....אבל אם בעוד חודש אני אסתכל על זה שוב ואגיד "ואי זה זוועה" אני פשוט אשבור את זה והתחיל מחדש..... אז לפני הציפיות היתי רוצה חוות דעת כ-נ-ה לכל הדיעות.. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם יש שוני בין שני המוצרים? סאב שמיועד לרכב, לבין סאב שמיועד לבית ? ואם כן, איפה השוני מתבטא?
הזמנה מEBAY
מאת David- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנה של רמקולים מEBAY , המחירים שם הם מצויינים ואני חשבתי על הזמנה של קומפוננטים משם . אני ישמח לשמוע ממישהו שניסה כבר את העיניין הזה . ואגב איך הקומפ. של RF ? במיוחד הדגמים האלה : FNP2514-FNP2614 P152S-P162S תודה דוד
הודעה אחרונה מאת David, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום צריך המלצה בבקשה לסאב 10 שיהיה כמה שיותר שווה ערך לפיוניר 305C שיהיה חזק ואיכותי 400 RMS ( באזור לפחות ) ושתיהיה לו תיבה אטומה קטנה !( מקום מוגבל ) כרגע חשבתי על http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=zap
התקנת מערכת בגיפ
מאת עתיד- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכל ברור ומובן הבעיה היא בסאב, זאת אומרת באוטו רגיל הסאב סגור בתוך באגאז' (שזה אומר נפח נגיד מקסימום 400 ליטר) בגיפ הוא בעצם בחלל ענק שמבחינתו הוא אין סופי.... איך זה משפיע על הצליל ? והאם כדאי אולי לבנות איזה פלטת עץ שתסגור את התא מטען מלמעלה, ובכך להשיג תוצאה של חלל סגור ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה המפרט שיש לי עכשיו המערכת sony cdx-mp30 רמקולים קדמיים PIONEER 120W רמקולים אחוריים PIONEER TS-A6910 330w 80rms סאב KENWOOD KFC-W3009 800w 400rms ושני מגברים לא ידועים אחד לאחוריים (שני ערוצים) ואחד לסאב (גם של שני ערוצים). עקרונית אני מרוצה מהמערכת, אבל מאוד חסר לי הבמה מקדימה. גם הבאסים כרגע נשמעים לא ממש טוב ( חזקים והכול אבל נשמעים מפוזרים מידי), אבל אני דיי בטוח שזה בגלל התיבה שממש אבל ממש לא קשורה לסאב, אבל זה בטיפול! עכשיו אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת, כמובן שהרמקולים הקדמיים יעופו, מהאחוריים תרד ההגברה, וכמובן שגם יוחלפו המגברים. וכאשר המכונית עצמה תוחלף כמובן שיגיע גם הבידוד. א. מה לדעתכם צריך לעשות כודם כול? (אני חושב ש…
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- tan tan
- ldti
- BoazB11
- SlowRide
- AUDIO KING
- אברהם א
- Mike Lowrey
- פאטון
- noamcars
- danbr
- dinnnn