Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם כבר נעולים על צפון הארץ? אולי אפשר לעשות את זה יותר לכיוון מרכז?

אני מהדרום (קרית גת) והייתי שמח לבוא, רק שהצפון טיפה רחוק. אזור ת"א נשמע נחמד.

מה דעתכם?

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה מפגש יש גם במרכז תוכל לארגן תחרות גם שם...

מי שארגן את המפגשים בצפון חשב על כול האנשים שרוצים להגיע למפגשים ולא יסעו עד תל אביב

וזה הסיבה שהמפגש הזה מתקיים בצפון... אם כול הכבוד לך( וזה לא קשור אלייך ספציפית ) אני לא חושב שישנו את זה לתל אביב אם תוכלו לארגן מפגש בתל אביב אז כול הכבוד לכם...אני אישית ועוד הרבה לא נבוא לתל אביב בשביל הפגש כאשר בצפון מצויין בשבילנו ( בלי קשר לי יש נסיעה של 40 דקות בשביל להגיע לשם )

פורסם

אני כמובן מגיע,מעבר לציוד מדידה,נבוא עם כמה רכבים עם מערכות שמע,נסביר על במה קדמית,נאפשר לשמוע ולהשמיע,ונבדוק spl ,ונשתדל להסביר כיצד מגיעים לתוצאות גבוהות במעט השקעה.אגב לדינמאט אפקט מדהים מעבר לסאונד איכותי,בהעלאת הspl.

פורסם
טוב חברה מישהו ביקש ממני לעלות קובץ לאתר שלי בשביל התחרות

אז בבקשה זה הקובץ שאיתו יבדקו בתחרות אתם מוזמנים לעשות שינוים בהתאם

http://pctip.co.il/upload/Fr6s2v4h8r9d6.mp3

זה אותו לינק לטרק רק יותר גדול..:-)

רציתי רק להוסיף שכדאי מאד להגיע אם הטרק מוכן ומערכת מכוונת. כדי שיהיה הוגן ומעניין.

למי שיש בעיה להוריד מהלינק שיפנה אליי בICQ: 190780675

תבינו.. אין זמן לעבור בין המתחרים אם הדיסק ושכל אחד יכוון את המערכת שלו.. זה יכול לקחת גם כמה דקות טובות.

ולחברה מהמרכז: תבואו אם החבר עם המערכת הכי חזקה. זרקו לו 30 שקלים לדלק ותבואו. זה שווה

אנחנו מחכים לכם.. כל חברי הפורום מוזמנים. יהיה פצצצה. עליי.

אני מביא כוסיות.. תחשבו על זה: איזה אווירה תהיה אה? מוזיקה כוסיות.. סבבה טילים.

פורסם
לא לשכוח להביא אטמי אזניים.
אודי אני שמח שנענית בחיוב לדבר....

באמת אני שמח.

צריך לארגן גם מעלה מתח ל220V ?

אני יגיע. עם מערכת מכוונת...

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם
זה אותו לינק לטרק רק יותר גדול..:-)

רציתי רק להוסיף שכדאי מאד להגיע אם הטרק מוכן ומערכת מכוונת. כדי שיהיה הוגן ומעניין.

למי שיש בעיה להוריד מהלינק שיפנה אליי בICQ: 190780675

תבינו.. אין זמן לעבור בין המתחרים אם הדיסק ושכל אחד יכוון את המערכת שלו.. זה יכול לקחת גם כמה דקות טובות.

ולחברה מהמרכז: תבואו אם החבר עם המערכת הכי חזקה. זרקו לו 30 שקלים לדלק ותבואו. זה שווה

אנחנו מחכים לכם.. כל חברי הפורום מוזמנים. יהיה פצצצה. עליי.

אני מביא כוסיות.. תחשבו על זה: איזה אווירה תהיה אה? מוזיקה כוסיות.. סבבה טילים.

אני רק חייב לציין שבוריס ( B.R ) אמר לי לעלות את הקובץ לשרת שלי ( פשוט בהודעה הקודמת רשמתי מישהו אמר לי לעלות במקום את השם של בוריס )

אני גם יארגן כוסיות !!! ככה באמת יהיה מעניין...חח מישהו מביא ארגז בירות ? :beerchug:

סתם רציני אודי כול הכבוד לך באמת !

פורסם

דווקא בצפון?:roll:

חבל שאין במרכז.

נקווה שאני יוכל להגיע

נשמע חידוש נחמד למפגשים

הצעות:

תרשמו את התוצאות של כולם וככה במפגש הבא יהיה רישומים וככה כול אחד יראה כמה שיפר (או הרס:-D )

בכול מקרה מה קרה למפגש

SQ

לי אין מערכת לSPL יש לי ל SQ

פורסם

פעם הבאה יהיה SQ. אייל יהיה שופט נכון?:-)

הנה מפה למי שרוצה. אפשר למצוא את המקום בקלות. מי שרוצה פרטים יכול למצוא באתר WWW.EMAP.CO.IL חפשו יוניברס קלאב באזור התעשייה של נשר. נשר זאת עיר צמודה לחיפה.

קטן.JPG

גדול.JPG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...