Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, אבל כנראה שנפלה טעות, ונראה כי אני זה שיזמתי את התחרות...

אבל את מלוא הקרדיט יש לתת לבוריס the real BR כי זה רעיון שהוא העלה, ואני רק

התבקשתי לרשום אתה זה.

אז בוריס, תודה רבה, ואת התוצאות אנו נראה בקרוב. :);)

גל

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סליחה, אבל כנראה שנפלה טעות, ונראה כי אני זה שיזמתי את התחרות...

אבל את מלוא הקרדיט יש לתת לבוריס the real BR כי זה רעיון שהוא העלה, ואני רק

התבקשתי לרשום אתה זה.

אז בוריס, תודה רבה, ואת התוצאות אנו נראה בקרוב. :);)

גל

גל...איזו טעות עשית!!!

הוא שונא קרדיט, צפה פגיעה!

ג'ניה

:king:

פורסם

אם הוא שונא קרדיט אתם תמיד יכולים לתת אותו להנהלת הפורום, ניקח אותו בשימחה :lol:;)

בכל אופן באמת כל הכבוד, אם אוטופארט מרימים את העניין כמו שנאמר אני גם אשתדל להגיע ולהיות (אולי תלחצו להעביר לשבת, יותר טוב :) ).

פורסם

לג'ניה:

אני שונא קרדיט? תשמע.. זה לא תמיד נכון. תלוי על מה הקרדיט. אם זה על דיבור אם אודי, לדבר עם מתן שיעלה טרק לשרת בשביל כולם, לחפש אנשים שיעזרו, לשלוח הודעות פרטיות לאנשים אם מערכות טובות שלא נמצאים הרבה בפורום ועוד כמה שטויות... אז ברור שאני ירצה קרדיט:lol: . אם זה רק על תיבה שמוציאה מיץ מהפיוניר אז גם סבבה.. אבל אתה פשוט הגזמת אז:wink: ..

בקיצור.. אם זה יצא כמו שאני רוצה ויהיה כיף לכולם ויהיה מוצלח במידה כזאת שבעתיד תתקיים עוד תחרות אז עשיתי את שלי.. כמובן שכדי להשלים את הכיף צריך איזה פותית שתנשק אותי אחרי שאני ינצח. וגם אחרי שג'ניה ינצח.:ladysman:

לאייל: מה זאת אומרת "תשתדל להגיע"? כולם פה היו ללא ספק שתגיע. זה 20 דקות נסיעה מהבית שלך.

כבר אמרתי שמתן מארגן כוסיות?

תביאו כוסיות שיהיה כמו באמריקה.:-P

פורסם
אם הוא שונא קרדיט אתם תמיד יכולים לתת אותו להנהלת הפורום, ניקח אותו בשימחה :lol:;)

בכל אופן באמת כל הכבוד, אם אוטופארט מרימים את העניין כמו שנאמר אני גם אשתדל להגיע ולהיות (אולי תלחצו להעביר לשבת, יותר טוב :) ).

מה אייל אם אוטופרט לא היו עושים את זה לא הייתה בא למיפגשינו הקטן והנחמד והדתי?:lol:
פורסם

אני כמובן מגיע,ואביא איתי מעט רעיונות כיצד לשפר את ה spl וכצד מגיעים לתוצאות טובות במעט השקעה.נוכל גם לראות כיצד לא קל להגיע ל SPL גבוה ומדוע יש להקפיד על הפרטים הקטנים.מעבר לזה יהיה מעניין לשמוע מערכות עם סאונד איכותי(אני מקווה שיגיעו כמה)נסביר גם כיצד משתמשים ב RTA של אודיו-קונטרול,ובכלל אני בטוח שיהיה מעניין.

פורסם

נחמד?? אתה לא מתאר לעצמך.. צריכים את החברה מהמרכז גם!

אני שומר את הדברים החמים שצריך להתלהב מהם לסוף.. כלומר יומיים שלושה לפני התחרות אני יפרסם.

זה אמור להיות ארוע גדול אבל לא גדול מידי.. תחשבו קצת לפני שאתם מזמינים מישהו.

זה בעקרון אמור להיות לחברי הפורום.

פורסם
די נו אני מתחיל להתלהב...

יש לי הרגשה שהולך להיות משהו נחמד מאוד מאוד מאוד !

את האמת גם לי נראה שזה הולך להיות התחלה של משהו עצום ויפה

אולי בעוד כמה חודשים :

internationalRussia2_2_600.jpg

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חבר'ה יקרים שלי - כפי שראיתם בסופ"ש האחרון - נשר הוא מקום רחוק (מאוד) לאנשים מהמרכז.

אני גר בת"א ויקח לי בין שעה וחצי לשעתיים להגיע.

כמו-כן - תמיד אפשר להעביר את התחרות, לא למרכז, אלא יותר דרומה..

הכוונה באיזור בניימינה או כל מקום ניטרלי באמצע.

אשמח לקבל תגובות :)

פורסם

בנימינה זה מקום מצויין ! הכי טוב לעשות שם !! יבוא מלא אנשים כדאי לכם !!!

( אני גר בבנימינה... )

את האמת גם לי זה קצת קשה להגיע אולי אפילו לא צריך להגזים אבל למצוא מקום בחיפה יכול להיות יותר נוח..

פורסם
מה אייל אם אוטופרט לא היו עושים את זה לא הייתה בא למיפגשינו הקטן והנחמד והדתי?:lol:

אני פשוט בששי לא באזור, אבל אם יהיה משהו מיוחד אז נוותר על יום אחד בשביל להגיע.

טוויטי, שעה וחצי שעתיים?

אולי שעה. אני הייתי מגיע פעם כל שבוע למרכז ועכשיו אתה יודע יפה מאוד לנדנד לי לבוא שוב אז תפסיק לבכות.

בכל מקרה בגלל שאודי רוצה לבוא ולהסביר אני לא חושב שצריך להביא כמות עצומה, יהיה מאוד קשה ללמד וללמוד ככה. אבל זו רק דעתי, תעשו מה שבא לכם :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...