Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאאא יפה לא ידעתי שהיה כזאת כמות של אנשים (ממש לא כיף לבעלי המערכות הדיסקרטיות...) נראה לי שגם אני בא פעם הבאה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעשו כרצונכם, לא באתי להעביר את המפגש למרכז או משהו כזה.

רק תדעו שהמפגש יכל להיות יותר פורה אם הוא היה קצת פחות רחוק

אייל: נכון שאני מנדנד לך שתבוא כל סופ"ש, אבל אתה לא גר כל-כך רחוק...אולי הדרך שעליה אני חושב ארוכה מדי, אולי יש קצרה יותר..בכל מקרה להגיע לחיפה בשבילי זה שעה ו20 דקות בערך..תוסיפו את הדרך לנשר ואת החיפושים במקום ועוד איזה בלבול או 2 יוצר כמעט שעתיים..

תמיר: יש לך עוד תמונות כאלה? :-D

פורסם

תודה לכולם על ההיענות! תמשיכו כך!

את המפגש אנחנו לא נזיז, וזאת משום שאם יש מישהו דרומית לנו, שבאמת מעוניין לבוא

ולעשות את זה בשביל הכיף, הוא יבוא גם אם מדובר בנסיעה של שעה.

אם הוא לא יבוא, הוא לא היה בא מלכתחילה...

אם אני ידעתי לבוא למפגש מרכז פעם, כי מאוד רציתי לראות במה מדובר (מפגש סה"כ)

אז אני בטוח שכאן יש הרבה יותר למה לצפות.

וזה יהיה באמת מוצלח, עם הרבה אנשים, ציוד מקצועי, ואף הדרכה של אודי המקצוען שלנו...

אז מה כבר יכול להיות לא טוב, או לא שווה נסיעה שכזו?

ואם פעם תארגנו מפגש/תחרות כזו במרכז, אני הראשון שיגיע. ;)

פורסם

אתה מדבר על ארגון כאילו מרימים שם אוהל 100 מטר או משהו בסגנון. עדיף גם לא לנפח את זה יותר מדי, מניסיון של המפגש במרכז, אנשים מצפים ומצפים ובסוף מתאכזבים. אני לא אגיע בציפיה מיוחדת אבל כמובן שאשמח להיות מופתע לטובה.

אם אתם רוצים לקדם את זה ולהפסיק לדבר באוויר צריך לקבוע תאריך ושעה ולבדוק שיש את כל התנאים הדרושים לקיום המפגש (אולי אודי למשל צריך שקע 220V למדידות ממושכות, גזיבו וכו').

נ.ב.

להפסיק להשתולל עם הפונטים.

פורסם

כל מה שצריך, יהיה.

אוהל - ממש לא.

שוב, לא מדובר על הפקת ענק, אלא תחרות פרטית, וכך אני ומקווה שכולם יתייחסו.

זה לא יאכזב אף אחד, כי זה יהיה קצת יותר גדול ממפגש רגיל ואם לזה הגענו, אז כל הכבוד!

פורסם

מדובר במפגש לחברי הפורום בלבד? זה לא קצת פוגם בהתרחבות של הקהילה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה אומר שכל מה שצריך יהיה אז אני מבין שדיברת עם אודי על כך. בכל מקרה כמו שאמרתי, השלב הבא הוא לפרסם תאריך/שעה. אני מאמין שאחרי פרסום הפרטים אנשים יוכלו להגיד יותר בוודאות אם הם יוכלו להגיע או לא.

פורסם

המפגש יהיה בתאריך שצויין בהתחלה אם לא יהיו הצעות לתאריך אחר. בגלל זה פתחנו את התרד'. כדי לראות את ההענות. אם הרבה לא יוכלו להגיע וירצו להזיז לתאריך אחר, אז בכיף. רק תגידו. כנ"ל לגבי השעה. צריך לתאם ככה שיהיה נוח לכולם. לי זה לא משנה. לאודי אולי זה משנה. אז הוא הגורם המכריע פה.

המקום לא ישתנה זה בטוח ב100%. אני גם נוסע נסיעה של חצי שעה בשביל זה. המכשיר מדידה עובד גם על 12 וולט DC. גם אם לא אז אודי כנראה יהיה מוכן בכל זאת אם ממיר מתח. אם יש בעיה אם זה.. ולא נראה לי שיש. אז נוכל לארגן גם את הממיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...