Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות!!!!

שאודי יביא דיסק שלו וזהוא!!!!

פה אני לא מסכים

זה רעיון טוב כי אנחנו יכולים לסמוך על אודי

אבל לפי דעתי זה ממש לא נוח איך בדיוק נעבורבכול רכב ונתחיל לכוון זה יהיה ארוך מידי אנחנו לא נסיים עד הלילה !

אם אתם רוצים אני יעלה לשרת שלי קבצים תדברו איתי...

פורסם
מה אתה צריך לעבור כל רכב ולכוון. תכוון אותו מראש. אילו שינויים בדיוק אתה עושה שאתה צריך לכוון את הרכב לכל שיר ספציפי?

צודק.

לעולם לא מכוונים המערכת לשיר ספציפי...

מכוונים כיוון כללי, ומה שיוצא בתחרות, זה מה שיוצא בכלל...

אפשר בהחלט לסמוך על אודי שיביא דיסק, ואיתו תתחרו.

את הכיוונים שלכם, תשלימו כבר עכשיו.

למה אתם, ולא אנחנו?

אני לצערי לא אתחרה לצדכם... אבל ברגע שאהיה מוכן, אמדוד אצל אודי בחנות שלו, ואפרסם

כאן את התוצאות. :)

גל

פורסם

אם כשאתה אומר מדידת SQ אתה מתכוון למדידת RTA אז כן, הRTA אמור להראות FLAT. המדידה הזו כבר הוצאה מרוב תחרויות הSQ למיטב ידיעתי שכן היא לא מצביעה על כלום ולמתחרים היו כיוונים שונים בשביל המדידה, וכיוונים שונים כשהרכב נבחן ע"י השופטים.

פורסם

השאלה היא בנוגע ליוניברס קלאב, באיזה שעה הוא נסגר? שלא תהיה בעיית חניה (ובעיות איתם בכלל).

כמו כן אני יודע שאמרתם שהכל סגור אבל בכל זאת אני שואל שלא אחר כך נצטער אם רוצים להביא אולי שולחן מתקפל, כסאות פלסטיק, גזיבו (פרגולה) אם למישהו יש, שיהיה על מה לרשום תוצאות וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...