Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יביא בריסטול לכתיבת התוצאות אבל אני לא יודע איפה נתקע אותו. יש רעיונות?

מקסימום על האוטו של ג'ניה.

ניראה לי על הסקודילאק יבוא הרבה יותר יפה.....:-P

אני יביא טוש!!!:wink:

מי מביא שולחן שימשיה ובירות?

ג'ניה

:king:

פורסם

אני כנראה אוכל להביא שולחן גן ושמשיה גדולה (אומנם לא כולם יוכלו להיכנס תחתיה אבל זה עדיף מכלום). הבעיה שאין לי הרבה כסאות, אם בכלל משהו יכנס לי ברכב. אני מציע שכל אחד יביא גם כיסא שניים איתו שיהיה על מה לשבת (שלא יהיה מצב שאני רוצה לשבת ואין, יהיו יריות באוויר ;) ) כי אולי כל העסק יקח כמה שעות (מדידות יכולות לקחת זמן, תמיר ימחה על התוצאה שלו שלוש פעמים וידרוש מדידות חוזרות וכו' ;):) ).

פורסם

טוב אנשים, בגלל חוסר המודעות של אנשים מהמרכז וקצת דרומית מהמפגש,

החלטתי לעשות נקודת מפגש של החבר"ה. שממנה נחכה לחבר"ה וכולנו נגיע ביחד למפגש

אתם יודעים, כמו האופנוענים בארצות הברית ?

קיצור, ככה זה יהיה, אם למישהו יש הצעה על מיקום המפגש, שככה אנשים לא ילכו לאיבוד

ולא יהיה מצב שאנשים יגיעו בסוף המפגש, בגלל איחורים וכדומה...

בכל אופן, אני כפרסבאי, ולפי דעתי המקום האולטימטיבי והפשוט ביותר, זאת התחנת דלק שאחרי מחלף גלילות על כביש החוף, מה דעתכם ?

אם זה מוצא חן בעינייכם, ואתם מתכוונים להגיע, תנו רעיון לזמן טוב, וכמה זמן לתת לשאר החברה להגיע,

אני מאמין שרבע שעה- עד 20 דקות זה זמן מספיק טוב בשביל רובם להגיע לשם אחרי הכל זה לא ממש בעייתי למצוא את זה ואין ממש פקקים, ואחרי הכל, כשעה נסיעה, היתי ממליץ להיפגש שמה בין אחת, ל 13:30

ככה ניתן לכולם הזדמנות להגיע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
טוב אנשים, בגלל חוסר המודעות של אנשים מהמרכז וקצת דרומית מהמפגש,

החלטתי לעשות נקודת מפגש של החבר"ה. שממנה נחכה לחבר"ה וכולנו נגיע ביחד למפגש

אתם יודעים, כמו האופנוענים בארצות הברית ?

קיצור, ככה זה יהיה, אם למישהו יש הצעה על מיקום המפגש, שככה אנשים לא ילכו לאיבוד

ולא יהיה מצב שאנשים יגיעו בסוף המפגש, בגלל איחורים וכדומה...

בכל אופן, אני כפרסבאי, ולפי דעתי המקום האולטימטיבי והפשוט ביותר, זאת התחנת דלק שאחרי מחלף גלילות על כביש החוף, מה דעתכם ?

אם זה מוצא חן בעינייכם, ואתם מתכוונים להגיע, תנו רעיון לזמן טוב, וכמה זמן לתת לשאר החברה להגיע,

אני מאמין שרבע שעה- עד 20 דקות זה זמן מספיק טוב בשביל רובם להגיע לשם אחרי הכל זה לא ממש בעייתי למצוא את זה ואין ממש פקקים, ואחרי הכל, כשעה נסיעה, היתי ממליץ להיפגש שמה בין אחת, ל 13:30

ככה ניתן לכולם הזדמנות להגיע.

בגלל חוסר ההענות אני מניח שלאף אחד אין שום בעיה להגיע למיקום ?

אם אני טועה תתקנו אותי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל-כך רציתי לבוא, ואני גם דיי קרוב לאיזור המפגש, אבל אני יהיה בירושלים באותו היום.

רק אל תשכחו להביא תמונות...

פורסם
חברה הכנתי לכם הפתעות מענינות.תבואו עם מצב רוח,והכי חשוב לנסוע בזהירות!!!

מקווים שההפתעות הן בירות ונקניקיות....:wink:

ג'ניה

:king:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...