Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לדבר עם בעלי חנויות התקנה בחיפה והצפון, לדעתי הם יתעניינו וירצו להגיע.

כן כן, זה יהיה טוב ככה הם יראו יתרשמו ואולי גם יתלהבו, ואז ישימו יד כמה מתקינים וירימו מפגשון ממומן ומפורסם...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא יכול להרים אירוע במקום לא מסודר ובטח שלא שבועיים מראש. צריך להיות ריאלים. בכל מקרה מי שמארגן את כל המדידות זה יבואן - אוטופארט, אבל יש הבדל בין לבוא ולבקש לעשות מדידות לבין לבוא ולבקש להרים אירוע גדול.

יש בארץ כבר התארגנות לעשות דברים מסודרים יותר, צריך לחכות בסבלנות.

פורסם

אייל אני לא אומר שבואו ותעשו ב1.10 את כל זה אני אומר מי שיש לו פה וידיים עם אנשים כאלה יכול להרים משהו אני לא ציינתי מתי, כמות או איכות...

קרא אותם.

פורסם

אם אתה מדבר בכלליות אז זה משהו אחר. כמו שאמרתי, תהיה התעוררות בנושא בזמן הקרוב אבל אם מישהו רוצה לנסות ולהרים הוא תמיד יכול. הוא לא צריך קשר מיוחד עם יבואנים הוא רק צריך לבוא עם רעיון מגובש ורציני (שזה לא משהו פשוט).

פורסם

זהו לא לבוא עם קשקוש כמו שלי, צריך לחשוב על הכל לתכנן את כל העלויות וכל מה שצריך ולבוא עם זה למישהו, לאיזשהו גוף.

קרא אותם.

פורסם
אפשר לדבר עם בעלי חנויות התקנה בחיפה והצפון, לדעתי הם יתעניינו וירצו להגיע.

דיברתי כבר עם אחד....למתקין הזה יש את האוטו של דראגסטאר אותו אוטו שהיה בגני התערוכה

אני דיברתי איתו וסיפרתי לו שיש מיפגשים בצפון ושהוא מוזמן להגיעה הוא ענה בחיוב ..

אני כבר ידבר איתו בעניין התחרות ביוניברס קלאב..

פורסם

אני לא מבטיח להגיע, אבל אני אשתדל

בכל זאת נסיעה מפ"ת לצפון קצת בעייתי מבחינת הדלק, אבל אני אבדוק את העניין בתקווה שזה יצא לפועל.

לגבי התחרות, לא יודע עדיין אם יהיו אנשים שיתחרו עם 10 אינץ' אז בכיף (בלי השתחצנות העניין הוא שיש לכולם סאב וופרים 12 אינץ' שזה נחשב 2 של 10 אינץ').

בכל זאת מקווה שבאמת, זה יצא לפועל.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

רגע רגע רגע! מה מקבל מי שלוקח מקום ראשון? שאני ידע אם שווה לי לצאת מהמיטה או לא?! (ח)

כמובן שאני בא..ואיתי חבר שהגביע כבר שלו אבל אתם עדין לא יודעים את זה ..אז עד אז נתראה או יותר נכון נשתמע!

פורסם
רגע רגע רגע! מה מקבל מי שלוקח מקום ראשון? שאני ידע אם שווה לי לצאת מהמיטה או לא?! (ח)

כמובן שאני בא..ואיתי חבר שהגביע כבר שלו אבל אתם עדין לא יודעים את זה ..אז עד אז נתראה או יותר נכון נשתמע!

עושים לך טובה ומוכנים למדוד לך את המערכת בחינם ואתה עוד רוצה תמורה?

אני חושב שמי שלוקח ראשון צריך להזמין את כולם לבירה.

פורסם

חחח.... אהבתי....

רק בגלל אנשים כמוך אני אוהב לבוא!.

מביאים לי חשק להשפיל אנשים.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

מכיר את המשפט "גיבורים נפלו" ?.....

ג'ניה

:king:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...