Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 173
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקבל הודעות ממספר אנשים ששואלים כל מיני שאלות על האירוע אז אולי אני אכתוב פה וככה אענה לכולם.

גם אני בא פעם ראשונה למפגש בחיפה.

אפשר לבוא בלי מערכת, גם המערכת אצלי ברכב לא מורכבת.

מהכרות ממפגשים כאלו במרכז בוודאי שאפשר להסתובב בין המכוניות ומי שנחמד מספיק גם יתן לכם לשמוע (עוד לא נתקלתי במישהו שסירב).

מכיוון שיהיו מדידות אז לא תהיו חייבים להסתובב בין כל המכוניות אלא רק להיות באזור המדידה וכבר לראות את כל המכוניות.

זה מפגש/תחרות זו לא תחרות נטו.

לסיכום, אם אני הולך עם קביים ויכול לעשות את "המאמץ" ולבוא אז גם אתם יכולים, לא צריך לשבור כל כך את הראש אם לבוא או לא. אני בטוח שהאנשים שיהיו שם לא נושכים...או לפחות רובם ;)

פורסם

תאכלס איל באמת לא הבנתי, מה זאת אומרת לתת לשמוע ?

אין לי שום התנגדות שכל העולם ישמע, מבחוץ :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם מישהו ירצה לשמוע את המערכת שלך, הוא יכול להיכנס לחנות המחשבים הקרובה ;)

לתת לשמוע הכוונה לתת למישהו לשמוע את המערכת שלך, כמובן שאתה תהיה בתוך הרכב. לא אמרתי שהרכב שלך יהיה אוטובוס אבל אם מישהו מבקש, אני לפחות הייתי נענה לבקשה וגם אענה כשהמערכת שלי תהיה מורכבת. כשהייתי בתחרות SPL הראשונה שהייתה באתי עם וולבו S60 וכל מי שרצה לשמוע יכל. אולי אתה אחרת.

פורסם

איל, חח

כמובן שצחקתי :)

אין לך מושג לכמה אנשים שהתעניינו ברכיבים שלי, הצעתי לשמוע אותם

כמובן שאף אחד לא נענע בחיוב, מי יפגוש תימני מהאינטרנט ?!

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מה ז"א ג'ניה, חשבתי שאתה מארגן את זה...:-P
איל, הלוואי הייתי יכול, בקושי טוש לבריסטול ארגנתי...:lol:

אגב ,אולי תביא את השופרים שלך למפגש כדי שנוכל לראות ואולי גם לשמוע(!?).

ג'ניה

:king:

פורסם

טוב, אני חושב שאני נאלץ לוותר על השתתפותי במפגש,

זה דיי תלוי במוסך...

אבא כרגע עשה תאונה עם הרכב והכניס אותו לתוך מרצדס שחנתה, ואת המרצדס הכניס לתוך מאזדה 3...

מה שמצחיק פה שעל הסובארו חוץ מכיפוף קטן מקדימה, לא רואים כלום...

המרצדס נראת כאילו משאית ניכנסה בה מאחורה, כל הטאמבון שלה מפוצץ והתא מטען התקצר משמעותית,

בכל אופן, זה כניראה יהיה תלוי במוסך........

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לפי מה שהבנתי במפגש הבא יש כיבוד, אז אליו אני אבוא גם באוטובוס

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עידכון: אני בא בכל זאת. האוטו יכנס למוסך יום ראשון.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תאכלס אם היינו יותר רצינים, הינו קובעים מראש מה כל אחד תורם למפגש,

(אם כל אחד היה תורם איזה 20-30 שח לאוכל שתיה וכיבוד)

זה היה יכול להיות יותר נחמד

בכל אופן, בואו לא נחשוב בדיעבד וננסה לממש את זה הלאה..

לגבי הכיסאות איל, יש לחבר שלי כמה כסאות מתקפלים עם איזה שולחן מוזר כזה,

אני אנסה לגנוב לו את זה יותר מאוחר, נקווה שלא תהייה לו התנגדות.. (אולי אפילו נביא אותו למפגש)

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...