Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את המכשיר הזה השבוע,

הבעיה נוצרת רק בווליום נמוך, נגיד אני על 7 קווים בווליום, הרמה נשארת על 7 אבל יש ירידה בעוצמה ולאחר מכן עולה ואפילו עוברת את הרמה שהיא נמצאת (7)

תודו שזאת בעיה בין המציקות שיכולות להיות

מה הבעיה לדעתכם?

פורסם

1) מייצב המתח באוטו לא עובד כמו שצריך ודורש טיפול

2) המגבר הפנימי של הרדיודיסק שלך ספציפית לא פועל כמו שצריך.

----

קנית מכשיר מחודש במקרה? (Refurbished)

פורסם

תעבור בפונקציות של המכשיר ותיראה אם יש פונקציה דולקת שניקראת ASL

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נראה לי שאני יודע מה "הבעיה" (זו לא ממש בעיה אלא פונקציה שאתה צריך לשנות)....

פשוט במכשיר הזה (מכשיר מצויין,גם לי יש אותו) יש פונקציה של סינון רעשים,כלומר ברגע שהמכשיר מגלה התגברות של רעשי סביבה הווליום עולה,כשרעשי סביבה פוחתים=ווליום יורד.

אתה יכול לבדוק את זה בדרך הבאה:

שים לב לווליום תוך כדי נסיעה,וברגע שתעצור ברמזור או משהו כזה תראה שהווליום יורד (כי עצרת= פחות רעשי דרך וכו').

פונקציה נחמדה,אותי אישית מעצבנת...

בכל אופן,תבדוק בחוברת של המכשיר לגבי הפונקציה הזאת ופשוט תבטל אותה :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב, כמה דברים:

המכשיר חדש לגמרי, נרכש במחיר לדעתי מצויין 1550, מחנות!

אני יבדוק את הפונקצייה הזאת, אבל לידע כללי מה זה אומר ASL?

זה קורה בעיקר בזמן נסיעה על מהירות רציפה,

ואם הבעיה היא בגלל אותו פונקצייה יש מצב שבגלל הגברה של המזגן והנמכה או התאמצות המנוע יכולה להשפיע על הפונק'?

וסתם בשביל ליידע אותכם: יש לי את המכשיר הנ"ל, רמקולים קדמיים של החברה, מאחורה שמתי ביחד עם קניית המערכת זוג קנוודים 9'6 250וואט ואני אומר לכם אני לא יודע למה לצפות שיהיה לי את הכסף להוסיף קומפוננט קדמי מגבר וסאב, כי עכשיו אני מבסוט עד הגג!!! האוטו הוא גולף 2001 שזה גם נתון שעוזר כי יש ברכב אקוסטיקה נהדרת, הוא אטום לרעשים בצורה מדהימה.

ותודה על העזרה אני יודיע לכם אם ביטול הפונקצייה ישנה ואם היא עזרה בשביל שאנשים אחרים לא ישתגעו גם, כי יש לי מזל שאני בן אדם רגוע - אחרים היו שוברים משהו באוטו תוך כדי נסיעה:lol:

פורסם

מאוד יכול להיות שבגלל המזגן הווליום עולה (כל רעש סביבתי כמו מזגן,מוזיקה,דיבורים,רוח,רעש מנוע וכו' משפיע על החיישן של המערכת וגורם לשינויים בווליום).

נ.ב

מחיר די סביר,אני רכשתי את המכשיר ב-1600 שקל לפני 7 חודשים.

פורסם
מאוד יכול להיות שבגלל המזגן הווליום עולה (כל רעש סביבתי כמו מזגן,מוזיקה,דיבורים,רוח,רעש מנוע וכו' משפיע על החיישן של המערכת וגורם לשינויים בווליום).

נ.ב

מחיר די סביר,אני רכשתי את המכשיר ב-1600 שקל לפני 7 חודשים.

מה אתה מנסה להגיד??, שבHU יש חיישן שקולט שיש רעש אז הוא מגביר את עצמו???

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
מה אתה מנסה להגיד??, שבHU יש חיישן שקולט שיש רעש אז הוא מגביר את עצמו???

ההגברה היא לא רצינית במיוחד אבל לשמיעה באוזן זה מציק לשמוע עליות וירידות , רק להמחשה זה עלייה של עד 2-3 קווים בווליום

פורסם
ההגברה היא לא רצינית במיוחד אבל לשמיעה באוזן זה מציק לשמוע עליות וירידות , רק להמחשה זה עלייה של עד 2-3 קווים בווליום

לא דיברתי איתך, אני הבנתי את הסוגייה שלך אבל ממש אין לי תשובה, שנתקלים בזה בדרך כלל זה בהתחלה שנקנה הHU וזה עף ישר חזרה לחברה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
לא דיברתי איתך, אני הבנתי את הסוגייה שלך אבל ממש אין לי תשובה, שנתקלים בזה בדרך כלל זה בהתחלה שנקנה הHU וזה עף ישר חזרה לחברה...

לא צריך להעיף אותו חזרה לחברה!, כי יש בפונקציות של האודיו sensor level ואצלי הוא היה על HIGH

אז מכאן הבעיה וכאן נגמר התר'ד!

פורסם

חבר'ה אתם מדברים כאן על 2 דברים נפרדים:

ASL-ADJUST\AUDIO SOUND LEVEL- אתה קובע את הווליום שאתה מעוניין לכל דבר (ווליום לדיסק,ווליום לרדיו וכו').

ויש את ה- SENSOR LEVEL (לא זוכר איך בדיוק זה נקרא) ששם אתה בוחר את העוצמה של חיישן רעשי הרקע (LOW,MEDIUM,HIGH,OFF).

וכן,זה בדיוק מה שאמרתי,ישנו בדגם הזה,ואני מאמין שברוב הדגמים מהסדרות הגבוהות של פיוניר,חיישן שמתאים את עוצמת השמע בהתאם לרעשי הרקע.

החיישן מושפע מכל רעשי הסביבה: מנוע,צמיגים,דיבורים,מזגן,האטה,האצה וכו',וכך כאשר האוטו בנסיעה הווליום עולה אוטומטית,ובעצירה הווליום יורד כדי לא לפרק את האוזניים.

יום טוב....

• תוכן חדש...