Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה אתם מדברים כאן על 2 דברים נפרדים:

ASL-ADJUST\AUDIO SOUND LEVEL- אתה קובע את הווליום שאתה מעוניין לכל דבר (ווליום לדיסק,ווליום לרדיו וכו').

ויש את ה- SENSOR LEVEL (לא זוכר איך בדיוק זה נקרא) ששם אתה בוחר את העוצמה של חיישן רעשי הרקע (LOW,MEDIUM,HIGH,OFF).

וכן,זה בדיוק מה שאמרתי,ישנו בדגם הזה,ואני מאמין שברוב הדגמים מהסדרות הגבוהות של פיוניר,חיישן שמתאים את עוצמת השמע בהתאם לרעשי הרקע.

החיישן מושפע מכל רעשי הסביבה: מנוע,צמיגים,דיבורים,מזגן,האטה,האצה וכו',וכך כאשר האוטו בנסיעה הווליום עולה אוטומטית,ובעצירה הווליום יורד כדי לא לפרק את האוזניים.

יום טוב....

לא נכון ALS היא אכן הפונקציה שאמורה לטפל ברעשי רקע.

גם לי יש את זה (DEH750)

הפעלתי את זה פעם אחת, שמעתי איך זה דפק לי את הסאונד, כיביתי ולא הפעלתי יותר.

פורסם

כמו שציינתי,יש את ה-ASL,שבה מכוונים את העוצמה של הערוצים בנפרד (רדיו,דיסק וכו'),וישנו החיישן שבאמצעות הפעלתו ברמות השונות המערכת נהיית "רגישה" לרעשי רקע (ואלה 2 פונקציות שונות).

את ה-ASL אתה מכוון באמצעות שיטוט בפונציות ה-AUDIO ואילו את החיישן מכפתור אחר בכלל.

אגב,את הרמה של ה-ASL מודדים באמצעות קווים ומספרים (אם אני לא טועה 5-6 זה המקסימלי), ואילו החיישן רעשי רקע נמדד ב- LOW,MID,HIGH.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כמו שציינתי,יש את ה-ASL,שבה מכוונים את העוצמה של הערוצים בנפרד (רדיו,דיסק וכו'),וישנו החיישן שבאמצעות הפעלתו ברמות השונות המערכת נהיית "רגישה" לרעשי רקע (ואלה 2 פונקציות שונות).

את ה-ASL אתה מכוון באמצעות שיטוט בפונציות ה-AUDIO ואילו את החיישן מכפתור אחר בכלל.

אגב,את הרמה של ה-ASL מודדים באמצעות קווים ומספרים (אם אני לא טועה 5-6 זה המקסימלי), ואילו החיישן רעשי רקע נמדד ב- LOW,MID,HIGH.

אתה צודק במאה אחוז בשתי התשובות אבל מבלבל בינהם, אם תכנס לפונקציות אודיו יש שם SENSOL ASL שהוא נמדד לפי LOW HIGH וכו' ולכיוון עוצמה של ערוצים כגון רדיו ודיסק יש את בורר הווליום, ולכן הSENSOR ASL והחיישן עליו אתה מדבר שהמערכת נהיית רגישה לרעשי רקע זה אותו דבר

פורסם

אני יודע שהפונקציות מתקשרות אחת לשנייה,אבל עדיין,אלה 2 פונקציות שונות שבעצם לא קשורות אחת לשנייה (נשמע סותר? לא ממש,אתה יכול להפעיל כל אחת מהפונקציות בנפרד והיא לא תשפיע על הפונקציה השנייה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...