פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
שלום לכולם אז כך לפני זמן קצר רכשתי רמקולים של פיונר 2 וואי 240 ואטט 40 וואט רמס הכל טוב ויפה הצלילים נקיים ואיכותים מאד הרמקולים חזקים מאד אבל אם אי מגביר את הבאס הוא לא נשמע טוב כלומר לא נקי ונשמעות כמו דפיקות כאלו התקנתי אותם על חתיעת עץ שמצאתי וחתכתי לפי הצורה של הפח מאחורה בסובארו דרך אגב העץ מונח על הפח ובניהם אין שום שכבת חומר\בד כלשהו האם זאת יכולה להיות הסיבה לדפיקות האלו האם אני צריך לבצע איטום כלשהו האם כדי גם אולי לצפות את העץ עצמו בבד כלשהו? בקיצור חברה תציעו לי מה לעשות מי שמגיב להגיב רק מנסיון לא צריך סתם לענות אם לא יודעים תודה מראש שגיא
הודעה אחרונה מאת Nitro_86, -
- 28 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מוראל הייבירד וסאב 305 פיוניר,המגברים הם רוקפורד 501X והשני לאנזר 434. ההתקנה תבוצע מחר בבוקר ועדיין לא החלטתי מה עדיף ...בבקשה עזרתכם בין שני המגברים הללו ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=44&Cat2ID=64 יש פה מגברים של 2 החברות הנל במחירים בכלל לא רעים... למשל: [ 310] Mac Audio Red Attack 2400 הספק נקי- 1x240W R.M.S או 2x120W R.M.S [800] Mac Audio Z-4100 הספק נקי- 4x105W R.M.S או 2x275W R.M.S [ 450] MAGNAT The Rock 400 הספק נקי- 1x230W R.M.S או 2x100W R.M.S [ 500] MAGNAT SCORPION 400 הספק נקי- 1x300W R.M.S או 2x100W R.M.S ב- 2 ohm [690] MAGNAT MS-A4000 הספק- 4X130W או 2X300W [990] MAGNAT Classic XL 4000 הספק נקי- 4x90W R.M.S [1250] MAGNAT Phantom 4000 הספק נקי- 2x200W R.M.S או 4x95W R.M.S ב- 2 ohm על איזה מבין המגברים האלה אתם ממ…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הדגם הוא BOLT1693 המחיר הוא 400 ש"ח. א.המחיר שווה את זה? ב.מה דעתכם על הרמקולים? ג.יש לי קנווד דגם ישן kfc-6908 220w הם עדיפים לדעתכם על הקנווד? דרך אגב זה באוטו דיפו באשדוד.
הודעה אחרונה מאת new driver, -
כמו שאתם זוכרים את הפרוייקט של המידים שלי, בתחתית של הבנייה של המידים, ישנו סקוטץ, שמדביק בין הסקוצץ, למבנה עד עכשיו השתמשתי בדבק חם, שמאוד לא עמיד בחום וכל הזמן השתחרר ולא עשה עבודה טובה בכלל.. בכל אופן, למישהו פה יש המלצה לדבק אחר, שיהיה עמיד בחום , ועמיד במשיכה של סקוטץ ? (אני מבקש לא לפקפק ביכולת האחיזה של סקוטץ, מאוד חזק) דבק חם ניסיתי, דבק נגרים ניסיתי , לא הצליח להחזיק יש לזכור שהדבק אמור להידבק על משטח עם צבע מלא. וצריך להחזיק את הסקוטץ מצד שני, כל הצעה תתקבל בברכה, בתקווה שמחר בצהריים אסיים את המבנים, (בפעם ה13)
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע איזה רמקולים נכנסים? יש מקום ל2 על הדאשבורד ומאחורה בדלתות עוד 2 ענקיים, מקדימה מדדתי וזה 4 אינץ' (החור המקורי של האוטו) איזה סט קומפננט מתאים? על מה אתם ממליצים? אין הגבלה בכסף.
- 6 תגובות
- 872 צפיות
אז ככה , שלשום גיליתי בעיה נוראית של רעש מהסאבים. הרעש הוא מין הצלפה של הממברנה באיזה גוף אחר... הרעש מתגבר ככל שהעוצמה עולה(כי אז גם הממברנה זזה יותר). אין לי מושג מה הגורם לרעש. רעיונות??? תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
עזרה בבחירת המגבר הנכון 1 2
מאת רון- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל האנשים הטובים, ראשית אני רוצה לציין שאני סופר מתחיל ויש לי הבנה אפסית בנושא. כל יום שאני קורא\מדבר\מברר אני מגלה עוד דברים חדשים ומסתבך עוד יותר. מה שכן - ציוד יש לי כרגע יש ברשותי קומפוננטים 100 וואט של סרווין וגה, סאב 150 וואט של רוקפורד, ועוד רמקולים 6X9 של פאיוניר 350 וואט (4way). בעקרון מה שאני מתכנן לעשות הוא להגביר את הקומפוננטים ואת הסאב. את האחוריים של פאיוניר אני מתכנן להעביר לאוטו השני בכלל... כפי שאפשר לראות - אין לי מגבר בינתיים כי אני פשוט לא יודע מה לקנות... בד"כ אני לא בחור כבד בהחלטות שכאלה, אבל הפעם... נכנעתי... המגבר שעל הכוונת שלי הוא רוקפורד פאנץ' 301X אבל עושה רושם שהוא חלש... נתונים: " המגבר מספק לפי נתוני היצרן 4X40W RMS…
הודעה אחרונה מאת רון, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי , התקציב שלי עומד על כ 500 שקל בערך לזוג רמקולים. יש לי כרגע רדיו דיסק של jvc kds 6060 45w X4 הוא בסדר גמור. בעיקרון , אני לא יודע אם כדאי להשקיע זוג קידמיים או זוג אחוריים. לפי מה ששמתי לב , האחוריים הרבה יותר חזקים מהקידמיים , אז שווה לאחורה לא? בכל מקרה , בעתיד הלא רחוק , אני מתכנן גם לקנות מגבר , ולחבר זוג סאב וופרים של sas bazooka אבל בכל זאת אני צריך שהרמקולים יתנו באס טוב , ומיד כמובן. (טרבל פחות חשוב לי) זהו , יש עצות ? משהו? מקום לקנות? תודה. עריכה : הרכב הוא מאזדה 323 , אם זה משנה משהו :פ
הודעה אחרונה מאת Kennytdf, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 756 צפיות
קודם כל, חג שמח לכולכם! עכשיו לבעיה - לרדיו דיסק הזה יש שלוש יציאות, חיברתי את המגבר (סוני, 2 ערוצים, 1000Wmax) שמגביר זוג סאבים (פיוניר, 305C) ליציאת הRCA המיוחדת לסאבוופרים. אבל הסאב וופרים לא עובדים! בדקתי במדריך והפעלתי כל דבר שקשור לסאבוופרים או באס אבל נראה שהמגבר לא מקבל אות כלשהו. בסוף התייאשתי וחיברתי את המגבר לאחת היציאות הרגילות והופ! הכל פועל כשורה. אבל אני רוצה לדעת למה לעזאזל זה לא עבד ביציאה המיועדת לסאבים? ומה אני צריך לעשות שיעבוד. תודה
הודעה אחרונה מאת RADI, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שאלה עקרונית כי אני לא כ"כ מבין משהו- בד"כ רמקולים לרכב הם 4 אוהם ולבית 8 אוהם. האם ניתן לחבר במערכת של רכב רמקול 8 אוהם? מה למעשה זה משנה? כלומר ברור שההתנגדות גבוהה יותר אז כניראה שהמערכת "תגביר פחות"...?? האם ישמעו צליל איכותי? עוצמתי? ..? האם הדבר עלול להזיק לרמקול, hu , מגבר ?? יש לי רמקול 8 אהום "10 משהו כמו 120w הוא מצוייד בחלק שהוא למעשה קרוסאובר שמסנן אליו רק את הבאס... זה שימש בעבר כסאב של מערכת קלנוע ביתית (בבניה עצמית) יש אפשרות לחבר את זה ברכב? יתן אפקט בכלל? תודה מראש למי שישקיע בלענות לשאלה!
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 964 צפיות
שלום רב, ברשותי פיז'ו 306 2 דלתות. כרגע מותקנים ברכב: הד יוניט של פיוניר DEH-760MP רמקולים קידמיים וטויטרים של פיוניר אני לא בטוח אם זה ממש קומפוננט, אני אעדכן בהמשך) רמקולים אחוריים TS-A6976 4 way של פיוניר. קודם כל, המגש עליו מותקנים הרמקולים האחוריים הוא ממש בדיחה וכל באס קטן מרטיט אותו נואשות. קראתי שדינמאט יכול לעזור או ספוגים (חיפוש בפורום) אבל לא ממש מצאתי איפה אפשר להשיג את החומרים הנ"ל והאם אני יכול להתקין אותם בעצמי. הרמקולים הקדמיים נשמעים יחסית בסדר ואין רעידות (הרמקולים מקוריים עד כמה שידוע לי). הייתי רוצה מגבר וסאב עם באס נעים שלא מפוצץ את הרחוב. בואו נגיד ב-3000 שקל השקעה. מה לדעתכם עשוי להתאים לי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
Jensen A1000 או XA1000 מישהו שמע על המגבר הזה? חיפשתי עליו נתונים בגוגל ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי. יש לי אפשרות לקנות אותו ב100 שקל האם הוא שווה את זה? והאם הוא יצליח להרים 6X9 פיוניר 400W?
הודעה אחרונה מאת alfa_romeo11, -
- 6 תגובות
- 899 צפיות
יש לי שאלה נניח שיש לי זוג קומפוננטים, זוג אחוריים וסאב לא חשוב איזה אבל נצא מנקודת הנחה שכולם חייבים מגבר בשביל להיפתח .... האם יש אפשרות לחבר סאב ושתיים אחוריים למגבר של 4 יציאות על ידי גישור שתיים מתוך הארבעה ואת הקידמיים לחבר לרדיו דיסק על ידי גישור היציאות לרמקולים אחוריים קדמיים ..??? כדי להכפיל נניח הרדיו דיסק של מוציא 22 אר אם אס אז שיוציא 40 אר אם אס... שורה תחתונה האם ניתן לגשר יציאה מהרדיו דיסק?? אם כן איך אם לא ויודעים למה ואפשר לתת הסבר קצר...
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה אני צריך להחליט על מה אני הולך או שזה יהיה 760MP JVC או KDSH9750 או JVC LH3100 מי מכיר את שלושת אלה ? מה הכי עדיף מבין השלושה?
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 7 תגובות
- 788 צפיות
המערכת שאני הולך להרכיב היא כזאת: HU - פיוניר פרימייר 560 קומפוננט קידמי - מוראל פולס 6 סאב - פיוניר 305C איזה מגבר אני צריך להוסיף בשביל הקומפוננט והסאב ? (תקציב +-800) האם המערכת הנ"ל מספיקה (למטרת איכות ולא עוצמה) , או שיש צורך גם בקומפוננט/רמקולים אחוריים ? ושאלה אחרונה - יש לי בבית מגבר 800W של קליפורניה בום (כן , אני מכיר את החברה , לצערי היה לי ניסיון רע איתם עם רמקולים אחוריים וקדמיים). האם לזרוק אותו לפח ? או שניתן לעשות איתו שימוש כלשהו לסאב ? תודה מראש , רון.
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חבר'ה יש לי שאלה בנושא שאני לא מבין כל כך! איך עושים גישור במגבר? נגיד יש לי מגבר שאליו אפשר לחבר 4 רמקולים אז החיבורים הולכים כזה בשורה מסודרת בשורה של \+-\ +-\ +-\ +-\ יצא 4 רמקולים עם אני מחבר רק שתיי רמקולים לשתיי יציאות אז נגיד משתחרר ממגבר של 600W רק 150W לכל רמקול נכון? אז איך אני עושה את הגישור שיוציא 300W לכל רמקול? מבין השתיים?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז ככה התקדמנו עוד שלב וחוץ מהפיוניר 760 עכשיו יש גם אחוריים של פיוניר TS-A6990S וגם סאב 305C.... אני רוצה עכשיו לקנות את המגבר בנתיים אני רוצה 4 יציאות ושהוא יחובר 2 יציאות לאחוריים וזוג אחרות גישור לסאב... הקדמיים בנתיים פשוטים לאללה אבל זה זמני (מחוברים לרדיו דיסק) בעתיד אני יקנה קומפוננט חביב מקדימה ויחבר אותו לשתי היציאות שהסאב לקח ולסאב יביא מונו בלוק או משהו ... אני צריך המלצה למגבר 4 יציאות שיוכל להעמיד את הסאב והאחוריים תקציב של עד 1000 שקל...
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום קוראים לי מתן אני רק נרשמתי לפורום .. קראתי כבר הרבה הודעות פה בקשר למערכות ואני צריך עזרה.. אז ככה יש לי בערך איזה 3500 שקל למערכת אני צריך מערכת טובה וחזקה לא משהו עד כדי כך איכותי כמו אלפיין והחברות האלה.. זה מה שאני חשבתי לעצמי בנתיים HU : פיוניר DEH-P5650MP קומפוננט : מורל פולס 6 רמקולים אחוריים : פיוניר 330W / 240W מה שינוצל יותר שאני מחבר אותו לרדיו דיסק לפי דעתכם סאב של פיוניר 305C ומגבר זה בעיקר הבעיה שלי .. אני רוצה מגבר טוב אל גג 1000 שקל ככה אני לא רוצה להגזים עם מגבר אבל שיהיה טוב ויספיק למערכת הזאת ובמידה שאני יקח את המורל דוטק (זה רק במקרה שזה יהיה לא בהרבה יקר) אז …
- 3 תגובות
- 783 צפיות
שלומות וברכות, במזל טוב ובשעה טובה קיבלתי לידי מזדה 3 חדשה. למרבה הצער, כגודל שביעות הרצון מהמכונית כך גודל האכזבה מאיכות הצליל. לאוזניי החפות מנסיון מקצועי, הרמקולים מתחת לכל ביקורת. לנוכח הצורך בשיפור אבקשכם עצה בשני נושאים: 1. האם התצורה המומלצת היא קומפוננט + 6/9 ומגבר (יצוין כי מדובר בדגם חמש דלתות בעל מדף אחורי זמין), או קומפוננט + סאב ומגבר. כמובן שקיימת אופציה שלישית, יקרה במעט, והיא קומפוננט + 6.5" בדלתות האחוריות (שיחליפו את הקיימים) + סאב ומגבר. 2. האם לשם התקנת המגבר ניתן להסתפק במנחתים (יחידת הראש אינה בעלת יציאות RCA), או שהם יפגעו באיכות הצליל בצורה משמעותית, וכדאי לערוך שינויים ביחידת הראש לשם התקנת יציאות RCA? בהקשר זה אציין, כי הרדיו-דיסק הינו מ…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
אני מחפש סאב של audio bahn ות'אמת אין לי מושג איםה אני יכול למצוא את הסאב או כל מוצר של אותה חברה אז מי שיכול לתת כיוון, בכיף. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 13 תגובות
- 961 צפיות
איזה מגבר עד 1500 ש"ח אתם ממליצים?אני חשבתי על לאנזר 434 למישהו יש המלצה למגבר אחר בסביבות המחיר הזה? תודה.
מגברים של solid audio 1 2
מאת ebari- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, כיצד הייתם מדרגים את המגברים שלהם? באופן ספציפי יותר את ה-900. היכן הייתם ממקמים אותם במדרג איכות?
- 0 תגובות
- 949 צפיות
איזה רמקולים 6 על 9 של קנווד מומלצים? הציעו לי את ה250 וואט, אין לי מושג דגם אבל נראה לי שלפי הוואטים אתם תזהו
הודעה אחרונה מאת Backfire, -
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה קניתי סאב של JL דגם W3 רציתי לדעת איזה תיבה אני צריך לבנות לה תודה אריק
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משום מה הנושא לא נידון אף פעם בפורום כפי שציינתי בת'רד הקודם, אני מעוניין לנצל את העובדה שאני שולט על הסאונד באמצעות המחשב. יש לי שליטה כמעט מוחלטת על ערוץ ימין, על ערוץ שמאל, ועל 2 הערוצים שיוצאים בברידג' לסאב. אני מסוגל להפעיל עליהם אפקטים בנפרד ובייחד ולחווט אותם באופן וירטואלי. הכל נעשה בתוכמה באמצעות ה-DSP של ה-KX Drivers שאני מריץ על ה-Audigy 2. כמובן שניתן לשמור גם Presetים לכל אפקט בנפרד, ולכולם בייחד, כך שאפשר בתחילת נסיעה "לכוון" את הסאונד. לענייננו, אני מעוניין ב-Time Alignment עבור 3 מצבים. אין לי שום נסיון בזה, אבל האינטואיציה שלי אומרת לי כך: 1. במצב הראשון אופטימיזציה של הסאונד עבור הנהג בלבד. אני מחשב את המרחק של הממברנה של הסאב לאוזניי…
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכלום, שוב אני צריך את עזרתכם. נתחיל מזה שיש לנו ברכב מהעבודה, רדיודיסק קנווד2020, ואני מעוניין להתקין ברכב את המחשב נייד. הבעיה כמובן שאין לו AUX, ואני מעוניין במתאם לגיינגר, למישהו יש שמץ של מושג איפה אני צריך להתחיל לחפש מתאם מכניסת גיינגר לRCA ? האם יש למישהו ניסיון עם סכנה לאיכות הסיגנל ? או שאין לי ממה לדאוג ? עכשיו עוד שאלה, למחשב נייד יש כרטיס סאונד של 5 ערוצים, (בשביל הדיוידי), כשאני אשתמש בכניסה של הגיינגר בשביל לשמוע דרך המחשב נייד, לא תהייה לי שום אופציה שבעולם להנות מה5 ערוצים, נכון ? עכשיו הדילמה, האם לעשות חיבור שכזה, או לחבר אותו ישירות להגברות......
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יצא לי מספר פעמים להיתקל בחברה הנ"ל ולשמוע כמה מוצרים שלהם, מאוד אהבתי את הטויטרים שלהם וקניתי זוג מבין היקרים שלהם ואני מאוד מרוצה!. יצא לי לשמוע פעם שזו חברה "זבל סיני" האומנם??? מישהוא מכיר? ורק מנסיון בבקשה. יצא לי לשמוע את הרמקולים שלהם ולא התאכזבתי בכלל! ושלא נדבר שיש להם מחירים מאוד הגיוניים.
- 7 תגובות
- 991 צפיות
קניתי שלשום מגבר ! לאנזר וייב 420 ! הנתונים שלו : 4 * 100 RMS 4* 200 MAX עכשיו, אחרי הרבה חיפושים בפורום ראיתי הרבה מאוד תגובות על לאנזר שהם פשוט משקרים לגבי הנתונים של המגבר ! אז אני רוצה לדעת ! אם הם באמת משקרים ? ובכמה ?! מה העוצמה האמיתית של המגבר שלי למשל ?! תודה מראש !
- 7 תגובות
- 996 צפיות
שלום לכולם קניתי לא מזמן 2 סאבים של לנזר HRW124 המוכר הביא לי במקומם את הHRW124D שהם בעלי סליל כפול של 4 אוהם מה היתרונות בסאב שיש לו סליל כפול??
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- tan tan
- ldti
- BoazB11
- SlowRide
- AUDIO KING
- אברהם א
- Mike Lowrey
- פאטון
- noamcars
- danbr
- dinnnn