Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים של solid audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שניים כאלו אצל איזה בחור שמוכר מערכות....אצלו הם הפעילו שני זוגות של קומפוננטים סרווין ווגה והמגבר השני הפעיל סאב של סרווין גם כן.

לא שמעתי מספיק זמן כדי לקבוע איך המגברים, אבל מהתרשמות כללית הם בסדר.

לילה טוב

ג'ניה

:king:

פורסם

לפי מה ששמעתי הדגם F-45

900 וואט, הוא אחד המגברים החזקים שיש, לא מבחינת עוצמות אלא מבחינת איכות.

אבל אני עדיין דוגל בדעה שאי אפשר לדעת עד כמה מגבר טוב עד ששומעים אותו :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מגברים לא שומעים, מגברים מודדים....

הדבר היחיד שאתה יכול "לשמוע", אם אתה מכשיר ומודד כמה הספק המגבר נותן..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק תתפלא אבל רק שתדע שיש הבדלים בשמיעה בין מגבר למגבר.

היה מורכב אצלי סוני 200X2 (מוצהר) על הקומפוננט והרכבתי במקומו 301X 150X2 (מוצהר שוב) שתיהם היו מורכבים אצלי על FLAT ובשתיהם בקומפוננט הגיע לשיא שלו ככה שהבדל בעוצמה לא היה אבל חבר שמכיר טוב את המערכת שלי שם לב ששומעים טוב יותר בלי שאמרתי לו בכלל...תסביר?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ניאו, יש אולי 1000 הסברים, אי אפשר לקרוא לזה מדע בדוק

למגבר אין סאונד משלו, מגבר אמור להגביר סאונד, וכמובן שיש לו כיוונים שיכולים לתעתע בך.

לדוגמא, אם המגבר של סוני היה חלש ממנו, אז הוא היה צריך להגיע לקליפינג גבוהה בשביל לנצל את הקומפ.

משמע, קליפינג גבוה יגרום לך לשמוע פחות יפה ופחות נקי.

ואם המגבר של רוקפורד חזק ממנו, הקליפינג לא צריך להיות בשמיים בשביל לספק את הקומפ ואת האוזניים שלך, משמע הסאונד שתשמע יהיה נקי יותר ותואם יותר את המקור.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין פה מה להסביר כי הכל כבר הוסבר. יכולים להיות הרבה משתנים, תכלס בשביל להגיד אם יש הבדל באיכות השמיעה צריך לעשות מבחן מדעי. זה אומר מבחן עיוור, השוואת עוצמות מדוייקת (לא לפי אוזן או נתונים מוצהרים), לכבות כל סוג של סאונד פרוססור על המגבר (יכולים להיות הבדלים בקרוסים ואנחנו רוצים להשוות הגברה) וכו' וכו'.

אתה יכול לעבור על הדיון האחרון שהיה בנושא, לא יכתב פה משהו חדש:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=330208#post330208

פורסם

מתפלא עליך איל, מהפתאום אתה נותן תרד כזה כדוגמא לניאו,זה הוכח שאין הבדלים שניתנים לשמוע בין הגברה להגברה, כשמדובר בקרוס זהה והספקים שווים

אז להטעות את ניאו בזה שאתה נותן לו תרד שהמסקנה של EBARI שאכן ישנה השלכות כאלו והאחרות,

זה דיי מטעה.

אולי במקום תרד שכזה, תיתן לו תרד לפורום של RC, אשר מציע את המבחנים העיוורים שלו לאודיופילים, ומתערב איתם שאינם יכולים לשמוע הבדלים בין הגברות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

צודק, באמת אין לי סיבה להתפלא,

NEO19, כשתסיים לקרוא את התרד, אתה מוזמן לחזור לפה, לתרד הזה, ולספר לנו מה הבנת מהתרד הזה.

ומה המסקנות שלך מהמגיבים שמה.

אשמח לדעת שטעיתי, יום טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק - תקשיב פעם אחת ולא אחזור על זה - מגבר כן משפיע על איכות הסאונד נקודה!!!

אתה טוען שלא - שתפקידו רק להגביר וככזה אינו משפיע על איכות - תהנה אבל כפי שאתה גוהר תמיד באנשים - על תטעה אנשים כי דבריך שגוים.

פורסם

ebari, למה ויכוחים,

בוא לתחרות שיש ביום שישי, אני אתן לך לשמוע 3 הגברות "דומות" ,

בוא נראה עד כמה הסאונד שיצא מהם יהיה שונה, אני רוצה שתבדיל בין כל אחת ואחת ותגיד איפה הסאונד יותר איכותי,

אתה נענה לאתגר? :)

(אני מודע לכך שהמגברים אינם בדוקים וההספקים שלהם אכן שונים, אך דומים.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כפי שאמרתי בהודעתי הקודמת - אני יותר לא מתכוון להתדיין עמך ידידי, אתה רוצה - תמשיך לחשוב כך.

רק נק' קטנה לסיום - אולי אין הבדלים לאוזנייך? מבלי להעליב ומבלי ללעוג חלילה, אמרת שיש לך בעית שמיעה קלה - אולי היא הגורם לכך ששאתה לא שומע הבדל וכל אדם אחר כן ישמע?!

בכול אופן - אתה פתור מלענות לי לשאלה זו ואנצל הזדמנות זו לאחל לך ידידי ולכל עם ישראל חג שמח, שנה טובה, הרבה בריאות ואושר וסאונד טוב.

פורסם

מן הסתם, אני לא שומע את ההבדלים

ולכן - הצעתי שאתה תבוא ותגיד לי איזו הגברה אתה שומע

אם אכן לך אין בעיות אוזניים כפי שאתה טוען

מה הבעיה שלך לענות לאתגר ? (איזה אתגר, מבחינתך זה לא בעיה בכלל.. אז למה ההתחמקות?)

וחג שמח לך גם כן, ידידי.

מקווה שתענה לאתגר בחיוב, ותעמיד אותי על טעותי.....

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...