Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים של solid audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ולא כל עולמי מוקדש לסאונד ומאחר שאין לי צורך בלהוכיח דבר ברור,ידוע וטריויאלי נראה לי שהענות לקריאתך (שאם כל הכבוד לא ראויה לכינוי "אתגר") תהא דבר מיותר ועדיף שאעשה קצת לעצמי בכך שאתפנה לטפל בכמה דברים שבמהלך השבוע נאלצים להדחות כגון טיפול קטן באוטו ועוד...

אולי תציע לכמה אנשים אחרים שיש להם את הזמן הפנוי...

פורסם

אתה יודע מה, כניראה שאינך באמת מעוניין לתרום לידע של הפורום, (או במקרה הזה, לידע שלי)

אז אחרי הכל, הציב את האתגר בזה בפני אנשים אחרים שיהיו מעוניינים במפגש,

ואתן להם לחזור לפה, ליידע אותם בתוצאות, שמבחינתי- ברורות מאליו,

שבוע טוב שיהיה לך, בהצלחה בטיפול באוטו :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבדל בין מגברים לסאב אולי באמת יהיה קשה למצוא הבדל, אבל בהגברה של קומפוננט כן יש הבדל בין מגברים.

פורסם

fsound, אתה רומז שמצאתי את המתמודד הראשון?

אני מקווה שאימתת את דברייך קודם לכן, משום שנראה לי שאתה לא הולך להצליח במבחן הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה לא ?השאלה אם איזה רכיבים תשתמש כדי להוכיח את דבריך .בטח שיהיה קשה בשביל כל אחד לזהות הבדלים כשניקח שני מגברים ברמה כמעט זהה וקרוסאובר זהה.אבל אם ניקח מגבר בינוני ומטה(לאנזר וכו') וניקח מגבר איכותי נשווה מגבר למגבר עצמו אז כן נמצא הבדלים.

פורסם

זה לא משנה איזה מגבר תיקח,

אתה לא תוכל לשמוע שוני בהגברה עצמה

כמובן שהמגברים לא יהיו סיניים, למרות שאני לא חושב שבאמת היית יכול להשוות גם עם מגבר סיני עם אותו הספק כוח.

וכמובן שההשוואה תהייה ללא הקרוסים הפנימיים של המגבר, אלה תחימת תדרים חיצונית זהה לשני ההגברות.

וכמובן שאין לי מכשיר מדידה לוודא שההספק הוא אחד לאחד, אך הוא דומה, ואתה עדיין לא תוכל לזהות

בדיוק כמו שהאוזניים של EBARI לא יוכלו לזהות, אולי על הנייר הוא צודק, ואכן הצליל לא זהה בצורה חד משמעית, אך בפועל ? האם ניתן לשמוע שוני ? זה מגוחך, אני רוצה לראות מישהו שעומד במבחן שכזה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן אם פעולות מתאימות כמו השוואת הספקים ,תחימת תדרים,ביטול קרוסים,DF מעל לפחות50 הסיגנל שנכנס אותו סיגנל וכו' פה גם אני מאמין אי אפשר לקבל הבדל באיכות.

אבל כשמדברים על המגבר לא עושים את כל הפעולות הללו.אלא משווים מגבר למגבר אז נוכל להרגיש את ההבדל.

פורסם

להגברה עצמה, אין שום "איכות" ושום "צליל" שונה משום הגברה אחרת .

הדבר היחיד שמשמעותי פה, זה הכוח של ההגברה, ההספק,

השלב הבא, הקרוס של ההגברה, אלו הדברים היחידים שקובעים את "איכות" הסאונד עצמו,

וכמובן שיש את האופציה של בידוד ספק הכוח מהמסילות, וכדומה,מה שאני לא מוצא קשר ישיר בינו לבין השוואת מגבר בגלל "צליל" ..

אז אני מבין שאין מתמודד לענות לאתגר, חבל, כניראה שיש סיבה למה אף אחד לא טוען אחרת..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עדיין גם אם תוכיח שאין הבדל באיכות כאשר פישטנו את המגבר לרמה של נגדים וקבלים מחוברים ביחד המספקים אותה עוצמה ללא הפרעות של ספק כוח או קרוס .אבל כאשר נרכיב את המגבר ונקבל תוצר סופי עדיין יהיו הבדלים בין המגברים(הבדלים שנשמעים לאוזן ,אם זה מההספק היותר גבוהה או הקרוס יותר איכותי) ואז כן אפשר להגיד שמגבר א יותר איכותי ממגבר ב.

בגלל הבלאגן הזה נוצר CEA2006 כדי שנוכל לקבל אינדיקציה אמיתית לגבי כל מגבר.

כמובן אנחנו מדברים על מגברים מאותו CLASS .

פורסם

fsound, לא על זה הויכוח, וכבר כמה אנשים קונים מגברים בגלל שהם מותאמים לשמיעה שלהם?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...