פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 850 צפיות
מישהו יכול להסביר לי איך מוציאים פלטה אחורית בקורולה 98 , פירקתי מנורת ברקס ואת כל הפלסטיקים שיושבים על הפלטה אבל עדיין יש את שני הכיסויים מכל צד של החגורות בטיחות ולא ממש נראה לי שאפשר להוציא אותם , אפשר למשוך את הפלטה כמה סנטימטרים אבל אחרי זה היא כבר נתקעת בפלסטיקים האלה .
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לשלום לכם, כפי שאתם יודעים היני מעוניין להגיע למפגש סוף שבוע הבא ורציתי לשפץ את המערכת שלי כבר ולתת לה צורה (מה שאין לה כבר חצי שנה אחרונה) בכל אופן, הגק סו שלי מונע ממני להתקדם, יש לי גיג-סו של BOSCH, שנשלח לתיקון, ויחזור רק עוד שבוע-שבועיים, ואיני יכול להסתמך עליו בשביל העבודה הרבה שיש לי. אז רכשתי גיג-סו, של HYUNDAI, מסור אנכי זול שעושה את העבודה, (עשה) בכל אופן. לאחר השימוש בו נתתי אותו לדודי, שכניראה התעלל בו פיזית או נפשית,(עדיין לא מובן מה קרה לו) בכל אופן. המנוע של המסור עובד כמו שצריך, אך הראש של המסור אינו זז. פתחתי את המסור, והתעסקתי איתו בשביל לראות אם יש משהו שבור, שימנע ממני לעשות איתו כלום, גיליתי שאין שום דבר שבור, ויש אי הבנה במסור. …
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 903 צפיות
מישהו יודע מזה סאבים רמקולים?? מזה ואיזה חברה זההה? תנו לי על זה פרטים בבקשה תודה..
הודעה אחרונה מאת YANIV CAR, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם(-: התקציב הסופי הפך מ"ללא מוגבל " ל 6500-7000 שקל גג . הצעות יתקבלו בברכה. לא מוגבל לרכישה בארץ למרות שיש עדיפות כלשהי . על הHU אני יוותר עקב הסיבוך וזה אומר שדרוש כאן מגבר שיתחבר ישירות לHU האינטגרלי . אשמח לקבל המלצות גם על מתקינים . תודה רבה לכולם (ולשלומי על המסר שראיתי אותו רק עכשיו לא יאמן איזה שיכור אני)
הודעה אחרונה מאת o-dh-o1, -
- 4 תגובות
- 733 צפיות
יש לי מגבר 100RMS 200PEAK שמחובר לסאב 300RMS 600PEAK זה יכול לגרום נזק למגבר שהוא מחובר לסאב כזה?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! דוד שלי נוסע יום חמישי לפריז והוא עובר דרך הדיוטי פרי פה בארץ בקיצור אני צריך המלצה לגבי: 1.רמקולים 2.מגבר לרמקולים זה הרמקולים http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=284&CategoryID=122&Page=1 אוו אלה http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=879&CategoryID=122&Page=1 מגברים לרמקולים: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=123 הם טובים בכלל?? וזה לא יכולהיות שיש רק 2 עכשיו בקשר לסאבים לא נירא לי יש שם מישהו יודע אולי עם יש???
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה... רכשתי בגרמניה פאנל של קנווד של מיני דיסק לאוטו עכשיו יש לי מכשיר מיני דיסק שאיתו אני מעתיק את השירים לקלטות ואת הקלטות האלה אני שומע באוטו.. עכשיו למכשיר אני מעתיק את השירים בצורה כזאת... : מכניס חוט ליציאה של הרמקול במחשב והכניסה השנייה של החוט נכנסת לכניסה של האוזניות במיני... עכשיו הקלטה כזאת לוקחת הרבה זמן כי הוא ממש מריץ שיר שיר וככה הוא מקליט אותו... מכיוון שאין לי כניסות של usb במיני דיסק יש לי אולי אופציה אחרת להקל או לזרז את התהליך ההקלטה.....? בבקשה אם אתם מכירים תוכנות או כל מה שיכול לעזור לי אני אשמח לשמוע.. תודה רבה מראש !
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 5 תגובות
- 823 צפיות
מיק מיק השאלה הזאת מופנית בעיקר אליך כי כבר דיברנו על זה בקשר לתיבה.. אמרת לי שהתיבה שלי (30*90*39) עם 3 פורטים של 3 אינץ באורך 10 ס"מ מכוונת ל56 הרץ אז לסתום 2 פורטים שזה יהיה 31 הרץ משהו כזה בקיצור בדקתי והתבלבלתי כל פורט הוא אמנם 3 אינץ' אבל בעומק של 5 ס"מ ולא 10.... אז השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו... בכל זאת לסתום 2 חורים או אחד או כמה צריך?
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- 0 תגובות
- 908 צפיות
למיטב הבנתי אחד הייתרונות הגדולים של הקומפוננטים הוא בהבאת הצלילים הגבוהים מהטוויטרים לגובה האוזניים פחות או יותר. אז במידה ולרכב מסויים החורים לרמקולים לנמצאים יחסית גבוה (נניח גובה החזה) האם אפשר לוותר על שימוש בקומפוננטים? אני שואל את זה מכוון שאצלי באודי אין מאחורה מקום לשים טוויטרים, כרגע הם מחוברים בעדינות לשני פלסטיקים מאחורה. חשבתי שמכוון והחור לרמקולים מאחורה הוא יחסית גבוה - אולי אפשר להשתמש ברמקול קואקסיילי. האם מישהו מכיר דגמים טובים מספיק שיכולים לעמוד מול קומפוננטים באיכות בינונית/גבוהה (מבחינת איכות צליל, לא מבחינת המחיר) הדבר היחיד שמפריד בין ההתקנה שיש לי כרגע ובין התקנה דיסקרטית מלאה הוא הטוויטרים מאחורה שעלולים לה…
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר'ה - מצטער מראש על הדחיפות שבעניין אבל חבר שלי נמצא בניו-יורק והזמין עבורי את הדגם הבא של פיוניר DEH-P8MP ראו קישור : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14118 הבנתי שיש בעיות בתחנות הרדיו של המכשירים מארה"ב. השאלה שלי היא בעצם אם גם במכשירי הדגל של פיוניר ישנה הבעייה הזאת ?ואם מישהו יודע לגבי הדגם הספציפי הזה ישנה בעייה (כדי שאבטל את ההזמנה...). אודה מראש לתשובתכם המהירה (יש לי כמה שעות לבטל את הזמנה...)
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
חבר שלי מחפש רמקולים 6.5" אחוריים לשברולט אוויאו..הוא לא רוצה 6x9 בשביל לא להחליף מגש.. הציעו לו 2 רמקולים: פיוניר 200W 6.5 ב550 ודראגסטר 150W ב-450.. למישהו יש נסיון עם הרמקולים מהסוג הזה? מה יותר מומלץ? או שיש הצעות נוספות מלבד שני אלה?.. תודה עדי
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למערכת שלי יש פלוס קבוע בלי קשר לסויץ...אבל אני רוצה לעשות כזה דבר אני נכנס לאוטו מתניע ..נדלקת המערכת..ביחד עם האוטו..איך עושים דבר כזה? אני מודע לזה שאפשר לחבר את המערכת לא לפלוס קבוע אלא לפלוס של הסויץ וככה שיש סויץ המערכת נדלקת שאין אז אין... אבל אני מחפש דרך שפשוט ידלק את המערכת במקום שאני ילחץ על הכפתור... תודה!
הודעה אחרונה מאת ugross1, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הציעו לי על מגבר של "פלטיניום האודיו" V12 8 יציאות, 1000W [וואט], הציעו לי עליו 700 שקל...שווה?!?!? אני צריך עזרה די מהר אז תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בנתונים של מגברים יש נתונים ב2 אום וב4אום. אני יודע שמסתכלים על הנתונים של ה4 אום. בגישור לסאב אז המגבר יורד ל2 אום או שהוא עדין ב4 אום?
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
- 38 תגובות
- 3 אלף צפיות
בהמשך לת'רד הזה של MIKMIK - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46060 (שננעל כדי לסדר את העניינים) רצינו לערוך מבחן "אמיתי" יותר. המבחן יכלול קובץ WAVE מול MP3 בביטרייטים שונים שהומרו חזרה לWAVE. לא יהיו טריקים, משחקים וכו'. אני חשבתי על לתת זוג קבצים כל פעם, אחד מהם הWAVE המקורי והשני MP3 בביטרייט מסויים ושהמאזין יגיד מי מהם איכותי יותר. אם יש הצעות אחרות זה המקום להציע אותן. צריך לבחור את השיר המתאים. אני הצעתי קטע מתוך דיסק ג'אז שהוקלט בהקלטה אודיופילית. אם מישהו חושב או רוצה להציע שיר אחר אשמח לשמוע. במיוחד הייתי רוצה לשמוע הצעות מאלו שאמרו שMP3 נשמע זוועה באחד הת'רדים לא ממזמן (שלומי audio-feel אשמח לשמוע במיוחד ממך ).
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
לבעלי ניסיון בלבד !! (דעתכם תשפיע !) מגבר של BOSS BA-2900 - סיני + מאוורר 4X250 (כן, בטח !!) האם אפשר להפעילו ב- 2 ערוצים (בריד'ג 1 ו-2 3 ו-4) לאורך זמן עם עומס ? האם כל בריד'ג יוכל להריץ RFZ3412 - 150W ? תודה
הודעה אחרונה מאת nimikipod, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מאוד רוצה לדעת איך החברות האלה, בקצרה לא מבקש פירוט או משהו.... sinfoni velocity spl dynamics signat boston תודה לעוזרים (ולא להגיד סתם אלא רק מי שיודע באמת...).
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתקן לדיבוריות...
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 3 תגובות
- 850 צפיות
חבר שלי עכשיו בחנות ... הוא רוצה לדעת מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1191,normal_sales האם שווה להשקיע 350 בישבילו.. ובכללי מה אתם אומרים עליו??
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי באתר שלהם ומצאתי SKIN שיעניין את החברה פה http://www.winamp.com/skins/details.php?id=142382
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
הסאב הוא 500 RMS ו1000 MAX
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 2 תגובות
- 824 צפיות
אלו הם הנתונים של היצרן על הסאב !!! אני בכוונה לא כותב שם חברה בשביל שלא יהיו דעות קדומות מי שיודע ויכול לעזור אז בכיף ובנוסף גם להגיד לי איזה ארגז מומלץ על פי הנתונים ?!?!? rms - 600 max-power - 1200 vas - 75 qts - 0.38 fs - 26 qes - 0.40 qms - 6.48 xmax - 10.5
הודעה אחרונה מאת ASAF, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז זהו.. התקנתי היום גם את הקומפוננטים והמערכת כבר גמורה (על זה כנראה בהמשך). אבל, אני מאוד לא מרוצה, ומסיבות מאוד טכניות. התקנתי את הטוויטרים כמו שאתם רואים בתמונה. מעל הכפתורי החלונות. מבחינת סאונד המיקום טוב ולא היו לי בעיות עם זה, אבל, מאוד מציק לי שזאת לא התקנה דיסקרטית. ניסיתי הרבה מיקומים יותר דיסקרטיים ביניהם גם תעלות אוורור שיש בדאש בורד למעלה אבל לא הצלחתי להעביר חוטים דרכן. השאלה שלי אליכם היא, כמה זה באמת מזמין פריצה לדעתכם? האם מבחינת גנבים בכל פעם שיש טוויטרים כנראה יש גם מגבר ולכן כדאי לפרוץ? (למרות שהפאנל לא שם). ידוע לכם ממקור ראשון על פריצות שקרו רק עקב טוויטרים בולטים? (ז"א, לא היה פאנל, ולא היו שום סימנים אחרים למערכת). מה לדעתכם אני יכ…
הודעה אחרונה מאת shahar2003, -
בחירת מגבר
מאת djsts- 5 תגובות
- 914 צפיות
מה אתם אומרים המגבר הכי טוב ,הכי מתאים מהמגברים שבלינק http://www.cheaper.co.il/category.asp?page=2&producerid=&salestag=&catCode=87&catcode1=&name=&q= אני רוצה להגביר איתו קומפוננט מורל דוטק וסאב פיונר 305C באתר שבלינק יש גם עמוד 3 ושם יש מגבר מגנט פנטום, הזה ב1800 השאלה שלי היא עם הוא לא יותר מידי חזק,עם כדי לי להוציא כזה סכום או איזה משהו מהמגברים בעמוד השני יספיק, תודה רבה למי שעוזר. עריכה: כמיעט שכחתי מה אתם אומרים על האתר יש למישהו ניסיון איתו,מישהו קנה מהאתר כבר תודה
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש המלצה לקניה: מערכת לרכב (רדיו דיסק) + 2 רמקולים שישבו מאחור (הם למעשה היחידים ברכב, אין רמקולים קדמים) + צינג'ר של 10 או 12 דיסקים. + האם צריך מגבר, או יותר נכון, האם המגבר ישפר את צלילי המערכת שכתוב על המערכת 35X4 או שהמגבר מיועד למערכות אחרות. נכון לעכשיו ברשותי מערכת של אלפיין רדיו דיסק ועליה כתוב 35X4 האם זו שווה משהו אן להשקיע בחדשה שראיתי שגם בחדשים כתוב 35X4. התקציב הוא 2000 פלוס מינוס. אני לא רוצה להשתגע, אבל אני מחפש מערכת שתתן ביצועים טובים. צר לי על הבורות אבל זה מה יש. אשמח לקבל תגובות נ.ב מה השווי של מערכת כזו יד שניה של אלפין
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , אני מחפש קומפוננט מבית מורל (דוטק). איפה כדי לקנות ומה המחיר המומלץ? כמו כן מה דעתכם על המגברים של MAGNAT ואיך החברה הזאת בכלל? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת digger, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק שבא עם האוטו שקניתי, משהו של JVC שכנראה יובא מארה"ב (לפי זה שהוא לא מכויל, ובגלל זה גם אי אפשר לסדר תחנות זוגיות- 107.00). הרדיו דיסק לא קורא דיסקים צרובים, יש איזו אפשרות בכל זאת לגרום לו לקרוא צרובים? תודה.
הודעה אחרונה מאת orofek, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בתקציב של 1000+- , סט קומפוננט לרמקולים קידמיים רמקולים לרמקולים אחוריים (זה לינקים ל ZAP כי AUDIONET עושה בעיות ומסרב לעלות) כאשר הם יפעלו תחת הפאנל הבא : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^925,normal_sales מה לשנות / להוסיף / להוריד ? וחשוב לא פחות , האם מישהו מכיר חנויות לסאונד באיזור חיפה / קריות ששווה להגיע אליהן כדי לקנות ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 0 תגובות
- 589 צפיות
מישהו שמע על הרמקולים האלה? מדובר על 9X6. חיפשתי עליהם מפרט ולא מצאתי.
הודעה אחרונה מאת alfa_romeo11, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה זה יותר קשור לאופנוע אבל חשבתי שזה המקום אז ככה... ראיתי איזה תמונה של רמקולים מתחת למושב של האופנוע אז אנשים מה אתם אומרים איך אני יכול לעשות את זה ושלא יעלה הרבה כסף יש רעיונות.... (ואל תחרטטו בישביל מה לעשות את זה) כל אחד והדימיון שלו
הודעה אחרונה מאת Aviram-C,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 833 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- `Infinity
- Zorly
- הרקוליטו
- NAPOLEON
- ofralon
- pooh-bear
- TvrSpee12
- flytomars
- Avia
- Camaro 92
- Ohad91