Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היבואן לא מביא אותו, כבר דובר עליו מספר פעמים, כבר לא ניתן להשיגו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מחיר אכן אסטרונומי, הצהרות של 500 וואט ב2 אוהם, הוא לא ינצל שני סאבים של פיוניר 305 עד הסוף.. ועם עלות כזו לא נראה לי שאוכל להתקרב אליו....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

MIKMIK הוא יפרק 2 סאבים של PIONEER הוא מפרק 2 סאבים של RF כל אחד 400RMS אל תשכח שיש לך BOOST של מגבר :) צודק מחיר שלו ............. :(

פורסם

אחרי כל ההמלצות לי כרגע יש מונו בלוק POWER 200A1

שנותן 200 RMS ולפי מה שאני יודע זה לא מספיק אני יודע שהסאב הוא 500 RMS

1000 MAX אז צריך משהוא מתאים

פורסם

MAGNAT PHANTOM

לפי דעתי הוא מעל ומעבר,

RFTEAM, אני בדיעה של SOUNDWAVE, באסס בוסט מאוד מכער את האפקט של הסאב..

אישית הייתי מעדיף סאב שדוחף חלש ו"נחמד" מאשר סאב שידפוק חזק "ויעשה רוח" איך שאומרים..

מעניין איך הזוג שלך יישמעו עם המאגנט המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתם ממש רצינים לגבי המגבר הזה אה !?!

במקומי הייתם מחליפים מגבר מונו 200RMS של רוקפורד בו ???

פורסם

המגבר הזה דוחף שני סאבים של 400 וואט, עם עוצמה מאוד טובה , (כמו שגניה מתאר)

אני כניראה ירכוש אותו, כי אין שום דבר שמתקרב לזה כיום בישראל (הלאנזר לא פה, ואישית אני מעדיף מאגנט על כל לאנזר)

יש לי ניסיון טוב עם מאגנט, הן בסאבים שלהם, והן במגברים, התמורה של מאגנט לעומת מחיר, אפילו בישראל, מאוד מאוד טובה. והאמינות, עד היום לא שמעתי על מישהו מאוכזב מ"דגמים" "טובים" של מאגנט מבחינת אמינות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

והדגם המדובר נחשב לאיכותי ?

יש לך ניסיון איתו אחרי הכל הוא צריך להרים סאב רציני ?

אגב אתה יודע כמה RMS הוא מוציא באמת ?

פורסם

תסתכל, הסיבה היחידה שעד עכשיו לא רכשתי אותו, זה בגלל שאני מעוניין לשמוע אותו קודם ולהשוות אותו להגברה הנוכחית שלי שנותנת 200 וואט לכל סאב.

יש לי ניסיון עם המגברים של מאגנט בסדרות של ה TRAXX, ושל ה

XCITE.

המגברים האלה בהחלט עומדים בהצהרות שלהם (נתונים דומים לתמורה)

הTRAXX עשיתי לו הרבה השוואות למגברים אחרים, והוא אכן עומד בהצהרות שלו.

בכל אופן, אני למדתי לסמוך על מאגנט, אבל כמו שאתה יודע, לכל חברה יש סדרות טובות יותר ופחות, וכמו שאתה יודע יש למאגנט המון סדרות, אני לא חושב שיש חברת אודיו אחרת עם כל כך הרבה דגמים ומוצרים, לפחות אני לא מכיר אחת כזאתי, ובטח שלא במחירים עממיים כמו שמאגנט מציגה, אפילו בארצינו שיחסית "גונבים" פה על ימין ועל שמאל.

אם אני היתי במקומך, הייתי מנסה לקבוע עם גניה בשביל להיווכח האם ההגברה כל כך חזקה כמו שכתוב עליה.

(כימעט 700 ב2 אוהם, 675 ב2 אוהם.)

או שתחכה שאני אביא אותה, לאחר שאשמע אותה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זו גם הבעיה שלי המגבר שיש לי נותן 200 RMS של חברת רוקפורד הסדרות הישנות

ואני לא יודע אם כדי או לא להחליף אני לא יודע אם מה שיש לי מספיק (לא נראה לי)

אבל אני לא יודע אם המגבר שעליו אנו מדברים יספיק

• תוכן חדש...