Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משוכנע שהמגבר המדובר "לא רואה את שלך בעיניים"

ואני דיי משוכנע שאם הם מרים לגניה שני סאבים של 400 וואט , בצורה שהוא כל כך מתרשם ממנה, אז אין סיכוי שלא מדבר ב500 וואט,

אבל שוב, הכל יכול להיות, ושום דבר זה לא אינדקציה, אני במקומך היתי הולך לשמוע אותו, או מחכה שאני אביא אותו ויעשה לו השוואה אמיתית.

מיק...

תבואו אתה והחבר למפגש ב1.10 ותוכלו לשמוע, כך הבחור יוכל לגבש דעה על הפנטום ועל ה501BD ועוד מגברים שיהיו שם.

בהצלחה.

ג'ניה

:king:

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה רעיון עבורו, אך אני מתכנן לגבש דיעה לפני כן, כדי לבוא איתו לשמה...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז למה הBD יותר יקר מהM אם יש לשתיהם אותם נתונים...?

אותה חברה,אותם נתונים...?...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

יש BMW עם 200 כוחות סוס, ויש עוד סוג של BMW עם 200 כוחות סוס,

המחיר של השניה כימעט כפול מהראשונה, ושתיהן נותנות את אותו הכוח, אך המחיר שונה,

פה זה הגיוני נכון ?

גם במגברים זה זהה, לכל חברה יש את הסדרות שלה, יש סדרות שמיוצרות בארצות מסויימות, יש סדרות יותר איכותיות שמיוצרות אצלהן בבית, ולכן יש גם משחק של עלות חומרים לעומת עלות ייצור.

והמחיר יכול להית מושפע בגלל זה,

(זאת רק סיבה אחת, יכול להיות שזה בכלל לא קשור ושניהם מיוצרים מאותו המקום והחברה סתם דוחפת עוד קצת לכיס שלה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ואם כבר אתה משקיע כזה סכום במגבר אני לא הייתי בוחר דווקה ב501BD

יש באותו סכום+- JL AUDIO 500/1

ROCKFORD 601BD החדש!

KICKER KX600.1

שהם+- כולם אותו המחירים רק שהם יותר איכותים ויותר חזקים מה501BD (ואני ממש לא מזלזל בו!)

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

עוד פעם מיקמיק אנחנו מדברים על מגברים ולא מכוניות,ומכונית זה עסק קצת יותר מורכב

פה מדובר בשני מגברים בעלי אותה עוצמה של אותה חברה שמיועדים לאותו יעוד רק עם תג שם אחר ותג מחיר כפול.

מה מצדיק קנייה של הBD (אפילו משהו קטן שבאמת ייתן סיבה להשקיע כפול) על הM

פורסם

נתתי לך דוגמא מצויינת שיכולה לגרום לשינוי במחיר,

איכות המגבר, וארץ ייצורו.

לדוגמא, למה לא מייצרים מוצרים בישראל ?, כוח אדם יקר,

עשו בזמנו חשבון, שאם ישראל היתה מעוניינת לייצר מטריות, עלות הייצור היתה מגיע ל5 דולר למטריה !

אותו דבר לגבי מגברים, ארץ הייצור יכול להוות פה תג מחיר שונה לגמרי, או אפילו איכות החומרים שממנו הוא מיוצר, מה שיותר זניח במשוואה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ה500 bd הוא מגבר עם טכנולוגיה יקרה,בין היתר מגבר זה צורך פחות חשמל ממגברים אחרים,ויותר נציל ממגברים אחרים.לגבי ההשואות למגברים אחרים עם הספקים דומים,אני מציע לשאול מי שרכש מגבר כזה ואז להבין על מה מדובר.ה500bd הוא מגבר מאד חזק!!! ולא רק לפי נתונים יבשים אלא בפועל.אם מגבר כזה יכול לדחוף סטרוקר של סרוין-וגה באופן סביר הוא ממש לא חלש.

פורסם

אז נאו, הבנת למה ההפרש במחיר ?

העובדה שכתוב עליו הספק X, לא אומרת שזה יכולתו, מסתבר שזה מעבר לזה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

501M M-MONOBLOCK CLASS BD

CLASS BD 501BD -MONOBLOCK

אלא אותם מגברים רק אם שם שונה .חוץ מזה זכור שיש 301M ולא שמעתי על 501M אולי זאת טעות כתיב.

פורסם

301M מורכב אצלי ברכב ,מגבר טוב מאוד אבל אני צריך קצת יותר אז כנראה שבמקומו אני יחבר לשתי ה304C שאצלי את הרוקפורד 400.4 מסדרת פאוור.

פורסם

חבל על כול הבלאגן שיש כאן.

הפנטם נישמע לי מגבר מונו מצוין, וקצת קשה להשיג בארץ מונו בכללי.

הביאו קישור לאיזה אתר ומישהוא קנה ממנו(מישהוא אמר SILVER D??) ואמר שהוא מרוצה, לפי דעתי זה קנייה טובה, ועל אחד וכמה אמרו שאתר אמין וטוב.

• תוכן חדש...