פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
O.K סוף סוף אני קונה מערכת נורמלית... קיבלתי הצעת מחיר על הרכיבים הבאים: מגבר ALPINE V12 או סאב של JVC 1000W MAX ולא רשום עצמת RMS http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027026&pathId=66&page=1 קומפווננט של מורל PULSE 6 או סרווין ווגה V MAG 602[ יש לי H.U של פיוניר 7500 MP את כל המערכת (לא כולל ה-H.U) מציעים לי ב3700 ש"ח. שאלתי אליכם היא אם העסקה משתלמת ואם יש אפשרות לרכיבים טובים יותר במחיר דומה... זה די דחוף כי אני חוזר יום שלישי לצבא ואז זה יתעכב בשבועיים... תודה!
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 5 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם אז כך ברוב הרדיו דיסקים יש את האפשרות הזאת אז השאלה היא האם כדאי להשתמש בזה למשל אני אוהב להפעיל את זה לדעתי האיכות קצת יותר טובה ושומעים את הבאסים יפה האם זה מזיק לרמקולים ,מתי בעצם הכי נכון להתשמש בזה ועוד משהו אם אני מפעיל את זה האם כדאי הכיוון של הבאס להוריד לימינוס 6 עד הסוף כי אם שניהם פועלים והגדרת הבאס היא על +6 אז האיכות ממש לא יפה ושומעים דפיקות לא נעימות אז בעצם אך כדאי לכוון את כל זה הכי טוב הרידיו דיסק הוא של JVC מפי 3 4*50 יכולת ההגברה שלו מאד החזקה הרמקולים שהוא מגביר הם של פיונר 240 ווואט הספק הספק נומינלי 40 RMS
הודעה אחרונה מאת koyote, -
דגמי קנווד
מאת slarti- 2 תגובות
- 843 צפיות
אחותי קנתה רכב חדש, ובמסגרת ה"מתנות" שמקבלים עם האוטו הוצע לה רדיו דיסק MP3. האופציות שלה כרגע הן רדיו Pilot כלשהו, שעל פניו נראה לי שכדאי לפסול, או 1. קנווד 4026 2. קנווד 4060 בתוספת של 350 ש"ח. אם מישהו מכיר את הדגמים ויכול להגיד לי מה ההבדלים ביניהם באיכות וכו', אני אשמח לשמוע דיעות.
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 3 תגובות
- 824 צפיות
מישהו יכול למצוא לי את המפרט למכשיר כי אני פשוט לא מוצא בגוגל בשפה האנגלית וכמה הוא שווה כמשומש במצב מצויין?(בערך) ראיתי כבר שיש לו 2 יציאות RCA וזהו כי דפקו לי ביחד עם הרדיו את הקונקטור של הרכב עצמו עד שנארגן אחד ונוכל לחבר ולהתרשם אז אני צריך קצת מידע כדי לדעת אם לקנות או לא. בגלל שכרגע אין לי כסף (חייל) אני קונה משהו בינוני בינתיים עד שנתארגן קצת כי הבני זונות נכנסו לרכב והחליטו שבא להם על הרדיו דיסק אז תודה למי שיעזור.
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם !! ככה , יש לי מגבר 4 ערוצים של JBL , ויש לי סאב שצורך 300 RMS . כל יציאה במגבר נותנת לי 60 RMS ואני רוצה לחבר את המגבר על הסאב. אני יודע שאני יכול לעשות גישור על כל 2 יציאות , דבר שנותן לי 150 RMS לגשר. איך אני יכול לנצל ולהוציא מהמגבר את ההספק שאני צריך ? הכוונה האם אני יכול לחבר שני גשרים לגשר אחד ?! ( פלוס של גשר לפלוס של גשר שני ) אני מצטער אם אני לא מובן .... בקיצור מה אני צריך לעשות אם מגבר 60*4 RMS כדי לחבר אותו לסאב של 300 RMS ? מצטער על המגילה הארוכה , תודה.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 5 תגובות
- 866 צפיות
מה עדיף? רמקולים 6X9 140 RMSS מסדרת pulse של מורל או רמקולים500 וואט על אחד של POWER ACUSTIC, גם 6 על 9
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זוג רמקולים קומפוננט לרכב "6.5 של חברת LANZAR האמריקאית דגם HERITAGE- 6.1 בהספק אדיר של 280W. איך הקומפוננט הזה שווה משהו? תנו עצה אני רוצה לחבר אותו על מגבר 4 יציאות v12 שכבר מחוברים עליו 6/9 של פיוניר 400w
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
קצת תמונות התקנה ברכבי,בתקווה שזה יעורר קצת את חברי הפורום להעלות קצת תמונות ולא רק שאלות.אולי אני יעלה יותר מאוחר תמונות של איטום(דלתות+גג)תלוי בהיענות של חברי הפורום.
הודעה אחרונה מאת arikbaron, -
- 8 תגובות
- 926 צפיות
1. רכשתי מגבר Rockford Punch p400.4. שמתי לב שיש לו מצד אחד אופציה של HPF מ-120 הרץ ומעלה ומצד שני LPF של 80 הרץ ומטה (וכמובן אופציה של פול-פאס). לא הגיוני לי... מה הסיבה לכך? מדוע ליצור חלל "ריק" בין 80 הרץ ל-120 הרץ? האם זה מקובל? 2. בכל אופן. אני מתכוון להשתמש בקרוסאובר בתוכנה (CarPC). אני מתעסק כרגע עם כמה פלאגינים של KX, ועלתה במוחי השאלה: מהו "המדרון" (Slope) העדיף עבור סאב אחד בבגאז' וסט קומפוננט לרכב? 6/12/18/24db/Octave? כביכול 24db אמור להיות הכי "איכותי", חיתוך חד מאוד ומהיר, אבל דווקא ניסיתי אותו בבית ולא כ"כ אהבתי את התוצאות. מהו המדרון המומלץ?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי קיצוצים וקיזוזים נשארו ה3 האלה. ל3 המכשירים 3 יציאות,שליטה על סאב וכו'. השאלות של הן- 1.הבדל שמיעה בין ה8600 ל7600 קיים בתכלס או שכל ההבדל זה רק הכיוונים הנוספים (שמצדיקים הוספה של כמה מאות?)כי ישבתי ברכב שהתקינו בו את המכישירם אחד אחרי השני ולא היה כל כך הבדל שניראה לי מצדיק את העניין. 2.הבדלי שמיעה בין הפיוניר לאלפיין?מה נחשב טוב יותר ולמה הייתם משווים את האלפיין,ל7 או ל8 של פיוניר? 3.איזה סגנון שמיעה יש לאלפיין,דומה לפיוניר (המון טרבל ובאס ומעט מיד) או מאוזן יותר? בבקשה רק למי שהתנסה עם האלפיין שיענה על השאלות שקשורות אליו.
מגברים של LOGIC 1 2
מאת Dima323- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך המגברים שלהם טובים או שזה סתם זבל סיני? מגבר של לוגיק 4 יציאות 800W יכול לדחוף סאב טוב וזוג קומפננט בצורה טוב?
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן , בימים הקרובים אני רוצה לשפר את המערכת באוטו. אני מחיפה ומעדיף לעשות התקנה מהאזור. ניתקלתי במהלך החיפושים ברשת בחנות רכטמן http://www.rechtman.co.il יש לכם ניסיון עם החנות הזו ? אני די חלש בקטע של אודיו לרכב לכן אני מחפש חנות אמינה שאני יכול לסמוך עליה שלא יעבדו עלי. לא איכפת לי לשלם יותר עבור ההתקנה אם אדע שעשו עבודה מקצועית ואמינה. אשמח לשמוע מכם על החנות הזו או חנויות אחרות שאתם ממליצים בחיפה / קריות. תודה. עריכה - אחרי בדיקה שעשיתי מסתבר שרכטמן זו חנות לשעונים שמוכרים גם סטיראו לרכב אבל לא עושים שם התקנות. לא איכפת לי לקנות שם את הרמקולים והמגבר ולעשות התקנה במקום אחר. שמתי לב שהם מחזיקים ציוד יחסית מקצועי. חשבתי על הרמקולי…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
Toxic tx-500 2X250W 1X500 לא יודע כמה בRMS או Sony XM-752EQX 2X150 1X400 שהוא 1X200 RMS מה עדיף חבר'ה? מה יותר איכותי וחזק?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רדיו דיסק יום ראשון בבוקר. ההתלטבות היא בין ה4600 לבין ה5600, שגם כאן יש התלבטות נוספת בין 560 פרימייר לבין ה5600. את ה4600 אני יכול להשיג מחנות יחסית אמינה ב1200 כולל התקנה לפני מיכוח (אני בטוח שאם אני אבוא עם 1100 ש"ח בשטרות הוא לא ייסרב). את ה560 פרימייר אני יכול להשיג ב1300 כולל התקנה ממשווק פרטי KOBI BASS שמוכר פרטי ומתקין, הוא אמר לי שהוא וותיק בכרמיאל ופעם הייתה לו גם חנות, ושכל כרמיאל מכירים אותו. עכשיו הבנתי שאם אני בעתיד לא מתכוון לקנות סאבוופר ומגבר אז אין לי צורך ב560? בנוסף מה ההבדל בין ה760 לבין ה560 חוץ מהתצוגה המדהימה שכמעט גרמה לי להוציא עוד 500 ש"ח. דרך אגב את ה760 אני יכול להשיג ב1700 כולל התקנה…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 6 תגובות
- 987 צפיות
כמו שציינתי אני חדש בפורום זאת ההודעה הראשונה שלי... קראתי פה הרבה נושאים ואני חייב לציין שאתה כולכם -10!!! אז ככה יש לי הונדה סיוויק 96. קיבלתי רישיון רק לפני 3 חודשיים... האוטו היה של אחותי לפני כן אז יש מערכת אבל קצת מעפנה... : HU- סוני דגם:CDX-L280 -אבל אני רוצה להחליף אותו כי הוא החיל לעשות בעיות בקריאת דיסקים. רמקולים אחוריים- JBL 180 W אם אני לא טועה... ומגבר-CONCORD 500 W קיבלתי עוד מגבר שהוא לא מותקן משהו מגעיל-אבל קיבלתי אותו ב 150 שקל: prosound 900W 4 ערוצים. אז ככה אתם רואים שאין לי מערכת משהו טוב ואני רוצה לקנות קומפוננט לקדימה , סאב ,ואחרי זה כבר להחליף רמקוליים אחורים ופנאל... אז ככה רציתי שתעזרו לי לבחור סאב שהמגבר שלי יוכל להחזיק אותו...…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שימו לב למגברים, למקום ההתקנה שלהם, מקורי מאוד!!
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 1 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לסט קומפוננט של אלפיין מהסידרה הגבוה F1 TYPE-X דגם SPX-177R הנה הקישור: http://www.alpine-electronics.fr/alpine/cms/details.php?p=322&details=1 השאלה היא איך הסט הזה נשמע ביחס למחיר שלו ביחס לקומפוננטים אחרים באותו המחיר ואם כדאי כבר ללכת על סטים אחרים של חברות כמו DYNAUDIO , ECLIPS , BOSTON MB QUART , השאלה מופנת לאלה ששמעו את הסט (אני לא מאמין שיש הרבה כאלה) אבל בכל זאת אולי למי ששמע ממשהו אחר חוות דעת אני מודע לזה שהסט הוא מהסדרה הגבוה של אלפיין אבל כמו שכולנו יודעים האוזן תמיד קובעת!!! תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 6 תגובות
- 924 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1325408 מה אתם אומרים עליו?? כמה שווה לתת עליו?? זה דחוף..נישאר רק 20 דקות להצעה...
הודעה אחרונה מאת okiman, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במקום לחתוך את הפח ולהכניס שם 6X9 , אפשר אולי לעשות איזושהיא הגבהה ולצור מגש חדש ל 6X9 ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם! יש לי שאלה לפעמים אני נוסע ברחוב ושומע מכונית שעוברת ליידי עם חלונות פתוחים וואלה אני מרגיש כאילו המסיבה מתקרבת אליי! השאלה שלי מה עושה בעיקר את הצליל החזק ששומעים עד הרחוב ממול לאוטו??? הרמקולים? הקומפוננט? או שאצלו ה-trible עד הסוף ובתוך האוטו הוא מפוצץ את האוזניים? אני לא מתכוון לשמיעה של הבאסים מרחוק! אלא הצליל עצמו! מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 4 תגובות
- 946 צפיות
היי, אני חדש פה. עברתי לפני כמה ימים טסט (ראשון ) ועכשיו אני מחפש לקנות מערכת מפ3 לאוטו. התקציב הוא בערך 800 שקל אבל אני רוצה להוציא כמה שיותר פחות. אני מעוניין ברדיו דיסק, שקורא צרובים, מפ3, ויש לו שלט. ראיתי שה JVC KDG-300 נראה מעולה ועונה על כל מה שאני מבקש ואני יודע ש JVC זה שם שאני יכול לסמוך עליו. ראיתי שיש שם עוד כמה חברות עם הפונקציות שאני מעוניין, האם יש איזה חברה שאפשר לסמוך עליה גם? (פיוניר נראה לי יקר לי מדיי בשביל הדרישות שלי) אם אפשר חברות אחרות עם הפונקציות האלה.. תודה מראש.
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי איך ניתן לצפות את רצפת הרכב בחומר אטימה ? האם בד מסוג לבד או ספוג פלציב יתרום לי לאטימה? האם אני חייב לפרק את כל ריצפת הרכב או שאני יכול לפרק רק את הסף של הדלתות ולהשחיל פלטות עם דבק מתחת לריפוד הקיים של הרצפה? אשמח לכל קישור או פרוייקט מצולם בברכה.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
בחיפה או קריות לדעתי הבעיה מאוד פשוטה - זה רק מגעים - בעיה בחשמל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת feel, -
- 5 תגובות
- 893 צפיות
יש לי כרגע באוטו מגבר 4 ערוצים שמחובר אליו סאב ושני קומפוננטים. עברה לי מחשבה פרועה בראש (מה לעשות.. יום כיפור) לקנות מגבר שני ערוצים לקומפוננטים ולחבר עוד סאב למגבר הגדול. השאלה היא, אם זה בכלל הגיוני לחבר לאותה מערכת שני סאב וופרים שונים עם תכונות כנראה שונות וסאונד מן הסתם שונה (את הסאב שיש לי עכשיו אני לא יודע אם אני אוכל למצוא בארץ). מישהו ניסה את זה פעם?
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 970 צפיות
1) איך אני אדע איזה גודל של הרמקול מתאים לרכב שלי? (סיוויק 99) 2) אני מעוניין לקנות באתר stereo4sale ולפי מה שהבנתי הם אמינים וטובים וגם הם מתקינים, מישהו יודע האם הם מקצועיים? מרוצה/לא מרוצה מהתקנה אצלם? ואיפה המקום נמצא? 3)כרגע ברכב יש לי סאב ורמקולים אחוריים שמוגברים ע"י מגבר האם כדאי שיגיע הקומפוננט לוותר על הגברה לאחוריים לטובת הקומפוננט? או להיפך? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת feel, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם אני כרגע מחפש קומפוננט לקדימה לרכב אבל מכיוון שאני לא מבין בזה אני מקווה שתתנו לי המלצה! דבר ראשון אני מחפש קומפוונט טוב לא משהו זבל קוריאני ודבר שלי שהוא יתאים למערכת הנ"ל: שתיי רמקולים אחוריים של pioneer 350w שמחוברים למגבר לאנזר 600w מה ההמלצה הכי כדאית לקומפוננט למערכת זו? שלא תהיה חזקה מדי או חלשה מדי אין משהו שיתאים לזה פיקס? כרגע לא משנה מחיר תנו המלצות ומחירים! תודה
הודעה אחרונה מאת feel, -
morel 6x9 ?
מאת עמרי_- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי ביקורת טובה על הרמקולים האלה אך מאיפה אני יכול להשיג אותם, אם למישהוא יש אותם אז חוות דעת תהיה טובה ++
הודעה אחרונה מאת feel, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות רדיו דיסק אני מתלבט פיוניר לJVC קודם כל איזה דגם הכי טוב של פיוניר(P8MP/8600/860) ומה ההבדלים בכל הדגמים האלה של פיוניר ושל פיוניר פרמייר? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14118 http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13803 ואיך הרדיו דיסק של JVC KD-SHX 700 ציבעוני: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13628 אני מביא את כל המכשירים באותו המחיר+- מה הכי טוב מבחינת איכות? על איזה רדיו-דיסק ללכת מבין אלה? ובבקשה אל תגידו לי שבמחיר הזה הייתם הולכים על אלפיין... בי ותודה
- 5 תגובות
- 782 צפיות
שלום לכולם! הזמנתי מורל פולס 6 ואני מחפש עכשיו מגבר 2 ערוצים פשוט שיוציא מהם את המקס'. יש המלצות?
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי בעייה ואני מחפש לה פיטרון.. כשאני שומע מוזיקה ואפילו לא בווליום ממש גבוהה יש לי רעש מהבאגז' כאילו יש שם התרסקות של בואינג 747.. כולו רועד ומרעיש. האם יש איזה שהוא פיטרון למניעת רעש זה? שנגרם מהניגון של הסאבים.. תודה.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- tan tan
- ldti
- BoazB11
- SlowRide
- AUDIO KING
- אברהם א
- Mike Lowrey
- פאטון
- noamcars
- danbr
- dinnnn