Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9833 vs pioneer 8600 vs pioneer 7600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קיצוצים וקיזוזים נשארו ה3 האלה.

ל3 המכשירים 3 יציאות,שליטה על סאב וכו'.

השאלות של הן-

1.הבדל שמיעה בין ה8600 ל7600 קיים בתכלס או שכל ההבדל זה רק הכיוונים הנוספים (שמצדיקים הוספה של כמה מאות?)כי ישבתי ברכב שהתקינו בו את המכישירם אחד אחרי השני ולא היה כל כך הבדל שניראה לי מצדיק את העניין.

2.הבדלי שמיעה בין הפיוניר לאלפיין?מה נחשב טוב יותר ולמה הייתם משווים את האלפיין,ל7 או ל8 של פיוניר?

3.איזה סגנון שמיעה יש לאלפיין,דומה לפיוניר (המון טרבל ובאס ומעט מיד) או מאוזן יותר?

בבקשה רק למי שהתנסה עם האלפיין שיענה על השאלות שקשורות אליו.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בתכלס הבדלי שמיעה בין מכשירים שונים כשהם על FLAT קרובים לאפס, בטח אם מדובר על מכשירים באותה רמה.

לך על המכשיר שכולל בתוכו את הפיצ'רים שאתה רוצה ושנראה לך יותר טוב ויזואלית.

אנשים יכולים לתאר לך הבדלים שונים שהם חושבים שהם שמעו, קח את זה בערבון מוגבל. זו דעתי כמובן.

פורסם

עקרונית לפי מבחנים בחול מה נחשב טוב יותר האלפיין או הפיוניר 8600?

כי יש לי את שתיהם באותו מחיר ואת 7600 יש לי במחיר סבבה

פורסם

מצטער אם אני הופך אותך לשפן נסיונות שלי אבל תוכל לתת לי לשמוע ולהתרשם כשיגיע לך הHU כדי שתהיה לי אינדיקציה כללית על מה אני הולך ננעל סופית.

פורסם

לפי דעתי תלך על האלפיין, כי רואים יותר מדי ושומעים יותר מדי פיוניר, אני לפי דעתי האלפיין יותר נוח לשליטה והמון כיוונים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...