פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, רציתי חוות דעת מקצועית יותר אז אני פונה אל כולכם לכל היודע דבר אשמח על תגובתו, אז ככה: חיברתי לפני שבוע 2 מגברים אחד של רד סאונד 520W ועוד אחד פשוט של CONCORD 200W פיצלתי חוטים מהרד סאונה, שמחובר מקצועית עם כבלים עבים כמובן ונתיך גדול מהמצבר, אבל הכבלים שאני שמתי ממנו לקונקורד דיי פשוטים, בכל אופן עכשיו לשאלה, כשאני מגביר ויש הרבה באס (סאב של מגנאט 440W מדהים! REFLEX 300), אם אני מדליק את הנורה למעלה שבתוך האוטו היא מהבהבת...כלומר בעיות חשמל או לא יודע איך לקרוא לזה, רציתי לשאול ממה הדבר נובע? מבעיות חשמל בשל העומס של שני המגברים? או אולי בגלל הבאס החזק? או למה, ואיך בכלל אני פותר את זה? איך אני יכול להגביר את החשמל או לא יודע מה... בתודה מראש על התייחס…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 804 צפיות
יש לי מגבר של V12 1000W הוא יכול להגביר בצורה טובה את הדברים הבאים??? סאב פיוניר 800W רמקולים אחוריים של פיוניר 400W קומפננט של 200W הוא יוכל להגביר בצורה טובה את כל זה???
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
איזה מגבר אני צריך כדי שינצל לי עד הסוף רמקולים 400 של פיוניר?? 1 2
מאת Guest ברק דואניס- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את רוב החלקים ברכב, כרגע יש לי רדיו טיים+צינגר של קנווד שמוציא 4*40 ויש לי מאחורה 6.5 של קנווד 130 W ו 180 ג"ר מגנט...ומקדימה דרגסטר 4 אינטץ. מבחינת באס מספיק לי, אני ממש לא רוצה או צריך סאב וופר... וחשבתי על להשאיר את הרדיו ולחבר בתור יצאה שניה (בהנחה ולמגבר יש שתי כניסות...) נגן MP3 נייד שיש לי עם כל השירים של (אייריבר 120 לכל המעוניין) הדבר אפשרי? מישהו יכול לעשות לי טובה ולבדוק את העניין? ולגבי רמקולים כרגע התכנון הוא לעשות בניה מקדימה ל6.5 לשים את הרמקולים הנוכחיים, מאחורה לעשות הכנה חדשה ל6*9 שיהיה נכון לעכשיו קנווד 300W או פיוניר 330W... מגבר נכון לעכשיו אני רוצה את הבוס 2900 ואני לא רוצה לשים יותר מ700-800 ש"ח... מה דעתכם??…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח, לאחרונה קיבלתי במתנה מחבר צ'יינג'ר ל-12 דיסקים שמיועד להתקנה בתא המטען. לדבריו, הצ'יינג'ר עובד מצויין (הוא גם של חברה טובה), והבעיה היחידה איתו היא שאין לו אנטי-שוק, ולכן קפיצות בכביש = קפיצות במוזיקה. מאחר ואין לי שום דבר יותר טוב להתקין באוטו (כרגע יש רדיו טייפ, וככה זה יישאר), רציתי לשאול מה דעתכם על בניית מעין בולם זעזועים למכשיר. השאלה שלי באה בעיקר מכיוון שאין לי מושג איך מתקינים אותו בתא המטען (אני אשאיר את העבודה הזאת לחשמלאי רכב). הרעיון בא לי מתחום המחשבים - שם יש בולמי זעזועים למאווררים כדי לשמור על המארז שקט או לדיסקים קשיחים - כדי שיעמדו בטלטולים. חומר קפיצי למטרה הזאת אני יכול להשיג המון, החל מניילון בועות, דרך ספוגים, ספוגי…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו יודע את מידות הרמוקים בפורד פוקוס? גם הקדמיים וגם האחוריים! ניסיתי לפתוח את התא שלהם אבל לא .... תודה רבה לעונים!!!
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 0 תגובות
- 896 צפיות
קניתי לפני שבוע רמקולים אחוריים 500W של power acoustik , ורמקולים קדמיים 200W של boschmann, אם מישהו מכיר...ראיתי את שניהם במחיר מציאה וקניתי...חוץ משני הרמקולים יש לי בבית סאב 500 וואט...רציתי לקבל עזרה ולדעת איזה מגבר או מגברים הכי כדאי לקנות כדי שיחזיקו לי את כולם וינצלו אותם כמה שיותר... תודה לעוזרים..!!!
הודעה אחרונה מאת ^עמית^, -
מערכת לרכב
מאת סוס- 7 תגובות
- 857 צפיות
יש לי מערכת סבבה אבל הרמקולים שלי על הפנים אני מחפש רמקולים בעוצת של עד 200 ואט(ביחד). חוצמזה אני אשמח לקבל עוד טיפים למערכת באוטו.
הודעה אחרונה מאת סוס, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שהחלטתי לשדרג במערכת את הרדיו דיסק (Pionner 750MP3) למכשיר מתקדם יותר של חברת אלפיין, בדקתי לגבי 9835 של אלפיין ולאחר בדיקה עם חנות מסויימת, נאמר לי כי אין הבדל בינו לבין ה-9830 מבחינת סאונד וההבדל הוא רק בתצוגה. האם מישהו יכול לאמת את זה? המחיר שהוצע לי על ה-9835 הוא מחיר סביר (3500 ש"ח) ואני מאוד מעוניין בו, אבל מזה שאני רוצה למכור את הפיוניר אתם מבינים שתצוגות זה לא ממש מה שעושה לי את זה.
הודעה אחרונה מאת MX, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
Speaker Level Inputs, מה זה אומר בעצם? במגבר שרכשתי (Alpine MRV-T420), רשום שאין את זה. (אני מתכוון לחבר 2 מגברים ברכב, 1 לסאב, ומגבר נוסף לקומפוננט, והמגבר הנ"ל הולך לקומפוננט) ועוד שאלה קטנה, האם למישהו יש נסיון עם האתר http://www.abesofmaine.com ? תודה מראש לעוזרים. אורן.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם חיברתי לפני המגבר קרוסאובר ורציתי לשאול לגבי דרך חיבור הREMOTE הדרך שעליה חשבתי ונראית לי הנכונה היא לחבר את הREMOTE מהHU לקרוס ומשם למגבר...?!?!?!? תקנו אותי אם אני טועה ,תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת monosoul, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך המלצה למגבר 4 יציאות... מאחורה פיוניר 330 ואט / 80 ואט אר אם אס 6X9 3WAY מקדימה קומפוננט של INOX בגודל של 4" הוא בערך 80 - 100 אר אם אס מחובר לפיוניר אם פי שלוש כזה רק פרימייר... http://www.audionet.co.il/admin/images_up/uploadbig_deh-p2560_large.jpg תקציב עד 800 שקל ככה רק למגבר, קיט התקנה עם כאבלים וכל זה בנוסף ל-800.........
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
- 2 תגובות
- 908 צפיות
אז ככה אני רוצה להארגן שיירה לסאונד FX מהצפון... לכול האנשים שקרובים לאיזור חיפה בוא ניפגש בחניון הקונגרסים בשעה 13 כדי להגיעה לשם ב14.. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 5 תגובות
- 744 צפיות
מישהו מכיר ? למישהו יש נסיון איתו ? כמה הוא צריך לעלות בארץ ? מדובר בצ`נג`ר של מיני דיסק בעל תכולה של 6 דיסקים.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול אם מישהו פה יודע מה טווח המחירים של הרמקוליםפ האלו בערך אני לא יודע איזה דגם ספציפית אבל רק לתת לי איזשהו טווח מחירים בערך... אני מודה לעוזרים... נ.ב כמובן שאני מדבר על חדשים בקופסא
הודעה אחרונה מאת mordi, -
שלום אני קצת חדש בפורום אבל בן דוד שלי הוא נמצא פה כבר כמה זמן אז הוא הפנה אותי לפה יש לי חבר מארה"ב אז אני יבקש שיקנה לי משם רדיו דיסק MP3 מי שרוצה אני יתן לינקים לכמה דגמים שאהבתי. אני מחפש מגבר שלא יקר משהו בסביבות 500 שקל שיהיה טוב ושהמחיר שווה אותו יש חברה שהיא טובה במגברים בתחום של 500 שקל אני אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה של בניית המערכת לאוטו תודה לכל מי שעוזר ויעזור!!!
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- 5 תגובות
- 973 צפיות
יש לי 500 שקל ואני רוצה לשדרג את המערכת שלי אני מתלבט האם להחליף את הסאב או את הרמקולים האוחריים *הרמקולים האחוריים שלי הם 300W של חברה לא מוכרת ,חשבתי להחליף אותם בפיוניר 400W *יש לי סאב 400W של חברה לא מוכרת ,חשבתי להחליף אותו בסאב של פיוניר 800W מה כדי לי להחליף כדי שאני ירגיש שינוי במערכת?
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 4 תגובות
- 906 צפיות
http://www.audionet.co.il/details.asp?id=490&lead_id=&look= מחר אני קונה אותם יש דרך מסויימת לגלות זיוף??
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
שלום בעבר דיברנו לא מספר קטן של פעמים על איזה תיבה מתאימה לסאב הזה , התיבה שיש לי עכשיו זה 40 על 40 על 40 מרובעת , עם פורט צדדי של 18 על 8 , יש לי עכשיו באס ממש חזק כי יש לי שניים כאלה , אבל הוא יותר מידיי באס ממושך כזה , זאת אומרת שאני מרגיש כאילו יש הדגשה לבאס ממושך , הייתי רוצה לנסות לשנות את התיבה בצורה שכך הבאס יהיה יותר פנאצ'י , יותר דופק מאשר הד , ואיזה תדר זה הבאס הדופק , ואיזה תדר הבאס הממושך ? תודה וחג שמח
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דגם CS50.4. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם..... הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה מונובלוק מה תפקידו ומתי צריכים אותו. תודה רבה לעונים. ועוד שאלה איך אני יכול למדוד לבד SPL של המערכת באוטו. תודה.
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
כתוב שהרמקולים מוציאים 120 W RMS זה אמור להיות בן זונה לא ?! מישהו מכיר את החברה ? מהאם הם חברה טובה ? מוכרת ? איך המחיר ... ? מה אתם מציעים ? אני מתלבט בין הרמקולים האלה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7228644&type=1&= לבין רמקולים של פיונר 6\9 240 W ... http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6764627&type=2&product=1&=
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי שכל הוויכוחים יחזרו לפה , מיקמיק , תמיר , אייל , ג'ניה וכל אלה שאני עדיין לא מכיר , לכם יש את הניסיון שאתם אומרים שלי אין עדיין , תעזרו לי לבנות את התיבה הכי טובה , איזה גודל , כפולה , עם חוצץ בלי חוצץ , סוג תיבה , עם שיפוע או בלי , וכל השטויות האלה , המקום שיש לי לנצל זה 80-85 , 40 גובה , 40-45 עומק תודה..... והאם יהיה שיפור רציני מאשר מה שיש לי עכשיו , 40 , 40 , 40 , שתי תיבות , עם פורט צדדי של 18X8 , אני מחפש באס חזק ועדיף שיהיה דופק ולא ממושך , אבל שלא יהיה לגמרי לא ממושך , גם זה חשוב
- 3 תגובות
- 828 צפיות
איזה מהמגברים האלו יגביר בצורה הטובה ביותר סאב פיוניר 304 600W 300RMS בוש http://www.need4sound.co.il/Product...at2ID=0&aff=zap לאנזר http://www.lanzar.co.il/details.asp...5&lead_id=&look מאגנט http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=SCORPION400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=zap אם יש לכם המלצה למגבר תמליצו לי פה ! שיהיה 2 ערוצים ושידחוף את הסאב כמו שצריך ! ושלא יהיה יקר מידי ! שיהיה בטווח של עד 1000 ! תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 5 תגובות
- 969 צפיות
האם יש צורך להוסיף עוד חוט של 6G מהאלטרנטור אל המצבר, כי ראיתי שיש לי מצב ממש לו טוב של חשמל באוטו , 12.3 עם מוזיקה 12.8 בלי מוזיקה 12.5 עם מוזיקה וטורים גבוהיים , 13.2 טורים גבוהיים בלי מוזקיה.. כדיי להוסיף עוד חוט , או שלהחליף לגמרי את החוט שהולך מהאלטרנטור אל המצבר ולהשאיר רק את החוט שלי???
הודעה אחרונה מאת shmul87s, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
הייתי מעוניין לדעת לאיזה קומפוננט משוייכים הטוויטרים האלו לפי סדר המחירים שלהם ! mt 11 mt 22 mt 37
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 974 צפיות
שלום רב, לפני יום יומיים חיברתי: סאב של MAGNAT, ו2 מגברים אחד רק לסאב, ועוד מגבר קטן רק לאחוריים. עכשיו כעבור יומיים, אחד הטוויטרים עושה רושם שנשרף, ובווליום לא כלכך גבוה אני שומע גרגורים מהרמקול הקדמי/טויטר, אינני יודע עדיין את מקור הבעיה אתם חושבים ששרפתי את הטויטר? ואם כן כיצד אני יכול להגן עליהם? הרי כל פעם הם יישרפו לי.... אני לא מבין מדוע, המגברים לא מגבירים אותם כלל, אולי בגלל שהמערכת מוציאה 4X50 ועכשיו בגלל שרק קדמיים מחוברים אז הם מקבלים יותר? אבל לא נראה לי... קיצור אני חושב שאני צריך עזרה .........דעה מקצועית מכם.......... בתודה מראש דימה
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
שאלה טיפה מוזרה.. אחות שלי נוסעת לתאילנד ואני רוצה שהיא תיקנה לי רדיו דיסק של פיוניר משם ואני רוצה רדיו דיסק של 500 שקל איזה רדיו דיסק אפשר לקנות שם במחיר של 500 שקל .. הבעיה היא ש500 שקל שווים הרבה יותר בתילאנד איזה רדיו דיסק אתם חושבים שאני יכול לקנות שמה במחיר של 500 שקל ?? אם אפשר לקבל שם של דגם... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך חוות דעת על המגברים שלהם... איך הרמה שלו? המגברים שלהם הולכים לכיוון איכות או עוצמה? איך המחירים שלהם? אם אפשר גם קישור לאתר שלהם בבקשה (אם יש) תודה מראש. ושבוע טוב לכולם!!
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב+מגבר+6X9+קומפוננט+CD ואני צריך להעביר אותו מאוקטביה לפונטו אם יש לכם מקום טוב לעשות כזה וכמה זה צריך לעלות. תודה.
הודעה אחרונה מאת arikbaron,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד