Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טיפה מוזרה..

אחות שלי נוסעת לתאילנד ואני רוצה שהיא תיקנה לי רדיו דיסק של פיוניר משם

ואני רוצה רדיו דיסק של 500 שקל

איזה רדיו דיסק אפשר לקנות שם במחיר של 500 שקל ..

הבעיה היא ש500 שקל שווים הרבה יותר בתילאנד

איזה רדיו דיסק אתם חושבים שאני יכול לקנות שמה במחיר של 500 שקל ??

אם אפשר לקבל שם של דגם...

תודה מראש!

פורסם

אפשר לקנות שם כל מה שאפשר לקנות פה ויותר.

אבל בתאילנד יש אפילו יותר רמאים מאשר פה, אז מומלץ לקנות אצל סוחר מורשה של פיוניר ולא במקומות מפוקפקים.

פורסם
אפשר לקנות שם כל מה שאפשר לקנות פה ויותר.

אבל בתאילנד יש אפילו יותר רמאים מאשר פה, אז מומלץ לקנות אצל סוחר מורשה של פיוניר ולא במקומות מפוקפקים.

אני יודע אחי..

תבין..אתה כול לקנות שמה רדיו דיסק שעולה פה ב1000 ב400

אז מה שאני לא יודע זה איזה דגם לרשום לה שיהיה שווה 500 שקל שלנו??

פורסם

אני לא רוצה ללחוץ אבל אני ריך ללת לה את הדגם..

אם לא הבנתם:

אחותי נוסעת לתילאנד

אני צריך לתת לה דגם של רדיו דיסק של פיוניר שיהיה שווה בתאילנד 500 שקל

פורסם

מה הבעיה פשוט להגיד לה איזה רדיו דיסק אתה רוצה, של פיוניר,Whatever, שיעלה שם כמה שיעלה (בטוח פחות מהארץ) וישאר לך אפילו עודף? (ותקנה בו דיסקים לצריבה לעשות דיסקים של מוזיקה לאוטו... ;) )

לא חייבים לבזבז את כול ה500 שקל לא?...

פורסם
מה הבעיה פשוט להגיד לה איזה רדיו דיסק אתה רוצה, של פיוניר,Whatever, שיעלה שם כמה שיעלה (בטוח פחות מהארץ) וישאר לך אפילו עודף? (ותקנה בו דיסקים לצריבה לעשות דיסקים של מוזיקה לאוטו... ;) )

לא חייבים לבזבז את כול ה500 שקל לא?...

היא רוצה דגם..

יש לך דגם שיהיה בערך שווה ל500 שקל??

פורסם

אהה, From the top of my head, אולי Pioneer DEH1650 או DEH1600? אני מעריך שזה באמת יעלה בתאילנד קצת פחות מ-500 שקל...

תתחדש! :wink:

פורסם
אהה, From the top of my head, אולי Pioneer DEH1650 או DEH1600? אני מעריך שזה באמת יעלה בתאילנד קצת פחות מ-500 שקל...

תתחדש! :wink:

אחי בארץ זה עולה 590 ..אז שמה רק 90 פחות??

פורסם

אני ייתן לך רשימה ושהיא תרשום לעצמה ותעשה שם כבר את ההשוואה אם משתלם לה

הבנת?

4600\460\4650 עולים 950 שקל

560\5600\5650 עולים 1200 שקל

760\7600\7650 עולים 1500 שקל

כעקרון כל סדרה של דגמים שרשמתי היא אותו דגם בעצם רק במספרים שונים שהוא מופיע בהם.

בהצלחה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
אני ייתן לך רשימה ושהיא תרשום לעצמה ותעשה שם כבר את ההשוואה אם משתלם לה

הבנת?

4600\460\4650 עולים 950 שקל

560\5600\5650 עולים 1200 שקל

760\7600\7650 עולים 1500 שקל

כעקרון כל סדרה של דגמים שרשמתי היא אותו דגם בעצם רק במספרים שונים שהוא מופיע בהם.

סבבה רשמתי...

פורסם

בכול מקרה תתחדש... ;)

כדאי לך לבקש ממנה שתביא עוד דברים כי ממש זול שם! (ההורים שלי היו שם והם אומרים שהמחירים שם של כמעט הכול פשוט זול בצורה מדהימה). אפשר דרך אגב לתת לך רשימות בקשות של דברים שהיא תביא ואח"כ נביא לך כסף? :lol:

• תוכן חדש...