פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על מערכת ב2000-2500 שקל... משהו סביר לא צריך הכי חזק..
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום. אני אתחיל בכך שאני לא מביו גדול בנושא מערכות, יש לי מערכת סבבה באוטו לא יותר מידי... דיי בסיסית אני חושב. אז ככה אני מחפש להחליף את המגבר של הסאבים. וההיתלבתות היא: אגב אלה שני סאבים של רוקפורד 150 RMS שיושבים ביחד בתיבה אטומה. הסאבים הם כאלה. עוד שאלה על הדרך, מה ההבדל בין הסאבים שיש לי לבין: שניהם 150RMS??? עכשיו הסאבים שלי מוגברים על מגבר זבל... רד סאונד 500 שני ערוצים (קיבלתי חינם... מה שנותנים לוכחים אני מתלבת בין ה P4004 של רוקפורד לבין מונובלוק מאותה סדרה P3001 את שניהם אני יכול להשיג פלוס מינוס באוטו המחיר. מה אתם אומרים מה כדאי? עכשיו נחזור לעניין המערכת. פירוט: HU - רוקפורד MP3 שולט על 3 מג…
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רוצה לקנות HU אך מתלבט... בין אחד ממכשירי אלפיין (המליצו לי 7894 אבל לא חשוב איזה..)לפיוניר 90HTD. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת WildBeast, -
תיקון סאבוופר
מאת BOOM- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נקרע לי החוט שמתחבר מהסליל לסאב איך אני מתקן את זה???
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחבר לי יש פוקוס 2003, הרכב הגיע מהחברה עם מערכת פיוניר והיא נגנבה אתמול. עכשיו הוא לא בעניינים של זה ולא יודע איזה דגם היה לו וגם אני לא. הוא ביקש שאני אקנה לו משהו חדש וטוב, העניין הוא שאני רוצה לקנות לו בדויק מה שהיה לו כי הוא היה מאוד מרוצה מהמערכת. אז מישהו יודע איזה פיוניר מגיע בפוקוס 2003 ועם איזה רמקולים גם? והכי חשוב בת"א יש חנות במחירים שפויים? אני מכיר רק בתחילת רחוב הירקון את רדיונית ועד כמה שזכור לי המחירים שלו לא שפויים בכלל למרות שהוא 2 דקות מחבר שלי.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
שלום לכולם , בעקבות שיחות אחרונות בפורום על העובדה שלא יוצא לרובנו לשמוע מספיק מגוון של ציוד, למדוד מה המערכת שלנו באמת נותנת וסתם לשבת ולדבר אחד עם השני החלטנו ב Sound FX להתחיל לקיים מפגשי סאונד אצלנו במתחם אחת לשבועיים בשלב הראשון. המפגש הראשון יהיה ביום שישי ה 08.10.04 ויתחיל משעה 14:00 וימשך עד שעה 19:00 או עד שלכולנו ימאס. המפגש יערך במתחם Sound FX בזבוטינסקי 105 פ"ת , ממש קרוב ליציאה מגהה , פרטי הגעה מדוייקים יינתנו בזמן קרוב יותר למפגש עצמו. על מנת שהמפגשים באמת יהיו ברמה אחרת ארגנו עבורכם את הדברים הבאים : 1) בירות , נקניקיות ושתייה קלה חינם חינם לאורך כל האירוע. 2) אפשרות למדידות SPL ע"י RTA של חברת Audiocontrol ועם תוכנת IASCA עדכנית. 3) אפש…
- 5 תגובות
- 995 צפיות
חבר'ה קניתי בניו יורק KENWOOD KDC-MPV5025 נאמר לי שהמערכת היא מולטי-זון (גם אירופאית וגם אמריקאית). התקנתי את המערכת אך לצערי אינה קולטת תדרים אירופאים (זוגיים) מישהו יודע אם צריך אולי לשנות משהו בהגדרות? משהו בסגנון? אודה למגיבים. יניב.
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
- 6 תגובות
- 905 צפיות
זה לא בשבילי אלא בשביל חבר ! התקציב שלו עומד על +\- 1500 שקל ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
עזרה בקניית סאב
מאת BMW- 7 תגובות
- 955 צפיות
שלום לכולם. אני יודע שהכותרת הזאת נדושה אבל אני צריך את עזרתכם. אני בדרך לקניית סאב שישלים את המערכת שלי ברכב. המגבר הוא מגבר של JBL שבגישור נותן 100W RMS לסאב (4 ערוצים למגבר) הרכב הוא סיטרואן ZX (מי שמכיר, 5 דלתות, בגאז' לא גדול מדי, אקוסטיקה נפלאה ברכב). כלומר הסאב לא צריך להיות מפוצץ ומטורף או חזק ומרעיד. הוא צריך להיות כמה שיותר אפקטיבי ויעיל לעוצמה שהמגבר נותן. יש לי שני סאבים שקורצים לי כרגע. הביאו דעתכם, האם הרוקפורד יעמוד היטב עם ההגברה הנמוכה "וידפוק" טוב? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB005047BX http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 0 תגובות
- 622 צפיות
יש לי 4 מידים בגודל של 3 אינצ' בערך.. כל אחד 5.7 אוהם בערך נניח שאני מחבר אותם בזוגות על אותה היציאה מהרדיו דיסק ההתנגדות שלהם יורדת למשהו כמו 3.5 או 3.7 בדוק לפי המכשיר הצהוב הזה... השאלה שלי היא אם זה משמעותי שזה פחות מ -4 אוהם או שהפער מיזערי ולא ממש ישנה משהו ?
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 7 תגובות
- 957 צפיות
שלום! לאחרונה רכשתי את הרמקולים TS-A6990S של PIONEER http://www.audionet.co.il/details.asp?id=490&lead_id=&look= יש לי רדיו דיסק של AIWA http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1549,normal_sales רציתי לדעת איזה מגבר בסכום של עד 700 ש"ח מומלץ לי לחבר שיתאים לי גם לסאב בעתיד ומה דעתכם על הרדיו דיסק ? תודה מראש... AVI
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 3 תגובות
- 799 צפיות
כל הקבלים לצ'נג'ר הם אותו הדבר?סטנדרת?או שיש סוגים שונים? מה העלות של קבל פשוט?ואיפה ניתן להשיג אחד כזה?
הודעה אחרונה מאת 2fast4ever, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אתם יכולים לתת לי את שמותיהן של החברות המובילות ביצור מגברים אני חדש בתחום ומעוניין לדעת מי החברות הבולטות בתחום המגברים בתודה AVI
הודעה אחרונה מאת aviin, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי שלוש תמונות של מגבר, האם מישהו יכול להגיד לי מה המגבר הזה או מה ההספקים שלו לפחות? מעוניין בתשובה של תמיר.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני בדילמה קטנה, אני רוצה לקנות מגבר של קונקורד ואני רוצה לקבל חוות דעת כללית על החברה באיזה רמה היא בערך ואיך המגברים של מגנט?
הודעה אחרונה מאת apexi, -
עזרה בבחירת סאב... 1 2
מאת audi_tt- 26 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השבוע קניתי 3 מגברים של סוני אקספלוד דגם: XM-752EQX המגבר מוציא 75X2 RMS ב4 אום או 1X200 RMS ב4 אום. מגבר אחד חיברתי לקומפוננט ואת השני חיברתי ל6X9 ל המגבר השלישי אני רוצה לחבר סאב ואני לא יודע איזה סאבים הוא יכול להזיז הכלל. חשבתי על הסאבים האלה: 1: PIONEER 305C 2: רוקפורד RFZ3412 3:MAGNAT BPTUBE 300 4:MAC AUDIO ABSULUT 300 5: SONY XSL1200BP 6:PIONEER PRIMEER 125C מה לדעתכם המגבר יזיז הכי טוב וישמע טוב. תודה לכם
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 4 תגובות
- 835 צפיות
החלטתי ללכת על קומפוננט של מאגנט, קומפוננט זול ושמעתי עליו רק תגובות טובות, אז ככה מצאתי אותו במחיר של 340 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12370 , אני יכול למצוא את הקומפוננט הנ"ל במחיר יותר זול? ואם יש פה מישהו שמפעיל את הקומפוננט הזה בהספק של כ60-70 ארמס איך הוא נשמע? עוצמתי איכותי?..צורח? תודה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
יש לי התלבטות לגביי שתי הסדרות האלו איזה מהסדרות יותר איכותי? ואם אני משווה את שתי המגברים האלו תעזבו רגע בצד את העוצמה של כל מגבר מה יותר איכותי יותר אמין ויותר ממולץ בסופו של דבר.. Punch P4004 VS Phantom 4500 חג שמח...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
קראתי הרבה חוות דעת לגבי המגברים של בוס ואני לא מצליח להבין מי נגד מי. אני מעוניין לקנות מגבר של בוס 1000 ואט ואני לא יודע מה לעשות 2 חברים שלי שמו באוטו כזה והם ממש מרוצים , זה מגבר שדוד של חבר שיש לו חנות המליץ להם. עכשיו מי שיודע ויכול לעשות לי סדר, מה מזויף? איך אני יכול לדעת? מה טוב ומה לא? ואיזה מגבר אתם יכולים להמליץ לי בסכום של 700 -1000 שקל גג. בתודה אלון.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם..... רציתי לדעת אם כאשר במגבר אני מגשר סאב.... ומגביר את הGAIN עד הסוף.... זה פוגע במגבר? זוהי שאלה כללית. לא חשוב איזה מגבר וסאב..... סטאטיסטית.... זה פוגם או פוגע? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
שאלה כללית ביותר : האם המערכת עצמה משפיעה על איכות הצליל של השמיעה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת bmf18, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
חברה, הרדיו שלו מותאם לארץ או שצריך לכייל אותו?
הודעה אחרונה מאת frayer, -
- 1 תגובות
- 796 צפיות
אני צריך לקנות בקרוב רדיו דיסק קנווד ורמקולים פיוניר ההתלבטות שיש בחנות קנווד 2027 ובחנות ליד יש לו את הדגם של 225 ושניהם באותו מחיר! השאלה האם זה שני דגמים שונים? מה יותר חדש? מה יותר טוב? בקשר לרמקולים אני הולך על פיוניר 240W זה מספיק לי אני אף פעם לא מפעיל גבוהה מדי
הודעה אחרונה מאת frayer, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! אני מתלבט בין Morel Dotech http://www.gemamega.com/dotech6.htm ל Boston Acoustics FS60 http://www.bostonacoustics.com/ca_product.asp?ProductID=67&CategoryID=14 הרכב: סובארו אימפרזה המגבר : Hifonics Zeus ZX6400 http://www.speedsound.com/caraudio.asp?pg=products&specific=jmrrfpnpm מה ההבדל בין הסטים? איזה איכותי יותר? ואם האיכות באה על חשבון העוצמה? תנו חוות דעת ! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על רמקולים של קנווד עגולים ששמים מקדימה הספק מירבי 150 וואט הספק נומינלי(רמס):35 וואט רמס
הודעה אחרונה מאת BaKeR, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
מגבר שידחוף רק את הסאב,לקומפוננט יש לי כבר מגבר. בסכום עד 800 שח פחות או יותר.
- 1 תגובות
- 701 צפיות
אוקיי אז ככה יש לי דייהטסו אפלהאוס 93 .. ויש לי מערכת של יונדאי MP3 שאמורה להוציא 5X40 אבל זו מערכת די גרועה ! דרך אגב שהיא מתחממת מדיי היא פשוט מתחרפנת ופתאום מעבירה מצב למצב של רדיו .. יש למישהו הצעות אולי איך אני מסדר את זה ? טוב אז ככה .. יש לי חיתוך של 6\9 מאחורה ואני כבר בתכנונים לקנות רמקולים של פניונר 240 וואט ... אני לא מחפש משהו רציני כי טחלס אין לי כסף ... ואני לא הולך לשים מגבר ... אבל .. מאחורה אני מניח שישמעו די טוב ואני רוצה שיהיה משהו טוב גם מקדימה ? יש הצעות ? ואם אני שם קומפוננט טוב מה רצף המחירים שאני צריך בשביל אחד טוב ? והתפקיד של הקומפננט בעצם (במילים הכי פשוטות) לשמיעה יותר טובה ולשמיעת צלילים חדה ומשמעותית יותר מאשר רמקולים רגילים .. אני צוד…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני לא פותח פה הרבה תרד'ים אז מגיע לי תשומת לב. אז ככה, אני מטייל לי להנאתי בEBAY במטרה אולי למצוא איזה מציאה, פתאום נופל עלי זה Audiobahn AW1206T זוג כאלה כל אחד 1100 W RMS חדשות בקופסא, בסך הכל ב200 דולר = 1000 שקל עגול. אתם קולטים מזה 1000 שקל זוג כזה ?! הייתכן וזה מרמה? דרך אגב אם מישהו יכול לעזור לי, אני הסתכלתי בפידבקים של הבחור ובאמת אולי 50 מרוצים ו0 בוכים, אז יש מצב שהוא מזייף את זה? ועוד משהו אני רוצה לקנות שלוש מסכי דיוידי שתיים למושבים ואחד לדש יש מצב שאתם מוצאים לי באיבי משהו כזה כי חיפשתי ולא מצאתי...
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
אם זה יפשרי ?
הודעה אחרונה מאת gershevich, -
קנייה ב-אי-ביי 1 2
מאת sagirodin- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמיייח! רציתי לשאול אתכם שאלה שמסקרנת אותי. אם אני קונה מכשיר רדיודיסק בEBAY בחברה ששולחת לכל העולם ומשלם לה דמי משלוח לארץ, האם אני יצטרך לשלם משהו נוסף פה בארץ? נגיד והחבילה עולה 360$... תודה מראש, שגיא.
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד