Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת סאב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, הכל בחיים יחסי,

אי אפשר לדעת אם 200 וואט בשבילו זה חלש, או שהמגבר בעצמו חלש ואינו מספק אפילו 200 וואט,

בגלל זה הנושא בעייתי, תשובה אמיתית קשה מאוד לקבל, וגם המלצה אמיתית מאוד קשה,

אז מה נוכל לעשות, כל עוד החברה אמינה , נוכל להסתפק במספר שהם מוכרים לנו..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נכון שניסתפק במה שחברה אמינה מצהירה. אבל לא עדיף במקרה כזה לחבר אותו לסאב שהנתונים שלו קצת יותר קרובים למה שהמגבר נותן וזה יהיה שילוב שיפיק יותר

פורסם

אתה צודק, אבל הניסיון שלי עם 200 וואט, יותר טוב מהניסיון שלי עם הרוקפורד RFZ , וגם עם הניסיון עם המאגנט,

אם היו לו אלטרנטיבות אחרות, אולי המצב היה שונה,

בכל אופן, עם הגברה של 200 וואט, אני מעדיף את הפיוניר על הרוקפורד או על המאגנט (המדוברים).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה אומר את זה מניסיון שלך עם שלושת הדגמים של הסאבים אז זה משהו אחר. אבל אולי יש אופציות אחרות שפחות מכירים כמו באזוקה או אם יש למישהו הצעות אחרות

פורסם

אולי כדאי שאני ילך על פיוניר אבל יותר חלש

כמו הפיוניר 304 שהוא 300 וואט RMS.?

היה לי מגבר של קיקר שמוציא 150RMS חיברתי אותו לסאב פיוניר 304 של חבר שלי והוא פירק לו את הסאב ושמעו מצויין, הטעות שעשיתי היא שמכרתי את הקיקר כי חשבתי שהוא חלש וקניתי קלריון 200RMS

שמחובר לסאב מגנט SUPREME 300 ושומעים לא משהו, התבאסתי מהקלריון ומכרתי אותו ועכשיו קניתי את הסוני.

עכשיו גם ראיתי את הסאב של CRUNCH

pz12sq איך הוא לדעתכם?

http://www.rechtman.co.il/def.asp?cat=22&model_idx=808

הסאב המרובע למטה

פורסם

לגבי ה304, נראה לי שיהיה לך קושי למצוא אותו.

ה305 דיי השתלט על השוק

בכל אופן, אני חושב שההמלצות יהיו דיי מוזרות, משום שלא רק שצריך ניסיון עם הסאב, ולא רק שצריך ניסיון עם הסאב בתיבה מסויימת, ולא רק שצריך ניסיון עם כמות הגברה מסויימת

גם צריך ניסיון מעשי עם ההגברה שלך, בשביל לדעת אם היא אכן עומדת בהצהרות

אם היתי במקומך, היתי מבקש ממישהו לשמוע את הסאב עם המגבר שלך.

מעבר לזה, זה רק ניחושים..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בכל זאת אני חושב שעדיף לחפש אופציות אחרות חוץ מה305 כי ההגברה הזאת חלשה יחסית אליו וגם כל אחד ששואל על המלצה לסאב תמיד מקבל תשובה פיוניר 305 ואני חושב שיש עוד חברות טובות חוץ מפיוניר שזה מה שכולם רגילים לקנות.

פורסם

רועי, אף אחד לא יגיד אחרת,

אז על איזה סאב עם תמורה טובה יותר משל הפיוניר אתה מכיר?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

התמורה של הסאב תלויה גם בהגברה. אולי עדיף לא את הרוקפורד אומרים שהוא איכותי אני אישית אין לי ניסיון איתו אבל הוא נראה לי מתאים להגברה

פורסם

העובדה שהרוקפורד הוא סאב שיכול לקבל הספק נמוך יחסית, לא הופכת אותו ליותר חזק,

שמעתי אותו, ואת הפיוניר, עם אותה הגברה, אותו רכב, שניהם עם תיבות לפי היצרן..

הרוקפורד, היה חלש לעומת הפיוניר,

(לא בצורה דראסטית כן, אבל מורגשת!)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן, רציתי לרכוש אותו,

התלבטתי בינו לבין הפיוניר, אהבתי יותר את הפיוניר, ולא ממש הרגשתי איזושהי "איכות" מהצד של המוצר הזול הזה של רוקפורד.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...