Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת סאב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קניתי 3 מגברים של סוני אקספלוד דגם: XM-752EQX

המגבר מוציא 75X2 RMS ב4 אום או 1X200 RMS ב4 אום.

מגבר אחד חיברתי לקומפוננט ואת השני חיברתי ל6X9

ל המגבר השלישי אני רוצה לחבר סאב ואני לא יודע איזה סאבים הוא יכול להזיז הכלל.

חשבתי על הסאבים האלה:

1: PIONEER 305C

2: רוקפורד RFZ3412

3:MAGNAT BPTUBE 300

4:MAC AUDIO ABSULUT 300

5: SONY XSL1200BP

6:PIONEER PRIMEER 125C

מה לדעתכם המגבר יזיז הכי טוב וישמע טוב.

תודה לכם

פורסם

PREMIER 125C לפי דעתי, הוא ינצל אותו הכי טוב וגם אחלה סאב (נצילות גבוהה אם אני זוכר נכון), המגבר אני מאמין ייתן לו בראש הכי טוב מבין כל הסאבים.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
PREMIER 125C לפי דעתי, הוא ינצל אותו הכי טוב וגם אחלה סאב (נצילות גבוהה אם אני זוכר נכון), המגבר אני מאמין ייתן לו בראש הכי טוב מבין כל הסאבים.

ח"ח..

סאב שינצל את עצמו עד הסוף.....

מומלץ בחום.

ROVER=~~

פורסם

אני קניתי השבוע סאב של MAGNAT והוא ממש טוב עם תיבה מקורית ממליץ לך בחום!

נותן בראש וגם איכותי ולא רק בומים עמומים...

430 ש"ח עם התיבה.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

89DB נצילות נמוכה. הוא ו305 אותו דבר.

חצי מהסאבים שמה ידפקו אותו דבר. כי זה סהך הכול 200WRMS.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אתה חושב שמגבר שמוציא 200RMS יתן בראש לסאב של 400RMS. לי אישית לא נראה שזה יקרה. עדיף סאב יותר חלש בשביל המגבר הזה. לדעתי הרוקפורד או המאגנאט.

פורסם

למרות שה305 יכול לקבל 400 וואט, הוא עובד גם יפה מאוד עם 200 וואט, היתי אומר שהתמורה שתקבל ממנו עם 200 וואט, תהייה עדיפה על תמורה שתקבל מהרוקפורד, או מהמאגנט,

השאלה פה האם אתה מעדיף עוצמה, או שיש לך העדפה לצליל של הרוקפורד או המאגנט..

(רוב האנשים פה מעדיפים את הצליל של הרוקפורד על הפיוניר, אני אישית לא.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיקמיק אתה סותר את עצמך מנושא אחר שדיברנו על חיבור של הסאב הזה למגבר של מגנאט ושם אתה אמרת ש200RMS לא מספיק בשביל הסאב הזה

פורסם

כמובן ש200 וואט זה לא מספיק בשביל סאב של 400 וואט,

אבל אם השאלה פה זה מבחינת עוצמה, והבחירה היא הסאבים האלו, אני מאמין שהעוצמה שהוא יקבל תהייה קצת יותר טובה מהרוקפורד הזה, או מהמאגנט הזה.

אם השאלה היתה יחסית לסאבים אחרים, התשובה לא היתה זהה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל תודה לכולכם,

כנראה הגעתי להחלטה

אני ילך או על הפיוניר 125 800 וואט

או על בזוקה של מאגנט

בתקווה שהמגבר יזיז אותם.

למישהו אולי יש ניסיון עם המגברים של סוני אקספלוד? אני לא יודע עד כמה הוא חזק

תודה

פורסם

אודי, הרבה אנשים מתבלבלים

200 וואט זה הרבה,(הכל יחסי)

הבעיה פה שיש הרבה מגברים שכותבים 1000, ובפועל זה 100,

בכל אופן, אני שמעתי את הפיוניר 305 עם 200 וואט "אמיתיים" ותסמוך עלי, הוא עובד יפה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק מישהו פה כבר דיבר על המגבר הזה ואני לא זוכר בדיוק מי אמר את זה שהוא שמע את המגבר הזה מחובר לפיוניר והמגבר הזה חלש.

• תוכן חדש...