Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שהכותרת הזאת נדושה אבל אני צריך את עזרתכם.

אני בדרך לקניית סאב שישלים את המערכת שלי ברכב.

המגבר הוא מגבר של JBL שבגישור נותן 100W RMS לסאב (4 ערוצים למגבר)

הרכב הוא סיטרואן ZX (מי שמכיר, 5 דלתות, בגאז' לא גדול מדי, אקוסטיקה נפלאה ברכב).

כלומר הסאב לא צריך להיות מפוצץ ומטורף או חזק ומרעיד.

הוא צריך להיות כמה שיותר אפקטיבי ויעיל לעוצמה שהמגבר נותן.

יש לי שני סאבים שקורצים לי כרגע.

הביאו דעתכם,

האם הרוקפורד יעמוד היטב עם ההגברה הנמוכה "וידפוק" טוב?

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/auto_part/product.asp?pf_id=VB005047BX

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3241973

בתודה אמיר.

פורסם

בוקר טוב,

לדעתי - קח את הפיוניר. בפורום די אוהבים את הסאבים של פיוניר , ויש פה מספיק אנשים שיכולים לספר לך עליו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה ואני ממש :oops: .

עכשיו לענייננו. אני לא מכיר את הדגמים הספציפיים, אבל יצא לי לשמוע כמה סאבים משני החברות ואני יכול להגיד לך שהרוקפורד עולה על הפיוניר. הסאבים של רוקפורד מאוד מדוייקים בעוד שהפיוניר נוטים לחרחר בעוצמות גבוהות. לי באופן אישי יש 2 סאבים של רוקפורד בשני רכבים ושומעים יפה מאוד.

אם אתה לא סגור על מה יותר טוב (זה עניין סובייקטיבי - מה שטוב לי לא בהכרח טוב לך), אתה יכול לעשות את מה שאני עשיתי - להכין את כל המערכת כשמה שנשאר להוסיף זה רק סאב, ואז לעבור בין סאבים (מורכבים בתוך קופסה) בחנות ו - להרכיב, לשמוע, לפרק ולעבור לסאב הבא עד שתמצא את מה שהכי מתאים לאוזן ולכיס שלך. מהבחינה הזאת, סאב זה החלק הכי קל במערכת לקלוע בו בול, ולא לקנות חתול בשק ורק אחרי ההתקנה לראות אם החלק באמת לטעמך.

פורסם
בוקר טוב,

לדעתי - קח את הפיוניר. בפורום די אוהבים את הסאבים של פיוניר , ויש פה מספיק אנשים שיכולים לספר לך עליו.

כן רק הבעיה שהוא אמר שיש לו בגישור 100 וואט RMS לספק לסאב, ולכן הפיוניר לא ינוצל כמו שצריך.

סאב קטן ונחמד של רוקפורד יכול לספק לך את מה שאתה מחפש.

פורסם
כן רק הבעיה שהוא אמר שיש לו בגישור 100 וואט RMS לספק לסאב, ולכן הפיוניר לא ינוצל כמו שצריך.

סאב קטן ונחמד של רוקפורד יכול לספק לך את מה שאתה מחפש.

צודק ב100 אחוז.

גם אחרי הכל אמרת שהאוטו שלך אקוסטי.

אתה לא צריך את פיוניר.

לך על משהו טוב עם הספק נמוך.

אתה תהנה הרבה יותר.

ROVER=~~

פורסם

אני אישית קניתי את הMAGNAT REFLAX 300, סאב 440W מוציא 220W RMS

12" כמובן. מגיע עם תיבה מקורית מגרמניה, וחוסך את כל כאב הראש של בניית תיבה/קניית תיבה, שאתה לא יודע או לא בטוח אם היא טובה..

סאב חזק מאוד ואני מאוד מבסוט ממנו, יורד לתדרים נמוכים ממש איכותי, לא עושה רק רעש אלא מוציא צליל מדוייק מאוד ואיכותי.

ממליץ לך בחום!, בייחוד בגלל שהוא עולה גם 430 ש"ח עם התיבה...

שמע, לי יש אחד כזה אני מבטיח לך שלא תתאכזב!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תודה לכולם על התגובה.

SOUNDWAVE, לקחתי טוב טוב את ההצעה שלך.

אני רק יוסיף כמה דברים.

הסאב הראשון שהיה מורכב היה של מאק-אודיו,

סאב קטן ולא רע שעבד יפה גם אצל החבר שנתן לי אותו ביונדאי קופה עם מגבר של רוקפורד.

אחר-כך הסאב נשרף ומאז הייתי מסתובב כל הזמן עם סאבים של חברים.

דווקא מהפיוניר שהיה אצלי נהניתי הכי פחות. (אני לא יודע את הדגם, אבל המימברנה נראית כמו הדוגמא של לוחות אלומיניום עם החריצים האלו)

הוא לא מדוייק בכלל, והוא רק מרעיד לי את המרכב של הרכב.

דווקא הרוקפורד באמת קורץ לי.

עד כמה הוא יכול להשתלב טוב מבחינת עוצמה ודיוק ברכב שלי (ZX)

ושוב תודה לעונים.

פורסם

לדעתי הרוקפורד מתאים להגברה שלך וגם אני חושב לקנות אותו אז אם בכל זאת תחליט לקנות אותו אז אני מעוניין לשמוע חוות דעת עליו

• תוכן חדש...