Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה ב-אי-ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמיייח!

רציתי לשאול אתכם שאלה שמסקרנת אותי. אם אני קונה מכשיר רדיודיסק בEBAY בחברה ששולחת לכל העולם ומשלם לה דמי משלוח לארץ, האם אני יצטרך לשלם משהו נוסף פה בארץ?

נגיד והחבילה עולה 360$...

תודה מראש, שגיא.

פורסם

אתה תחוייב בתשלום מכס על סכום הקנייה כולל המשלוח !!!!

לא זוכר את האחוזים המדוייקים, אבל תתכונן פחות או יותר לשלם את סכום הקנייה פעם שנייה....

מקווה שאני לא מבאס אותך.... אלה החיים !

זהר.

פורסם

לא הייתי אומר לשלם הכל פעם שניה...

אבל:

1. המס הוא ע"פ המוצר עצמו, ז"א שתקבל הודעה לבוא לבית-הדואר לשחרר החבילה.

הפ יפתחו אותה איתך יראה מה זה ואז יקבעו את שיעור המס.

אם אינני טועה מדובר ב 30%

רצוי שתצטייד בניירת הקניה.

2. עלולה להיות בעיה וזה אני לא בטוח- חלק מהמכשירים בגלל שהם רדיו אסור להכניס לארץ

אבל אני ממש לא בקיא אם יש בעיה עם רדיו לרכב.

כל זה נובע מעניין תדרים וכו...

בהצלחה!

פורסם

וואלה גם אני כמעט קניתי מאיביי ועשיתי משלוח לארץ.. אבל זה היה לא שווה כי היו לוקחים לך %36 מכס מהמחיר שלהם! יש להם רשימות מחירים והם בד"כ אפילו יותר גבוהות מהארץ.. אז נגיד הררדיו עלה לך שם $360 בארץ הם יכולים להגיד שזה עולה $600 ואז תשלם איזה $200 מכס.. + מס על המשלוח עצמו..

אם יש לך משפחה או משהו בארה"ב ומישהו יבקר אותם בזמן הקרוב תשלח להם לארה"ב ואז המישהו הזה שיחזור לארץ יביא לך תרדיו.. בלי מכס בלי חרטה..

פורסם

זה שיש למכס מחירים זה נכון ולא נכון אם קנית ב20% פחות מהמחיר שיש ברשות המכס אזי מחשבים את המכס מהמחיר ששילמת! מעבר לכך אם שווי החבילה לא עולה על 50$ אין מכס, ומעבר לכך זכותך לבקש (ואני ממליץ בחום) מהמוכר שירשום על החבילה עצמה מחיר נמוך כגון 15$, ככה אני עושה ועד כה לא שילמתי מכס, למרות שהזמנתי נעליים (2 זוגות במשלוח אחד) NIKE SHOX, וטלפון אלחוטי.

כמו כן אני נותן כאן לינק שאני ממליץ לכל אחד מאיתנו להשתמש בו:

http://147.237.72.32/Y_ISHI/

זהו לינק לאתר של המכס שיעשה לכם חישוב כמה לשלם אם בכלל...כמו כן יש שם טלפון שירות שלהם וניתן להתקשר:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אתה לא תחויב על מישלוח כי בחבילה מגיעה בדואר והם לא יודעים כמה היא עולה לכן תיצטרך להביא מיסמך או צילום מאתר שקנית מימנו וככה השיכללו את מחיר המכס...תביא להם את מיסמך שלא כולל מישלוח וככה יהיה זול יותר...

פורסם

אבל לפעמים בוא נגיד הם ייראו שרשום דולר אחד כן, זה לא משנה, אבל(!!) הם יפתחו ויראו נגיד פיוניר 1650 ואצלהם רשום שזה שווה 500 דולר, אני חושב שהם פשוט ייקחו לך את ההפרש. האם זה נכון או לא?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בקיצור יש לי שאלת סיכום:

נגיד ומגיעה חבילה שבה רשום שהמוצר עלה $40 והמחיר האמיתי של המוצר הוא בערך $340 האם המכס פשוט יתעלמו מהמוצר האמיתי וישימו לב רק למחיר או שהם ידרשו את ההפרש או חשבונית או משהו כזה?

בבקשה תענו מי שיודע.

תודה, שגיא.

פורסם

טוב חברים, לאחר כל דעותיכם הרשו לי להגיב,

התגובה הבאה היא מעובדות בלבד!, ועובדות שקשורות אליי מפני שאני קונה קבוע באיי ביי, והרבה.

כמו כן נתתי קישור לאתר של המכס ניתן לצפות בו וכמו כן, היתי עם המכס בקשרי טלפון כדי לברר הכל עד הפרט האחרון טרם הזמנתי את המוצרים, לרכב לא הזמנתי עדיין דבר, אך אני רוצה לציין שבאתר שנתתי של המכס יש מחירון אם מה ששילמתי הוא 20% פחות ממה שרשום במחירון של המכס אזי אני אשלם מכס על הסכום שאני שילמתי ולא על המחירון שיש להם במכס...! לא מאמינים ? תתקשרו ותשאלו!, מעבר לכך כן מחשיבים את עלות המשלוח, וה50$ שמהם בטוח לא יקחו מכס לפי חוקי המכס, כן כוללים את המשלוח! ובנוסף כשאתם קונים יש חשבונית שאותה מצרף המוכר, לא תמיד אך בד"כ ואם הוא לא מצרף על החבילה וטרם שליחתה הוא מפרט מה יש בתוכה ואת שווי החבילה כלומר כמה אתם משלמים לו, כל פרט או לדוגמא חשבונית שתהיה בסכום נחמד של יחד עם המשלוח פחות מ50$ או אפילו בואו נגיד 50% ממה שתכלס קניתם את המוצר, על החשבונית אתם תחוייבו במכס!

אני חייב לציין שכל זה ייתקיים אך ורק אם המחיר ששילמתם ללא משלוח על המוצר זול יותר ב20% ויותר ממה שרשום באתר של המכס.

לכן חברים אני ממליץ לכולכם, כן להזמין מאיי ביי ולוודא שהמוכר יכתוב ששווי החבילה נמוך בהרבה משוויו האמיתי. וחברים זה כן הגיוני, כמו כן תמיד תוכלו לבקש מהמוכר לשלוח לכם את המוצר ללא אריזתו המקורית, וכאן ידידיי למכס אין מה לעשות כי המוצר לא חדש, והמוכר יציין זאת כמובן.

אני רוצה לציין גם שהמוכרים באיי ביי הם לא כמו בארץ גמישים ביותר, מה שתבקשו זה מה שיהיה.

הקניה הכי גדולה שלי היתה של טלפון אלחוטי, לא לקחו מכס.

עוד דוגמא קלאסית: רכשתי מאיי ביי סוללה למצלמה דיגיטלית של סוני שבארץ עולה 549 ש"ח אני רכשתי אותה עם משלוח ב5$!!!!! והמכס לא נגע בי. למה? כי בחבילה היתה קבלה! ופה זה נגמר.

קבלה = עובדה והוכחה, ואם משהו לא תקין עם הקבלה זה הרי שקר של המוכר לא שלכם, ואתם לא אשמים, ואם המכס רוצים הם יכולים לפנות לבית משפט ולתבוע מכם את תשלום המכס (דבר שמעולם לא יעלה על הדעת שהם יעשו!!!!!)

לעוד שאלות אשמח לענות בפרטי.

:) בתודה מראש

דימה.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...