Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה ב-אי-ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא, יש אנשים שנהרסתם להם המצלמה או משהו, והם פשוט מעלים את הבטריה נגיד מה שניצל ממנה ב5 דולר.

זה קורה הרבה במיוחד עם שלטים של פיוניר וכו'...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

טוב אז ככה, המצלמה לא נהרסה לאף אחד....אתם לא מבינים אנשים, סוללה שווה פחות מדולר ומחירה דולר וחצי..!! ככה זה כואב אבל נכון, אני הזמנתי אותה מהונק קונג, וכן כן שילמתי עבודרה 5.50$ עם משלוח!!!, ואני אספר לכם יותר מכך, הסוללה עלתה רק דולר וחצי!, השאר זה המשלוח, אה ועוד משהו חשוב, אני הטענתי אותה לא טוב, ואז כששמתי אותה במצלמה היא לא עבדה, נדלקה לשניה כתבה לי על המסך שזו סוללה ליטיום והיא לא טעונה טוב, ונכבתה..אני שלחתי מייל למוכר שהדבר כך, ובכלל אני אשם כי לא הטענתי אותה טוב, על שנאי המטען היה בורר הוולטים באופן לא תקין, הוא התנצל ושלח לי עוד סוללה! והפסיד עליי כי הוא שילם את המשלוח, והכל כדי שהלק' יהיה מרוצה!, ושתי הסוללות היו באריזות. ולא משומשות!.

בגלל זה, בגלל היחס אני ממליץ לכולכם לקנות משם.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

באמת באיביי %97 מהמוכרים שם הם אנשים ממש טובים..

כמו הסיפור שאני אספר לכם עכשיו :)

יש לחבר שלי פיפאל, מי שלא יודע זה כמו בנק אינטרנטי שאפשר לשלם ולקבל בו כסף.

עכשיו זה הפיפאל האישי שלו, שבתוכו יש את הכתובת שלו בישראל.

והרבה מוכרים באיביי , אם משלמים להם בפיפאל שולחים אך ורק לכתובת שמסומנת בפיפאל..

ואני רציתי שישלח את זה לכתובת בארה"ב של דוד שלי...

2 לא הסכימו (ואני דיי מבין אותם כי פיפאל זה לא באותה רמת בטיחות כמו תשלום באשראי או העברת כספים לבנק)

ורק אחד בשם מוטי , שיש לו חנות אלקטרוניקה באיביי

הסכים והיה מאוד נחמד וענה לכל השאלות שלי מאוד מהר..

תוך 3 ימים ממתי שחבר שלי שלח את הכסף החבילה כבר הייתה אצל דוד שלי בארה"ב..

פורסם

אני גם קונה הכל בעיקר חלקים לאוטו משם....

היום קיבלתי תושבת לדיבורית לגולף,

בארץ עולה 368 שקל ברדיו מילאנו

קיבלתי ממוכר מ איביי גרמניה ב 10 יורו שזה 55 שקל + משלוח 15 יורו-

כאן בארץ שוחטים מחירים....

הלכה לי משאבת ABS בארץ רוצים 5500 שקל לפני מע"מ עבור היחידה ההידראולית בלבד!!!!

בגרמניה רוצים 250 יורו בלבד עבור יחידה הידראולית+יחידה אלקטרונית....

צמפיון מוטורס גם שרפו לי את המשאבה וגם רוצים מחיר מופקע עליה!!

פורסם

הוא 15% פשוט כשמחשבים מוצר לא מחברים את המכס והמע"מ אלא מחשבים קודם את המכס על המוצר ואחריו את המע"מ על המוצר פלוס המכס.

15% ממוצר של 100 ש"ח הם 15 שקלים, מחברים (115) ועל הסכום הזה את המע"מ 17% שהוא 19.55 ביחד יצא לנו ששילמנו מס של 34.55 ש"ח על מוצר בערך של 100 ש"ח שזה כמו לחשב ישירות מס כולל של 35% (מעגלים).

• תוכן חדש...